2015 Şubat Anneleri

Insan tek başına daha cesur oluyor. Bebişine kendin bakarsın. O çok konuşanlar kendi sıralarını savmışlar çocuklarını büyütmüşler bizimkilere karışmasınlar.

Karışmasınlar yav.. keyfini çıkaralım anneliğin ağlamayalım üzülmeyelim fotoğraflarını çekip güzel anılar biriktirelim bebelerimizle...

Ogrenciyken ıspanak aldım, mutfagin tezgahi upuzun beyaz fayans, ıspanagı tezgaha koydum, iki dk sonra tezgahta sümğklü böcek yürüyordu

bana annem marul göndermiş geçen
bende hiç bakmadan koydum dolaba
ertesi gün bir baktım poşetin içinde maruldan çok sümüklü böcek var
olduğu gibi poşeti oturttum çöp kovasına
annemde zaten tahmin ettim ama acelem vardı yıkayamadım diyor
bana getirdiği bütün yeşillikleri tek tek yıkıyor
böcek görsem çöpe atarım huyumu biliyor

Selam kızlar,

Bebek bexlerinden bahsetmişsiniz beyaz prima kullanıyorum. İlk 1 kullandım sonra 2 ye geçtim 4 kilo olur olmaz da 3 bumaraya geçtim. 7 kilo olunca da ( zaman olacak acaba :/) 4e geçicem. Kilo alt sınırına göre bezi alınca bence sorun olmuyo ama her bebeye göre bezin pişik yapması farklı farklı olabiliyomuş..

Benimki de doyurucu degilmis koca lişisi oyle diyor. Bebek sulu kusuyor kıvamı koyu olsa kusmaz doyarmış. Beyin bedava kurban olduğum dedim
benim kocadan daha enterasanlarida varmis yaws :))
nerlerinde uyduuryolar bi sizin koci$ler boyleseyleri :)))

benimkide beni sinir eder ama, al emzir demekden baska bisey ne bilir ne karisir :))

bu gunlerin tadini çikarin , tek deridniz karninin doymasi bide gazi carti curtu :))

buyyuncae nsani delirtiyolar valla demedi demeyinn :)))))

bugun benim oglanin nesi vardi anlamadim yaa
butun gun agladi emzirdim uyudu ya kakasina uyandi ya gazina bilmemne derken yine emzirdim yine uyudu
off basim döndü ayni seyleri yapmakdan , gece uykusuna geçti ins gecemiz sakin olur
gogusler desen gram sut yok sanki bana oyle geliyor

canim hiç su içmekde istemiyor : ((

bi seyler atisitiriyim gidip yatayim bari, aç kalmasin kuzum

Ben konuşup derdini anlatabilsin istiyorum
çen çenn herseye bi cevaplari oluyor ,hemde kendi silahinla vuruyolar adami
en ufak biseyde duygu somurusu, vijdan yapmalrmi dersinn

su damlalikli bal oluyor ya ters çeviriyon akiyor benim kiz onun damalyan yerini çikarmis balin içine dusurmus nasil becerdiyse
bas asagi çevirince lop hepsi dokuluyorr bide guluyor marifetmis gibii
sabah kahvaltiya bal koyma babama diyor :))) gormesinmis babasii

Allah in dis firçalamasi bile olay oluyor

siz en iyisi tek çocukda kalin fazlasi akillara zararrrr

Deniyoruz ben pişik görmedim primada ama dediğim gibi kaka beline kadar cikiyordu, sonra da lekeli çamaşır kullanıyoruz. Hıggies nasıl bakalım?

benim kocadan daha enterasanlarida varmis yaws :))
nerlerinde uyduuryolar bi sizin koci$ler boyleseyleri :)))

benimkide beni sinir eder ama, al emzir demekden baska bisey ne bilir ne karisir :))
Bizimki dul avrat kılıklı, kuzenimin çocukları bitlendi okuldan bizimki hemen akıl verdi sirkeyle hergun tara tarak ince olsun diye, iki gun sonra kuzen tlf. acmis vallahi bu ismail işi biliyor diye. Herşeyi bilir herşeye konuşur canım ya çok tatlı

Hahaha ben ikinciye hazırım, bir defter alıp not tutacam bebek bakımı diye ona gore bakacam ikinciye

ayni durum bizde de oluyor. Almaya gidesiye susuyor bazen. Oglumu mik dese alirdim indirmezdim kucagimdan. Ama kiyamam ya uzuluyorum mahrum birakmamaya calisiyorum

aylik peket nsil oluyor

ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
ya hemen ısla Yada hemen yıka çıkmıyor yoksa

Bebeklerinizi gündüz kaç saat uyutuyosuniz bir de uyandığında kaç saat uyanık kalıyor bizimkisi akşam 6dan sonra kuduruyor gazi yok altı temiz karnı tok sanırım uyku derdimiz.
6 9arası bıZdede hep krızlı gecıyor alıştım artık .. Adet sancısı çekiyor oğlum

Ne kadar ilgilenirsiniz bilemem ama nişasta sütü etkiliyormuş
tam tersine aksı halde bende sütun damlasının kalmaması gerek

Molfix kullananlar memnun musunuz? 2 beden ve 3 beden kaç kilolar için?
molfıx ın kalıtesı berbat..oyle bir pişik yaptıkı 1 ayda zor geçtı can bebe 4 No kullanıyorum

Sarımtrak lekeler kalıyor. Tam çıkmıyor tekrar elde çitiliyorum

Hadi ya ( demek bnmki yagsiz pofffff

Benimki de doyurucu degilmis koca lişisi oyle diyor. Bebek sulu kusuyor kıvamı koyu olsa kusmaz doyarmış. Beyin bedava kurban olduğum dedim
kız düşünme boyle seyler bebegın ıhtıyacına gore süt uretılır ılk ay yağı boldur süt sarıdır sonra beyazlasır sonra duru renk alır su gıbı

Sankı memeden muhallebı kıvamında süt akacak .. Erkekler neden akıldan bu denlı mahrumlar yaaaa

Ikinci ay kontrolüne giderken artık ped koymadım demek Altmış gun sürmüş. Uyutmak için ben de mutlaka bişey yapıyorum.
Ped koymalik degil gunluk akinti gibi. Ama jel kivaminda ve hafif sari. Omrumde boyle akinti gornedim

Kanama degil iste benimki. Dr.a arayip sorsam mi ki.
Ayagimda salladim az once. Emzik alsaydi iyiydi ya. Sallamayi hic sevmiyorum.

oturmaya başlasalar sorun olmayacak ama bu durumda yalnız yıkayamayacağım ben
Yalniz yikarsin da kendin de islanirsin. Dene bence bir kere yapinca cesaret geliyor insana

b12 hic yukselmiyor ki.
Emzigi zorlarsam oguruyor ve canini yakmisim gibi agliyor zor ssakinlesiyor sinirli bebek. Ama ben emzik denemedim farkli. Cikip alamadim. Ne aldirayim oneride bulununbana

az once abisi uyyurken uyandirmisti , simdi kucagimda uyyyor , uykusunda agliyor : ((
tam yatagina koyuyorum oglum pesimden bagirarak kosup odaya giriyor bebek zipliyor. Ben sessiz ol demiyorun da. 2,5 yasinda sessiz olamaz ki

aylik peket nsil oluyor

ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
ben 30 da yikiyorum ama sivi deterjan kullaniyirum kokusuz. Ha bir de elimde yikarken sabunla citiliyorum o sabunuyla makineye atiyorum

kiz irem nisastayi nasil kullaniyorsun
hiç ugrasmiyordum sut le ama artik biseyler yapmam lazim,oglan ahsta olup az emince benim sut azaldi : (

bakkal emzigi al sen direk , o ne deme bende bilmiyorum kizlara sor :)))

aslinda pek kizmam da bugun çok yordu bu kuçuk beni,ustuen dusuyordu kafa goz kamyacakdi kuçukde .. ablasiyla hoplama ziplama derken costularda costular 3 gundur evde olunca kudurdular
15 gunluk tatil geliyor oyyy benim çocuklara aktivite bulmam lazim
kizin yeri haziir camiye gitsin oglanida oyun grubuna vericem gitsin oynasin kafayiyerim ben evde 3 çocukla 2 hafta boyunca

Tek çocuk hiç çocuk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…