Insan tek başına daha cesur oluyor. Bebişine kendin bakarsın. O çok konuşanlar kendi sıralarını savmışlar çocuklarını büyütmüşler bizimkilere karışmasınlar.
Ogrenciyken ıspanak aldım, mutfagin tezgahi upuzun beyaz fayans, ıspanagı tezgaha koydum, iki dk sonra tezgahta sümğklü böcek yürüyordu
benim kocadan daha enterasanlarida varmis yaws :))Benimki de doyurucu degilmis koca lişisi oyle diyor. Bebek sulu kusuyor kıvamı koyu olsa kusmaz doyarmış. Beyin bedava kurban olduğum dedim
Ben konuşup derdini anlatabilsin istiyorumbu gunlerin tadini çikarin , tek deridniz karninin doymasi bide gazi carti curtu :))
buyyuncae nsani delirtiyolar valla demedi demeyinn :)))))
BööğğOgrenciyken ıspanak aldım, mutfagin tezgahi upuzun beyaz fayans, ıspanagı tezgaha koydum, iki dk sonra tezgahta sümğklü böcek yürüyordu
çen çenn herseye bi cevaplari oluyor ,hemde kendi silahinla vuruyolar adamiBen konuşup derdini anlatabilsin istiyorum
Deniyoruz ben pişik görmedim primada ama dediğim gibi kaka beline kadar cikiyordu, sonra da lekeli çamaşır kullanıyoruz. Hıggies nasıl bakalım?Selam kızlar,
Bebek bexlerinden bahsetmişsiniz beyaz prima kullanıyorum. İlk 1 kullandım sonra 2 ye geçtim 4 kilo olur olmaz da 3 bumaraya geçtim. 7 kilo olunca da ( zaman olacak acaba :/) 4e geçicem. Kilo alt sınırına göre bezi alınca bence sorun olmuyo ama her bebeye göre bezin pişik yapması farklı farklı olabiliyomuş..
Bizimki dul avrat kılıklı, kuzenimin çocukları bitlendi okuldan bizimki hemen akıl verdi sirkeyle hergun tara tarak ince olsun diye, iki gun sonra kuzen tlf. acmis vallahi bu ismail işi biliyor diye. Herşeyi bilir herşeye konuşur canım ya çok tatlıbenim kocadan daha enterasanlarida varmis yaws :))
nerlerinde uyduuryolar bi sizin koci$ler boyleseyleri :)))
benimkide beni sinir eder ama, al emzir demekden baska bisey ne bilir ne karisir :))
Hahaha ben ikinciye hazırım, bir defter alıp not tutacam bebek bakımı diye ona gore bakacam ikinciyeçen çenn herseye bi cevaplari oluyor ,hemde kendi silahinla vuruyolar adami
en ufak biseyde duygu somurusu, vijdan yapmalrmi dersinn
su damlalikli bal oluyor ya ters çeviriyon akiyor benim kiz onun damalyan yerini çikarmis balin içine dusurmus nasil becerdiyse
bas asagi çevirince lop hepsi dokuluyorr bide guluyor marifetmis gibii
sabah kahvaltiya bal koyma babama diyor :))) gormesinmis babasii
Allah in dis firçalamasi bile olay oluyor
siz en iyisi tek çocukda kalin fazlasi akillara zararrrr
ayni durum bizde de oluyor. Almaya gidesiye susuyor bazen. Oglumu mik dese alirdim indirmezdim kucagimdan. Ama kiyamam ya uzuluyorum mahrum birakmamaya calisiyorumBen buyuk kizimla ilgilenmekten ufakligi unutuyorum ya. Ikincide daha gayesiz oldum galiba...1.cide cok cektigim icin sanirim. Ufak kizim aglasada kucagima hic almiyorum emzigi veriyorum. Bazende agliyor ama buyuk kizimla ilgilenmem gerekiyor mesela yemek yedirirken beyzada agliyor...o an aglio susuyor. Beyza cetin ceviz olucak bence. Azra el bebek gul bebek buyudu... Ahh ahhh
ya hemen ısla Yada hemen yıka çıkmıyor yoksaaylik peket nsil oluyor
ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
6 9arası bıZdede hep krızlı gecıyor alıştım artık .. Adet sancısı çekiyor oğlumBebeklerinizi gündüz kaç saat uyutuyosuniz bir de uyandığında kaç saat uyanık kalıyor bizimkisi akşam 6dan sonra kuduruyor gazi yok altı temiz karnı tok sanırım uyku derdimiz.
tam tersineNe kadar ilgilenirsiniz bilemem ama nişasta sütü etkiliyormuş
molfıx ın kalıtesı berbat..oyle bir pişik yaptıkı 1 ayda zor geçtı can bebe 4 No kullanıyorumMolfix kullananlar memnun musunuz? 2 beden ve 3 beden kaç kilolar için?
Sarımtrak lekeler kalıyor. Tam çıkmıyor tekrar elde çitiliyorum
Hadi ya( demek bnmki yagsiz pofffff
kız düşünme boyle seyler bebegın ıhtıyacına gore süt uretılır ılk ay yağı boldur süt sarıdır sonra beyazlasır sonra duru renk alır su gıbıBenimki de doyurucu degilmis koca lişisi oyle diyor. Bebek sulu kusuyor kıvamı koyu olsa kusmaz doyarmış. Beyin bedava kurban olduğum dedim
Ped koymalik degil gunluk akinti gibi. Ama jel kivaminda ve hafif sari. Omrumde boyle akinti gornedimIkinci ay kontrolüne giderken artık ped koymadım demek Altmış gun sürmüş. Uyutmak için ben de mutlaka bişey yapıyorum.
Kanama degil iste benimki. Dr.a arayip sorsam mi ki.Ben senden 1 gün önce sezeryan olmuştum kanamam hala devam ediyo,sinirim bozuldu artık
Benim cadalozda emzik almadı. Ya memede uyuyo ya da bebek arabasına koyup evin içinde gezdiriyorum öyle uyuyo, bazende bebek arabasına fön makinası yada aspiratör sesi eşlik ediyo
Yalniz yikarsin da kendin de islanirsin. Dene bence bir kere yapinca cesaret geliyor insanaoturmaya başlasalar sorun olmayacak ama bu durumda yalnız yıkayamayacağım ben
b12 hic yukselmiyor ki.b12 ubutkanlik içinmi, bakdirdinmi eksikliylis
sezeryani bilmiyorum
benimkide emzigi zor aliyor , simdi kolik muzigini açtim diye aldi emzigi de uyudu
ben basparmagimla emzigi yittirip diger parmaklarimla yuzunu gozunu kpatir gibi yapiyorum bi yandan pi$pi$ diyorum iyi kotu aliyor ,emzik alinca uykuya geçmesi daha klolay o kesin
tam yatagina koyuyorum oglum pesimden bagirarak kosup odaya giriyor bebek zipliyor. Ben sessiz ol demiyorun da. 2,5 yasinda sessiz olamaz kiaz once abisi uyyurken uyandirmisti , simdi kucagimda uyyyor , uykusunda agliyor : ((
ben 30 da yikiyorum ama sivi deterjan kullaniyirum kokusuz. Ha bir de elimde yikarken sabunla citiliyorum o sabunuyla makineye atiyorumaylik peket nsil oluyor
ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
kiz irem nisastayi nasil kullaniyorsunya hemen ısla Yada hemen yıka çıkmıyor yoksa
6 9arası bıZdede hep krızlı gecıyor alıştım artık .. Adet sancısı çekiyor oğlum
tam tersineaksı halde bende sütun damlasının kalmaması gerek
molfıx ın kalıtesı berbat..oyle bir pişik yaptıkı 1 ayda zor geçtı can bebe 4 No kullanıyorum
kız düşünme boyle seyler bebegın ıhtıyacına gore süt uretılır ılk ay yağı boldur süt sarıdır sonra beyazlasır sonra duru renk alır su gıbı
Sankı memeden muhallebı kıvamında süt akacak .. Erkekler neden akıldan bu denlı mahrumlar yaaaa
bakkal emzigi al sen direk , o ne deme bende bilmiyorum kizlara sor :)))b12 hic yukselmiyor ki.
Emzigi zorlarsam oguruyor ve canini yakmisim gibi agliyor zor ssakinlesiyor sinirli bebek. Ama ben emzik denemedim farkli. Cikip alamadim. Ne aldirayim oneride bulununbana
tam yatagina koyuyorum oglum pesimden bagirarak kosup odaya giriyor bebek zipliyor. Ben sessiz ol demiyorun da. 2,5 yasinda sessiz olamaz ki
ben 30 da yikiyorum ama sivi deterjan kullaniyirum kokusuz. Ha bir de elimde yikarken sabunla citiliyorum o sabunuyla makineye atiyorum
Tek çocuk hiç çocuk :)))çen çenn herseye bi cevaplari oluyor ,hemde kendi silahinla vuruyolar adami
en ufak biseyde duygu somurusu, vijdan yapmalrmi dersinn
su damlalikli bal oluyor ya ters çeviriyon akiyor benim kiz onun damalyan yerini çikarmis balin içine dusurmus nasil becerdiyse
bas asagi çevirince lop hepsi dokuluyorr bide guluyor marifetmis gibii
sabah kahvaltiya bal koyma babama diyor :))) gormesinmis babasii
Allah in dis firçalamasi bile olay oluyor
siz en iyisi tek çocukda kalin fazlasi akillara zararrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?