2015 Şubat Anneleri

bende çok unuturum olçtursemmiki yada direk alsammiki
benimki oyle boyle deil, arabanin anahtarini evde unuturum , çantami unuturum
az once sut koymustum cezveeye unutmuusm yanmis komur olmusss , cezve gitti ondan geçtim ev kokuyor,esim gelince bak sen isitecegim lafa bu ne koku diye : (
kapiyi açik unuturdum kilitlemeden onu beynime kazidim koca sayesinde
ama isiklari açik unutuyorum onu daha birakamdim, benim çocuklar surekli arkami topluyor yazik :)

Kizlar 1.ay aşisindan sonra banyo yapiluyo mu? Yapilmiyosa kac gun yaptirmamak gerekiyo?

Uyudu kiz uyanmiyo ona gore bu gece banyo yaptircam ya da yarina kalcak.

Buyugu uyuturken bebek kusmus esim ustunu dgistircek olmus kiyafet bulamamis hepsi camasirliktaydi cunku. Sinirleniyor of pof.
Sargisina sarsaydin ciplak bekleseydi bem giydiririm ne vagiriyorsun dedim. Neymis ailelerden uzakta yasayip yuk cekiyormus eve yorgun geldigibde bir ayagini uzatamiyormus. Tabi erkek rahat eder dedim yoksa ben yanimizda sulale olsa da cocuklarima kendim bakarim keyif yapacak olsam digurmazdim. Bu son kismi soylemedim tabi

Simsi banyo yaptirayim mi yaptirmayayim mi? Asidan sonra yapiliyo mu yani biraz karisti anlamadim :))
1 aylik asisi ates yapmaz. Banyoyu etkilemez.
Banyo yaptirilmayan verem asisi asi yeri yara oluyor i yizden su degdirmemek gerekiyor.
Sen yika kizini :)

1 aylik asisi ates yapmaz. Banyoyu etkilemez.
Banyo yaptirilmayan verem asisi asi yeri yara oluyor i yizden su degdirmemek gerekiyor.
Sen yika kizini :)
kiz 1 aylikken ne asisi yapiliyor orda
burda verem asisi yapacakdi dr oda ulke genelinde yokmus asi nasil oluyorsa
bu ay asisiz geçiyoruz biz
2. aya oglumu delik desik edecek bu dr

benimkide diyor is de çalisyorum evdede rahat yok diye
ustune çocugu atip gidiyorum soylensin dursun bi kulagimdan girip otekinden çikmiyor, duymuyorum bile dediklerini :))

Unutkanlik degil de basim donuyor benim. Kafami aniden bi tarafa cevirsem donuyor.
Bir de halsizim yorgunum surekli. D vitamni icecektim ampul piyasada yokmus ilac

kiz 1 aylikken ne asisi yapiliyor orda
burda verem asisi yapacakdi dr oda ulke genelinde yokmus asi nasil oluyorsa
bu ay asisiz geçiyoruz biz
2. aya oglumu delik desik edecek bu dr
Hepatit in ikinci dozu yapiliyor bir aylikken.

benimkide diyor is de çalisyorum evdede rahat yok diye
ustune çocugu atip gidiyorum soylensin dursun bi kulagimdan girip otekinden çikmiyor, duymuyorum bile dediklerini :))
Normalde ilgileniyor yardim ediyor. Evde bunaliyorum diye disari cikarmaya calisiyor ama bazen boyke sinirle soylendiginde tepem atiyor. Nornal soylense neyse ben icerde cocuk uyutuyirum o nerde kiyafetler diye cekmeceleri carpiyor. Bak kizdim yine

Unutkanlik degil de basim donuyor benim. Kafami aniden bi tarafa cevirsem donuyor.
Bir de halsizim yorgunum surekli. D vitamni icecektim ampul piyasada yokmus ilac
eminmisin b12 den olduguna ?
kbb ciye gittinmi
bende oglandan sonra oldu omrumde hiç bilmezdim bas donmesinin noldugunu 2 seene çekdim,goz kulak , beyin emar i ne varsa bakdirdim incelettim hiçbisey bulamadilar ..

sonra bigun basimi kaldiramiuordum full bas donmesi hiç geçmiuordu, acil bi kbb dr u aradim adam ban ahemen gel dedi normalde burda çok randevu ebklersin
neyse o adam derdime derman oldu tedavi etti beni,kulaklarimda sivi dengesizligi varmis , birinde az birinde çok o yaparmis bunu

gittiysende degisik bi kbb ciye yine git,prof falan olsun mumkunse
bas donmesi kadar beter bi illet yok herhalde yaninda bide miden bulanir
oyyyyy
çok geçmis olsun : (

Fırsat buldum yazıyım. Dün 40 banyosunu yaptırdık kızımın eşimle. Daha doğrusu ben yıkadım o foto çekti
Sabah yds'ye girdim(sütümü sağıp bırakmıştım sabah baba-kız iyi idare etmişler ben yokkenhatta dondurucuda daha süt varmış akşama kadar gezebilirmişim)
dönüşte gülle papatya aldım, sonra sıra geldi suyunu hazırlamaya 40 tane pirinç attım ihlas okuyup, 40 tane çörekotu, 40 kaşık su(kovasına koyduğum butün suyu da makarna süzgecinden döktüm 40 delimten su geçsin diye), gül yaprakları, papatya, tespih, çakıl taşı yoktu ben de pembe kuvars ve kristalden ağaç vardı aşk sadakat taşlarıymış onları koydum nereden bir adet duyduysam koydum yani ama altın atmayı unutmuşum neyse her banyosuna atıyordum
bir de ilk başta maşrapasına tuzlu su yapıp onunla ovdum

Bir güzel yıkayıp abdest aldırdım bir de zemzem verdim sonrasında. Ben de yıkandıktan sonra kv nin umreden getirdiği hurmadan yedim yağmurun da dudaklarına sürdüm O da yalandı

Ben de yıkandıktan sonra başımdan ondan kalan suyu döktüm.

Sonra da giyindik süslendik(!) gezmeye çıktık.

Ayy çok eğlenceliydi hele banyo aşaması

Bu arada eşim de bizi kıskandı ben de kırklanayım mı dedi iyi dedim kalan suyu da sen dök başından madem gerek yok ama biz 40lanıyormuşuz da onun neyi eksikmiş. Sonra su soğumuştur diye dökmemiş

Uyudu ama derin degil. Kipirdandikca sallamak gerekiyor. Emzik olsa ne guzel uyur kendi.
Neyse yatmayi deneyeyim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…