bende çok unuturum olçtursemmiki yada direk alsammikib12 hic yukselmiyor ki.
Emzigi zorlarsam oguruyor ve canini yakmisim gibi agliyor zor ssakinlesiyor sinirli bebek. Ama ben emzik denemedim farkli. Cikip alamadim. Ne aldirayim oneride bulununbana
tam yatagina koyuyorum oglum pesimden bagirarak kosup odaya giriyor bebek zipliyor. Ben sessiz ol demiyorun da. 2,5 yasinda sessiz olamaz ki
ben 30 da yikiyorum ama sivi deterjan kullaniyirum kokusuz. Ha bir de elimde yikarken sabunla citiliyorum o sabunuyla makineye atiyorum
haha o benim lafim deilmiydiTek çocuk hiç çocuk :)))
Yaptir banyo yaptiriliyorKizlar 1.ay aşisindan sonra banyo yapiluyo mu? Yapilmiyosa kac gun yaptirmamak gerekiyo?
Uyudu kiz uyanmiyo ona gore bu gece banyo yaptircam ya da yarina kalcak.
Ben cok memnunumMolfix kullananlar memnun musunuz? 2 beden ve 3 beden kaç kilolar için?
Simsi banyo yaptirayim mi yaptirmayayim mi? Asidan sonra yapiliyo mu yani biraz karisti anlamadim :))Yaptir banyo yaptiriliyor
YKizlar 1.ay aşisindan sonra banyo yapiluyo mu? Yapilmiyosa kac gun yaptirmamak gerekiyo?
Uyudu kiz uyanmiyo ona gore bu gece banyo yaptircam ya da yarina kalcak.
1 aylik asisi ates yapmaz. Banyoyu etkilemez.Simsi banyo yaptirayim mi yaptirmayayim mi? Asidan sonra yapiliyo mu yani biraz karisti anlamadim :))
kiz 1 aylikken ne asisi yapiliyor orda1 aylik asisi ates yapmaz. Banyoyu etkilemez.
Banyo yaptirilmayan verem asisi asi yeri yara oluyor i yizden su degdirmemek gerekiyor.
Sen yika kizini :)
benimkide diyor is de çalisyorum evdede rahat yok diyeBuyugu uyuturken bebek kusmus esim ustunu dgistircek olmus kiyafet bulamamis hepsi camasirliktaydi cunku. Sinirleniyor of pof.
Sargisina sarsaydin ciplak bekleseydi bem giydiririm ne vagiriyorsun dedim. Neymis ailelerden uzakta yasayip yuk cekiyormus eve yorgun geldigibde bir ayagini uzatamiyormus. Tabi erkek rahat eder dedim yoksa ben yanimizda sulale olsa da cocuklarima kendim bakarim keyif yapacak olsam digurmazdim. Bu son kismi soylemedim tabi
Unutkanlik degil de basim donuyor benim. Kafami aniden bi tarafa cevirsem donuyor.bende çok unuturum olçtursemmiki yada direk alsammiki
benimki oyle boyle deil, arabanin anahtarini evde unuturum , çantami unuturum
az once sut koymustum cezveeye unutmuusm yanmis komur olmusss , cezve gitti ondan geçtim ev kokuyor,esim gelince bak sen isitecegim lafa bu ne koku diye : (
kapiyi açik unuturdum kilitlemeden onu beynime kazidim koca sayesinde
ama isiklari açik unutuyorum onu daha birakamdim, benim çocuklar surekli arkami topluyor yazik :)
Bende ılk 30 da yıkadım temızlenmeyınce 40 a gectım.once yikiyorum ama geçmiyor leke,30 dereede atiyorum ondanmi çikmiyorkii
Hepatit in ikinci dozu yapiliyor bir aylikken.kiz 1 aylikken ne asisi yapiliyor orda
burda verem asisi yapacakdi dr oda ulke genelinde yokmus asi nasil oluyorsa
bu ay asisiz geçiyoruz biz
2. aya oglumu delik desik edecek bu dr
Normalde ilgileniyor yardim ediyor. Evde bunaliyorum diye disari cikarmaya calisiyor ama bazen boyke sinirle soylendiginde tepem atiyor. Nornal soylense neyse ben icerde cocuk uyutuyirum o nerde kiyafetler diye cekmeceleri carpiyor. Bak kizdim yinebenimkide diyor is de çalisyorum evdede rahat yok diye
ustune çocugu atip gidiyorum soylensin dursun bi kulagimdan girip otekinden çikmiyor, duymuyorum bile dediklerini :))
Y
Yaptırabılırsın
2. Ayda yaptırılmıyor
Heh tamam simdi anladim o zaman yarin yaptiririm banyo. Cok sagolun :)1 aylik asisi ates yapmaz. Banyoyu etkilemez.
Banyo yaptirilmayan verem asisi asi yeri yara oluyor i yizden su degdirmemek gerekiyor.
Sen yika kizini :)
eminmisin b12 den olduguna ?Unutkanlik degil de basim donuyor benim. Kafami aniden bi tarafa cevirsem donuyor.
Bir de halsizim yorgunum surekli. D vitamni icecektim ampul piyasada yokmus ilac
bende oyle yapayim bariBende ılk 30 da yıkadım temızlenmeyınce 40 a gectım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?