2015 Şubat Anneleri

Hayirlo olsun kirkiniz. Iyi ugrasmissin masallah.

Ani harekette dondugu icin dusundum ben de senn gbi baska birsey mi diye. Devam ederse gideyim. Kansizliktan olsa yerinden kalkinca fln doner

bende oyle yapayim bari
simdi kiler ev kiyafeti neysede hep boyle leke kalirsa isimiz var

hepde gece geçiyor unutmma insalahh uykulu uykulu hemen suya tutmayida deniycem
Bekletme hemen suya tut. O arada lekeye sabun sur. Sonra makinaya at. 30 da ve kisa programda cikiyor bu sekilde

artik eminim midem rahatsiz
hamileyken midemi yakan biskuviden yedim midem fena su an: ((
en korkdugum seydi mide rahatsizligi
Allahim dermansiz dert vermesin : (((

[QUOTE="ecicansu, post: 40344942, member: cekdiilranim geniz eti kendiligindenmi kuculdu yoksa bisey yaptinmi bende buyuknkizimdan supheleniyorum doktora goturmedim heniz ama merakettim
Cnm ben horluyor diye dr a gitmistim film cekdiilr geniz eti dendi.kbb ci hmn ameliyyat dedi burda.tr de sordum kbb ye oda ayni dedi.o yaz bi kac kere denize girdi,4 yasindaydi tatilden geldik gecmisti horlama.bademcikleri iri benimkinin ama hasta olmaz hic,atesi cikmaz bende ilgilenmiyorum onunla .horlama bitince baska gitmedim dr a[/QUOTE]
Benim kizinda ozellikle kisin cok burnu tikanir ondan kaynakli arada horlar ve salyasinin aktigini gordum bikac kez geniz etinden suphelendim bende ama goturmedim henuz gerci yazin deniEde giriyo bizimki ama

Stresten de olabilir, çocuklara koşturmaktan. Olamaz mı?

Vertigo değil miydi o baş dönmesi yapan?

Huggies in 2 numarası çok güzeldi 3 numaraya geçtim çok farklı. Molfixte de öyle midir ki diye sordum canım
3 nosu değişmediyse 2 nosundan daha iyi.ben de daha 3 e gecmedim.benimkinde pisik var.ama diğer çocuklarimda kullanirken hic yoktu.taşırma sızma olmadı.benimki kakayi bir anda doldurmuyo ama.doldursa 2 den tasabilir ama3 ten tasmaz hala ayniysa.benim kız 4600 2 no bacaklarını sıkıyor gibi.3 te büyük gelir mi kestiremiyorum.alıp deniycem

ayni durum bizde de oluyor. Almaya gidesiye susuyor bazen. Oglumu mik dese alirdim indirmezdim kucagimdan. Ama kiyamam ya uzuluyorum mahrum birakmamaya calisiyorum
Benimkiler bırakılacak gibi aglamiyo ya.boğazı tahriş olacak korkusuna alıyorum kucağına.ememiycek diye.sizin ki nasıl ağlıyor.
2 nonun uykusu çok hafifti benim.zor uyur tik duysa uyanırdı.uzun uzun aglardi.bu aksam 1 noya sarılıp uzandim.konu açıldı.kardeşim gelince benimle oynamayı birakmistin.yatak odasının kapısında beklerdim.eski bir kaplıydı dedi.yüreğim acidi.unutmamış.herşeyi beraber yapardık.ama hic birşey yapamaz olmuştuk.bekle uyutayim gelcem derdim uyutamazdim.o da beklerdi saatlerce mahzun mahzun .o gunlerde2.yi erken istedigime pişman olur gibi oluyor ama kızıma baktıkça da olamıyor arada bocaliyordum.keşke unutsaydi.

Kafada yapilacak bir milyon is olunca onlar arada kayniyordur.bi de etrafta didisen çocuklar oldu mu iyice kafa karışıyor.

Ben de alıp deneyeyim bakalım

O sarı akıntı işte rahmin toparlanması için. Onun kokusu da başkadır. Arada kan da oluyordu. O sarı akıntı bitince lohusalık bitiyor aslında. Benim dediğim de oydu.

Demek her yazılana da inanmamak lazım. Nişastalı başka neler yiyosun ki. Bu arada anason için de biryerde süt yapar demiş biryerde azaltır demiş. Internet de bilgi kirliliği dolu anacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…