Hayirlo olsun kirkiniz. Iyi ugrasmissin masallah.Fırsat buldum yazıyım. Dün 40 banyosunu yaptırdık kızımın eşimle. Daha doğrusu ben yıkadım o foto çekti
Sabah yds'ye girdim(sütümü sağıp bırakmıştım sabah baba-kız iyi idare etmişler ben yokkenhatta dondurucuda daha süt varmış akşama kadar gezebilirmişim )
dönüşte gülle papatya aldım, sonra sıra geldi suyunu hazırlamaya 40 tane pirinç attım ihlas okuyup, 40 tane çörekotu, 40 kaşık su(kovasına koyduğum butün suyu da makarna süzgecinden döktüm 40 delimten su geçsin diye), gül yaprakları, papatya, tespih, çakıl taşı yoktu ben de pembe kuvars ve kristalden ağaç vardı aşk sadakat taşlarıymış onları koydumnereden bir adet duyduysam koydum yani ama altın atmayı unutmuşum neyse her banyosuna atıyordum
bir de ilk başta maşrapasına tuzlu su yapıp onunla ovdum
Bir güzel yıkayıp abdest aldırdım bir de zemzem verdim sonrasında. Ben de yıkandıktan sonra kv nin umreden getirdiği hurmadan yedim yağmurun da dudaklarına sürdüm O da yalandı
Ben de yıkandıktan sonra başımdan ondan kalan suyu döktüm.
Sonra da giyindik süslendik(!) gezmeye çıktık.
Ayy çok eğlenceliydi hele banyo aşaması
Bu arada eşim de bizi kıskandı ben de kırklanayım mı dediiyi dedim kalan suyu da sen dök başından madem gerek yok ama biz 40lanıyormuşuz da onun neyi eksikmiş. Sonra su soğumuştur diye dökmemiş
Ani harekette dondugu icin dusundum ben de senn gbi baska birsey mi diye. Devam ederse gideyim. Kansizliktan olsa yerinden kalkinca fln donereminmisin b12 den olduguna ?
kbb ciye gittinmi
bende oglandan sonra oldu omrumde hiç bilmezdim bas donmesinin noldugunu 2 seene çekdim,goz kulak , beyin emar i ne varsa bakdirdim incelettim hiçbisey bulamadilar ..
sonra bigun basimi kaldiramiuordum full bas donmesi hiç geçmiuordu, acil bi kbb dr u aradim adam ban ahemen gel dedi normalde burda çok randevu ebklersin
neyse o adam derdime derman oldu tedavi etti beni,kulaklarimda sivi dengesizligi varmis , birinde az birinde çok o yaparmis bunu
gittiysende degisik bi kbb ciye yine git,prof falan olsun mumkunse
bas donmesi kadar beter bi illet yok herhalde yaninda bide miden bulanir
oyyyyy
çok geçmis olsun : (
Bekletme hemen suya tut. O arada lekeye sabun sur. Sonra makinaya at. 30 da ve kisa programda cikiyor bu sekildebende oyle yapayim bari
simdi kiler ev kiyafeti neysede hep boyle leke kalirsa isimiz var
hepde gece geçiyor unutmma insalahh uykulu uykulu hemen suya tutmayida deniycem
Hayirlo olsun kirkiniz. Iyi ugrasmissin masallah.
gaz i vardir canimOglum her sabah alti temiz karni tok oldugu halde saat 5-6 gibi agliyo sizce kolik mi?
Avent emziği sevdi bnmkikiz irem nisastayi nasil kullaniyorsun
hiç ugrasmiyordum sut le ama artik biseyler yapmam lazim,oglan ahsta olup az emince benim sut azaldi : (
Cnm ben horluyor diye dr a gitmistim film cekdiilr geniz eti dendi.kbb ci hmn ameliyyat dedi burda.tr de sordum kbb ye oda ayni dedi.o yaz bi kac kere denize girdi,4 yasindaydi tatilden geldik gecmisti horlama.bademcikleri iri benimkinin ama hasta olmaz hic,atesi cikmaz bende ilgilenmiyorum onunla .horlama bitince baska gitmedim dr a[/QUOTE][QUOTE="ecicansu, post: 40344942, member: cekdiilranim geniz eti kendiligindenmi kuculdu yoksa bisey yaptinmi bende buyuknkizimdan supheleniyorum doktora goturmedim heniz ama merakettim
Stresten de olabilir, çocuklara koşturmaktan. Olamaz mı?bende çok unuturum olçtursemmiki yada direk alsammiki
benimki oyle boyle deil, arabanin anahtarini evde unuturum , çantami unuturum
az once sut koymustum cezveeye unutmuusm yanmis komur olmusss , cezve gitti ondan geçtim ev kokuyor,esim gelince bak sen isitecegim lafa bu ne koku diye : (
kapiyi açik unuturdum kilitlemeden onu beynime kazidim koca sayesinde
ama isiklari açik unutuyorum onu daha birakamdim, benim çocuklar surekli arkami topluyor yazik :)
Hepatit asisi birsey yapmiyorKizlar 1.ay aşisindan sonra banyo yapiluyo mu? Yapilmiyosa kac gun yaptirmamak gerekiyo?
Uyudu kiz uyanmiyo ona gore bu gece banyo yaptircam ya da yarina kalcak.
Vertigo değil miydi o baş dönmesi yapan?eminmisin b12 den olduguna ?
kbb ciye gittinmi
bende oglandan sonra oldu omrumde hiç bilmezdim bas donmesinin noldugunu 2 seene çekdim,goz kulak , beyin emar i ne varsa bakdirdim incelettim hiçbisey bulamadilar ..
sonra bigun basimi kaldiramiuordum full bas donmesi hiç geçmiuordu, acil bi kbb dr u aradim adam ban ahemen gel dedi normalde burda çok randevu ebklersin
neyse o adam derdime derman oldu tedavi etti beni,kulaklarimda sivi dengesizligi varmis , birinde az birinde çok o yaparmis bunu
gittiysende degisik bi kbb ciye yine git,prof falan olsun mumkunse
bas donmesi kadar beter bi illet yok herhalde yaninda bide miden bulanir
oyyyyy
çok geçmis olsun : (
3 nosu değişmediyse 2 nosundan daha iyi.ben de daha 3 e gecmedim.benimkinde pisik var.ama diğer çocuklarimda kullanirken hic yoktu.taşırma sızma olmadı.benimki kakayi bir anda doldurmuyo ama.doldursa 2 den tasabilir ama3 ten tasmaz hala ayniysa.benim kız 4600 2 no bacaklarını sıkıyor gibi.3 te büyük gelir mi kestiremiyorum.alıp deniycemHuggies in 2 numarası çok güzeldi 3 numaraya geçtim çok farklı. Molfixte de öyle midir ki diye sordum canım
Benimkiler bırakılacak gibi aglamiyo ya.boğazı tahriş olacak korkusuna alıyorum kucağına.ememiycek diye.sizin ki nasıl ağlıyor.ayni durum bizde de oluyor. Almaya gidesiye susuyor bazen. Oglumu mik dese alirdim indirmezdim kucagimdan. Ama kiyamam ya uzuluyorum mahrum birakmamaya calisiyorum
Kafada yapilacak bir milyon is olunca onlar arada kayniyordur.bi de etrafta didisen çocuklar oldu mu iyice kafa karışıyor.bende çok unuturum olçtursemmiki yada direk alsammiki
benimki oyle boyle deil, arabanin anahtarini evde unuturum , çantami unuturum
az once sut koymustum cezveeye unutmuusm yanmis komur olmusss , cezve gitti ondan geçtim ev kokuyor,esim gelince bak sen isitecegim lafa bu ne koku diye : (
kapiyi açik unuturdum kilitlemeden onu beynime kazidim koca sayesinde
ama isiklari açik unutuyorum onu daha birakamdim, benim çocuklar surekli arkami topluyor yazik :)
Bana bi iki gün yaptırma dedi.Kizlar 1.ay aşisindan sonra banyo yapiluyo mu? Yapilmiyosa kac gun yaptirmamak gerekiyo?
Uyudu kiz uyanmiyo ona gore bu gece banyo yaptircam ya da yarina kalcak.
Ben de alıp deneyeyim bakalım3 nosu değişmediyse 2 nosundan daha iyi.ben de daha 3 e gecmedim.benimkinde pisik var.ama diğer çocuklarimda kullanirken hic yoktu.taşırma sızma olmadı.benimki kakayi bir anda doldurmuyo ama.doldursa 2 den tasabilir ama3 ten tasmaz hala ayniysa.benim kız 4600 2 no bacaklarını sıkıyor gibi.3 te büyük gelir mi kestiremiyorum.alıp deniycem
Molfix Önerileri çoğaldı alıp deniycem bakalım inşallah pişik olayını tamamen bitirirBen cok memnunum
Yazan olmustur ama
2 no : 3-6 mini
3no : 4-9 midi
Ben 3 numarayı kullanıyorum
O sarı akıntı işte rahmin toparlanması için. Onun kokusu da başkadır. Arada kan da oluyordu. O sarı akıntı bitince lohusalık bitiyor aslında. Benim dediğim de oydu.Ped koymalik degil gunluk akinti gibi. Ama jel kivaminda ve hafif sari. Omrumde boyle akinti gornedim
Kanama degil iste benimki. Dr.a arayip sorsam mi ki.
Ayagimda salladim az once. Emzik alsaydi iyiydi ya. Sallamayi hic sevmiyorum.
Yalniz yikarsin da kendin de islanirsin. Dene bence bir kere yapinca cesaret geliyor insana
Demek her yazılana da inanmamak lazım. Nişastalı başka neler yiyosun ki. Bu arada anason için de biryerde süt yapar demiş biryerde azaltır demiş. Internet de bilgi kirliliği dolu anacım.ya hemen ısla Yada hemen yıka çıkmıyor yoksa
6 9arası bıZdede hep krızlı gecıyor alıştım artık .. Adet sancısı çekiyor oğlum
tam tersineaksı halde bende sütun damlasının kalmaması gerek
molfıx ın kalıtesı berbat..oyle bir pişik yaptıkı 1 ayda zor geçtı can bebe 4 No kullanıyorum
kız düşünme boyle seyler bebegın ıhtıyacına gore süt uretılır ılk ay yağı boldur süt sarıdır sonra beyazlasır sonra duru renk alır su gıbı
Sankı memeden muhallebı kıvamında süt akacak .. Erkekler neden akıldan bu denlı mahrumlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?