Canbebeyi de bir deneyeyim. 4 numara büyük değil mi? Bir bakayım kaç kilolar içinmiş.ya hemen ısla Yada hemen yıka çıkmıyor yoksa
6 9arası bıZdede hep krızlı gecıyor alıştım artık .. Adet sancısı çekiyor oğlum
tam tersineaksı halde bende sütun damlasının kalmaması gerek
molfıx ın kalıtesı berbat..oyle bir pişik yaptıkı 1 ayda zor geçtı can bebe 4 No kullanıyorum
kız düşünme boyle seyler bebegın ıhtıyacına gore süt uretılır ılk ay yağı boldur süt sarıdır sonra beyazlasır sonra duru renk alır su gıbı
Sankı memeden muhallebı kıvamında süt akacak .. Erkekler neden akıldan bu denlı mahrumlar yaaaa
Maydanoz için de öyle.köyden göndermişlerdi.bi dünya maydanoz.bi yerde keser bi yerde çoğaltır diyo.yesem mi yemeden mi bilemedim.dogradim attım dolaba sevmediğini icinDemek her yazılana da inanmamak lazım. Nişastalı başka neler yiyosun ki. Bu arada anason için de biryerde süt yapar demiş biryerde azaltır demiş. Internet de bilgi kirliliği dolu anacım.
Pufff benimki de öle oldu.. Şimdi gazı çıktı uğraş ki uyusun :/Ayy gazi atamadı.emzirme faslı uzadı yav.burnu da tıkalı.uykusu da var yazık.cebellesip duruyor.
Italyada maydonoz u süt olsun diye verdiklerini söylemişti bir arkadaş. Ama burda maydonoz nane sütü keser yazıyor.Maydanoz için de öyle.köyden göndermişlerdi.bi dünya maydanoz.bi yerde keser bi yerde çoğaltır diyo.yesem mi yemeden mi bilemedim.dogradim attım dolaba sevmediğini icin
bir ihtiyaci olup agladiginda bekletmiyorum ama nornal agliyor oglumin sesi kesilirdi aglarken dakika bekletmedim.Benimkiler bırakılacak gibi aglamiyo ya.boğazı tahriş olacak korkusuna alıyorum kucağına.ememiycek diye.sizin ki nasıl ağlıyor.
2 nonun uykusu çok hafifti benim.zor uyur tik duysa uyanırdı.uzun uzun aglardi.bu aksam 1 noya sarılıp uzandim.konu açıldı.kardeşim gelince benimle oynamayı birakmistin.yatak odasının kapısında beklerdim.eski bir kaplıydı dedi.yüreğim acidi.unutmamış.herşeyi beraber yapardık.ama hic birşey yapamaz olmuştuk.bekle uyutayim gelcem derdim uyutamazdim.o da beklerdi saatlerce mahzun mahzun .o gunlerde2.yi erken istedigime pişman olur gibi oluyor ama kızıma baktıkça da olamıyor arada bocaliyordum.keşke unutsaydi.
anladim canim sizde de olduysa bekleyeyim bakalim ne zaman gececek akinti.O sarı akıntı işte rahmin toparlanması için. Onun kokusu da başkadır. Arada kan da oluyordu. O sarı akıntı bitince lohusalık bitiyor aslında. Benim dediğim de oydu.
Kocişe huggies iki numara al dedim üç numara almış, naylon gibi. Deneyelim bakalim insallah bisi olmaz
Prima bizde pişik yaptı.
aylik peket nsil oluyor
ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
az once abisi uyyurken uyandirmisti , simdi kucagimda uyyyor , uykusunda agliyor : ((
5 kusur kilosu, aman zaten altini degistirmek uyutmaktan daha beter iskence oldu ciglik kiyamet morarana kadar agliyor elim ayagim dolaniyor, her gun yeni bir huy cikartiyorBebegin kaç kilo ki hala iki numara kullanıyorsun? Geçin 3 numaraya rahat etsin bebislerin poposu yaa
Gece gazindan nefret ediyorumPufff benimki de öle oldu.. Şimdi gazı çıktı uğraş ki uyusun :/
Dene bakalim sonra da ben denerim :)Molfix Önerileri çoğaldı alıp deniycem bakalım inşallah pişik olayını tamamen bitirir
Benim akıntım olmadı, ki normal dogumdan sezeryana gectim, rahim toparlandi mi hic bilmiyorum. Dr.da gel bakalim demedi dogumdan sonraO sarı akıntı işte rahmin toparlanması için. Onun kokusu da başkadır. Arada kan da oluyordu. O sarı akıntı bitince lohusalık bitiyor aslında. Benim dediğim de oydu.
Aileler cocuk mu bakacakmis, hahahahaBuyugu uyuturken bebek kusmus esim ustunu dgistircek olmus kiyafet bulamamis hepsi camasirliktaydi cunku. Sinirleniyor of pof.
Sargisina sarsaydin ciplak bekleseydi bem giydiririm ne vagiriyorsun dedim. Neymis ailelerden uzakta yasayip yuk cekiyormus eve yorgun geldigibde bir ayagini uzatamiyormus. Tabi erkek rahat eder dedim yoksa ben yanimizda sulale olsa da cocuklarima kendim bakarim keyif yapacak olsam digurmazdim. Bu son kismi soylemedim tabi
Sagolsun yardimcidir bana cogu konuda cocuklarla ilgileniyor en azindan. Ama bunaldiginda cikis noktasi anasigille yasamak oluyor. Istemeyen ben oldugumdan alttan alta sucluyor. Napalim adamin fikrinu degistiremiyorum.Aileler cocuk mu bakacakmis, hahahaha
benım kızımın burnu tıkanınca hafif sıcak bi banyo yaptırıyorum banyoda burnunu sanki siliyomussun gibi ovala canım sürekli cıktıktan sonrada otribebeyi kullan cek benım kızıma iyi geliyo banyo yumusatıyo tavsiye ederim ama sakın usumesın iyiceOff benim kucuk kizinda burnu tikandi nefes alamiyo agzi acik yatiyo suan cocuk kesin dun mevlutte kalabalikdan birinden kapti yavrum dune kadr biseyi yoktu cunku suan icin sadece damla damlatip otribebeyle cekiyorum cokda fayda etmiyo yine hırıl hırıl burnu peditus var ama hemen surup falanda vermek istemiyorum baska ne yapabilirim ki acaba ihlamur veriliyomuydu acaba azcik yapip icirmeyi denesemmi deneyen oldumu hic yada baska onerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?