2015 Şubat Anneleri

Canbebeyi de bir deneyeyim. 4 numara büyük değil mi? Bir bakayım kaç kilolar içinmiş.

Demek her yazılana da inanmamak lazım. Nişastalı başka neler yiyosun ki. Bu arada anason için de biryerde süt yapar demiş biryerde azaltır demiş. Internet de bilgi kirliliği dolu anacım.
Maydanoz için de öyle.köyden göndermişlerdi.bi dünya maydanoz.bi yerde keser bi yerde çoğaltır diyo.yesem mi yemeden mi bilemedim.dogradim attım dolaba sevmediğini icin

Off benim kucuk kizinda burnu tikandi nefes alamiyo agzi acik yatiyo suan cocuk kesin dun mevlutte kalabalikdan birinden kapti yavrum dune kadr biseyi yoktu cunku suan icin sadece damla damlatip otribebeyle cekiyorum cokda fayda etmiyo yine hırıl hırıl burnu peditus var ama hemen surup falanda vermek istemiyorum baska ne yapabilirim ki acaba ihlamur veriliyomuydu acaba azcik yapip icirmeyi denesemmi deneyen oldumu hic yada baska onerisi olan

Ayy gazi atamadı.emzirme faslı uzadı yav.burnu da tıkalı.uykusu da var yazık.cebellesip duruyor.

Maydanoz için de öyle.köyden göndermişlerdi.bi dünya maydanoz.bi yerde keser bi yerde çoğaltır diyo.yesem mi yemeden mi bilemedim.dogradim attım dolaba sevmediğini icin
Italyada maydonoz u süt olsun diye verdiklerini söylemişti bir arkadaş. Ama burda maydonoz nane sütü keser yazıyor.

bir ihtiyaci olup agladiginda bekletmiyorum ama nornal agliyor oglumin sesi kesilirdi aglarken dakika bekletmedim.
Kac yas aralari iyi kabul etmis beklemis seni. Sessizce yaninizda dursa duramaz iste. Kuzenim var kucukle buyugun arasi 2,5 yas. Kucugu uyuyor gorunce hemen uyandiriyormus uyansin ona gulsun diye. 6 aylik en cok abisine guluyormus. Biraz buyuse diyorun ama buyudukce zorlasacak mi bilmiyorum. Ben de 2 sene daha bekleseymisim diyorum. Bir yandan bebek dogdugu icin izindeyim daha cok vakit geciriyoruz.

O sarı akıntı işte rahmin toparlanması için. Onun kokusu da başkadır. Arada kan da oluyordu. O sarı akıntı bitince lohusalık bitiyor aslında. Benim dediğim de oydu.
anladim canim sizde de olduysa bekleyeyim bakalim ne zaman gececek akinti.
Normal dogumda ilk gunler yogun olmustu ama 40 gun dolmadan bitmisti mis gibi

Kizim kakasini sanki bezr degil kiyafetine yapiyor.prima mi kotu bende mi sorun var of ya dogru duzgun kiyafet kalmadi.

Kocişe huggies iki numara al dedim üç numara almış, naylon gibi. Deneyelim bakalim insallah bisi olmaz

Bebegin kaç kilo ki hala iki numara kullanıyorsun? Geçin 3 numaraya rahat etsin bebislerin poposu yaa

aylik peket nsil oluyor

ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?

Aylık paket mesela bunun içinde 103 tane filan var ve pakette değil de kartonda satılıyor içinden 2 paket bez çıkıyor diğerlerine gore tabii daha uygun fiyatlı oluyor tane hesabında.çoğunluk çıkıyor tatlım ben 60° programa atiyorum hem mikroplar ölsün hem de lekeler çıksın diye ama tabii bi de leke çıkarıcı kullanmak lazim.

Bebegin kaç kilo ki hala iki numara kullanıyorsun? Geçin 3 numaraya rahat etsin bebislerin poposu yaa
5 kusur kilosu, aman zaten altini degistirmek uyutmaktan daha beter iskence oldu ciglik kiyamet morarana kadar agliyor elim ayagim dolaniyor, her gun yeni bir huy cikartiyor

O sarı akıntı işte rahmin toparlanması için. Onun kokusu da başkadır. Arada kan da oluyordu. O sarı akıntı bitince lohusalık bitiyor aslında. Benim dediğim de oydu.
Benim akıntım olmadı, ki normal dogumdan sezeryana gectim, rahim toparlandi mi hic bilmiyorum. Dr.da gel bakalim demedi dogumdan sonra

Aileler cocuk mu bakacakmis, hahahaha

Dünden beri bebeğimi bezi açık uyutuyorum. Troysd ve hametan sürdüm bezi her ıslandığında bezi değiştirirken. bi kaç dakika sonra da sudokrem sürdüm. Kucağıma alıp emzirmedim yattığı yerden emzirdim.
pamukla ılık suyla temizledim.
kabartılar soldu kabuk bağladı gibi.
kırmızılığı da azaldı şuan iyi durumda.
böyle giderse çabuk düzelecek gibi.
pişiği olanlara fikir olsun diye yazdım.

benım kızımın burnu tıkanınca hafif sıcak bi banyo yaptırıyorum banyoda burnunu sanki siliyomussun gibi ovala canım sürekli cıktıktan sonrada otribebeyi kullan cek benım kızıma iyi geliyo banyo yumusatıyo tavsiye ederim ama sakın usumesın iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…