2015 Şubat Anneleri

haha o benim lafim deilmiydi
iki çocuk da zor çocuk
kendin bilirsin sen kasiniyorsan yap ikinciyi uçuncuyude yap hatta :)))))
eşim süt anne bulursa yaparım valla hamilelik ve doğum kısmıni çok sevdim ama emzirme süt derdi olmasın geri kalan herseye varım :))

Yavrum bnm ya Kıyamam içim gitti

Demek her yazılana da inanmamak lazım. Nişastalı başka neler yiyosun ki. Bu arada anason için de biryerde süt yapar demiş biryerde azaltır demiş. Internet de bilgi kirliliği dolu anacım.
Emzirme danismaninin bana verdiği çay tarifinde anason var artırıyor anason sütü

eşim süt anne bulursa yaparım valla hamilelik ve doğum kısmıni çok sevdim ama emzirme süt derdi olmasın geri kalan herseye varım :))
ya emziriyosun sonucta. Gerisini takma kafana. Yani hepimiz dert ediyoruz ama tadini da cikarmak lazim. Tadini cikaramayacak kadar takma buyuyorlar bir sekilde

b 12 iğnesi olmaya gittim gidince dert alayım dedim.Defne yi de götürdüm geçen hafta haftada 150 gr almıştı neyse dedim haftaya çok olur bu hafta yine 150 gr almış.Sinir oldum 2 saate bir 5 dk emiyor e ağlayıp sızlamıyor da uyuyor da ne oluyor anlamadım.Zayıf doğmasa umursamayacağım da hala aynı tulumları giymesi sinirimi bozuyor.

İki haftadır neden böyle oluyor anlamıyorum ne değişti acaba? Az mı emiyor sizce biberon da almıyor.Süt olmasa ağlamaz mı? Ya hep önemsemeyeceğim diyorum ama böyle kilo almaya devam ederse olmaz çok çok azz. krizantemcik dediği gibi anneliğin en güzel yanı olan emme de bu kadar gerilmek istemiyorum.Saate bakarak aman biraz daha emsin diyerek emsin diye uykusundan uyandırılarak bebek mi büyütülür? Emzirmek dert oldu resmen,üzülüyorum bu duruma.

Bezine bak diyor herkes 2 haftadır kakasını 5 güne 1 yapıyor.Dr olacak bu ay da diyor. Tesadüf mü az gram aldığı haftada kakayı az yapması.Çiş sayısı iyi.bir de gece uyanıyor 3dk emip yatıyor 3 saat uyuyor nasıl yetiyor anlamaıyorum.

Ben emziririm ama uyutacak adam lazım, yarım saattir salliyorum eee demekten boğazım şişti, dila hanım gözünü dikmiş bana bakıyor! Hayırdır hanım abla bi sorun mu var der gibi

Bizimki de ayni tulumlar giyiyor hala daha da giyecek gibi sanki, cuma gunu kontrolu var bakalim dr.u ne diyecek

Yalniz yikarsin da kendin de islanirsin. Dene bence bir kere yapinca cesaret geliyor insana

yok ben zaten yıkarım problem değil güveniyorum kendime ama kız o minderde çok ağladı
normalde suyun içine yatırıyordum o zaman hiç ağlamıyordu ama minderde ağladı ondan dedim

canım benim kızda kilo almıyor
ağlamıyorsa aç kalmıyordur emin ol
demekki bizimkilerin bünyesi böyle
bende çok kafaya takıyorum hele dün 1 aylık çocuğun 6,5 kilo olduğunu duyunca benimki gözüme nokta kadarcık geldi
2 aylık daha 4,600 olmuş anca
sağlığı yerindeyse hastalanmıyorsa problem etmemeliyiz bence
kaka olayına gelince benimki hergün en az 2 defa yapardı
ama cumartesiden beri yapmadı hiç
bende kafaya taktım bunu
ıkınıp sıkınması yok hiç ama neden yapamadı merak ediyorum
yarın aşımız var gidince ebeye soracağım
kabızlık yok neden yapmadı acaba

bu arada annem dün ben bu kadar kiloya takınca sen doğduğunda bana bütün doktorlar ölecek bu çocuk hiç boş yere kilo aldıracağım diye uğraşma şimdiden alıştır kendini dedi ama bak senin bile çocuğun oldu dedi
yani önemli olan kilo değil sağlık

5 kusur kilosu, aman zaten altini degistirmek uyutmaktan daha beter iskence oldu ciglik kiyamet morarana kadar agliyor elim ayagim dolaniyor, her gun yeni bir huy cikartiyor
oglumda oyleydi alt almak ust degistirmek ölum geliyodu cok sukur simdi kalmadi sadece fazla oyalanip hirpalarsam huysuzlaniyo sana tavsiyem sakin ol konus onunla ani hareketler yapma zibinini cart diye acma mesela....

günaydın kızlar
ya bişey soracağım sizlere
benim için yemek konusu büyük dert
gaz yapacak korkusuyla kuru baklagillerden hiç yemiyorum ve yapamıyorumda
hergün makarna salata pilav yemekten bıktım
canım şöyle kuru fasulye nohut bulgur mercimek çorbası falan istiyor ama gaz korkusundan kilerin kapısını bile açamıyorum

sizler her gün ne yiyorsunuz Allah aşkına
bugün ne pişirsem diye sabahın 5 ,nden beri düşünüyorum ama yok bulamıyorum hiçbirşey

oglumda oyleydi alt almak ust degistirmek ölum geliyodu cok sukur simdi kalmadi sadece fazla oyalanip hirpalarsam huysuzlaniyo sana tavsiyem sakin ol konus onunla ani hareketler yapma zibinini cart diye acma mesela....
Insallah bizimiki de gecer, konusuyorum cnm ama agidindan beni duymuyır kucagima aliyorum pış pışlıyorum geri koyunca yine basliyor, bu da geçecek bir gün :)

Kofte tavuk patates makarna pilav.

yok ben zaten yıkarım problem değil güveniyorum kendime ama kız o minderde çok ağladı
normalde suyun içine yatırıyordum o zaman hiç ağlamıyordu ama minderde ağladı ondan dedim
Suyun icine direk mi yatiriyosun yoksa icine bisiler koyuyo musun bide kuvet doldukca kafasi asagida kalir diye korkmuyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…