2015 Şubat Anneleri

Canim sen hem sagip hem emziriyodun dimi

Suyun icine direk mi yatiriyosun yoksa icine bisiler koyuyo musun bide kuvet doldukca kafasi asagida kalir diye korkmuyo musun

ince battaniyesi var hastanedeyken kullandığım onu banyo için kullanıyorum artık
onu koyuyorum küvetin içine üstünede üzerinden çıkardığım kıyafetleri koyuyorum 2 tas su döküyorum onların üserine
sonra kızı yatırıyorum elimle kafasının altından destek yapıyorum
eşim su döküyor ben köpüklüyorum sonra duruluyorum aynı işlemi sırtı içinde yapıyorum
en son ben koltuk altından tutup kaldırıyorum eşim komple başından su döküyor
küvet dolsada farketmiyor ben elimle tuttuğum için

Kofte tavuk patates makarna pilav.

her evde aynı menü desene
ben tavuk yemiyorum artık eşimde yememeye başladı çok zor yemek düşünmek yaa
daha bunun 6 aylık olunca ek gıdası var

üstüne bol kimyon döküp denesen gazı önlüyor
sonuçta senin vucudunun onlara da ihtiyacı var

gelsin mama tarifleri :)

yok ben zaten yıkarım problem değil güveniyorum kendime ama kız o minderde çok ağladı
normalde suyun içine yatırıyordum o zaman hiç ağlamıyordu ama minderde ağladı ondan dedim
Iste suyun icinde yikarsin tek basina. Sadece kendi ustun de islanir. Beninki de suyun icinde olmayi seviyor

Be
ben kuru fasülye pişiriyorum şuan.pek bir fark görmüyorum.yiyorum Herşeyden canım.

Masallah emsin annesi Yemegini yedikten sonraki verecegin sudu onceden sagip onu verebilirsin bence sende yemekten sonra soda rezene kimyon fln icip gazi vucudundan atabilirsin

önceden sağarsam göğsüm boşalır bu sefer emme reflexi zayıflar biberona alışır diye önce emzirip sonra biberonla veriyorum canım
ya ben hiç soda içmiyorum canım istiyor ama gaz yapacak diye içmiyorum yapmıyormu gaz

üstüne bol kimyon döküp denesen gazı önlüyor
sonuçta senin vucudunun onlara da ihtiyacı var

kimyonu yemek piştikten sonra tabağıma dökeceğim değilmi
yapayım bari bugün

gelsin mama tarifleri :)

mamalar günlük yoğurtlar ek besinler

Enbenim pompanin kirası bitiyor, sureyi mi uzatsam kendime mi alsam? Alirsam ne alsam? Evdeyim calismiyorum? Sadece disari cikarken lazim oluyor sagilmis sut, napsam?

ben kendime aldım çok memnunum iyiki almışım
dışarı çıkacaksam gece sağıyorum gece uyurken çok emmiyor bende rahatça boşaltıyorum göğüslerimi
bir biberon çıkıyor onu dolaba atıyorum dışarı çıkmadan emziriyorum dolaptakinide yanıma alıyorum acıkınca veriyorum onu zaten 6 saat dışarıda dayanıyor süt
uzun süre dışarıda kalacaksam pompayıda alıyorum yanıma ne olur ne olmaz diye
evde elektrikli dışarıda pilli kullanıyorum

Iste suyun icinde yikarsin tek basina. Sadece kendi ustun de islanir. Beninki de suyun icinde olmayi seviyor

birkaç ay daha geçsin banyoda yıkarım kucağıma alıp
ablam öyle yapıyordu daha rahat yıkıyorum diyordu

Saydiklarinin hepsini yiyirum. Sadece ikinci gune yemiyorum bekleyince gaz yapiyor. Pisme suyunu yemege koymam zaten bakliyatta. Gaz fln olmuyor.
Gaz yapan hareketsizlik. Evde kucagimizda ise oyun oynattiysak pirt pirt ediyor rahat uyuyor. Dun avm ye gittik 2 saat bebek arabasinda hareketsiz yatti eve gelince karni bagirsaklari gurulduyordu agladi zor uyudu

Dun saglik ocagindaki hemsire aradi asi yokmus 1 hafta erteledi asilari rotayi sordum bu asilardan bir ay sonra yapariz dedi bugun dr'a gittik o da bebek 3.5 aylik olacak gec olur digerleriyle birlikte yaptir yari ac yaptir kusarsa tekrarlatma diger dozun zamanini bekle dedi bu arada 5 kilo olmus oglusum ek gidaya 4.ayda baslariz dedi bi sikintimiz olmazsa her ay gitmemiz gerekiyo mu yoksa saglik ocagina gitsek olcumleri yaptirsak yeter mi?

Bizimkinin agzina gozune su kaciriyoruz, rezil oluyor cocuk yikanirken kari-koca beceremedik bebek banyosunu
Agzina gozune su kacsin zaten. Oglumda kulagi islanmasin diye ugrasir dururdum hep de aglardi banyoda. Bunda koluma kafasini yatiriyorum suyu da dokuyorum her yerine hic aglamiyor guluyor hatta. Sadece yuzune en son dokuyorum huylanip kipirdaniyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…