- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Canim sen hem sagip hem emziriyodun dimigünaydın kızlar
ya bişey soracağım sizlere
benim için yemek konusu büyük dert
gaz yapacak korkusuyla kuru baklagillerden hiç yemiyorum ve yapamıyorumda
hergün makarna salata pilav yemekten bıktım
canım şöyle kuru fasulye nohut bulgur mercimek çorbası falan istiyor ama gaz korkusundan kilerin kapısını bile açamıyorum
sizler her gün ne yiyorsunuz Allah aşkına
bugün ne pişirsem diye sabahın 5 ,nden beri düşünüyorum ama yok bulamıyorum hiçbirşey
Suyun icine direk mi yatiriyosun yoksa icine bisiler koyuyo musun bide kuvet doldukca kafasi asagida kalir diye korkmuyo musun
Kofte tavuk patates makarna pilav.
Canim sen hem sagip hem emziriyodun dimi
günaydın kızlar
canım şöyle kuru fasulye nohut bulgur mercimek çorbası falan istiyor ama gaz korkusundan kilerin kapısını bile açamıyorum
bugün ne pişirsem diye sabahın 5 ,nden beri düşünüyorum ama yok bulamıyorum hiçbirşey
Peki o çayın tarifini bana da verir misin?Emzirme danismaninin bana verdiği çay tarifinde anason var artırıyor anason sütü
gelsin mama tarifleri :)ince battaniyesi var hastanedeyken kullandığım onu banyo için kullanıyorum artık
onu koyuyorum küvetin içine üstünede üzerinden çıkardığım kıyafetleri koyuyorum 2 tas su döküyorum onların üserine
sonra kızı yatırıyorum elimle kafasının altından destek yapıyorum
eşim su döküyor ben köpüklüyorum sonra duruluyorum aynı işlemi sırtı içinde yapıyorum
en son ben koltuk altından tutup kaldırıyorum eşim komple başından su döküyor
küvet dolsada farketmiyor ben elimle tuttuğum için
her evde aynı menü desene
ben tavuk yemiyorum artık eşimde yememeye başladı çok zor yemek düşünmek yaa
daha bunun 6 aylık olunca ek gıdası var
Kanama sırasında olmuştur belki seninkiBenim akıntım olmadı, ki normal dogumdan sezeryana gectim, rahim toparlandi mi hic bilmiyorum. Dr.da gel bakalim demedi dogumdan sonra
Enbenim pompanin kirası bitiyor, sureyi mi uzatsam kendime mi alsam? Alirsam ne alsam? Evdeyim calismiyorum? Sadece disari cikarken lazim oluyor sagilmis sut, napsam?evet canım memelr hiç boş kalmıyor ya ikra var ya pompa
Belki de, artik adet gormeye baslasam, ozledim adet donemlerimi :)Kanama sırasında olmuştur belki seninki
Iste suyun icinde yikarsin tek basina. Sadece kendi ustun de islanir. Beninki de suyun icinde olmayi seviyoryok ben zaten yıkarım problem değil güveniyorum kendime ama kız o minderde çok ağladı
normalde suyun içine yatırıyordum o zaman hiç ağlamıyordu ama minderde ağladı ondan dedim
Masallah emsin annesievet canım memelr hiç boş kalmıyor ya ikra var ya pompa
ben kuru fasülye pişiriyorum şuan.pek bir fark görmüyorum.yiyorum Herşeyden canım.günaydın kızlar
Bizimkinin agzina gozune su kaciriyoruz, rezil oluyor cocuk yikanirken kari-koca beceremedik bebek banyosunuIste suyun icinde yikarsin tek basina. Sadece kendi ustun de islanir. Beninki de suyun icinde olmayi seviyor
Neden sağıyorsun sen?evet canım memelr hiç boş kalmıyor ya ikra var ya pompa
Masallah emsin annesiYemegini yedikten sonraki verecegin sudu onceden sagip onu verebilirsin bence sende yemekten sonra soda rezene kimyon fln icip gazi vucudundan atabilirsin
üstüne bol kimyon döküp denesen gazı önlüyor
sonuçta senin vucudunun onlara da ihtiyacı var
gelsin mama tarifleri :)
Enbenim pompanin kirası bitiyor, sureyi mi uzatsam kendime mi alsam? Alirsam ne alsam? Evdeyim calismiyorum? Sadece disari cikarken lazim oluyor sagilmis sut, napsam?
Iste suyun icinde yikarsin tek basina. Sadece kendi ustun de islanir. Beninki de suyun icinde olmayi seviyor
Neden sağıyorsun sen?
Saydiklarinin hepsini yiyirum. Sadece ikinci gune yemiyorum bekleyince gaz yapiyor. Pisme suyunu yemege koymam zaten bakliyatta. Gaz fln olmuyor.günaydın kızlar
Yuzustu dururken nasil beceriyosunuz su kacirmayi yawBizimkinin agzina gozune su kaciriyoruz, rezil oluyor cocuk yikanirken kari-koca beceremedik bebek banyosunu
Agzina gozune su kacsin zaten. Oglumda kulagi islanmasin diye ugrasir dururdum hep de aglardi banyoda. Bunda koluma kafasini yatiriyorum suyu da dokuyorum her yerine hic aglamiyor guluyor hatta. Sadece yuzune en son dokuyorum huylanip kipirdaniyor cunkuBizimkinin agzina gozune su kaciriyoruz, rezil oluyor cocuk yikanirken kari-koca beceremedik bebek banyosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?