- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Saydiklarinin hepsini yiyirum. Sadece ikinci gune yemiyorum bekleyince gaz yapiyor. Pisme suyunu yemege koymam zaten bakliyatta. Gaz fln olmuyor.
Gaz yapan hareketsizlik. Evde kucagimizda ise oyun oynattiysak pirt pirt ediyor rahat uyuyor. Dun avm ye gittik 2 saat bebek arabasinda hareketsiz yatti eve gelince karni bagirsaklari gurulduyordu agladi zor uyudu
Yani soda gaz cikarir ama ben emzirmedigim icin yanlis yonlendirmeyeyim tecrubeli anneler daha iyi bilir kiz kirk yilda bir once sagsan sutun azalmaz kiii normalde azmi kiiönceden sağarsam göğsüm boşalır bu sefer emme reflexi zayıflar biberona alışır diye önce emzirip sonra biberonla veriyorum canım
ya ben hiç soda içmiyorum canım istiyor ama gaz yapacak diye içmiyorum yapmıyormu gaz
kimyonu yemek piştikten sonra tabağıma dökeceğim değilmi
yapayım bari bugün
mamalar günlük yoğurtlar ek besinler
ben kendime aldım çok memnunum iyiki almışım
dışarı çıkacaksam gece sağıyorum gece uyurken çok emmiyor bende rahatça boşaltıyorum göğüslerimi
bir biberon çıkıyor onu dolaba atıyorum dışarı çıkmadan emziriyorum dolaptakinide yanıma alıyorum acıkınca veriyorum onu zaten 6 saat dışarıda dayanıyor süt
uzun süre dışarıda kalacaksam pompayıda alıyorum yanıma ne olur ne olmaz diye
evde elektrikli dışarıda pilli kullanıyorum
birkaç ay daha geçsin banyoda yıkarım kucağıma alıp
ablam öyle yapıyordu daha rahat yıkıyorum diyordu
Evet duduklude hasliyorum o suyu dokuyorum. Sonra tencerede yag salca yemek yapiyorum. Normalde de oyle yaparim o suyu gaz yapar cunkuhadi yaa
gaz yapmıyormu
pişme suyunu yemeğe koymam derken haşladığın suyumu diyorsun
bende deneyeyim bugün bakalım
once sagip o sulu kismi buzluga atsan sonra o yagli kismi emzirsen olmuyo mu bilmedigim ici soruyorumhepsini ememiyor emerken uyuyakalıyor
bu sefer ilk sulu kısmıyla doyuyor yağlı kısma ulaşamıyor
kilo alamıyor haliyle
bende emdikten sonra sağıyorum tekrar veriyorum
canım benim kızda kilo almıyor
ağlamıyorsa aç kalmıyordur emin ol
demekki bizimkilerin bünyesi böyle
bende çok kafaya takıyorum hele dün 1 aylık çocuğun 6,5 kilo olduğunu duyunca benimki gözüme nokta kadarcık geldi
2 aylık daha 4,600 olmuş anca
sağlığı yerindeyse hastalanmıyorsa problem etmemeliyiz bence
kaka olayına gelince benimki hergün en az 2 defa yapardı
ama cumartesiden beri yapmadı hiç
bende kafaya taktım bunu
ıkınıp sıkınması yok hiç ama neden yapamadı merak ediyorum
yarın aşımız var gidince ebeye soracağım
kabızlık yok neden yapmadı acaba
bu arada annem dün ben bu kadar kiloya takınca sen doğduğunda bana bütün doktorlar ölecek bu çocuk hiç boş yere kilo aldıracağım diye uğraşma şimdiden alıştır kendini dedi ama bak senin bile çocuğun oldu dedi
yani önemli olan kilo değil sağlık
Sorma benimki de oyle. Bende prima kullaniyorum su ana kadar hic pisik olmadi cisi de gayet iyi cekiyo. Ama kaka yandan ya da ustten cikiyo. Bence bezle alakali degil biz kaka yaptiktan sonra kucagimiza aliyoruz ugrasiyoruz ya ondan kaka cikiyo sanirim. Ama buna bi care lazimKizim kakasini sanki bezr degil kiyafetine yapiyor.prima mi kotu bende mi sorun var of ya dogru duzgun kiyafet kalmadi.
5 kusur kilosu, aman zaten altini degistirmek uyutmaktan daha beter iskence oldu ciglik kiyamet morarana kadar agliyor elim ayagim dolaniyor, her gun yeni bir huy cikartiyor
Anason tohumu rezene tohumu siyah kimyon tohumunu hepsinden eşit miktarda olacak sekilde eziyorSun..yine aynı miktarlarda dere otu Mercan kosk ve melisa ile karıştırıyorsun..Bu karisimdan 1 tatlı kaşığı alıp 1 bardak suda 10 dk demliyorsun..günde 2-3 bardak icebilirsin..fazlası ishal yaparmisPeki o çayın tarifini bana da verir misin?
Ben emziririm ama uyutacak adam lazım, yarım saattir salliyorum eee demekten boğazım şişti, dila hanım gözünü dikmiş bana bakıyor! Hayırdır hanım abla bi sorun mu var der gibi
Yeşil cnm bnmki galiba huggies alicam bidahaki seferBeyaz ni yesil mi senin ki. Ben beyax jullaniyordum filesi hep poposuna yapisiyordu. Yesil alayim dedim hep taşıyor. Ne yapacagimi sastim.bitsin baska bezleri deneyeceğim.
Biz de yutturduk suyu yawBizimkinin agzina gozune su kaciriyoruz, rezil oluyor cocuk yikanirken kari-koca beceremedik bebek banyosunu
Evet çok şükür emiyor emmediğinde de anne sütü alıyor o yüzden içim rahat aman tek sütüm olsun azalmasin da gerisi sorun değilya emziriyosun sonucta. Gerisini takma kafana. Yani hepimiz dert ediyoruz ama tadini da cikarmak lazim. Tadini cikaramayacak kadar takma buyuyorlar bir sekilde
Yani soda gaz cikarir ama ben emzirmedigim icin yanlis yonlendirmeyeyim tecrubeli anneler daha iyi bilir kiz kirk yilda bir once sagsan sutun azalmaz kiii normalde azmi kii
Evet duduklude hasliyorum o suyu dokuyorum. Sonra tencerede yag salca yemek yapiyorum. Normalde de oyle yaparim o suyu gaz yapar cunku
once sagip o sulu kismi buzluga atsan sonra o yagli kismi emzirsen olmuyo mu bilmedigim ici soruyorum
İlk ay güzel alıp şu iki haftada az almasını sorun ettim ne değişti yani.'2700 doğdu çok zayıf duruyor ama dediğin gibi karnımda da almadı napayım bilmiyorum yapısı bu belki.
Kaka olayına da dr normal dedi 5-7 günde yapar artık bazı bebekler dedi.Kabız değiller sütün içeriği değişiyor rahat ol dedi.
Resmen eylul ve beni anlatmissin..isimler farklı olaylar aynıb 12 iğnesi olmaya gittim gidince dert alayım dedim.Defne yi de götürdüm geçen hafta haftada 150 gr almıştı neyse dedim haftaya çok olur bu hafta yine 150 gr almış.Sinir oldum 2 saate bir 5 dk emiyor e ağlayıp sızlamıyor da uyuyor da ne oluyor anlamadım.Zayıf doğmasa umursamayacağım da hala aynı tulumları giymesi sinirimi bozuyor.
İki haftadır neden böyle oluyor anlamıyorum ne değişti acaba? Az mı emiyor sizce biberon da almıyor.Süt olmasa ağlamaz mı? Ya hep önemsemeyeceğim diyorum ama böyle kilo almaya devam ederse olmaz çok çok azz.krizantemcik dediği gibi anneliğin en güzel yanı olan emme de bu kadar gerilmek istemiyorum.Saate bakarak aman biraz daha emsin diyerek emsin diye uykusundan uyandırılarak bebek mi büyütülür? Emzirmek dert oldu resmen,üzülüyorum bu duruma.
Ne bilim kaciyor isteYuzustu dururken nasil beceriyosunuz su kacirmayi yaw
Uyutmayi bana bırak 5 dk da bitiririm o işi :))Ben emziririm ama uyutacak adam lazım, yarım saattir salliyorum eee demekten boğazım şişti, dila hanım gözünü dikmiş bana bakıyor! Hayırdır hanım abla bi sorun mu var der gibi
Dışarda biberonu nasıl veriyorsun? Isıtıp termos gibi bir kapta mı tutuyorsun?önceden sağarsam göğsüm boşalır bu sefer emme reflexi zayıflar biberona alışır diye önce emzirip sonra biberonla veriyorum canım
ya ben hiç soda içmiyorum canım istiyor ama gaz yapacak diye içmiyorum yapmıyormu gaz
kimyonu yemek piştikten sonra tabağıma dökeceğim değilmi
yapayım bari bugün
mamalar günlük yoğurtlar ek besinler
ben kendime aldım çok memnunum iyiki almışım
dışarı çıkacaksam gece sağıyorum gece uyurken çok emmiyor bende rahatça boşaltıyorum göğüslerimi
bir biberon çıkıyor onu dolaba atıyorum dışarı çıkmadan emziriyorum dolaptakinide yanıma alıyorum acıkınca veriyorum onu zaten 6 saat dışarıda dayanıyor süt
uzun süre dışarıda kalacaksam pompayıda alıyorum yanıma ne olur ne olmaz diye
evde elektrikli dışarıda pilli kullanıyorum
birkaç ay daha geçsin banyoda yıkarım kucağıma alıp
ablam öyle yapıyordu daha rahat yıkıyorum diyordu
Hehehe, koptum geliyorum hemen. Yarim saat salladim 10 dk uyuduYa bana da el at allsen ben çok güzel uyuturum oynarım seninkine de bakarım :/
Yüzüstü durmuyordu biz su yuttururkenYuzustu dururken nasil beceriyosunuz su kacirmayi yaw
Benim hala onlara cesaretim yokhadi yaa
gaz yapmıyormu
pişme suyunu yemeğe koymam derken haşladığın suyumu diyorsun
bende deneyeyim bugün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?