2015 Şubat Anneleri

hadi yaa
gaz yapmıyormu
pişme suyunu yemeğe koymam derken haşladığın suyumu diyorsun
bende deneyeyim bugün bakalım

Yani soda gaz cikarir ama ben emzirmedigim icin yanlis yonlendirmeyeyim tecrubeli anneler daha iyi bilir kiz kirk yilda bir once sagsan sutun azalmaz kiii normalde azmi kii

hadi yaa
gaz yapmıyormu
pişme suyunu yemeğe koymam derken haşladığın suyumu diyorsun
bende deneyeyim bugün bakalım
Evet duduklude hasliyorum o suyu dokuyorum. Sonra tencerede yag salca yemek yapiyorum. Normalde de oyle yaparim o suyu gaz yapar cunku

hepsini ememiyor emerken uyuyakalıyor
bu sefer ilk sulu kısmıyla doyuyor yağlı kısma ulaşamıyor
kilo alamıyor haliyle
bende emdikten sonra sağıyorum tekrar veriyorum
once sagip o sulu kismi buzluga atsan sonra o yagli kismi emzirsen olmuyo mu bilmedigim ici soruyorum

İlk ay güzel alıp şu iki haftada az almasını sorun ettim ne değişti yani.'2700 doğdu çok zayıf duruyor ama dediğin gibi karnımda da almadı napayım bilmiyorum yapısı bu belki.
Kaka olayına da dr normal dedi 5-7 günde yapar artık bazı bebekler dedi.Kabız değiller sütün içeriği değişiyor rahat ol dedi.

Kizim kakasini sanki bezr degil kiyafetine yapiyor.prima mi kotu bende mi sorun var of ya dogru duzgun kiyafet kalmadi.
Sorma benimki de oyle. Bende prima kullaniyorum su ana kadar hic pisik olmadi cisi de gayet iyi cekiyo. Ama kaka yandan ya da ustten cikiyo. Bence bezle alakali degil biz kaka yaptiktan sonra kucagimiza aliyoruz ugrasiyoruz ya ondan kaka cikiyo sanirim. Ama buna bi care lazim

dun iki numarasini aldim prima beyazin. Bakalim belki belden kucuk geliyodu bir numara.

5 kusur kilosu, aman zaten altini degistirmek uyutmaktan daha beter iskence oldu ciglik kiyamet morarana kadar agliyor elim ayagim dolaniyor, her gun yeni bir huy cikartiyor

3 numara 4-9 kg arası.ben çoktan 3 numaraya geçtim zaten uzun zamandır pisikle ugrasiyoruz.bi de sıkma olayı cikmasin başımıza.

Peki o çayın tarifini bana da verir misin?
Anason tohumu rezene tohumu siyah kimyon tohumunu hepsinden eşit miktarda olacak sekilde eziyorSun..yine aynı miktarlarda dere otu Mercan kosk ve melisa ile karıştırıyorsun..Bu karisimdan 1 tatlı kaşığı alıp 1 bardak suda 10 dk demliyorsun..günde 2-3 bardak icebilirsin..fazlası ishal yaparmis

Ben emziririm ama uyutacak adam lazım, yarım saattir salliyorum eee demekten boğazım şişti, dila hanım gözünü dikmiş bana bakıyor! Hayırdır hanım abla bi sorun mu var der gibi

Ya bana da el at allsen ben çok güzel uyuturum oynarım seninkine de bakarım :/

ya emziriyosun sonucta. Gerisini takma kafana. Yani hepimiz dert ediyoruz ama tadini da cikarmak lazim. Tadini cikaramayacak kadar takma buyuyorlar bir sekilde
Evet çok şükür emiyor emmediğinde de anne sütü alıyor o yüzden içim rahat aman tek sütüm olsun azalmasin da gerisi sorun değil

Yani soda gaz cikarir ama ben emzirmedigim icin yanlis yonlendirmeyeyim tecrubeli anneler daha iyi bilir kiz kirk yilda bir once sagsan sutun azalmaz kiii normalde azmi kii

sütümü neden önce sağayım onu anlamadım
ama az değil sorun ememiyor hepsini bu yüzden sağıyorum hem boş göğüs daha çabuk doluyor

Evet duduklude hasliyorum o suyu dokuyorum. Sonra tencerede yag salca yemek yapiyorum. Normalde de oyle yaparim o suyu gaz yapar cunku

bende haşlama suyunu döküyorum dur bugün yapayım bende belki gaz olmaz bendede

once sagip o sulu kismi buzluga atsan sonra o yagli kismi emzirsen olmuyo mu bilmedigim ici soruyorum

yağlı kısmın nerede başlayacağını bilememki
hem ilk süt de önemli
buzluğa atsam sonra ne yapacağım onu
tekrar içireceksem sağmamın ne mantığı var
yani ben hepsini taze taze içiriyorum kızıma
öylede olur belki ama ben böyle yapıyorum

benimki ilk ay 600 gram almıştı
şimdi 15 günde 600 gram almış
kabız olmasınlarda varsınlar böyle olsunlar ne yapalım

Resmen eylul ve beni anlatmissin..isimler farklı olaylar aynı

Dışarda biberonu nasıl veriyorsun? Isıtıp termos gibi bir kapta mı tutuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…