hahaha tamam :)Uyutmayi bana bırak 5 dk da bitiririm o işi :))
Birde bizim de hiç pişik olmadı ama ikiye geçtikten sonra ne zaman Prima bağlasam iki üç saate kızarıklık oldu hemen.Sorma benimki de oyle. Bende prima kullaniyorum su ana kadar hic pisik olmadi cisi de gayet iyi cekiyo. Ama kaka yandan ya da ustten cikiyo. Bence bezle alakali degil biz kaka yaptiktan sonra kucagimiza aliyoruz ugrasiyoruz ya ondan kaka cikiyo sanirim. Ama buna bi care lazim
dun iki numarasini aldim prima beyazin. Bakalim belki belden kucuk geliyodu bir numara.
Ben buz akuleri ile taşıyorum dışarda sıcak suyun içinde istiyorum cnmDışarda biberonu nasıl veriyorsun? Isıtıp termos gibi bir kapta mı tutuyorsun?
Benim hala onlara cesaretim yok
Dışarda biberonu nasıl veriyorsun? Isıtıp termos gibi bir kapta mı tutuyorsun?
Diğerleri de kuru oluyor di mi? Mercanköşkü bilmiyorum aktarda vardır herhaldeAnason tohumu rezene tohumu siyah kimyon tohumunu hepsinden eşit miktarda olacak sekilde eziyorSun..yine aynı miktarlarda dere otu Mercan kosk ve melisa ile karıştırıyorsun..Bu karisimdan 1 tatlı kaşığı alıp 1 bardak suda 10 dk demliyorsun..günde 2-3 bardak icebilirsin..fazlası ishal yaparmis
Bu 2 no da bişi var bence 1 ve 3 de pişik olmadık biz deBirde bizim de hiç pişik olmadı ama ikiye geçtikten sonra ne zaman Prima bağlasam iki üç saate kızarıklık oldu hemen.
hahah emzirmedikden sonra ne anladim ben bu isden :))) sen i$in en onemlli kismini es geçiyorsun sekerimeşim süt anne bulursa yaparım valla hamilelik ve doğum kısmıni çok sevdim ama emzirme süt derdi olmasın geri kalan herseye varım :))
Evet cnm hepsi var aktarda hepsinin kurusunu aliyorsunDiğerleri de kuru oluyor di mi? Mercanköşkü bilmiyorum aktarda vardır herhalde
sutun az olsa,top top kaka yapar canimBezine bak diyor herkes 2 haftadır kakasını 5 güne 1 yapıyor.Dr olacak bu ay da diyor. Tesadüf mü az gram aldığı haftada kakayı az yapması.Çiş sayısı iyi.bir de gece uyanıyor 3dk emip yatıyor 3 saat uyuyor nasıl yetiyor anlamaıyorum.
ben hersey yiyorum cnmgünaydın kızlar
ya bişey soracağım sizlere
benim için yemek konusu büyük dert
gaz yapacak korkusuyla kuru baklagillerden hiç yemiyorum ve yapamıyorumda
hergün makarna salata pilav yemekten bıktım
canım şöyle kuru fasulye nohut bulgur mercimek çorbası falan istiyor ama gaz korkusundan kilerin kapısını bile açamıyorum
sizler her gün ne yiyorsunuz Allah aşkına
bugün ne pişirsem diye sabahın 5 ,nden beri düşünüyorum ama yok bulamıyorum hiçbirşey
600 gr da kaldık bu ay tarttim tartali artış yok tartı yanlış olsa diye dua ediyorum :))))hahah emzirmedikden sonra ne anladim ben bu isden :))) sen i$in en onemlli kismini es geçiyorsun sekerim
tarti ne alemde ne kadr geliyor bebiss
Gazli yiyecegin icin dedim bebesin gaz sıkıntisi cekmesinsütümü neden önce sağayım onu anlamadım
ama az değil sorun ememiyor hepsini bu yüzden sağıyorum hem boş göğüs daha çabuk doluyor
bende haşlama suyunu döküyorum dur bugün yapayım bende belki gaz olmaz bendede
yağlı kısmın nerede başlayacağını bilememki
hem ilk süt de önemli
buzluğa atsam sonra ne yapacağım onu
tekrar içireceksem sağmamın ne mantığı var
yani ben hepsini taze taze içiriyorum kızıma
öylede olur belki ama ben böyle yapıyorum
benimki ilk ay 600 gram almıştı
şimdi 15 günde 600 gram almış
kabız olmasınlarda varsınlar böyle olsunlar ne yapalım
ama emmiyor diyorsun600 gr da kaldık bu ay tarttim tartali artış yok tartı yanlış olsa diye dua ediyorum :))))
Nasil yapiyosun o isi :)))Uyutmayi bana bırak 5 dk da bitiririm o işi :))
nasil kizzzzzUyutmayi bana bırak 5 dk da bitiririm o işi :))
Bebişler ne zaman gazını kendi çıkarıcak. Selinim de gaz yüzünden ağlamaktan kilo alamıyorResmen eylul ve beni anlatmissin..isimler farklı olaylar aynı
Sen nasil yikiyosun bilmiyorum ama ben once karin kismini sonra sirtini en son yuzustu kolumdayken basini yikiyorum basini sampuanladiktan sonra esim avucuma bikac kere su dokuyo onu basina dokup yuzunu sivazliyorum sonra kulaklarini kepce yapip masrapayla dokturuyorumYüzüstü durmuyordu biz su yuttururken
İçilebildcek ısıda olduğunu bileğine damlatarak mı anlıyorsun ben onu yapamayabilirim. Yıkama suyunda da dirseğimle bakanamıştım.Ben buz akuleri ile taşıyorum dışarda sıcak suyun içinde istiyorum cnm
O nasıl bir taktik öyle bize de söyle ne olurUyutmayi bana bırak 5 dk da bitiririm o işi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?