2015 Şubat Anneleri

Birde bizim de hiç pişik olmadı ama ikiye geçtikten sonra ne zaman Prima bağlasam iki üç saate kızarıklık oldu hemen.

Benim hala onlara cesaretim yok

ah sen varya keşke yanımda olsan yada yakınımda
inanki sana bakmaya gelirdim hergün
bende çok profesyonel değilim ama en azından körler sağırlar birbirini ağırlar misali kendi yaptıklarımı sanada yapardım
sen yardımcılardan çektiğin kadar eşinden de çekiyorsun o da karışıyor bebek bakımına anladığım kadarıyla
benimki kusunca bile tükürdü diyor o kadar alakalı yani

Dışarda biberonu nasıl veriyorsun? Isıtıp termos gibi bir kapta mı tutuyorsun?

ısıtmıyorum bakım çantasının içine koyduğum kıyafetlerine sarıyorum onların sıcaklığından ısınıyor
ama bi bakıyorum tabi vermeden
soğuksa gittiğim yerden rica ediyorum sıcak suyun altına tutuyorum 2 dk
ılınıyor zaten hemen
termos almayı düşünüyorum içine sütü koyarım sıcak durur biberona aktarırım vereceğim zaman

Diğerleri de kuru oluyor di mi? Mercanköşkü bilmiyorum aktarda vardır herhalde

eşim süt anne bulursa yaparım valla hamilelik ve doğum kısmıni çok sevdim ama emzirme süt derdi olmasın geri kalan herseye varım :))
hahah emzirmedikden sonra ne anladim ben bu isden :))) sen i$in en onemlli kismini es geçiyorsun sekerim

tarti ne alemde ne kadr geliyor bebiss

sutun az olsa,top top kaka yapar canim

dr beye sordugun soryu gordum, cevabinida gordum :)
aynen devam et sen :)

ben hersey yiyorum cnm

gaz i da az oluyor son 1 haftadir az oluyor derken aglama krizi olmuyor , kolay çiakriyor gazini
çocuklara ayri kocaya ayri psiiryorum bide kendime pisiremem valla o kadar ne zamanim var ne becerim :)

Gazli yiyecegin icin dedim bebesin gaz sıkıntisi cekmesin

600 gr da kaldık bu ay tarttim tartali artış yok tartı yanlış olsa diye dua ediyorum :))))
ama emmiyor diyorsun
neden emmedigini bulsan sorun çozulecekde i$tee nasil bulucan

ha iye iççin dr a goturup çocugu hirpalatma bence
iye olsa aglar sizlar atesi olur , bakteriyel hastalik sonuçta abska belirtisi olur
seninkinin baska bi akrin agrisi var ama ne bilemiycel valla

bizim o aksamki sorunumuz gazmis, uyyyup uyaninca duzeldi simdi normal emiyor

Yüzüstü durmuyordu biz su yuttururken
Sen nasil yikiyosun bilmiyorum ama ben once karin kismini sonra sirtini en son yuzustu kolumdayken basini yikiyorum basini sampuanladiktan sonra esim avucuma bikac kere su dokuyo onu basina dokup yuzunu sivazliyorum sonra kulaklarini kepce yapip masrapayla dokturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…