- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kimyonu yemek piştikten sonra tabağıma dökeceğim değilmi
yapayım bari bugün
O bnm kizin uykuculugundan sanırım cnm ya karni doyunca emziği ağzında kendi uyuyorO nasıl bir taktik öyle bize de söyle ne olur
Gerçekten öyle. Karışmayanım yok. Hamileyken kimse aramadı sormadı şimdi habire birileri bişey diyor. Eşime kızınca o da bana kızıyor benim de Çocuğum diye. Geçen banyodan sonra kurulacak için bornozunun içine tülbent koydum iki katlı. Banyodan çıkarınca sardım tülbent suyu çekince alayım dedim. Illa bornozu da değiştir yeni havlu koy diye tutturdu. Yeni havlu sıcak değil desem de diretti o Islak dedi. Sonuç yavrum yine ağladı. Yine üşüdü.ah sen varya keşke yanımda olsan yada yakınımda
inanki sana bakmaya gelirdim hergün
bende çok profesyonel değilim ama en azından körler sağırlar birbirini ağırlar misali kendi yaptıklarımı sanada yapardım
sen yardımcılardan çektiğin kadar eşinden de çekiyorsun o da karışıyor bebek bakımına anladığım kadarıyla
benimki kusunca bile tükürdü diyor o kadar alakalı yani
ısıtmıyorum bakım çantasının içine koyduğum kıyafetlerine sarıyorum onların sıcaklığından ısınıyor
ama bi bakıyorum tabi vermeden
soğuksa gittiğim yerden rica ediyorum sıcak suyun altına tutuyorum 2 dk
ılınıyor zaten hemen
termos almayı düşünüyorum içine sütü koyarım sıcak durur biberona aktarırım vereceğim zaman
Üçü denedin mi beyaz mı yeşil mi?Bu 2 no da bişi var bence 1 ve 3 de pişik olmadık biz de
Evet cnm anlarsın ya ben de anlamam sanıyordum..bi kere hiç dolaba atmadan sagdigim sutun sıcaklığına baktım attım onu hafızaya :))) sonra hep o ayarda isitiyorum :))İçilebildcek ısıda olduğunu bileğine damlatarak mı anlıyorsun ben onu yapamayabilirim. Yıkama suyunda da dirseğimle bakanamıştım.
Yeşil 3 de sıkıntı yok cnm sadece bgn kaka tasmis ama o da eylül çok yaptığı içinÜçü denedin mi beyaz mı yeşil mi?
Bizde tecrubeli degiliz ama butun gun onlarla beraberiz tamam babalari ama cok karisiyolar esime milyon kere su cocugun altini alirken mamasini verirken laf atma uykusunu acma diye bu sabah saat 5'te yine ayni seyi yapti ve ben saat 7'ye kadar onu uyutmaya calistim esim döndü totosunu hor hor uyudu bugunde ayni seyi yaparsa bebegi yanina yatirip oturma odasina gidicem nasil uyutursa uyutsunGerçekten öyle. Karışmayanım yok. Hamileyken kimse aramadı sormadı şimdi habire birileri bişey diyor. Eşime kızınca o da bana kızıyor benim de Çocuğum diye. Geçen banyodan sonra kurulacak için bornozunun içine tülbent koydum iki katlı. Banyodan çıkarınca sardım tülbent suyu çekince alayım dedim. Illa bornozu da değiştir yeni havlu koy diye tutturdu. Yeni havlu sıcak değil desem de diretti o Islak dedi. Sonuç yavrum yine ağladı. Yine üşüdü.
10000 nin ilk msji bnm oldu :)Yazamadim simdi oldumu acaba
İçilebildcek ısıda olduğunu bileğine damlatarak mı anlıyorsun ben onu yapamayabilirim. Yıkama suyunda da dirseğimle bakanamıştım.
Evet canım ben çok yapmadım çok şükür gazlı bir bebek değildi ,
ama azcık suya karıştırıp içebilirsin
yemeğin içine pişirirken koyabilirsin
sonra üstüne dökebilirsin ?
sana kalmış :)
Gerçekten öyle. Karışmayanım yok. Hamileyken kimse aramadı sormadı şimdi habire birileri bişey diyor. Eşime kızınca o da bana kızıyor benim de Çocuğum diye. Geçen banyodan sonra kurulacak için bornozunun içine tülbent koydum iki katlı. Banyodan çıkarınca sardım tülbent suyu çekince alayım dedim. Illa bornozu da değiştir yeni havlu koy diye tutturdu. Yeni havlu sıcak değil desem de diretti o Islak dedi. Sonuç yavrum yine ağladı. Yine üşüdü.
hahahemzirmedikden sonra ne anladim ben bu isden:))) sen i$in en onemlli kismini es geçiyorsun sekerim
tarti ne alemde ne kadr geliyor bebiss
10000 sayfa ne yaptık biz yahu10000 nin ilk msji bnm oldu :)
Bence takma ben her şeyi yiyiyorum Nahut kuru lahana pırasa ne varsa hatta 2 bardak Fanta içiyorum canım istiyor be yapayım çocukta alıştı yani tırt tırt pırtlatıyorgünaydın kızlar
ya bişey soracağım sizlere
benim için yemek konusu büyük dert
gaz yapacak korkusuyla kuru baklagillerden hiç yemiyorum ve yapamıyorumda
hergün makarna salata pilav yemekten bıktım
canım şöyle kuru fasulye nohut bulgur mercimek çorbası falan istiyor ama gaz korkusundan kilerin kapısını bile açamıyorum
sizler her gün ne yiyorsunuz Allah aşkına
bugün ne pişirsem diye sabahın 5 ,nden beri düşünüyorum ama yok bulamıyorum hiçbirşey
Canım nbr nasılsın
Bu kdr çeneli insan nasıl bi araya gelmiş :)))10000 sayfa ne yaptık biz yahu
Kader nerdeyse ig de konuşcazBu kdr çeneli insan nasıl bi araya gelmiş :)))
Ağlamaaa lutfen
Canım nbr nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?