2015 Şubat Anneleri

kimyonu yemek piştikten sonra tabağıma dökeceğim değilmi
yapayım bari bugün

Evet canım ben çok yapmadım çok şükür gazlı bir bebek değildi ,

ama azcık suya karıştırıp içebilirsin
yemeğin içine pişirirken koyabilirsin
sonra üstüne dökebilirsin ?

sana kalmış :)

Gerçekten öyle. Karışmayanım yok. Hamileyken kimse aramadı sormadı şimdi habire birileri bişey diyor. Eşime kızınca o da bana kızıyor benim de Çocuğum diye. Geçen banyodan sonra kurulacak için bornozunun içine tülbent koydum iki katlı. Banyodan çıkarınca sardım tülbent suyu çekince alayım dedim. Illa bornozu da değiştir yeni havlu koy diye tutturdu. Yeni havlu sıcak değil desem de diretti o Islak dedi. Sonuç yavrum yine ağladı. Yine üşüdü.

İçilebildcek ısıda olduğunu bileğine damlatarak mı anlıyorsun ben onu yapamayabilirim. Yıkama suyunda da dirseğimle bakanamıştım.
Evet cnm anlarsın ya ben de anlamam sanıyordum..bi kere hiç dolaba atmadan sagdigim sutun sıcaklığına baktım attım onu hafızaya :))) sonra hep o ayarda isitiyorum :))

Bizde tecrubeli degiliz ama butun gun onlarla beraberiz tamam babalari ama cok karisiyolar esime milyon kere su cocugun altini alirken mamasini verirken laf atma uykusunu acma diye bu sabah saat 5'te yine ayni seyi yapti ve ben saat 7'ye kadar onu uyutmaya calistim esim döndü totosunu hor hor uyudu bugunde ayni seyi yaparsa bebegi yanina yatirip oturma odasina gidicem nasil uyutursa uyutsun

İçilebildcek ısıda olduğunu bileğine damlatarak mı anlıyorsun ben onu yapamayabilirim. Yıkama suyunda da dirseğimle bakanamıştım.

bileğine damlar canım
ama önce istersen bir damla sen iç ısısına bak
ona göre bileğinden anlarsın

tamam bugün deneyeceğim önce mercimek çorbası yapıp deneyeyim

kıyamam yaa
bende tam tersi tek başımayım şimdi bakışından anlıyorum çocuğun ne derdi var
benim eşim yıkarken bile sürekli oynamak istiyor bende ondan korkuyorum üşüyecek diye
tam uyutuyorum uyandırıyor oynarken
sabah 5 de uyandı kız 8 e kadar uyumadı
tam 8 de uyuttum bende uyudum
bi uyandım almış yine kucağına uyandırmış

Bence takma ben her şeyi yiyiyorum Nahut kuru lahana pırasa ne varsa hatta 2 bardak Fanta içiyorum canım istiyor be yapayım çocukta alıştı yani tırt tırt pırtlatıyor gaz yapar diye düşünmüyorum hiç doktor bile yemezsen onun vitaminini alamazsın ye sorun olmaz dedi şükür olmuyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…