2015 Şubat Anneleri

gaza geldim bende yicem
burada bile gaz var enteresan

Bacım nerdesin sen ya nasıl oldun geçen baktım göremedim seni internetim de yoktu Yazamadım nasıl oldun

Bilmiyorum ki ben nerdeyim yasiyo muyum var miyim yok muyum? Camin arkasından gizlice icerdeki mutlu tabloyu izleyip ic geciren sokak çocuklari gibiyim. Ara ara okuyorum sonra bisey dugumleniyor yazamadan çıkıyorum
bedenen de ruhen de kötüyüm. Karnimda bir hortumla wc kalkicak kadar ayaklandim. Karsidan el gibi yavrumu seyrediyorum ara ara kucaklamak disinda bir vasfim olmadan.Ameliyattan mi pskoljik mi bilmiyorum dehset karin agrilari kramplar bitmeyen bir ishal var bir de. ruhumu hiç bahsetmeyeyim onu anltmaya kelimeler yetmez..

Küçük kız da yok mu bi değişiklik?

Var olmaz mi. Tamamen emmeyi kesti dönüp dudagini bile degirmiyor. Biberonla da durumu parlak değil. Uc saate bir 40 cc iciyor o da zorla. Kafami duvarlara vurup parcalayasim var. Öyle zor ki

Birde bizim de hiç pişik olmadı ama ikiye geçtikten sonra ne zaman Prima bağlasam iki üç saate kızarıklık oldu hemen.
Allah allah daha takmadim iki nunarayi bi bakalim nolcak. Ayni bez degil mi nasil kalite degisik olabilir ki

Ne desek bos canim. Hepinizin sagligi yerinde olsun allah halini gorsun feraha erdirsin seni.

Anaaa cok kiskandim! Bende yicem ama korkuyorum ya. mercimek corbasi yapti annem dun icemedim icim gitti cok da severim. Nohut ve kurufasulyeyi ozledim hele kola fanta soz konusu bile degil ayran bile icmiyorum :)) sanirim fazla abartiyoruz. Ne yicez biz ya :/

Sadece oksijenlr mi yssiyorsun kiz sen?

Sadece oksijenlr mi yssiyorsun kiz sen?
Hahahha sormaaa. Kahvaltimi guzel yapiyorum ama. Aksam da corba, ispanak, pazi, bulgur pilavi, et, tavuk, kofte vs yiyorum. Ama artik baklagillere de yavastan basliycam. Yine iyi yiyomusum ama.

Abur cuburu cok ozledim helw cips ve kolayi o kadar ozledim ki valla dayanamayip yicem galiba

ben geçen akşam yedim cips
hemde 2 paket
kolayı içmiyorum zaten o yüzden sıkıntı yok

Saçma bir soru olabilir ama bebiş terleyince üstünü hemen mi dğiştiriyorsunuz?

Valla ben başladım bile asitli içecek cips ne varsa yiyorum napıyım yeter artık:)kızımın da günü gününe tutmuyor öyle böyle büyücek Allahın izniyle

Yıpratma artık kendini cnm ya en azından çocuklarının yakında sağlıklısın ne yapalım kısmet böyleymis onlar iyi olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…