2015 Şubat Anneleri

Ben cocuklarina terine hic bakmam hep unuturdum .hasta olmuyolarmiydi oluyolardi ama terden deil hasta birinden mikrop kaptihi icin su an zaten grip hastalik deil onlar icin.rbbim dermansix dert vrrmesin

Ekşili kabak yapacam, içinde nıhut da var yeşil mercimek de

mercimek çorbası yaptım sebzeli bulgur pilavı yaptım dün akşamdan kıymalı patates vardı birde salatamı yaptım her yemek hazır
bakalım bu akşam neler olacak gaz bombası gibi mi oluruz yoksa herşey yolunda mı gider belli olacak

Saçma bir soru olabilir ama bebiş terleyince üstünü hemen mi dğiştiriyorsunuz?

benimki terlemiyor
sadece kafası emerken çok terliyor mendille siliyorum
uykudan uyanınca hemen yelek giydiriyorum

Valla ben başladım bile asitli içecek cips ne varsa yiyorum napıyım yeter artık:)kızımın da günü gününe tutmuyor öyle böyle büyücek Allahın izniyle
Benimki daha kucuk bugun bi aylik oldu teyzesi. Gaz problemi de var. Biraz daha dikkat edeyim sonra bende salicam valla haha :))

ben geçen akşam yedim cips
hemde 2 paket
kolayı içmiyorum zaten o yüzden sıkıntı yok
Bizim eve de kola girmez kocam sevmez asla da almaz bana da icirmez. Bende cok aramam ama şoyle cipsin yaninda olsa acsam bi turlu izleyemedigim birikmis dizilerimi otursam izlesen. Off artik bunlari hic yapamayacakmisim gibi geliyo saat 11 de uykum geliyo

Ben cocuklarina terine hic bakmam hep unuturdum .hasta olmuyolarmiydi oluyolardi ama terden deil hasta birinden mikrop kaptihi icin su an zaten grip hastalik deil onlar icin.rbbim dermansix dert vrrmesin
Ben terleyip ustumde sogursa hasta olurum. Bademciklerim siser aninda. Bakteriyel sekilde :)
O yuzden dikkat ediyorum bence seninkilerin yapisi saglam. 39 atesle baygin gibi oluyor oglum ilac vermeden 3 gub o halde duramayiz. Masallah yani size

Bebek uyudukca uyu. Birak diziyi uykuyu bulamayan var. Buyuk uyanmak uzere bebek 5 dk daliyor geri uyaniyor ben sarhos oldum uykusuzluktan gece de baya az uyumustum. Sukret cocuklarib sglikli derdin uykusuzluk olsun diyorum ama basim sallaniyor yaw

Ben terleyip ustumde sogursa hasta olurum. Bademciklerim siser aninda. Bakteriyel sekilde :)
O yuzden dikkat ediyorum bence seninkilerin yapisi saglam. 39 atesle baygin gibi oluyor oglum ilac vermeden 3 gub o halde duramayiz. Masallah yani size
senin bademciklerde emanet duruyor kiz herhalde , ben farenjit olurum bol boll
bende çabuk hastalanirim ama hiç kendine bakmam da :) çorpasiz gezerim evde,kalkip hirka giymem için baya bi usumem lazim
çocuklarida kendim gibi yaptim galiba bu giyinme hususunda ama sukur onlarin temel saglam
benim temel çuruk maaleseff

kziim 6.5 yasinda 2 kere atesi çikdi dogdugundan beri ,hiç bi fikrim yok o niye boyle :) çok merak e"diyorum sebebini ama ogrenme $ansim yok herhalde

oglaninda atesi çikmiyor 2 senedir çok sukur, oncesinde her ay ateslenirdi akdeniz anemisini fln arastirmaya abslamistim artik

kolayı benim herif pek içer ama ben sevmiyorum boykot ediyorum :)
o uyuyunca sende uyu kuzum yoksa hiç dayanamazsın
bende ilk günler uyumuyordum canlı cenaze olm uştum şimdi o uyusada bende uyusam diyorum
ve daha dinçim
dizilerimide seyrediyorum işimide yapıyorum

Bence tesadüf canım çünkü benim kızım haftada 2 kere kaka yaptığı hafta (ki hep öyle yapıyor da) 400 gr almıştı.
Bizim de çiş iyi.

Bence tesadüf canım çünkü benim kızım haftada 2 kere kaka yaptığı hafta (ki hep öyle yapıyor da) 400 gr almıştı.
Bizim de çiş iyi.

ben anlamadım şimdi
kaka az yapınca kilo mu alıyor
benimde günde 4-5 çişli bez çıkıyor ama kaka 3 gündür yok

ben yiyorum ama az az.fasülye nohut pilav üstü mesela.bulgur ve çorbada içiyorum.ilk yaptığımda yiyorum bir de bekletmeden.bekleyince daha gaz oluyo yazmıştı biri.sıkıntı olmuyor.ben de bezelyeyi deneyemedim.onu çok gaz diyolardı.cesaret edemedim

Kızlar ya bal kaymaga sardim bu ara günde 5-6 dilim yiyorum hani bal alerjen diyorlar ya sütten geçen miktar da yapar mı ki alerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…