- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Bnmkinin öyle bi durumu olmadı ama sırtına bişi koysak yetmez mi kiSaçma bir soru olabilir ama bebiş terleyince üstünü hemen mi dğiştiriyorsunuz?
Senin ev soğuk cicim 21 derecede kim terler :)))Al sana sacma bi cevap sekerim
Benim oglan terlemiyor hic.ya o ozellik iptal olmus yads bnm ev bildigin buzhane:)
Inşallah Herşeyin daha güzel olacak canım.Iyi değilim yorgun mutsuz çaresiz bir o kadar korkularla dolu
Saçma bir soru olabilir ama bebiş terleyince üstünü hemen mi dğiştiriyorsunuz?
: )))amerika bile normal dedi yapacak bişi yok :/
Haha deme kiz oyle biz iyyiz boyle:).bebisdenn baska herkes terliyouo nzim evde bi keremSenin ev soğuk cicim 21 derecede kim terler :)))
Alistirma oyle ter bezlerine, iyi degilBnmkinin öyle bi durumu olmadı ama sırtına bişi koysak yetmez mi ki
Ekşili kabak yapacam, içinde nıhut da var yeşil mercimek de
Saçma bir soru olabilir ama bebiş terleyince üstünü hemen mi dğiştiriyorsunuz?
Komple degistirmek zor diye dedim ztn terleme yok bizimkinde ben terliyorum ikimizin yerine :))Alistirma oyle ter bezlerine, iyi degil
Benimki daha kucuk bugun bi aylik oldu teyzesi. Gaz problemi de var. Biraz daha dikkat edeyim sonra bende salicam valla haha :))Valla ben başladım bile asitli içecek cips ne varsa yiyorum napıyım yeter artık:)kızımın da günü gününe tutmuyor öyle böyle büyücek Allahın izniyle
Bizim eve de kola girmez kocam sevmez asla da almaz bana da icirmez. Bende cok aramam ama şoyle cipsin yaninda olsa acsam bi turlu izleyemedigim birikmis dizilerimi otursam izlesen. Off artik bunlari hic yapamayacakmisim gibi geliyo saat 11 de uykum geliyoben geçen akşam yedim cips
hemde 2 paket
kolayı içmiyorum zaten o yüzden sıkıntı yok
Ben terleyip ustumde sogursa hasta olurum. Bademciklerim siser aninda. Bakteriyel sekilde :)Ben cocuklarina terine hic bakmam hep unuturdum .hasta olmuyolarmiydi oluyolardi ama terden deil hasta birinden mikrop kaptihi icin su an zaten grip hastalik deil onlar icin.rbbim dermansix dert vrrmesin
Bebek uyudukca uyu. Birak diziyi uykuyu bulamayan var. Buyuk uyanmak uzere bebek 5 dk daliyor geri uyaniyor ben sarhos oldum uykusuzluktan gece de baya az uyumustum. Sukret cocuklarib sglikli derdin uykusuzluk olsun diyorum ama basim sallaniyor yawBenimki daha kucuk bugun bi aylik oldu teyzesi. Gaz problemi de var. Biraz daha dikkat edeyim sonra bende salicam valla haha :))
Bizim eve de kola girmez kocam sevmez asla da almaz bana da icirmez. Bende cok aramam ama şoyle cipsin yaninda olsa acsam bi turlu izleyemedigim birikmis dizilerimi otursam izlesen. Off artik bunlari hic yapamayacakmisim gibi geliyo saat 11 de uykum geliyo
senin bademciklerde emanet duruyor kiz herhalde , ben farenjit olurum bol bollBen terleyip ustumde sogursa hasta olurum. Bademciklerim siser aninda. Bakteriyel sekilde :)
O yuzden dikkat ediyorum bence seninkilerin yapisi saglam. 39 atesle baygin gibi oluyor oglum ilac vermeden 3 gub o halde duramayiz. Masallah yani size
Bizim eve de kola girmez kocam sevmez asla da almaz bana da icirmez. Bende cok aramam ama şoyle cipsin yaninda olsa acsam bi turlu izleyemedigim birikmis dizilerimi otursam izlesen. Off artik bunlari hic yapamayacakmisim gibi geliyo saat 11 de uykum geliyo
Bezine bak diyor herkes 2 haftadır kakasını 5 güne 1 yapıyor.Dr olacak bu ay da diyor. Tesadüf mü az gram aldığı haftada kakayı az yapması.Çiş sayısı iyi.bir de gece uyanıyor 3dk emip yatıyor 3 saat uyuyor nasıl yetiyor anlamaıyorum.
Bence tesadüf canım çünkü benim kızım haftada 2 kere kaka yaptığı hafta (ki hep öyle yapıyor da) 400 gr almıştı.
Bizim de çiş iyi.
ben yiyorum ama az az.fasülye nohut pilav üstü mesela.bulgur ve çorbada içiyorum.ilk yaptığımda yiyorum bir de bekletmeden.bekleyince daha gaz oluyo yazmıştı biri.sıkıntı olmuyor.ben de bezelyeyi deneyemedim.onu çok gaz diyolardı.cesaret edemedimgünaydın kızlar
ya bişey soracağım sizlere
benim için yemek konusu büyük dert
gaz yapacak korkusuyla kuru baklagillerden hiç yemiyorum ve yapamıyorumda
hergün makarna salata pilav yemekten bıktım
canım şöyle kuru fasulye nohut bulgur mercimek çorbası falan istiyor ama gaz korkusundan kilerin kapısını bile açamıyorum
sizler her gün ne yiyorsunuz Allah aşkına
bugün ne pişirsem diye sabahın 5 ,nden beri düşünüyorum ama yok bulamıyorum hiçbirşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?