2015 Şubat Anneleri

Ben kuru fasulye pişirdim de yedim de 2 gün hiçbir şey olmadı. Gerçi bendeki kurumamış kuru fasulyeydi yani kv beyaz fasulyeyi ayıklamış dondurucuya atmış(kendi ekiyor fasulyeyi)
ama haşlayıp suyunu attım yaş olsa da.
Bulgur pilavı da yedim hem bulgur süt yapıyormuş.

yayla çorbam var akşama yanına da fırında mücver yapacağım bir de salata tamam. Dün tavuk yapmıştım.

Ispanak,patlıcan, semiz otu çıkar şimdi. Karnıbahar kalmışsa yarın aldıracağım eşime onu da haşlayıp kullanacağım. Annem haşlarsan suya çıkar gazı rahatsız etmez dedi.

Utandım kendimden bi yemek yapmayan ben miyim :))) boş bile olsam girip de yemek yapmak gelmiyor içimden

Kızlar ya bal kaymaga sardim bu ara günde 5-6 dilim yiyorum hani bal alerjen diyorlar ya sütten geçen miktar da yapar mı ki alerji
:)) çocuga mi geçicek bal:))
biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar onada tattirsana kiz :)))

saka bi yana hiç aklima gelmedi sutten çocuga bal geçecegi bilemedim valla simdii

ben anlamadım şimdi
kaka az yapınca kilo mu alıyor
benimde günde 4-5 çişli bez çıkıyor ama kaka 3 gündür yok
kaka yapma sayisiyyla sutun kilo almanin ilgisi yok canim
bu donemde boyle oluyor kaka sayisi

sadece sutun azsa çocuk aç kalyorsa top top kaka yapar
3 gunde bi civik kaka yapiyorsa o normal, olani

aboww 10.000 . sayfa gelmissssssss

Maşallah çenemize pardon parmaklarımıza

Arabam olsa atlayıp geleceğim yanına hem yardıma birazcık da kafanı rahatlatmaya.

Sen fanta içiyorum diyince pazar günü ben de içtim hiçbir şey de olmadı. özlemişim ama

Geçen akşam maç izlerken eşim kendine almış cips bana da almış sevdiğimden yedim valla

ben anlamadım şimdi
kaka az yapınca kilo mu alıyor
benimde günde 4-5 çişli bez çıkıyor ama kaka 3 gündür yok

az yapınca az kilo mu alıyor demişti ya onun için dedim benimki de az yapıyor ama kilo alımı normal. Yani kakayla kilonun bir ilişkisi yok demek istemiştim

Utandım kendimden bi yemek yapmayan ben miyim :))) boş bile olsam girip de yemek yapmak gelmiyor içimden

Ben seviyorum yemek yapmAyı. Mesela eşime akşam sen gelince yaparım dedim ama dayanamadım kalktım yapacağım şimdi. Isimde ağir yapması kolay yemekler olunca yapılıyor

bende geçen akşam istedim gelirken bana çikolata ve cips al diye
arıyor hangisinden alayım hangisi gaz yapmaz diyor
garibim o bile tedirgin

ne bileyim hergün kaka yapıyordu eskiden acaba ondanmı kilo alamadı dedim kendi kendime

Kafası terlemişti boynu da terli gibi geldi değiştirdim

Gerçi kv çok kaka yapsa yediğini çıkarır kilo alamaz demişti ama Hani kv dedi sonuçta
Bir de 4 günlükken fototerapi aldığımız gece akşamdan sabaha 70 gr vermişti ama 3 saatte bir kakalı bez değiştirmiştik ondandır demişti hemşire
benim kız 15 günlükten beri 3-4 günde bir yaptığı için bir kıyaslama yapamıyorum.

yapısaldır bence sen de zayıfsın. Bana hamileyken dr 3600 ölçtüğünde yaģmuru en az 3800 doğar senin için normal bu kilo küçük bebeğin olmazdı zaten senin demişti.

Kafası terlemişti boynu da terli gibi geldi değiştirdim

komple mi değiştirdin
ben kafası terleyince değiştirmiyorum ama kusunca hemen değiştiriyorum
geçen arkadaş neden değiştiriyorsun hemen bi kusmayla bişey olmaz diyor
hem ıslak hemde kokar o bekledikçe değiştiriyorum işte dedim
benim üstüm başım kusmuk oluyor değiştirmiyorum diyor
ben bir gün 4 defa hem kızın hem kendi üstümü değiştirdim kustu diye

Değiştirdim üstünü zaten terlememiş sadece başıymış. Bu arada kıyafet de kalmadı alışverişe çıkmak gerek.

bu dönemde çok çabuk büyüyorlar ben geçen gün 3 aylık kıyafeti aldım 2 tane bir defa giyebildik küçüldü
şimdi anne lütfenden pijama takımı aldım 4 tane 14,90 dı adi olur dedim ama çok güzel çıktı
onlarla idare ediyorum evdeyken
bir ay sonra daha büyük olacak daha büyük alırım diyorum

banada doktor senin gibi olacak demişti ama inanmamıştım

Ben de sebzeli bulgur pilavi yaptim kabak da hazır, ama benim koca hayatta agzina surmez, ne yedirecem ki

ben de oyleyim yemek yapmaya ugrasmiyorum sonra komsudan yemek kokusu gelse uzuluyorum kimsem yok yemegim yok diye :)
Artik zorluyorum kendimi hem cocuk da var mecburum. Ama imkan olsa yemek hic yapmam benden iyi erkek olurmus evde oturmaya da hic gelemiyorum :)

kaka yapma sayisiyyla sutun kilo almanin ilgisi yok canim
bu donemde boyle oluyor kaka sayisi

sadece sutun azsa çocuk aç kalyorsa top top kaka yapar
3 gunde bi civik kaka yapiyorsa o normal, olani
Bu top top nasil top top.
Aksm sut az diye memeye yapisirsa sabahina sirf putur oluyor kakasi. Hep on sutu emerse sulu oluyor. Su topu bir tarif et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…