- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
günaydın kızlar
ya bişey soracağım sizlere
benim için yemek konusu büyük dert
gaz yapacak korkusuyla kuru baklagillerden hiç yemiyorum ve yapamıyorumda
hergün makarna salata pilav yemekten bıktım
canım şöyle kuru fasulye nohut bulgur mercimek çorbası falan istiyor ama gaz korkusundan kilerin kapısını bile açamıyorum
sizler her gün ne yiyorsunuz Allah aşkına
bugün ne pişirsem diye sabahın 5 ,nden beri düşünüyorum ama yok bulamıyorum hiçbirşey
Utandım kendimden bi yemek yapmayan ben miyim :))) boş bile olsam girip de yemek yapmak gelmiyor içimdenBen kuru fasulye pişirdim de yedim de 2 gün hiçbir şey olmadı. Gerçi bendeki kurumamış kuru fasulyeydi yani kv beyaz fasulyeyi ayıklamış dondurucuya atmış(kendi ekiyor fasulyeyi)
ama haşlayıp suyunu attım yaş olsa da.
Bulgur pilavı da yedim hem bulgur süt yapıyormuş.
yayla çorbam var akşama yanına da fırında mücver yapacağım bir de salata tamam. Dün tavuk yapmıştım.
Ispanak,patlıcan, semiz otu çıkar şimdi. Karnıbahar kalmışsa yarın aldıracağım eşime onu da haşlayıp kullanacağım. Annem haşlarsan suya çıkar gazı rahatsız etmez dedi.
Utandım kendimden bi yemek yapmayan ben miyim :))) boş bile olsam girip de yemek yapmak gelmiyor içimden
:)) çocuga mi geçicek bal:))Kızlar ya bal kaymaga sardim bu ara günde 5-6 dilim yiyorum hani bal alerjen diyorlar ya sütten geçen miktar da yapar mı ki alerji
kaka yapma sayisiyyla sutun kilo almanin ilgisi yok canimben anlamadım şimdi
kaka az yapınca kilo mu alıyor
benimde günde 4-5 çişli bez çıkıyor ama kaka 3 gündür yok
aboww 10.000 . sayfa gelmissssssss
Gerçekten öyle. Karışmayanım yok. Hamileyken kimse aramadı sormadı şimdi habire birileri bişey diyor. Eşime kızınca o da bana kızıyor benim de Çocuğum diye. Geçen banyodan sonra kurulacak için bornozunun içine tülbent koydum iki katlı. Banyodan çıkarınca sardım tülbent suyu çekince alayım dedim. Illa bornozu da değiştir yeni havlu koy diye tutturdu. Yeni havlu sıcak değil desem de diretti o Islak dedi. Sonuç yavrum yine ağladı. Yine üşüdü.
Bence takma ben her şeyi yiyiyorum Nahut kuru lahana pırasa ne varsa hatta 2 bardak Fanta içiyorum canım istiyor be yapayım çocukta alıştı yani tırt tırt pırtlatıyorgaz yapar diye düşünmüyorum hiç doktor bile yemezsen onun vitaminini alamazsın ye sorun olmaz dedi şükür olmuyo da
Hahahha sormaaa. Kahvaltimi guzel yapiyorum ama. Aksam da corba, ispanak, pazi, bulgur pilavi, et, tavuk, kofte vs yiyorum. Ama artik baklagillere de yavastan basliycam. Yine iyi yiyomusum ama.
Abur cuburu cok ozledimhelw cips ve kolayi o kadar ozledim ki valla dayanamayip yicem galiba
ben anlamadım şimdi
kaka az yapınca kilo mu alıyor
benimde günde 4-5 çişli bez çıkıyor ama kaka 3 gündür yok
Utandım kendimden bi yemek yapmayan ben miyim :))) boş bile olsam girip de yemek yapmak gelmiyor içimden
Geçen akşam maç izlerken eşim kendine almış cips bana da almış sevdiğimden yedim valla
az yapınca az kilo mu alıyor demişti ya onun için dedim benimki de az yapıyor ama kilo alımı normal. Yani kakayla kilonun bir ilişkisi yok demek istemiştim
Kafası terlemişti boynu da terli gibi geldi değiştirdimmercimek çorbası yaptım sebzeli bulgur pilavı yaptım dün akşamdan kıymalı patates vardı birde salatamı yaptım her yemek hazır
bakalım bu akşam neler olacak gaz bombası gibi mi oluruz yoksa herşey yolunda mı gider belli olacak
benimki terlemiyor
sadece kafası emerken çok terliyor mendille siliyorum
uykudan uyanınca hemen yelek giydiriyorum
Başı terlemiş herhalde benim sıcaklığından oldu yine de değiştirdimTerlemiyor ki akşam da yıkama yağlama yaptık mı bitiyor.
bende geçen akşam istedim gelirken bana çikolata ve cips al diye
arıyor hangisinden alayım hangisi gaz yapmaz diyor
garibim o bile tedirgin
ne bileyim hergün kaka yapıyordu eskiden acaba ondanmı kilo alamadı dedim kendi kendime
Değiştirdim üstünü zaten terlememiş sadece başıymış. Bu arada kıyafet de kalmadı alışverişe çıkmak gerek.Bnmkinin öyle bi durumu olmadı ama sırtına bişi koysak yetmez mi ki
Kafası terlemişti boynu da terli gibi geldi değiştirdim
Terlememiş zaten kendi sıcaklığımmış yine de değiştirdimAl sana sacma bi cevap sekerim
Benim oglan terlemiyor hic.ya o ozellik iptal olmus yads bnm ev bildigin buzhane:)
Değiştirdim üstünü zaten terlememiş sadece başıymış. Bu arada kıyafet de kalmadı alışverişe çıkmak gerek.
Gerçi kv çok kaka yapsa yediğini çıkarır kilo alamaz demişti ama Hani kv dedi sonuçta
Bir de 4 günlükken fototerapi aldığımız gece akşamdan sabaha 70 gr vermişti ama 3 saatte bir kakalı bez değiştirmiştik ondandır demişti hemşire
benim kız 15 günlükten beri 3-4 günde bir yaptığı için bir kıyaslama yapamıyorum.
yapısaldır bence sen de zayıfsın. Bana hamileyken dr 3600 ölçtüğünde yaģmuru en az 3800 doğar senin için normal bu kilo küçük bebeğin olmazdı zaten senin demişti.
Ben de sebzeli bulgur pilavi yaptim kabak da hazır, ama benim koca hayatta agzina surmez, ne yedirecem kimercimek çorbası yaptım sebzeli bulgur pilavı yaptım dün akşamdan kıymalı patates vardı birde salatamı yaptım her yemek hazır
bakalım bu akşam neler olacak gaz bombası gibi mi oluruz yoksa herşey yolunda mı gider belli olacak
benimki terlemiyor
sadece kafası emerken çok terliyor mendille siliyorum
uykudan uyanınca hemen yelek giydiriyorum
Kiz uyumadi evi de mok gıturuyor yemek hazir :)Oglan uyudu ev temiz aksama yemek var.napcam ben smdi
ben de oyleyim yemek yapmaya ugrasmiyorum sonra komsudan yemek kokusu gelse uzuluyorum kimsem yok yemegim yok diye :)Utandım kendimden bi yemek yapmayan ben miyim :))) boş bile olsam girip de yemek yapmak gelmiyor içimden
Bu top top nasil top top.kaka yapma sayisiyyla sutun kilo almanin ilgisi yok canim
bu donemde boyle oluyor kaka sayisi
sadece sutun azsa çocuk aç kalyorsa top top kaka yapar
3 gunde bi civik kaka yapiyorsa o normal, olani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?