- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Oglan uyudu ev temiz aksama yemek var.napcam ben smdi
Ben de sebzeli bulgur pilavi yaptim kabak da hazır, ama benim koca hayatta agzina surmez, ne yedirecem ki
Yok hayattan değil de mutfaktan soyutlandim :))))bende öyleydim hayattan soyutlamıştım kendimi
silkelendim kendime geldim
Bnmki brz alerjik bünyeli yumurta dokundu mesela yemiyorum artık bal geldi aklıma şimdi:)) çocuga mi geçicek bal:))
biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar onada tattirsana kiz :)))
saka bi yana hiç aklima gelmedi sutten çocuga bal geçecegi bilemedim valla simdii
yemek yap sonra onun dağınıklığıni topla ben 4 yıl yalnız yaşadım akşam yemeği olarak cips yedim 4 sene :))))ben de oyleyim yemek yapmaya ugrasmiyorum sonra komsudan yemek kokusu gelse uzuluyorum kimsem yok yemegim yok diye :)
Artik zorluyorum kendimi hem cocuk da var mecburum. Ama imkan olsa yemek hic yapmam benden iyi erkek olurmus evde oturmaya da hic gelemiyorum :)
Oglan uyudu ev temiz aksama yemek var.napcam ben smdi
Benim o sanirim :) iki isim muzdaripligi ne yazikki :)ig da beni son ekleyen kim
Bizim derdimiz buyuk pişmiş soğan pişmiş domates yemez, ot turu sebzeyi nimetten saymaz. 40 yasina gelmis bundan sonra degismezyat uyu sende dinlen :)
benimkide yemiyordu ama alıştı
Bende oyle diyorum yeterki saglikli olsun diyorum ama biz saglikli olmazsak onlar icin de verimli olamayiz. Ve bence uykusuzluk cok onemli bi sorun. Anne olsak da insaniz ben dun gece off dedim artik. Benim kiz saat basi uyandi mizmizlandi kizdim resmen ufacik bebege. Vicdan azabi cektim sonra. Ama cidden insan uykusuz kalinca hic bir sey yapamiyo alt ust oluyo.Bebek uyudukca uyu. Birak diziyi uykuyu bulamayan var. Buyuk uyanmak uzere bebek 5 dk daliyor geri uyaniyor ben sarhos oldum uykusuzluktan gece de baya az uyumustum. Sukret cocuklarib sglikli derdin uykusuzluk olsun diyorum ama basim sallaniyor yaw
Benim daha lohusalik bitmedi ya annem de burda. Gelen giden de bitmedi kisacasi normal hayatima donemedim daha. Annem yarin gidicek. Normal rutine donunce daha iyi olucak sanirim. bende gunduz hic uyuyamam ama aliskanliklar degisecek sanirim.kolayı benim herif pek içer ama ben sevmiyorum boykot ediyorum :)
o uyuyunca sende uyu kuzum yoksa hiç dayanamazsın
bende ilk günler uyumuyordum canlı cenaze olm uştum şimdi o uyusada bende uyusam diyorum
ve daha dinçim
dizilerimide seyrediyorum işimide yapıyorum
Ay herkes yemis cips bende yicem valla :)Maşallah çenemize pardon parmaklarımıza
Arabam olsa atlayıp geleceğim yanına hem yardıma birazcık da kafanı rahatlatmaya.
Sen fanta içiyorum diyince pazar günü ben de içtim hiçbir şey de olmadı. özlemişim ama
Geçen akşam maç izlerken eşim kendine almış cips bana da almış sevdiğimden yedim valla
az yapınca az kilo mu alıyor demişti ya onun için dedim benimki de az yapıyor ama kilo alımı normal. Yani kakayla kilonun bir ilişkisi yok demek istemiştim
Ben seviyorum yemek yapmAyı. Mesela eşime akşam sen gelince yaparım dedim ama dayanamadım kalktım yapacağım şimdi. Isimde ağir yapması kolay yemekler olunca yapılıyor
Bizim derdimiz buyuk pişmiş soğan pişmiş domates yemez, ot turu sebzeyi nimetten saymaz. 40 yasina gelmis bundan sonra degismez
Bnmki brz alerjik bünyeli yumurta dokundu mesela yemiyorum artık bal geldi aklıma şimdi
peki o zaman :))Benim o sanirim :) iki isim muzdaripligi ne yazikki :)
Benim daha lohusalik bitmedi ya annem de burda. Gelen giden de bitmedi kisacasi normal hayatima donemedim daha. Annem yarin gidicek. Normal rutine donunce daha iyi olucak sanirim. bende gunduz hic uyuyamam ama aliskanliklar degisecek sanirim.
O bnm kizin uykuculugundan sanırım cnm ya karni doyunca emziği ağzında kendi uyuyor
bu dönemde çok çabuk büyüyorlar ben geçen gün 3 aylık kıyafeti aldım 2 tane bir defa giyebildik küçüldü
şimdi anne lütfenden pijama takımı aldım 4 tane 14,90 dı adi olur dedim ama çok güzel çıktı
onlarla idare ediyorum evdeyken
bir ay sonra daha büyük olacak daha büyük alırım diyorum
banada doktor senin gibi olacak demişti ama inanmamıştım
Sanirim oyle olacak canim :/ annem bi bucuk aydir burda ve tek bi is yaptirmadi bana cok alistim bu duruma zor olcak bayagi ama aliaicaz eski duzene yapcak bisey yok :)annem varken bende doğurduğumun farkında değildim
o gitti arap saçına döndü işler
uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum
çok kötü olmuştum
ama çok şükür herşey yoluna girdi
bende gündüz uyuyamazdım ama o uyusada dinlensem diye bakacaksın emin ol :))
Sanirim oyle olacak canim :/ annem bi bucuk aydir burda ve tek bi is yaptirmadi bana cok alistim bu duruma zor olcak bayagi ama aliaicaz eski duzene yapcak bisey yok :)
Ilk ay asisini yaptirdik. Uc hafta once 3.900 du simdi 4.850 olmus. Kiyafetleriyle tartiyo saglik ocagi ama onu baz aliyo hep gayet iyi dedi. Boyu 53 cm di dogdugunda simdi 57 olmus. Iyi sanirim bu degerler.
Bi de bi sey sorucam ya kalca ultrasonu cekilcek ya birinci ayda mi oluyo? Ebe onun icin de gun alin dedi o ara kiz agliyodu anlamadim dediginden. Saglik ocaginda mi cekiliyo bu ultrason yoksa hastanede mi? 12 sinde de doktor kontrolu var o zaman mi diywcek bize anlamadim ben ya bu ultrason nerde cwkiliyo napmak lazim?
Benim hala ilk doğduğundaki tulumlar... Çok mu büyükmüş anlamadım ya.. Yoksa benim bebe mi hiç büyümedi :/
Hastanede cekiliyor canim ben bi ozel hadtaneden randevu alip cektirip sonucu doktorumuza gostermistim.biraz gicik bisey bunun kontrolu cocugun bacaklarina bastirip kalca kisimlarina ultrason tutuyotlar benimki cok aglamisti bide soguk soguk biz hamileyken karnimiza surdukleri seyleri kalcasina suruyorlarIlk ay asisini yaptirdik. Uc hafta once 3.900 du simdi 4.850 olmus. Kiyafetleriyle tartiyo saglik ocagi ama onu baz aliyo hep gayet iyi dedi. Boyu 53 cm di dogdugunda simdi 57 olmus. Iyi sanirim bu degerler.
Bi de bi sey sorucam ya kalca ultrasonu cekilcek ya birinci ayda mi oluyo? Ebe onun icin de gun alin dedi o ara kiz agliyodu anlamadim dediginden. Saglik ocaginda mi cekiliyo bu ultrason yoksa hastanede mi? 12 sinde de doktor kontrolu var o zaman mi diywcek bize anlamadim ben ya bu ultrason nerde cwkiliyo napmak lazim?
Canim benimki 3 igne bide agizdan rotavirus oldu butun gun uyudu aksam 38, 5 oldu atesi ebe paranox s fitil vermemi soylemisti atesi cikarsa yarim vet dedi verdim yarim saat sonra olctum normaldi bi dahada sorun yasamadik sukur
KiyamamHastanede cekiliyor canim ben bi ozel hadtaneden randevu alip cektirip sonucu doktorumuza gostermistim.biraz gicik bisey bunun kontrolu cocugun bacaklarina bastirip kalca kisimlarina ultrason tutuyotlar benimki cok aglamisti bide soguk soguk biz hamileyken karnimiza surdukleri seyleri kalcasina suruyorlar
Iyi bari çok şükür rapora da sevindim. Benim de Perşembe bitiyor iznim bir sorup soruşturayım bakalım neler yapabilirim.
Kilosu insallah boyle devam eder sagol canim. Ben bi hastaneyi arayayim bakalim bu ultrason icin.alışırsın canım emin ol çok daha rahat edeceksin
maşallah seninki iyi kilo almış
ultrason hastanede çekiliyor
bana taburcu olurken randevu almışlar kağıdı vermişlerdi
hastanede söyle doktora
büyümüştür seninkiler büyüktür ondandır
hem kontrollerde bişey derdi doktor büyümeseydi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?