kiz bilye gibi sert olucak yani kabiz olucak çocukBu top top nasil top top.
Aksm sut az diye memeye yapisirsa sabahina sirf putur oluyor kakasi. Hep on sutu emerse sulu oluyor. Su topu bir tarif et
İki ay dolmadan yapilmali denmisti yanlis hatirlamiyorsamKiyamamanladim canim peki bu tam bir aylikken mi yapiliyo? bir ay kontrolune doktora gitmeden once yaptirayim mi ben simdi?
ins baska alerjisi çikmaz cnmBnmki brz alerjik bünyeli yumurta dokundu mesela yemiyorum artık bal geldi aklıma şimdi
haha acayip tatli yersen gitmezb tabiki :)Kızlar kilolarınız ne alemde benim kaldı ya bugün 56 günlük olduk 8 kilo gitmişti hemen ama 6 kilo duruyo ve gram veremiyorum ne zaman toparlalacak bu göbegim Bi de acayip tatlı yiyorum sizler ne yapıyorsunuz :)
ssimdi ye ,buyyunce o gorup ister diye yiyemiyorsun benim gibi manyaksannBende oyle diyorum yeterki saglikli olsun diyorum ama biz saglikli olmazsak onlar icin de verimli olamayiz. Ve bence uykusuzluk cok onemli bi sorun. Anne olsak da insaniz ben dun gece off dedim artik. Benim kiz saat basi uyandi mizmizlandi kizdim resmen ufacik bebege. Vicdan azabi cektim sonra. Ama cidden insan uykusuz kalinca hic bir sey yapamiyo alt ust oluyo.
Benim daha lohusalik bitmedi ya annem de burda. Gelen giden de bitmedi kisacasi normal hayatima donemedim daha. Annem yarin gidicek. Normal rutine donunce daha iyi olucak sanirim. bende gunduz hic uyuyamam ama aliskanliklar degisecek sanirim.
Ay herkes yemis cips bende yicem valla :)
zamanla geçer inşallah :)ins baska alerjisi çikmaz cnm
simdi sutten geciyor ilerde kendi yeyince nolucak
Yok cnm degistirmedim yani uyku için extra bişi yapmıyorum emzigiyle uyuyor demek istedim..yoksa emer emmez uyumuyorRutınde önce emzirme ile uyku arasında aktivite var. Sırasını mı değiştirdin?
Benim hala ilk doğduğundaki tulumlar... Çok mu büyükmüş anlamadım ya.. Yoksa benim bebe mi hiç büyümedi :/
Maral oğlum çok Mızmız oldu sürekli düşüyo istediği olmayınca morarana kadar ağlıyo eline tehlike arz edecek birşey Alınca nasıl etsem de alsam diyorum alır almaz ağlıyo bu sefer tekrar ver diyor BÜYÜKLER nasıl baş edeceğim ben yaaa kucağıma alıyorum oynuyorum onunla bol bol ama sanki beni düşman bellemiş babaannesine dedesine yengesine kısacası benden Hariç herkese ilgisi yığınla ne zamanki evde başbaşa kalıyoruz o zaman yanaşıyor biraz onu da toplasan yarım saat etmez kızmdan esirgediğim ilgiyi ona gösteriyorum yine de yok lohusalığı kolay atlattım derken daha beter depresyona gireceğim bu gidişlebenim oglanin bi derdi var ama ne bilmiyorumm
ikinip duruyoprdu kakada yapti simdi hala kivraniyor
Doktorun dediği çıktı bu yaşta kemik erimesi saptandı bakalım ne tedavi uygulayacak
62 ile doğuma gittim şu an 50.5 kiloyum,göbeğim kalmadı sayılır..hamile kaldığım kiloma göre 6.5 kilo falam var :)) umarım 50 nin altina düşmemKızlar kilolarınız ne alemde benim kaldı ya bugün 56 günlük olduk 8 kilo gitmişti hemen ama 6 kilo duruyo ve gram veremiyorum ne zaman toparlalacak bu göbegim Bi de acayip tatlı yiyorum sizler ne yapıyorsunuz :)
Inan hiçbir fikrim yok Rabbim yardım eder inşallah da annemler çok uzakta onlara da söylemedim o yüzden içine dert olur ağrılarım OLDUĞUNU biliyordu ama K erimesi OLDUĞUNU bilmiyorduGeçmiş olsun canım ne gibi belirtileri vardı ki.yasin çok genç ailede mi var kemik erimesi acaba.
Ayakta iş yapınca Kürek kemiklerimi Ağrıdan hissetmiyordum nefesim daralıyordu . Yemek yerken bile tabağı kucağıma alıyordum masaya eğilmek zor olduğu için ilk doğumdan sonra birden bire artmıştı ağrılar hapşırınca istem dışı düşüyordum Olduğum yere çok garip ama çocuğumu yatağına bırakıyordum Eğilip koyamadığım içinGeçmiş olsun canım ne gibi belirtileri vardı ki.yasin çok genç ailede mi var kemik erimesi acaba.
Inan hiçbir fikrim yok Rabbim yardım eder inşallah da annemler çok uzakta onlara da söylemedim o yüzden içine dert olur ağrılarım OLDUĞUNU biliyordu ama K erimesi OLDUĞUNU bilmiyordu
Valla araştırmadım canım Maral da öneriyor. Fiyatını bilmiyorum Dr muayenesi ve aşılar üçyüzküsür tuttu seksen lira falan ödedik özel sigortayla.inşallah alabilirsin sende,litchi bu rota yı kimi doktor tavsiye ediyormuş,kimi etmiyormuş,sen araştırmışsındır,bana bi bilgi verebilirmisin,bi de ne kadara yaptırdın sen?
Litchi ye sormuşsun ama ben de cevap vermek istiyorum :)inşallah alabilirsin sende,litchi bu rota yı kimi doktor tavsiye ediyormuş,kimi etmiyormuş,sen araştırmışsındır,bana bi bilgi verebilirmisin,bi de ne kadara yaptırdın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?