2015 Şubat Anneleri

Bu top top nasil top top.
Aksm sut az diye memeye yapisirsa sabahina sirf putur oluyor kakasi. Hep on sutu emerse sulu oluyor. Su topu bir tarif et
kiz bilye gibi sert olucak yani kabiz olucak çocuk
dedigin top deilki toplu igne basi olur ancak :)

Kızlar kilolarınız ne alemde benim kaldı ya bugün 56 günlük olduk 8 kilo gitmişti hemen ama 6 kilo duruyo ve gram veremiyorum ne zaman toparlalacak bu göbegim Bi de acayip tatlı yiyorum sizler ne yapıyorsunuz :)

Kızlar kilolarınız ne alemde benim kaldı ya bugün 56 günlük olduk 8 kilo gitmişti hemen ama 6 kilo duruyo ve gram veremiyorum ne zaman toparlalacak bu göbegim Bi de acayip tatlı yiyorum sizler ne yapıyorsunuz :)
haha acayip tatli yersen gitmezb tabiki :)
diyet yaptigimizda gidecek en azindan bende oyle oluyor

ssimdi ye ,buyyunce o gorup ister diye yiyemiyorsun benim gibi manyaksann

Kalça çıkıklığı testi 2 yada 2.5 aylıkken yaptır demişti sağlık ocağında bize bende 2 hafta sonra yaptırıcam

benim oglanin bi derdi var ama ne bilmiyorumm
ikinip duruyoprdu kakada yapti simdi hala kivraniyor

Doktorun dediği çıktı bu yaşta kemik erimesi saptandı bakalım ne tedavi uygulayacak

Rutınde önce emzirme ile uyku arasında aktivite var. Sırasını mı değiştirdin?

Benim hala ilk doğduğundaki tulumlar... Çok mu büyükmüş anlamadım ya.. Yoksa benim bebe mi hiç büyümedi :/
Yok cnm degistirmedim yani uyku için extra bişi yapmıyorum emzigiyle uyuyor demek istedim..yoksa emer emmez uyumuyor

benim oglanin bi derdi var ama ne bilmiyorumm
ikinip duruyoprdu kakada yapti simdi hala kivraniyor
Maral oğlum çok Mızmız oldu sürekli düşüyo istediği olmayınca morarana kadar ağlıyo eline tehlike arz edecek birşey Alınca nasıl etsem de alsam diyorum alır almaz ağlıyo bu sefer tekrar ver diyor BÜYÜKLER nasıl baş edeceğim ben yaaa kucağıma alıyorum oynuyorum onunla bol bol ama sanki beni düşman bellemiş babaannesine dedesine yengesine kısacası benden Hariç herkese ilgisi yığınla ne zamanki evde başbaşa kalıyoruz o zaman yanaşıyor biraz onu da toplasan yarım saat etmez kızmdan esirgediğim ilgiyi ona gösteriyorum yine de yok lohusalığı kolay atlattım derken daha beter depresyona gireceğim bu gidişle

62 ile doğuma gittim şu an 50.5 kiloyum,göbeğim kalmadı sayılır..hamile kaldığım kiloma göre 6.5 kilo falam var :)) umarım 50 nin altina düşmem

Geçmiş olsun canım ne gibi belirtileri vardı ki.yasin çok genç ailede mi var kemik erimesi acaba.
Inan hiçbir fikrim yok Rabbim yardım eder inşallah da annemler çok uzakta onlara da söylemedim o yüzden içine dert olur ağrılarım OLDUĞUNU biliyordu ama K erimesi OLDUĞUNU bilmiyordu

Geçmiş olsun canım ne gibi belirtileri vardı ki.yasin çok genç ailede mi var kemik erimesi acaba.
Ayakta iş yapınca Kürek kemiklerimi Ağrıdan hissetmiyordum nefesim daralıyordu . Yemek yerken bile tabağı kucağıma alıyordum masaya eğilmek zor olduğu için ilk doğumdan sonra birden bire artmıştı ağrılar hapşırınca istem dışı düşüyordum Olduğum yere çok garip ama çocuğumu yatağına bırakıyordum Eğilip koyamadığım için

Inan hiçbir fikrim yok Rabbim yardım eder inşallah da annemler çok uzakta onlara da söylemedim o yüzden içine dert olur ağrılarım OLDUĞUNU biliyordu ama K erimesi OLDUĞUNU bilmiyordu

Hay Allah ya benim anneannemde var ama 76 yasında her tarafı agriyor zaten ne yapılacak hic bilmiyorum Rabbim yavrularına bagislasin inş. Geriliyor mu bitiyor mu en kısa zamanda iyileşirsin ins

inşallah alabilirsin sende,litchi bu rota yı kimi doktor tavsiye ediyormuş,kimi etmiyormuş,sen araştırmışsındır,bana bi bilgi verebilirmisin,bi de ne kadara yaptırdın sen?
Valla araştırmadım canım Maral da öneriyor. Fiyatını bilmiyorum Dr muayenesi ve aşılar üçyüzküsür tuttu seksen lira falan ödedik özel sigortayla.

inşallah alabilirsin sende,litchi bu rota yı kimi doktor tavsiye ediyormuş,kimi etmiyormuş,sen araştırmışsındır,bana bi bilgi verebilirmisin,bi de ne kadara yaptırdın sen?
Litchi ye sormuşsun ama ben de cevap vermek istiyorum :)
Ben araştırma yaptım epey ve yaptırmam gerektiğine karar verdim ki çocuk doktorumuz da yaptırmamızı önerdi..142 tl dediler bizim hastanemizde..
Fakat eşim yaptırmayı düşünmüyor, ishalin tedavisi varmış diye.. Bağırsak düğümlenmesi yapabilirmiş aşı yan etki olarak ve bu yüzden eşim vazgeçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…