Onu da alayımYeşil 3 de sıkıntı yok cnm sadece bgn kaka tasmis ama o da eylül çok yaptığı için
Hadi yaw Allah korusunLitchi ye sormuşsun ama ben de cevap vermek istiyorum :)
Ben araştırma yaptım epey ve yaptırmam gerektiğine karar verdim ki çocuk doktorumuz da yaptırmamızı önerdi..142 tl dediler bizim hastanemizde..
Fakat eşim yaptırmayı düşünmüyor, ishalin tedavisi varmış diye.. Bağırsak düğümlenmesi yapabilirmiş aşı yan etki olarak ve bu yüzden eşim vazgeçti..
Bez sert mi ? Bi keresinde eczaneden değil marketten aldık bezi, eski miydi neydi bilemedim aynen dediğin gbi oldu üstü başı çiş , attım o paketi . Baktım yumuşak normalde Prima ama o pakettekiler serttiKizim kakasini sanki bezr degil kiyafetine yapiyor.prima mi kotu bende mi sorun var of ya dogru duzgun kiyafet kalmadi.
Inşallah bakalım pazartesi tedaviye başlayacak hayırlısı olsun inşallah HakkımızdaHay Allah ya benim anneannemde var ama 76 yasında her tarafı agriyor zaten ne yapılacak hic bilmiyorum Rabbim yavrularına bagislasin inş. Geriliyor mu bitiyor mu en kısa zamanda iyileşirsin ins
Amiiinnn canım hepimizin yavrularını.. Ama şu da var ki rotavirüs kapıp ishal olduğunda da o risk var ve aşı yaptırdığında olması ihtimalinden daha yüksek bi ihtimal hemde.. Şu ana kadar görülmemiş bu yan etkisi aşının.. Eşim tutturdu yaptırmıcaz diye,bende yaptırmak istiyorum..Hadi yaw Allah korusun
kahve keyfi:)Oglan uyudu ev temiz aksama yemek var.napcam ben smdi
Çooookkk gecmiş olsun, Rabbim yavrularının yüzü suyu hürmetine şifa versin,senide onları da muhtaç etmesin,güç kuvvet versin sana inşallaaaahhhh..Inşallah bakalım pazartesi tedaviye başlayacak hayırlısı olsun inşallah Hakkımızda
Prima premium care 2 numara kullanıyorum bende hiç sorun yaşamadım,yumuşacık dediğin gibi..Bez sert mi ? Bi keresinde eczaneden değil marketten aldık bezi, eski miydi neydi bilemedim aynen dediğin gbi oldu üstü başı çiş , attım o paketi . Baktım yumuşak normalde Prima ama o pakettekiler sertti
bizde seviyoruzMooomo mo molfixxleee
Şarkımız başladı
Kızlar merhaba 42 gün önce sezeryanla doğum yaptım sütüm hala artmadı bebeğime mama da veriyorum anne sütüde onlarca şey yedim içtim 42 günde sadece 2 defa göğüslerinin dolduğunu hissettim moralimi bozmayayım diyorum ama gün geçtikçe bebeğim büyüyor ve yakında memeden az süt geldiğini fark edip bırakmasından korkuyorum ayrıca elektrikli pompa ilede sağdım en faz 20-25 ml çıkıyor nolur bana bi akıl verin hani süt artması için okunacak dua varsa onu da okuyacağım....
Çok teşekkürler inşallah canım Rabbim yardım ederÇooookkk gecmiş olsun, Rabbim yavrularının yüzü suyu hürmetine şifa versin,senide onları da muhtaç etmesin,güç kuvvet versin sana inşallaaaahhhh..
Ben WC'ye dökmüyorum , çıldırmış olmalılaratv haberde bir doktor çıktı sebzeleri çamaşır suyuyla yıkayın diyor
yakında hergün bir fincan için diyecekler
Yorumunu bekliycez:)Mooomo mo molfixxleee
Şarkımız başladı
atv haberde bir doktor çıktı sebzeleri çamaşır suyuyla yıkayın diyor
yakında hergün bir fincan için diyecekler
Bir keresinde kızlar toplandık halamda kaldık. Halam da elma almış bir baktık bir ara tezgahın üzerinde köpüklü köpüklü elmalar bulaşık deterjanıyla yıkıyormuş çarşıdan aldı köyden toplamadı diye
Bu halamın daha ne vukuatları var gerçi trabzonlu olduğunu kanıtlar nitelikte fıkra gibi
Ben WC'ye dökmüyorum , çıldırmış olmalılar
cogunlukla yalniz olsaniz duzelir. Cocuk baskalari olunca kafa karisikligi yasiyor. Sana benimle ilgilen demeye calisiyor aslinda hircinligiyla.Maral oğlum çok Mızmız oldu sürekli düşüyo istediği olmayınca morarana kadar ağlıyo eline tehlike arz edecek birşey Alınca nasıl etsem de alsam diyorum alır almaz ağlıyo bu sefer tekrar ver diyor BÜYÜKLER nasıl baş edeceğim ben yaaa kucağıma alıyorum oynuyorum onunla bol bol ama sanki beni düşman bellemiş babaannesine dedesine yengesine kısacası benden Hariç herkese ilgisi yığınla ne zamanki evde başbaşa kalıyoruz o zaman yanaşıyor biraz onu da toplasan yarım saat etmez kızmdan esirgediğim ilgiyi ona gösteriyorum yine de yok lohusalığı kolay atlattım derken daha beter depresyona gireceğim bu gidişle
Bence abartmayın bu kadar rahat olun azıcık yaAnaaa cok kiskandim! Bende yicem ama korkuyorum ya. mercimek corbasi yapti annem dun icemedim icim gitti cok da severim. Nohut ve kurufasulyeyi ozledimhele kola fanta soz konusu bile degil ayran bile icmiyorum :)) sanirim fazla abartiyoruz. Ne yicez biz ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?