2015 Şubat Anneleri

Hadi yaw Allah korusun

Kizim kakasini sanki bezr degil kiyafetine yapiyor.prima mi kotu bende mi sorun var of ya dogru duzgun kiyafet kalmadi.
Bez sert mi ? Bi keresinde eczaneden değil marketten aldık bezi, eski miydi neydi bilemedim aynen dediğin gbi oldu üstü başı çiş , attım o paketi . Baktım yumuşak normalde Prima ama o pakettekiler sertti

Hay Allah ya benim anneannemde var ama 76 yasında her tarafı agriyor zaten ne yapılacak hic bilmiyorum Rabbim yavrularına bagislasin inş. Geriliyor mu bitiyor mu en kısa zamanda iyileşirsin ins
Inşallah bakalım pazartesi tedaviye başlayacak hayırlısı olsun inşallah Hakkımızda

Hadi yaw Allah korusun
Amiiinnn canım hepimizin yavrularını.. Ama şu da var ki rotavirüs kapıp ishal olduğunda da o risk var ve aşı yaptırdığında olması ihtimalinden daha yüksek bi ihtimal hemde.. Şu ana kadar görülmemiş bu yan etkisi aşının.. Eşim tutturdu yaptırmıcaz diye,bende yaptırmak istiyorum..

Inşallah bakalım pazartesi tedaviye başlayacak hayırlısı olsun inşallah Hakkımızda
Çooookkk gecmiş olsun, Rabbim yavrularının yüzü suyu hürmetine şifa versin,senide onları da muhtaç etmesin,güç kuvvet versin sana inşallaaaahhhh..

Bez sert mi ? Bi keresinde eczaneden değil marketten aldık bezi, eski miydi neydi bilemedim aynen dediğin gbi oldu üstü başı çiş , attım o paketi . Baktım yumuşak normalde Prima ama o pakettekiler sertti
Prima premium care 2 numara kullanıyorum bende hiç sorun yaşamadım,yumuşacık dediğin gibi..

Kızlar merhaba 42 gün önce sezeryanla doğum yaptım sütüm hala artmadı bebeğime mama da veriyorum anne sütüde onlarca şey yedim içtim 42 günde sadece 2 defa göğüslerinin dolduğunu hissettim moralimi bozmayayım diyorum ama gün geçtikçe bebeğim büyüyor ve yakında memeden az süt geldiğini fark edip bırakmasından korkuyorum ayrıca elektrikli pompa ilede sağdım en faz 20-25 ml çıkıyor nolur bana bi akıl verin hani süt artması için okunacak dua varsa onu da okuyacağım....

Mooomo mo molfixxleee
Şarkımız başladı
bizde seviyoruz

hergün rezene humana steel tea ve lactamil içiyorum
birde aktardan bir çay aldım zeki dede anne sütü çayı
süt arttırıcıymış istersen bir dene bunları
birde saraçoğlunun süt arttırıcı kürler var onları dene
inşallah artar sütün

atv haberde bir doktor çıktı sebzeleri çamaşır suyuyla yıkayın diyor
yakında hergün bir fincan için diyecekler

atv haberde bir doktor çıktı sebzeleri çamaşır suyuyla yıkayın diyor
yakında hergün bir fincan için diyecekler

Bir keresinde kızlar toplandık halamda kaldık. Halam da elma almış bir baktık bir ara tezgahın üzerinde köpüklü köpüklü elmalar bulaşık deterjanıyla yıkıyormuş çarşıdan aldı köyden toplamadı diye

Bu halamın daha ne vukuatları var gerçi trabzonlu olduğunu kanıtlar nitelikte fıkra gibi

eşimin babaanneside balıkları bulaşık deterjanıyla yıkıyormuş

Ben WC'ye dökmüyorum , çıldırmış olmalılar

millet sirkeye dönüş yaptı çamaşır suyu satışları azaldı heralde

cogunlukla yalniz olsaniz duzelir. Cocuk baskalari olunca kafa karisikligi yasiyor. Sana benimle ilgilen demeye calisiyor aslinda hircinligiyla.
Kemik erimesi nasil saptandi ne sikayetin vardi

Bence abartmayın bu kadar rahat olun azıcık ya

Hanımlar iyi bibir akşamımız ve gecemiz olsun. Bebeklerimiz uzun uzun uyusun cuk cuk emsin. De benim bebeğim emziğini atıp elini iştahlı iştahlı emiyor. Ne yapsam engelleyim mi yoksa bırakayım emsin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…