Litchi ye sormuşsun ama ben de cevap vermek istiyorum :)
Ben araştırma yaptım epey ve yaptırmam gerektiğine karar verdim ki çocuk doktorumuz da yaptırmamızı önerdi..142 tl dediler bizim hastanemizde..
Fakat eşim yaptırmayı düşünmüyor, ishalin tedavisi varmış diye.. Bağırsak düğümlenmesi yapabilirmiş aşı yan etki olarak ve bu yüzden eşim vazgeçti..
Evet ya şok oldumatv haberde bir doktor çıktı sebzeleri çamaşır suyuyla yıkayın diyor
yakında hergün bir fincan için diyecekler
Bizimde şarkımızMooomo mo molfixxleee
Şarkımız başladı
Valla araştırmadım canım Maral da öneriyor. Fiyatını bilmiyorum Dr muayenesi ve aşılar üçyüzküsür tuttu seksen lira falan ödedik özel sigortayla.
Prima premium care 2 numara kullanıyorum bende hiç sorun yaşamadım,yumuşacık dediğin gibi..
Oğlum doğduktan bir ay kadar sonra belimde ve sırtında ağrılar başlamıştı epiduralden oldu sandık başta emar sonucu çatlak var dediler sebebini araştırdılar hamile kalınca beklemeye almıştık doğumdan sonra geçen hafta tekrar tetkikler yapıldı Teşhis koyuldu işte ayakta durup iş yapmak benim için çilecogunlukla yalniz olsaniz duzelir. Cocuk baskalari olunca kafa karisikligi yasiyor. Sana benimle ilgilen demeye calisiyor aslinda hircinligiyla.
Kemik erimesi nasil saptandi ne sikayetin vardi
Biz oglumda yaptirmicaktik. Tam 3 ayi dolmak uzereyken bir arkadasin oglu yakalandi asisizmis 1 hafta hastanede yatti. Ilk 3 gun hayatta kalmasj icin ugrasiyoruz demis dr baygin gibiymis cocuk. 2 yasinda. Asili olan da yakalaniyor ama hastaneye yatmadsn 2 gunde atlatiyor. Cok yakinimda bu ornegi gorunce hemen yaptirdik.Bende aşağıdaki yan etkileri görünce birde domuz dnası diye bi söylenti var karar veremedim .Sen ne yapacaksın yaptıracakmısın ,bizim yarın aşı günümüz...
Cok gecmis olsun canim tedaviyle daha iyi olursun ins. Hamilelik eksikleri ortaya cikariyor hepOğlum doğduktan bir ay kadar sonra belimde ve sırtında ağrılar başlamıştı epiduralden oldu sandık başta emar sonucu çatlak var dediler sebebini araştırdılar hamile kalınca beklemeye almıştık doğumdan sonra geçen hafta tekrar tetkikler yapıldı Teşhis koyuldu işte ayakta durup iş yapmak benim için çile
Karbonat sirke, Arap sabunu , savun tozu , turmepa ürünleri ( Doğada çözünen ) .eşimin babaanneside balıkları bulaşık deterjanıyla yıkıyormuş
millet sirkeye dönüş yaptı çamaşır suyu satışları azaldı heralde
Kızlar merhaba 42 gün önce sezeryanla doğum yaptım sütüm hala artmadı bebeğime mama da veriyorum anne sütüde onlarca şey yedim içtim 42 günde sadece 2 defa göğüslerinin dolduğunu hissettim moralimi bozmayayım diyorum ama gün geçtikçe bebeğim büyüyor ve yakında memeden az süt geldiğini fark edip bırakmasından korkuyorum ayrıca elektrikli pompa ilede sağdım en faz 20-25 ml çıkıyor nolur bana bi akıl verin hani süt artması için okunacak dua varsa onu da okuyacağım....
Biz oglumda yaptirmicaktik. Tam 3 ayi dolmak uzereyken bir arkadasin oglu yakalandi asisizmis 1 hafta hastanede yatti. Ilk 3 gun hayatta kalmasj icin ugrasiyoruz demis dr baygin gibiymis cocuk. 2 yasinda. Asili olan da yakalaniyor ama hastaneye yatmadsn 2 gunde atlatiyor. Cok yakinimda bu ornegi gorunce hemen yaptirdik.[/QU
yarın nasıl olacak diye telaş ediyorum,rota var,kalça ultrasonu var,aşılar var... Senden kalça ultrasonu istediler mi,bir de aşıya gitmeden ateş düşürücü yada fitil verdin mi sen
Ben yaptırmak istiyorum ama eşim istemiyo,umarım ikna edebilirim..Bende aşağıdaki yan etkileri görünce birde domuz dnası diye bi söylenti var karar veremedim .Sen ne yapacaksın yaptıracakmısın ,bizim yarın aşı günümüz...
Yok kız 1 kere çişle bez değiştirsem maaşım beze gider bu sidikli kızım sayesinde :))kaç saate bir bez değiştiriyorsun,1 kere çiş yapınca alıyormusun?
Yok kız 1 kere çişle bez değiştirsem maaşım beze gider bu sidikli kızım sayesinde :))
En erken 4 saatte değiştiriyorum genellikle kaka yapmazsa eğer,iyice doldurmasını bekliyorum,sarı çizgi yemyeşil oluyo..
inşallah gönlünce olsun arkadaşım :)Ben yaptırmak istiyorum ama eşim istemiyo,umarım ikna edebilirim..
Benimki haftada en az uc dort aksam krizlere giriyi. Cok sancisi oluyo. O yuzden dikkat etmeye calisiyorum ya benim yediklerimden gazlaniyosa diye. Yoksa cok pipirikli biri degilimdir.Bence abartmayın bu kadar rahat olun azıcık ya
Bu dedigin beyaz paket olan di mi bende dun 2 numaraya basladim. Insallah guzeldir..Prima premium care 2 numara kullanıyorum bende hiç sorun yaşamadım,yumuşacık dediğin gibi..
Beyaz prima..hangi marka kullanıyorsun sen
ben 1 kere yapınca alıyorum,molfix,onuda başta göbek oyuntulu diye almıştım,sonra cildine iyi gelince devam ettik..
Evet canım beyaz prima,ben çok memnunum,ne sızdırma ne pişik yaptı.. Sadece 1 kere kakası çıktı biraz ama önden arkaya kadar doldurmuştu yavrum :))Bu dedigin beyaz paket olan di mi bende dun 2 numaraya basladim. Insallah guzeldir..
Bu hangi asi canim?Biz oglumda yaptirmicaktik. Tam 3 ayi dolmak uzereyken bir arkadasin oglu yakalandi asisizmis 1 hafta hastanede yatti. Ilk 3 gun hayatta kalmasj icin ugrasiyoruz demis dr baygin gibiymis cocuk. 2 yasinda. Asili olan da yakalaniyor ama hastaneye yatmadsn 2 gunde atlatiyor. Cok yakinimda bu ornegi gorunce hemen yaptirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?