2015 Şubat Anneleri

Bende aşağıdaki yan etkileri görünce birde domuz dnası diye bi söylenti var karar veremedim .Sen ne yapacaksın yaptıracakmısın ,bizim yarın aşı günümüz...

cogunlukla yalniz olsaniz duzelir. Cocuk baskalari olunca kafa karisikligi yasiyor. Sana benimle ilgilen demeye calisiyor aslinda hircinligiyla.
Kemik erimesi nasil saptandi ne sikayetin vardi
Oğlum doğduktan bir ay kadar sonra belimde ve sırtında ağrılar başlamıştı epiduralden oldu sandık başta emar sonucu çatlak var dediler sebebini araştırdılar hamile kalınca beklemeye almıştık doğumdan sonra geçen hafta tekrar tetkikler yapıldı Teşhis koyuldu işte ayakta durup iş yapmak benim için çile

Bende aşağıdaki yan etkileri görünce birde domuz dnası diye bi söylenti var karar veremedim .Sen ne yapacaksın yaptıracakmısın ,bizim yarın aşı günümüz...
Biz oglumda yaptirmicaktik. Tam 3 ayi dolmak uzereyken bir arkadasin oglu yakalandi asisizmis 1 hafta hastanede yatti. Ilk 3 gun hayatta kalmasj icin ugrasiyoruz demis dr baygin gibiymis cocuk. 2 yasinda. Asili olan da yakalaniyor ama hastaneye yatmadsn 2 gunde atlatiyor. Cok yakinimda bu ornegi gorunce hemen yaptirdik.

Cok gecmis olsun canim tedaviyle daha iyi olursun ins. Hamilelik eksikleri ortaya cikariyor hep

Su uyku moral. Temeli bunlar onun dışında incir ye malt içeceği ve humana çayı bol bol komposto illa çok şekerli olacak diye bişey yok. Sütlaç yedim ben o iyi geliyor. Hergün ıhlamur papatya rezene çayı içiyorum. Roka marul bollll yeşillik ve bebeğini sık sık emzir boş olsa bile. İnşallah bol sütün olur kardeş :)

Ben yaptırmak istiyorum ama eşim istemiyo,umarım ikna edebilirim..

kaç saate bir bez değiştiriyorsun,1 kere çiş yapınca alıyormusun?
Yok kız 1 kere çişle bez değiştirsem maaşım beze gider bu sidikli kızım sayesinde :))
En erken 4 saatte değiştiriyorum genellikle kaka yapmazsa eğer,iyice doldurmasını bekliyorum,sarı çizgi yemyeşil oluyo..

hangi marka kullanıyorsun sen
ben 1 kere yapınca alıyorum,molfix,onuda başta göbek oyuntulu diye almıştım,sonra cildine iyi gelince devam ettik..

Bence abartmayın bu kadar rahat olun azıcık ya
Benimki haftada en az uc dort aksam krizlere giriyi. Cok sancisi oluyo. O yuzden dikkat etmeye calisiyorum ya benim yediklerimden gazlaniyosa diye. Yoksa cok pipirikli biri degilimdir.

Bu hangi asi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…