Emzirme kampını dene, bi araştır neren bence. Birde sütüne güven..Kızlar merhaba 42 gün önce sezeryanla doğum yaptım sütüm hala artmadı bebeğime mama da veriyorum anne sütüde onlarca şey yedim içtim 42 günde sadece 2 defa göğüslerinin dolduğunu hissettim moralimi bozmayayım diyorum ama gün geçtikçe bebeğim büyüyor ve yakında memeden az süt geldiğini fark edip bırakmasından korkuyorum ayrıca elektrikli pompa ilede sağdım en faz 20-25 ml çıkıyor nolur bana bi akıl verin hani süt artması için okunacak dua varsa onu da okuyacağım....
Hurmana stili her gün 3 fincan içiyorum ve Saracoğlu'nun incir kürünü yaptım hiç bi fark olmadı Zeki dede çayını duymadım ama yarın deneyeyim inş fayda sağlar ...bizde seviyoruz
hergün rezene humana steel tea ve lactamil içiyorum
birde aktardan bir çay aldım zeki dede anne sütü çayı
süt arttırıcıymış istersen bir dene bunları
birde saraçoğlunun süt arttırıcı kürler var onları dene
inşallah artar sütün
Buyuklerle cocuk buyutmek cok zor cnm.Allah kolaylik versin.Maral oğlum çok Mızmız oldu sürekli düşüyo istediği olmayınca morarana kadar ağlıyo eline tehlike arz edecek birşey Alınca nasıl etsem de alsam diyorum alır almaz ağlıyo bu sefer tekrar ver diyor BÜYÜKLER nasıl baş edeceğim ben yaaa kucağıma alıyorum oynuyorum onunla bol bol ama sanki beni düşman bellemiş babaannesine dedesine yengesine kısacası benden Hariç herkese ilgisi yığınla ne zamanki evde başbaşa kalıyoruz o zaman yanaşıyor biraz onu da toplasan yarım saat etmez kızmdan esirgediğim ilgiyi ona gösteriyorum yine de yok lohusalığı kolay atlattım derken daha beter depresyona gireceğim bu gidişle
Oğlum doğduktan bir ay kadar sonra belimde ve sırtında ağrılar başlamıştı epiduralden oldu sandık başta emar sonucu çatlak var dediler sebebini araştırdılar hamile kalınca beklemeye almıştık doğumdan sonra geçen hafta tekrar tetkikler yapıldı Teşhis koyuldu işte ayakta durup iş yapmak benim için çile
canim ben hiç goguslerim sut birikdigini sertlestigini bilmyorum ,hep yumusaklarKızlar merhaba 42 gün önce sezeryanla doğum yaptım sütüm hala artmadı bebeğime mama da veriyorum anne sütüde onlarca şey yedim içtim 42 günde sadece 2 defa göğüslerinin dolduğunu hissettim moralimi bozmayayım diyorum ama gün geçtikçe bebeğim büyüyor ve yakında memeden az süt geldiğini fark edip bırakmasından korkuyorum ayrıca elektrikli pompa ilede sağdım en faz 20-25 ml çıkıyor nolur bana bi akıl verin hani süt artması için okunacak dua varsa onu da okuyacağım....
çok geçmis olsun canimm,Allah sifa versuinnÇok teşekkürler inşallah canım Rabbim yardım eder
hahaha manyaga bakkatv haberde bir doktor çıktı sebzeleri çamaşır suyuyla yıkayın diyor
yakında hergün bir fincan için diyecekler
Kac kilosunuz ki 3 alsaydin keske 1 ve 2 arasinda hic fark yok rahat eder bebis. Buyuk bez kullanmak iimis. Bi de ben emzirirken birakiyor. Hic kipirdatmiyorum ama coktan cikmis oluyor.bezlerde is yokSorma benimki de oyle. Bende prima kullaniyorum su ana kadar hic pisik olmadi cisi de gayet iyi cekiyo. Ama kaka yandan ya da ustten cikiyo. Bence bezle alakali degil biz kaka yaptiktan sonra kucagimiza aliyoruz ugrasiyoruz ya ondan kaka cikiyo sanirim. Ama buna bi care lazim
dun iki numarasini aldim prima beyazin. Bakalim belki belden kucuk geliyodu bir numara.
sene 2013 TR yeye izine gittik, kp,iki elti ayni apartmanda oturuyor bizde orada kaliyoruzMaral oğlum çok Mızmız oldu sürekli düşüyo istediği olmayınca morarana kadar ağlıyo eline tehlike arz edecek birşey Alınca nasıl etsem de alsam diyorum alır almaz ağlıyo bu sefer tekrar ver diyor BÜYÜKLER nasıl baş edeceğim ben yaaa kucağıma alıyorum oynuyorum onunla bol bol ama sanki beni düşman bellemiş babaannesine dedesine yengesine kısacası benden Hariç herkese ilgisi yığınla ne zamanki evde başbaşa kalıyoruz o zaman yanaşıyor biraz onu da toplasan yarım saat etmez kızmdan esirgediğim ilgiyi ona gösteriyorum yine de yok lohusalığı kolay atlattım derken daha beter depresyona gireceğim bu gidişle
Kilo alımında sıkıntı vardı zaten gecen haftaya kadar eşimin ve ailesinden gizli günde 90 CC mama veriyordum çünkü Dr ilk hafta kilo kaybı olunca mama verin demişti lakin eşim ve ailesi mamaya hemen başlamak istemiyordu e benim verdiğim mamada kilo aldırmadı sadece dengede tuttu bu hafta Dr mamaya başlamamız gerektiğini ısrarla söyleyince günde 210 ml mama vermeye başladım haftada 250 gr aldı bezi bu hafta çi şile dolmaya başladı büyük tuvaleti günde 1 defa oluyor...birde bebeğim bugün memeyi ederken kafasını geriye atıp ağlamaya başladı bu durumda iyice canımı sıktı cüssemide görsen iri yapılı böyle çok süt çıkaran bi tip gibiyim ana içim fossscanim ben hiç goguslerim sut birikdigini sertlestigini bilmyorum ,hep yumusaklar
ama oglumun kilo alimi guzel
bence sen kendine deil bebege bak , bezi çis kaka dolu oluyormu , kilo amiyormu? bunlara bak..
mamayida once emzir sonra ver ..
o aglama bizde de oluyor gazd canim sebebiKilo alımında sıkıntı vardı zaten gecen haftaya kadar eşimin ve ailesinden gizli günde 90 CC mama veriyordum çünkü Dr ilk hafta kilo kaybı olunca mama verin demişti lakin eşim ve ailesi mamaya hemen başlamak istemiyordu e benim verdiğim mamada kilo aldırmadı sadece dengede tuttu bu hafta Dr mamaya başlamamız gerektiğini ısrarla söyleyince günde 210 ml mama vermeye başladım haftada 250 gr aldı bezi bu hafta çi şile dolmaya başladı büyük tuvaleti günde 1 defa oluyor...birde bebeğim bugün memeyi ederken kafasını geriye atıp ağlamaya başladı bu durumda iyice canımı sıktı cüssemide görsen iri yapılı böyle çok süt çıkaran bi tip gibiyim ana içim fosss
Yesile donen sari cizgi mi varmis, ben iki saatte bir degistiriyorum cok mu olduYok kız 1 kere çişle bez değiştirsem maaşım beze gider bu sidikli kızım sayesinde :))
En erken 4 saatte değiştiriyorum genellikle kaka yapmazsa eğer,iyice doldurmasını bekliyorum,sarı çizgi yemyeşil oluyo..
Ben elma, portakal ve karpuzu sabunla yıkarım :)hahaha manyaga bakk
neyse sabun daha masummus:))Ben elma, portakal ve karpuzu sabunla yıkarım :)
nerde o çizgi?Yesile donen sari cizgi mi varmis, ben iki saatte bir degistiriyorum cok mu oldu
Evet bizde de daha hic pisik olmadi cisi cok iyi cekiyo. Kakayi da bazen biz kizi hoplatip ziplatinca cikariyo normal olarak :)Evet canım beyaz prima,ben çok memnunum,ne sızdırma ne pişik yaptı.. Sadece 1 kere kakası çıktı biraz ama önden arkaya kadar doldurmuştu yavrum :))
1 aylik olduk daha bugun 4.800 kilomuz 2 bile hafif bol geldi belden 3 buyuk olurdu. Bizim kiz ince uzun biraz ondan sanirim :)Kac kilosunuz ki 3 alsaydin keske 1 ve 2 arasinda hic fark yok rahat eder bebis. Buyuk bez kullanmak iimis. Bi de ben emzirirken birakiyor. Hic kipirdatmiyorum ama coktan cikmis oluyor.bezlerde is yok
Daha erken ya ben 3 e 40 günlükken geçtimEvet bizde de daha hic pisik olmadi cisi cok iyi cekiyo. Kakayi da bazen biz kizi hoplatip ziplatinca cikariyo normal olarak :)
1 aylik olduk daha bugun 4.800 kilomuz 2 bile hafif bol geldi belden 3 buyuk olurdu. Bizim kiz ince uzun biraz ondan sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?