2015 Şubat Anneleri

Emzirme kampını dene, bi araştır neren bence. Birde sütüne güven..

Hurmana stili her gün 3 fincan içiyorum ve Saracoğlu'nun incir kürünü yaptım hiç bi fark olmadı Zeki dede çayını duymadım ama yarın deneyeyim inş fayda sağlar ...

Oyyy bu sut meseleso ne olacak yavvv. Hepimizin sutleri bol olsin ins. Rabbim bebeklerimizin rizkini arttirsin. Benim kiz hic emmiyor artik ara ara veriyorum kabriyor bakiyor meme sinirlenip bırakıyor. Sagiyorum ama az tabiki mama veriyorum. dun gece 02.30 da sagmistim ondan sonra sabah 8 gibi sagdim 110 ml cikti gecede sagabilsrm artacak. GUnduzleri daha sık sagmak istiyorum ama firsat olmuyor. Birde anlamiyorum goguslerim dolgunlasiyor sizliyor az sut çıkıyor.

Buyuklerle cocuk buyutmek cok zor cnm.Allah kolaylik versin.
elinden aldigin seyin yerine baska sevecegi bosey versen kabul etmezmiki,elindeki zarar verecek esyayi kurtarmak için
ben genelde boyle yaparim ,hatta kizimda benden ogrendi kardesinin elindeki ni almak için hep ona takas onerir :)

eger boyle devam ederse maalesef yakinda kafasini bi yerlere vurabilir aglarken, bilerek mahsus yapiyolar , dedikleri olsun diye , dikkat çekmek için vs ..
ve bunu onlemenin tek yolu agladiginda istedigini yapmamak
iki çocuk isin zor ,kuçuk ayaklaninca dahada zorlanirsin boyle giderse

ve butun bunlar için oglunu deil buyukleri egitmen lazim,esinden destek gorursen belki dinlerler seni
berabermi oturuyorsunuz?

Cok gecmıs olsun
Allah sıfa versın ınsallah...

bu saat oldu yemek yiyemedim çocuklarla ilgilenmekdenn
buyukler uyusada kuçuge kolik muzugi açsam , ogleden sonra kivranip durdu uykuya dalamiyor bi turlu : ((

canim ben hiç goguslerim sut birikdigini sertlestigini bilmyorum ,hep yumusaklar
ama oglumun kilo alimi guzel

bence sen kendine deil bebege bak , bezi çis kaka dolu oluyormu , kilo amiyormu? bunlara bak..
mamayida once emzir sonra ver ..

Kac kilosunuz ki 3 alsaydin keske 1 ve 2 arasinda hic fark yok rahat eder bebis. Buyuk bez kullanmak iimis. Bi de ben emzirirken birakiyor. Hic kipirdatmiyorum ama coktan cikmis oluyor.bezlerde is yok

sene 2013 TR yeye izine gittik, kp,iki elti ayni apartmanda oturuyor bizde orada kaliyoruz
oglum 2.5 kizim 4 yasindaydi
bigun kizimla eltimin kizi bi oyuncakla oynuyolardi benim oglan tuuturdu onu istiyom diye , kizlar vermedi tabi benimki gittikçe aglamanin siddetini arttirdi isler çigrigindan çikinca kizlar verdi oyuncagi
ama benim oglan oyuncagi birakdi ablasinin pesine dustu,ona vuracakmis siniri geçecek
kp kv diyo vursun bi kere bisey olmaz
asla buna izin vermem dedim, çocugun suçu yok olsada 2 yasindaki kardesimi verecek cezzayi
apartman hatta mahalle inliyor benim oglanin sesinden
aldim bunu ikimizide eltime kilitledim , kapiyi yumrukluyor bana saldiriyor çocuk kafayi yedi
hatta eltim sen bunu psikologa gotur dedi bana :)))
sonra basedemeyince bende agladim
sonunda sustu gonlu oldu ama ablasina vuramadi
ikiside bilir aglayinca inadina tersini yaptigimi,esim diyor sen çocuklardan daha inatsin:)))

biz ebeveyniz onlar çocuk bizim kurallarimiz geçicek evde ...

o sene izini burnumdan getirmisti bnm oglan eve gelince pedagoga gidecekdim kafaya koymustum,buyukler olmayinca kendiliginden duzeldi sukur

canim ben hiç goguslerim sut birikdigini sertlestigini bilmyorum ,hep yumusaklar
ama oglumun kilo alimi guzel

bence sen kendine deil bebege bak , bezi çis kaka dolu oluyormu , kilo amiyormu? bunlara bak..
mamayida once emzir sonra ver ..
Kilo alımında sıkıntı vardı zaten gecen haftaya kadar eşimin ve ailesinden gizli günde 90 CC mama veriyordum çünkü Dr ilk hafta kilo kaybı olunca mama verin demişti lakin eşim ve ailesi mamaya hemen başlamak istemiyordu e benim verdiğim mamada kilo aldırmadı sadece dengede tuttu bu hafta Dr mamaya başlamamız gerektiğini ısrarla söyleyince günde 210 ml mama vermeye başladım haftada 250 gr aldı bezi bu hafta çi şile dolmaya başladı büyük tuvaleti günde 1 defa oluyor...birde bebeğim bugün memeyi ederken kafasını geriye atıp ağlamaya başladı bu durumda iyice canımı sıktı cüssemide görsen iri yapılı böyle çok süt çıkaran bi tip gibiyim ana içim fosss

o aglama bizde de oluyor gazd canim sebebi
sutu çogaltmak istiyorsan once emzir sonra mama ver
mama yi ögün olarak verir o ogunde emzirmessen sutun gittikçe azalir
çunku bebek emdikçe artacak sutun
emme sayisi dusuncede otomatikman sut uretimi duser

Yesile donen sari cizgi mi varmis, ben iki saatte bir degistiriyorum cok mu oldu

Bı gece önce sütüm fazla kalıp sağarken ertesi gün süt nasıl bu kadar azalır hiç anlamıyom :/ ya benim memeler dengesiz ya bu bebe dengesiz hiç anlamıyom.. Neyse şükür 2. Ayı da anne sütüyle tamamladık. Darısı diğer ayların başına... Allah hepimize bebelerimizi doyuracak sütler nasip etsin inşallah...

Evet canım beyaz prima,ben çok memnunum,ne sızdırma ne pişik yaptı.. Sadece 1 kere kakası çıktı biraz ama önden arkaya kadar doldurmuştu yavrum :))
Evet bizde de daha hic pisik olmadi cisi cok iyi cekiyo. Kakayi da bazen biz kizi hoplatip ziplatinca cikariyo normal olarak :)
Kac kilosunuz ki 3 alsaydin keske 1 ve 2 arasinda hic fark yok rahat eder bebis. Buyuk bez kullanmak iimis. Bi de ben emzirirken birakiyor. Hic kipirdatmiyorum ama coktan cikmis oluyor.bezlerde is yok
1 aylik olduk daha bugun 4.800 kilomuz 2 bile hafif bol geldi belden 3 buyuk olurdu. Bizim kiz ince uzun biraz ondan sanirim :)

Daha erken ya ben 3 e 40 günlükken geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…