2015 Şubat Anneleri

Dediğin gibi önce meme sonra mama yapıyoruz geceleri mama yok meme var zaten ...

ben 2. paketi bitirdim cnm 3 numaradan bitirdim derken az kaldi :)
geçtigimde 5 kg ydu

herturlu baklıyatıda sebzeyıde yıyorum canım ben.. Hususı yıyorum gaz yapsada yapmasada.. Karnıbahar pırasa kabak mercımek bulgur nohut kuru fasulye nerdeyse hepsını yemedıgım bır hafta olmadı dogum yaptım yapalı..

Bez sert mi ? Bi keresinde eczaneden değil marketten aldık bezi, eski miydi neydi bilemedim aynen dediğin gbi oldu üstü başı çiş , attım o paketi . Baktım yumuşak normalde Prima ama o pakettekiler sertti
Sert bunun disi. Da sert ici.de . marketten aldim . bide ecz alim bakim.

iremguzum kurabiye tarifi için tesekkurler canim yapamadim daha , insallah mesaji geri bulabilirim :)

ilk fiirsatta yapicam sut yaptigi içinmi onermistin ?
mide yanmasi yaparmi sence?

kizlar eczaneden bez almaya parami yeter :)))
farki varmiki arada gerçekten

bizim bezde çok geçiiryor bilmiyorum neden
2 numara geçiriyor diye 3 e geçtim buda geçiryor arada
ama iki numara her seferinde geçiryordu
elimde kaldi bi paket iki numara, hamile birini gorsem tutusturcam eline :)

Bebisime ne oldu yaaa sag gogsumu ememiyo agliyo gegreyi batmis diyolar o neyse ne olcek garibim bayildi sabahtan beri cokmu cani yaniyo bilemedim napicem

Bebisime ne oldu yaaa sag gogsumu ememiyo agliyo gegreyi batmis diyolar o neyse ne olcek garibim bayildi sabahtan beri cokmu cani yaniyo bilemedim napicem
çocugun mu gegregi batmis? sadece sag memedeykenmi agliyor
sol meme ne alemde, emme disinda biseyi varmi ?

Aksam 18 de yatan bır bebek saat 23:30 kalkarsa annenın gece uyıma olasılıgı kactır.kızımın mat. Problemlerı gıbı oldu

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-07-23-08-57.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 71
Aksam 18 de yatan bır bebek saat 23:30 kalkarsa annenın gece uyıma olasılıgı kactır.kızımın mat. Problemlerı gıbı oldu
Onun uyanmasini beklemeden emzircekmissin 22:00 de fln. Benimki agzini acmaz uykuda o baska.
Memenin ucu tam yerlesirse bile oguruyor ucundan ucundan emiyor hepsi ayru huylu.
Cocuk degil mi buyur gider diyorum ama olmuyor. Buyume atagina girdi bizinki agliyor ama emmezmis hanfendi kucagimda gezdirerek emzirdim

mattika bu buyume ataginin zamanlari kaçinci haftalardi
iki gundur benim oglan gunduzleri terelelleniyo valla 100 kere emziriyorum herhalde aksama kadar, isin garibi kusmuyorda
benim sutmu azki

[TE="mattika, post: 40376412, member: 223491"]Onun uyanmasini beklemeden emzircekmissin 22:00 de fln. Benimki agzini acmaz uykuda o baska.
Memenin ucu tam yerlesirse bile oguruyor ucundan ucundan emiyor hepsi ayru huylu.
Cocuk degil mi buyur gider diyorum ama olmuyor. Buyume atagina girdi bizinki agliyor ama emmezmis hanfendi kucagimda gezdirerek emzirdim[/QUOTE]

Cok derin uyuyordu bir turlu kaldiramadim ama yine uyudu bakayim ne zaman kalkacak.
Bugün arkadasimla kahvalti yaptik onunda 3 aylik kizi var. Huysuz olduğu bir gün ayakta emzirmis artik hep ayakta emmek istiyormus, oturdugunda agliyo cadi kadini oturtmadi.

Napıyosunuz hanımlar.. Giremiyorum pek, okuyorum ama yazamıyorum. İnstgrm olanları ordan görüyorum:) bizim kız bugün yine kustu, ağzından burnundan fışkırdı.tıkandı 6-7 saniye nefes alamadı biraz sarstım ama açıldı sonunda çok şükür.

Gece bez degistirme isine bi care bulalim yaa.. kaka yapmamissa degistirmiyorum ama degistirmem gerekince uykusu aciliyor. Emiyor once sonra omzumda gazini cikarirken uyuyor. O halde altini acinca uyaniyo ve uykusu aciliyo gel uyut bi daha..

Once altini degismeyi denedim bu sefer de emdikten sonra yine mıçtı. Kisir donguye bak ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…