Ay sorma bende o yesil cizgiyi yeni farkettim kocam dedi de anladim ne salakmisim ya :)) bende kaka yapmamissa 4 saatte bir degistiriyorum.Yesile donen sari cizgi mi varmis, ben iki saatte bir degistiriyorum cok mu oldu
Dediğin gibi önce meme sonra mama yapıyoruz geceleri mama yok meme var zaten ...o aglama bizde de oluyor gazd canim sebebi
sutu çogaltmak istiyorsan once emzir sonra mama ver
mama yi ögün olarak verir o ogunde emzirmessen sutun gittikçe azalir
çunku bebek emdikçe artacak sutun
emme sayisi dusuncede otomatikman sut uretimi duser
alakasiz bir alinti oldu ama burdan yazayim. Kalca ultrasonunu 1 aylik kontrolunde yaptirdik. Kizim daha 2 aylik olmadi ama gitmeden surup verneye gerk yok ateslenince verirsin. Hepsi ayni gun yapiliyor cok kisinin.inşallah gönlünce olsun arkadaşım :)
rota virus canimBu hangi asi canim?
ben 2. paketi bitirdim cnm 3 numaradan bitirdim derken az kaldi :)Evet bizde de daha hic pisik olmadi cisi cok iyi cekiyo. Kakayi da bazen biz kizi hoplatip ziplatinca cikariyo normal olarak :)
1 aylik olduk daha bugun 4.800 kilomuz 2 bile hafif bol geldi belden 3 buyuk olurdu. Bizim kiz ince uzun biraz ondan sanirim :)
herturlu baklıyatıda sebzeyıde yıyorum canım ben.. Hususı yıyorum gaz yapsada yapmasada.. Karnıbahar pırasa kabak mercımek bulgur nohut kuru fasulye nerdeyse hepsını yemedıgım bır hafta olmadı dogum yaptım yapalı..günaydın kızlar
ya bişey soracağım sizlere
benim için yemek konusu büyük dert
gaz yapacak korkusuyla kuru baklagillerden hiç yemiyorum ve yapamıyorumda
hergün makarna salata pilav yemekten bıktım
canım şöyle kuru fasulye nohut bulgur mercimek çorbası falan istiyor ama gaz korkusundan kilerin kapısını bile açamıyorum
sizler her gün ne yiyorsunuz Allah aşkına
bugün ne pişirsem diye sabahın 5 ,nden beri düşünüyorum ama yok bulamıyorum hiçbirşey
valla su an 2 iyi duruyo 3 cok buyuk gelir. Bizimkinin bacaklar çıbık kraker :))ben 2. paketi bitirdim cnm 3 numaradan bitirdim derken az kaldi :)
geçtigimde 5 kg ydu
Sert bunun disi. Da sert ici.de . marketten aldim . bide ecz alim bakim.Bez sert mi ? Bi keresinde eczaneden değil marketten aldık bezi, eski miydi neydi bilemedim aynen dediğin gbi oldu üstü başı çiş , attım o paketi . Baktım yumuşak normalde Prima ama o pakettekiler sertti
iremguzum kurabiye tarifi için tesekkurler canim yapamadim daha , insallah mesaji geri bulabilirim :)herturlu baklıyatıda sebzeyıde yıyorum canım ben.. Hususı yıyorum gaz yapsada yapmasada.. Karnıbahar pırasa kabak mercımek bulgur nohut kuru fasulye nerdeyse hepsını yemedıgım bır hafta olmadı dogum yaptım yapalı..
çocugun mu gegregi batmis? sadece sag memedeykenmi agliyorBebisime ne oldu yaaa sag gogsumu ememiyo agliyo gegreyi batmis diyolar o neyse ne olcek garibim bayildi sabahtan beri cokmu cani yaniyo bilemedim napicem
Normal derece canim elle bile belli oliyodu yaniyodu bi olctum 38, 5alından ateş ölçerle mi ölçtün yoksa normal derece ile mi canım
Onun uyanmasini beklemeden emzircekmissin 22:00 de fln. Benimki agzini acmaz uykuda o baska.Aksam 18 de yatan bır bebek saat 23:30 kalkarsa annenın gece uyıma olasılıgı kactır.kızımın mat. Problemlerı gıbı oldu
hhahaahah rresim çok ho$mu$ :))))) çalarim bunu ben v:)))Aksam 18 de yatan bır bebek saat 23:30 kalkarsa annenın gece uyıma olasılıgı kactır.kızımın mat. Problemlerı gıbı oldu
mattika bu buyume ataginin zamanlari kaçinci haftalardiOnun uyanmasini beklemeden emzircekmissin 22:00 de fln. Benimki agzini acmaz uykuda o baska.
Memenin ucu tam yerlesirse bile oguruyor ucundan ucundan emiyor hepsi ayru huylu.
Cocuk degil mi buyur gider diyorum ama olmuyor. Buyume atagina girdi bizinki agliyor ama emmezmis hanfendi kucagimda gezdirerek emzirdim
Bende faceden caldimhhahaahah rresim çok ho$mu$ :))))) çalarim bunu ben v:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?