2015 Şubat Anneleri

Dr yuz ustu cevırıp sırtına vur acılır nefesı demısyı bana ama korkuyorum hala yasamaktan.
Gecmıs olsun bırdaha yasamayalım ınsallah.

Off kizimin burnu tikali nefes alamiyo yavrum agzi acik uyuyo onun burnundan o hiriltilar geldikce sanki ben nefes alamiyorum 2. Cocugum ama kucuk oldugu icinde korkuyorum peditus verdim bugun burnunuda sik sik temizliyorum gecmezse 2 gune doktora goturucem bakalim arada oksuruk ve hapsuruk esliginde uyumaya calisiyo kuzum

mattika bu buyume ataginin zamanlari kaçinci haftalardi
iki gundur benim oglan gunduzleri terelelleniyo valla 100 kere emziriyorum herhalde aksama kadar, isin garibi kusmuyorda
benim sutmu azki

Ben de bazen öyle düşünüyorum

Aminnnn

Bunlar buyume atagi mi yoksa bebekler mi atarli anlamadim. Iki gundur sabah altida aglama krizi basliyor, babasi pispislayinca susuyor.

Cok derin uyuyordu bir turlu kaldiramadim ama yine uyudu bakayim ne zaman kalkacak.
Bugün arkadasimla kahvalti yaptik onunda 3 aylik kizi var. Huysuz olduğu bir gün ayakta emzirmis artik hep ayakta emmek istiyormus, oturdugunda agliyo cadi kadini oturtmadi.[/QUOTE]
Nerden anlıyorlar ayakta oldugumuzu, bizimki de kycak delisi ama ayakta gezidrecez hanimi

Biraz once annemi yolcu ettim. Tam 1 bucuk aydir yanimdaydi nasil kotu oldum anlatamam. O da uzulmesin diye aglamamak icin bogazim dugumlendi. Off baska sehirde olmak ne zor.. nasil alisicam simdi yine :/

Torunundan ayrilirken de cok dokundu kadina oyy allahim sen yardim et zaten bu konuda hassasim lohusalik da mahvetti beni aglamaktan icim disima cikacak sabahin korunde kocam da iste. Kaldim bebegimle yapayalniz sanki :/

110 tek göğüsse güzel

Ben de aynı şeyi yaşadım ama 2-3 güne alısiyor insan merak etme cnm

Günaydın,
benim fındık gece 4_5 saat uyuyo ardından uyanıp emiyo tekrar uyuyo 1_2 saat sonra uyanıyo. İlk uyandıgında sadece bir meme alıyo.yani diğer Memem 5_7 saat bosalmadan duruyo. Gün içinde de sürekli memeyle kavga.Acaba sütum mu azalıyo? İlk kalktığımda her iki göğsüde sagsam mı??

MaRaL ya ben tek göğüs emziriyorum her öğünde öyle olunca da memeler 6 saatte bir boşalmış oluyor ya o da azaltır mi sütü ? Vermrdigim göğsü de sağsam mi

Allah kavustursun alısırsın zamamla
ne mutlu sana kı bu kadar kalmıs yanında

Eczaneden alsınlar yahu :)))) eczacılar kazanmasın mi :)))

Ben geceden sabaha değiştitmiyorum kakalı olmuyir bez zaten. Kakayı bekletmem de çişten bir şey olmaz. Geceyi bilsin vece uykusundan önce değiştiriyorum bir de sabah hava aydınlandıktan sonraki uyanışında.

Primadaymis, hic farketmedim

Huggies yenidoğanda da var.

Zor olmaz mıı ne güzel o kadar uzun kalabilmiş yine de benim annem 1 haftada giťti kv ile kaldım onda da çok kötü oldum biliyorsun.
alışırsın ama öncesinden daha az acıtıyor yokluğu bebişle ohalanirken her güm de görüntü açıp görüyorum zaten.

Gegreyi batmak neymiş ki

kaburganın en altındaki kemik tam değil yarım ya o batarmış işte büyüklerde de oluyor da bebekler kıkırdak ya daha kolay oluyor.
annem tülbent yaptı üçgen şeklinde göğsüne sarıyorum olmasin batma diye. Gerçi bikać gündür biraktım

mattika bu buyume ataginin zamanlari kaçinci haftalardi
iki gundur benim oglan gunduzleri terelelleniyo valla 100 kere emziriyorum herhalde aksama kadar, isin garibi kusmuyorda
benim sutmu azki
5. ve 8. Haftada atak var. Kusmuyorsa buyume atagidir. Dun okadar cok emdi ki kusacak diye memeden cektim doymadim diye agladi bir daha emdi. Yarim saatte bir emerek ancak doyabildi. Hic de kusmadi. Bir anda mideleri mi buyuyordur nedir. Daha cok sut lazim bir iki gun boyle emecek ki ona yetecek sut gelsin. Sutum az mi dicem ama az degildi bence bebekte degisiklik vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…