Dr yuz ustu cevırıp sırtına vur acılır nefesı demısyı bana ama korkuyorum hala yasamaktan.Napıyosunuz hanımlar.. Giremiyorum pek, okuyorum ama yazamıyorum. İnstgrm olanları ordan görüyorum:) bizim kız bugün yine kustu, ağzından burnundan fışkırdı.tıkandı 6-7 saniye nefes alamadıbiraz sarstım ama açıldı sonunda çok şükür.
mattika bu buyume ataginin zamanlari kaçinci haftalardi
iki gundur benim oglan gunduzleri terelelleniyo valla 100 kere emziriyorum herhalde aksama kadar, isin garibi kusmuyorda
benim sutmu azki
Primadaymis, hic farketmedimnerde o çizgi?
Pazarcilarin sucu cocukken gorduklerim yuzunden hahahahaha :)neyse sabun daha masummus:))
kiz portakalla karpuzun disi yenmezki zaten niye suyu israf yapiyorsunn
AminnnnBı gece önce sütüm fazla kalıp sağarken ertesi gün süt nasıl bu kadar azalır hiç anlamıyom :/ ya benim memeler dengesiz ya bu bebe dengesiz hiç anlamıyom.. Neyse şükür 2. Ayı da anne sütüyle tamamladık. Darısı diğer ayların başına... Allah hepimize bebelerimizi doyuracak sütler nasip etsin inşallah...
Şubatta doğanlar her hafta ataga giriyor heraldemattika bu buyume ataginin zamanlari kaçinci haftalardi
iki gundur benim oglan gunduzleri terelelleniyo valla 100 kere emziriyorum herhalde aksama kadar, isin garibi kusmuyorda
benim sutmu azki
[TE="mattika, post: 40376412, member: 223491"]Onun uyanmasini beklemeden emzircekmissin 22:00 de fln. Benimki agzini acmaz uykuda o baska.
Memenin ucu tam yerlesirse bile oguruyor ucundan ucundan emiyor hepsi ayru huylu.
Cocuk degil mi buyur gider diyorum ama olmuyor. Buyume atagina girdi bizinki agliyor ama emmezmis hanfendi kucagimda gezdirerek emzirdim
O ne demek gegrek batması?Bebisime ne oldu yaaa sag gogsumu ememiyo agliyo gegreyi batmis diyolar o neyse ne olcek garibim bayildi sabahtan beri cokmu cani yaniyo bilemedim napicem
110 tek göğüsse güzelOyyy bu sut meseleso ne olacak yavvv. Hepimizin sutleri bol olsin ins. Rabbim bebeklerimizin rizkini arttirsin. Benim kiz hic emmiyor artik ara ara veriyorum kabriyor bakiyor meme sinirlenip bırakıyor. Sagiyorum ama az tabiki mama veriyorum. dun gece 02.30 da sagmistim ondan sonra sabah 8 gibi sagdim 110 ml cikti gecede sagabilsrm artacak. GUnduzleri daha sık sagmak istiyorum ama firsat olmuyor. Birde anlamiyorum goguslerim dolgunlasiyor sizliyor az sut çıkıyor.
Ben de aynı şeyi yaşadım ama 2-3 güne alısiyor insan merak etme cnmBiraz once annemi yolcu ettim. Tam 1 bucuk aydir yanimdaydi nasil kotu oldum anlatamam. O da uzulmesin diye aglamamak icin bogazim dugumlendi. Off baska sehirde olmak ne zor.. nasil alisicam simdi yine :/
Torunundan ayrilirken de cok dokundu kadinaoyy allahim sen yardim et zaten bu konuda hassasim lohusalik da mahvetti beni aglamaktan icim disima cikacak sabahin korunde kocam da iste. Kaldim bebegimle yapayalniz sanki :/
MaRaL ya ben tek göğüs emziriyorum her öğünde öyle olunca da memeler 6 saatte bir boşalmış oluyor ya o da azaltır mi sütü ? Vermrdigim göğsü de sağsam mio aglama bizde de oluyor gazd canim sebebi
sutu çogaltmak istiyorsan once emzir sonra mama ver
mama yi ögün olarak verir o ogunde emzirmessen sutun gittikçe azalir
çunku bebek emdikçe artacak sutun
emme sayisi dusuncede otomatikman sut uretimi duser
Biraz once annemi yolcu ettim. Tam 1 bucuk aydir yanimdaydi nasil kotu oldum anlatamam. O da uzulmesin diye aglamamak icin bogazim dugumlendi. Off baska sehirde olmak ne zor.. nasil alisicam simdi yine :/
Torunundan ayrilirken de cok dokundu kadinaoyy allahim sen yardim et zaten bu konuda hassasim lohusalik da mahvetti beni aglamaktan icim disima cikacak sabahin korunde kocam da iste. Kaldim bebegimle yapayalniz sanki :/
Eczaneden alsınlar yahu :)))) eczacılar kazanmasın mi :)))kizlar eczaneden bez almaya parami yeter :)))
farki varmiki arada gerçekten
bizim bezde çok geçiiryor bilmiyorum neden
2 numara geçiriyor diye 3 e geçtim buda geçiryor arada
ama iki numara her seferinde geçiryordu
elimde kaldi bi paket iki numara, hamile birini gorsem tutusturcam eline :)
Gegreyi batmak neymiş kiBebisime ne oldu yaaa sag gogsumu ememiyo agliyo gegreyi batmis diyolar o neyse ne olcek garibim bayildi sabahtan beri cokmu cani yaniyo bilemedim napicem
Gece bez degistirme isine bi care bulalim yaa.. kaka yapmamissa degistirmiyorum ama degistirmem gerekince uykusu aciliyor. Emiyor once sonra omzumda gazini cikarirken uyuyor. O halde altini acinca uyaniyo ve uykusu aciliyo gel uyut bi daha..
Once altini degismeyi denedim bu sefer de emdikten sonra yine mıçtı. Kisir donguye bak ya..
Primadaymis, hic farketmedim
Biraz once annemi yolcu ettim. Tam 1 bucuk aydir yanimdaydi nasil kotu oldum anlatamam. O da uzulmesin diye aglamamak icin bogazim dugumlendi. Off baska sehirde olmak ne zor.. nasil alisicam simdi yine :/
Gegreyi batmak neymiş ki
5. ve 8. Haftada atak var. Kusmuyorsa buyume atagidir. Dun okadar cok emdi ki kusacak diye memeden cektim doymadim diye agladi bir daha emdi. Yarim saatte bir emerek ancak doyabildi. Hic de kusmadi. Bir anda mideleri mi buyuyordur nedir. Daha cok sut lazim bir iki gun boyle emecek ki ona yetecek sut gelsin. Sutum az mi dicem ama az degildi bence bebekte degisiklik vardimattika bu buyume ataginin zamanlari kaçinci haftalardi
benim sutmu azki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?