Bahsettiğiniz çizgi ıslaklık göstergesiyse prima premium care de var, yeşil pakette yok canım.Primadaymis, hic farketmedim
Anaaa şimdiden babaya naz yapıyo deseneBunlar buyume atagi mi yoksa bebekler mi atarli anlamadim. Iki gundur sabah altida aglama krizi basliyor, babasi pispislayinca susuyor.
Şubatta doğanlar her hafta ataga giriyor heralde
Günaydın,
benim fındık gece 4_5 saat uyuyoardından uyanıp emiyo tekrar uyuyo 1_2 saat sonra uyanıyo. İlk uyandıgında sadece bir meme alıyo.yani diğer Memem 5_7 saat bosalmadan duruyo. Gün içinde de sürekli memeyle kavga.Acaba sütum mu azalıyo? İlk kalktığımda her iki göğsüde sagsam mı??
Kizlar ayni soruyu bn de cok dusundum. Sagmak istemiyorum ama azalir mi diye. Vucut alisiyor zamanla. Gece sagmak gerekmiyor o zman sut azalmadi ama gunduz uzun uyur da dediginjz olursa ozaman azaltti sanki. Ben de gunduz uzun uyutmuyorum cozum olarakMaRaL ya ben tek göğüs emziriyorum her öğünde öyle olunca da memeler 6 saatte bir boşalmış oluyor ya o da azaltır mi sütü ? Vermrdigim göğsü de sağsam mi
Nette dr.un biri gegrek batmasi diye birsey yoktur. Eskiden d vitamini eksikluginden kemikler egrilirdi pozisyonla bir ilgisi yok diyordu.Ben geceden sabaha değiştitmiyorum kakalı olmuyir bez zaten. Kakayı bekletmem de çişten bir şey olmaz. Geceyi bilsin vece uykusundan önce değiştiriyorum bir de sabah hava aydınlandıktan sonraki uyanışında.
Huggies yenidoğanda da var.
Zor olmaz mıı ne güzel o kadar uzun kalabilmiş yine de benim annem 1 haftada giťti kv ile kaldım onda da çok kötü oldum biliyorsun.
alışırsın ama öncesinden daha az acıtıyor yokluğu bebişle ohalanirken her güm de görüntü açıp görüyorum zaten.
kaburganın en altındaki kemik tam değil yarım ya o batarmış işte büyüklerde de oluyor da bebekler kıkırdak ya daha kolay oluyor.
annem tülbent yaptı üçgen şeklinde göğsüne sarıyorum olmasin batma diye. Gerçi bikać gündür biraktım
Gece uykusunu ogrenince gece kaka yapmiyirlar hatta emmeye kalkana kadar cis bile yapmiyor fazla bezi dolmuyor. Bebekler temiz popo uyur tabi surekli uyanirsa mumkun olmaz buGece bez degistirme isine bi care bulalim yaa.. kaka yapmamissa degistirmiyorum ama degistirmem gerekince uykusu aciliyor. Emiyor once sonra omzumda gazini cikarirken uyuyor. O halde altini acinca uyaniyo ve uykusu aciliyo gel uyut bi daha..
Once altini degismeyi denedim bu sefer de emdikten sonra yine mıçtı. Kisir donguye bak ya..
Dün gündüz uzun uyumasın 3 saatte bir emsin diye öğlen 1de uyandırdım gece 1e kadar uyumadı. Uyuyamadığı için hırçınlaştı kvnin kahvaltını geç yaptın sütün azaldı doymuyor ondan uyumuyor yorumu üzerine saat 11de mama verdim 70cc içti yine uyumadı. Gece 1de memede bayıldı artık. Sabah 6da kalktı 3 dk emdi yine uyudu gazını çıkarıp yatırdım, kalan sütüde sağdım. Şimdi diğer meme gece 1den beri emilmiyo 8 saat oldu nerdeyse, arada sağsam mı bilmiyorum ya??? Aklım çıkıyo sütüm azalacak diye. Bıktım sürekli bunu düşünmekten 2 sene emzirecem diyordum şimdi en azından şu 6 ay anne sütüyle geçseydi diyorumKizlar ayni soruyu bn de cok dusundum. Sagmak istemiyorum ama azalir mi diye. Vucut alisiyor zamanla. Gece sagmak gerekmiyor o zman sut azalmadi ama gunduz uzun uyur da dediginjz olursa ozaman azaltti sanki. Ben de gunduz uzun uyutmuyorum cozum olarak
Mama sütü azaltıyor derler canım. Biberonu emmeyle memeyi emme farklı ya belki memeni ememiyodur yeterince, öyle öyle azalmıştır süt.Günaydın kızlar. Benim iki göğüsten 60 cc galan çıkıyo. Mamada yiyo kızım. Ondanmı az oluyoki acaba. Ama benide emiyo.
Ilk gidince kotu oluyorda alisiyosun sonra. Benim annem 20 gun olunca kacti gitti.bir de gidecegi gunu sayip dyruyordu.Biraz once annemi yolcu ettim. Tam 1 bucuk aydir yanimdaydi nasil kotu oldum anlatamam. O da uzulmesin diye aglamamak icin bogazim dugumlendi. Off baska sehirde olmak ne zor.. nasil alisicam simdi yine :/
Torunundan ayrilirken de cok dokundu kadinaoyy allahim sen yardim et zaten bu konuda hassasim lohusalik da mahvetti beni aglamaktan icim disima cikacak sabahin korunde kocam da iste. Kaldim bebegimle yapayalniz sanki :/
Aynen ya ben de şu 6 ayı tamamlasak diyorum da ek gıdaya geçince de öyle hapur hupur onları yemiyorlarki yine süt şart olacak yani şuanki kdr çok olmasa da yine de sut lazım :)))Dün gündüz uzun uyumasın 3 saatte bir emsin diye öğlen 1de uyandırdım gece 1e kadar uyumadı. Uyuyamadığı için hırçınlaştı kvnin kahvaltını geç yaptın sütün azaldı doymuyor ondan uyumuyor yorumu üzerine saat 11de mama verdim 70cc içti yine uyumadı. Gece 1de memede bayıldı artık. Sabah 6da kalktı 3 dk emdi yine uyudu gazını çıkarıp yatırdım, kalan sütüde sağdım. Şimdi diğer meme gece 1den beri emilmiyo 8 saat oldu nerdeyse, arada sağsam mı bilmiyorum ya??? Aklım çıkıyo sütüm azalacak diye. Bıktım sürekli bunu düşünmekten 2 sene emzirecem diyordum şimdi en azından şu 6 ay anne sütüyle geçseydi diyorum
Ben gece degismiyorum . Genelde sabah actigimda cok az kaka yapnis oluyor. Ama isemiyor. Ben bezi acinca isemeye basliyor.Gece bez degistirme isine bi care bulalim yaa.. kaka yapmamissa degistirmiyorum ama degistirmem gerekince uykusu aciliyor. Emiyor once sonra omzumda gazini cikarirken uyuyor. O halde altini acinca uyaniyo ve uykusu aciliyo gel uyut bi daha..
Once altini degismeyi denedim bu sefer de emdikten sonra yine mıçtı. Kisir donguye bak ya..
2 saatte bi falan mı emziriyorsun yani?? o zaman tamamını bosaltabiliyor mu ??bnmki 3 saatte bi emzirince bile boşaltmıyor kalanı sağıyorum sanırım bnmki çok istahsiz..o zaman iki göğsü birden sagayim benKizlar ayni soruyu bn de cok dusundum. Sagmak istemiyorum ama azalir mi diye. Vucut alisiyor zamanla. Gece sagmak gerekmiyor o zman sut azalmadi ama gunduz uzun uyur da dediginjz olursa ozaman azaltti sanki. Ben de gunduz uzun uyutmuyorum cozum olarak
Ya işte en azından sütün yetmediği yerde vicdan azabı duymadan başka şeyler verebiliriz. Bir aydır 3-4 kere mama verdim,verirken çektiğim vicdan azabını bana sor. Kendimi suçlayıp duruyorum yok yemedim, suyu bugün az içtim aman sağmadım ondan oldu falan filan. 6 aydan sonra baktım doymuyo gönül rahatlığıyla takviye yapabilirim :)Aynen ya ben de şu 6 ayı tamamlasak diyorum da ek gıdaya geçince de öyle hapur hupur onları yemiyorlarki yine süt şart olacak yani şuanki kdr çok olmasa da yine de sut lazım :)))
Bizim kiz sabahlari kuduruyor 1,5 saatte bir emmek istiyor ogleden sonra 2,5 saate cikiyor emme arasi2 saatte bi falan mı emziriyorsun yani?? o zaman tamamını bosaltabiliyor mu ??bnmki 3 saatte bi emzirince bile boşaltmıyor kalanı sağıyorum sanırım bnmki çok istahsiz..o zaman iki göğsü birden sagayim ben
Nette dr.un biri gegrek batmasi diye birsey yoktur. Eskiden d vitamini eksikluginden kemikler egrilirdi pozisyonla bir ilgisi yok diyordu.
herturlu baklıyatıda sebzeyıde yıyorum canım ben.. Hususı yıyorum gaz yapsada yapmasada.. Karnıbahar pırasa kabak mercımek bulgur nohut kuru fasulye nerdeyse hepsını yemedıgım bır hafta olmadı dogum yaptım yapalı..
Senin oglundu sanki uyumayan? Uyku tetapisti sen ariyodun di mi?masallahOğlumun dün uyku saatlerini not ettim 4,5 saat gündüz 9 ,5 saat gece uyudu toplam 14 saat yani Gece 2 kere alt değişti ve 2 kere e mdi geri uyudu paşam maasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?