2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
bugün aşılarımız vardı
kuzucuğum aşı olurken ağladı içim parçalandı ama sonra hemen sustu maşallah
kucağımda uyuyor beşiğe yatırıyorum ağlıyor içini çeke çeke
canı yanıyor belli
ne zaman geçer acaba acısı
boyumuz 58 cm olmuş bu arada
1 ayda 7 cm uzamış
azmı çokmu bilemedim

Bende oyle hissetmistim.zor oluyo...annm gidince kendi duzenimi kurdum ama misafir ev derken canim cikiyo.yine de sakinken daha rahatiz ama cok ozluyorumm.ayni sehire tasinma planlari yapiyorum.gecen gun cok ihtiyacim oldu kv ye anne bir saat bebege bakabilir misin uyutucam zaten dedim gece uyuyamamis gelemem dinlemm lazim dedi.oyle bozuldum ki...baska zaman bizden cikmaz yer icer giderannen olsa boyle mi olur?

hadi yaa bizde 5. haftadayiz
hasta hasta kilo almis bu çocuk obez olcak benm basima :))

bende çok uyutmuyorum gunduz , aç kalir diye deilde sutum azalir diye

MaRaL ya ben tek göğüs emziriyorum her öğünde öyle olunca da memeler 6 saatte bir boşalmış oluyor ya o da azaltır mi sütü ? Vermrdigim göğsü de sağsam mi
emme arasi 3 saatse sag canm
benimki saat basi emdigi için sagacak sut kalmiyor

Normalde olmadigi kadar hatta dogumdan sonra bile olmadigi kadar cok kanamam var ne yatak kaldi ne carsaf normal mi ilk adette boyle olmasi oğlumun bezlerinden kullanicam neredeyse

Normalde olmadigi kadar hatta dogumdan sonra bile olmadigi kadar cok kanamam var ne yatak kaldi ne carsaf normal mi ilk adette boyle olmasi oğlumun bezlerinden kullanicam neredeyse
Olmadığın dokuz ayın toplamı çıkıyodur. Boşver olsun için temizleniyodur işte. Ikinci ve üçüncü aylarda da çok olursa Dr a gidersin

Yazarımın poposu kıpkırmızı bir geçiremedim şu pişiği. Huggies 3 numarada iş yok. 2 istedim Migros'tan inşallah gelir de bağlarım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…