2015 Şubat Anneleri

Bu pişik ne Biçim bişeymiş yaw yavrum sürekli ağlıyor deliricem neyle siliyorsunuz bebişlerimiZin altını?

Bu pişik ne Biçim bişeymiş yaw yavrum sürekli ağlıyor deliricem neyle siliyorsunuz bebişlerimiZin altını?
Sen yikamiyor Muydun cnm selinin altini ??çok mu hassas teni acaba? Ben unibaby ile siliyorum sıkıntı yok sadece 2 numara prima da kızarıklık olmuştu 3 no ya geçince o da kalmadı

Kızlar ya bebeklerde ishal kaka sayısına göre mi kivamina göre mi anlaşılır?? Eylulun kaka rengi normal puturler de var ama sulu gibi kakasi on sütü icmiştir ondan demeyin emdikten sonra sagip kalanini da içiriyorum ishal olabilir mi ki ya

Kizlar simdi benim bebis tam 10 haftalik.kac cc sut icmesi lazm bilen var mi?bbnm sut azaldi sanki yaa

olmaz canim
anne sutu alan bebek ishal olmaz diye biliyorum , ilk aylar için ve sadece anne sutu alan bebege geçerli bu tabi

ben kaka yapinca yikiyorum.onun disinda da iki kere fln pamukla siliyorum ilik su ile.bi de ince bu tabaka sudocrem suruyorum hep.pamuk disi unibaby yenidogan

azcik emdi uyyakaldi
az sonra yine dellenecek meme diye
neyse gidip çocuklari getirym bari

ins deildir, mattikanin dedigi atak haftasindayiz biz
emzirmekden baska is guç yapamiyorum :

Hangi haftalarmis dur bi geçmişe bakiyim olmazsa.siz 1 aylık oldunuz mu kiz 5kg demissin maasallah ne zaman 5 kg oldu hakan bey

Bu tek Göğüs olayını da anlamış değilim keşke üç dört tane olsaydı dediğim oluyor bazen
4 tane gogsumuz olsaydı sanırım bi doğuma 2 tane bebek dünyaya gelirdi.meme sayısının yarısı kadar canlı doguruluyormus mesela köpeklerin kaç memesi var 8 mi bir doğumda 4 tane enik dünyaya getirmesi normal. İstisnalar hariç tabii.düşünsene 4 meme olacak ve 2 tane bebis.valla biz bi bebekle zor basa çıkıyoruz düşünemiyorum aynisindan 2 tane olsun.hep benim toplamda 4 çocuğum olurdu o zaman.amaninnn

Aman o geyrek batma sözü annemde çok var.bebeği ters yatırıp çapraz bicimde ellinu diğer atağına dgdirmeye calisir.uzanamiyorsa geyrek batmıştır.bebeği iturtmayin filan der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…