2015 Şubat Anneleri

gogsun doluysa rahatsiz ediyirsa sag madem aksm kriz olursa mama yerine verirsin. Benmki almadi biberonu ben dr takmamaya karar verdimn sadece beslenmeme dikkat ediyorum oglen yemegini atliyordum sut az oluyordu aksama. Duzenli 3 ogun ve ara ogun yapinca aksam krizi bitti.

2 saatte bi falan mı emziriyorsun yani?? o zaman tamamını bosaltabiliyor mu ??bnmki 3 saatte bi emzirince bile boşaltmıyor kalanı sağıyorum sanırım bnmki çok istahsiz..o zaman iki göğsü birden sagayim ben
bosaltamiyor tabi ki ama sik sik az emmesi de sutu artiriyor. Bi defa sulu sutu mu emiyor dedim ama aksam iki memeyi de iyice bisaltti ancak doydu. Aksamlari yagli gunduzleri biraz sulu emmis oluyor belki o yuzden 5 saat uyuyabiliyor. Sanirim bebekler bizden iyi biliyor ihtiyaclarini

Bu pişik ne Biçim bişeymiş yaw yavrum sürekli ağlıyor deliricem neyle siliyorsunuz bebişlerimiZin altını?

bizim molfixe geçtikten sonra pişik sorunumuz olmadı hiç
silmiyorum molfixin ıslak mendilini kullanıyorum günde 2 defa
allaha şükür bi pişik yok zaten

benimkide öyle yapıyor - du kaka yaparken
bugün ebeye sordum 4 gün oldu yapamadı dedim
anne sütü alan bebeklerde olur o dedi
karnını elledi yumuşak sancısı yok dedi
keyfi yerinde zaten dedim
tamam sancısı olursa derecenin tersini zeytinyağına batır poposuna sok hafifçe o yumuşatır ve kolayca yapar dedi

Ben de aynı şeyi yaşadım ama 2-3 güne alısiyor insan merak etme cnm
Evet canim her seferinde alisiyorum mecburen. Bu sefer daha farkli tabii ondan kotu oldum.

Allah kavustursun alısırsın zamamla
ne mutlu sana kı bu kadar kalmıs yanında
Sagol canim. Evet ya kadin evini birakti kac zamandir yanimda bir kez bile sikayet etmedi sagolsun.

Gece uykusunu ogrenince gece kaka yapmiyirlar hatta emmeye kalkana kadar cis bile yapmiyor fazla bezi dolmuyor. Bebekler temiz popo uyur tabi surekli uyanirsa mumkun olmaz bu
Evet gece yapmiyor kaka cok nadir. Ama bazen yaptiginda sabaha karsi falan o zaman zor oluyor tekrar uykuya dalmasi.

Ilk gidince kotu oluyorda alisiyosun sonra. Benim annem 20 gun olunca kacti gitti.bir de gidecegi gunu sayip dyruyordu.
Kim olsa evini ozler eminim ki annen de kotu niyetten yapmamisir oyle :/ evet su an zor da zamanla nelere alisilmiyo.

Her gidisinde ayni oluyo ya evlenirken baska sehirde olmaya alisirim zamanla nolcakki dedim ama alisilmiyo. Cidden cok zor. Ben bi de ana baba kuzusuyum yani elbet herkes oyledir ama ben universiteyi de disarda okumadim mesela. Hic ayrilmadim onlardan. Belki disarda okusam biraz daha iyi olurdum simdi :) simdi bende kendi duzenimi kurucam tabiiki evde duzen yoktu zordu ama anne gibisi yok ki :/

Seni anliyorum bizimkiler de oyle gerci daha ddemedim hic cocuga bakar miainiz diye. Bakarlar herhalde cok seviyolar ama bi aydir her geldiklerinde sadece cocuk sevdiler. Tum isleri annem yapti yedirdi icirdi. Bi de onlarin misafirlerini agirladi. Dunya iyisi olsa anne gibi olmaz olamaz. Sen de insallah planlarini gerceklestirebilirsin

Benimki de 10 haftalık ve bu sorunun cevabını çok merak ediyoruyorum...
Google amca derki bebeğin günlük toplam içeceği mikta kilosunun 1/6sı kadardır. Onu da üç saate bir emzirme rutinine göre 8'e böleceksiniz, öğün miktarı çıkacaktır. Misal benim kız 5500 olsa günlük toplam 916, her bir öğünde 115 cc süt alması gerek, Dila 8. Haftayı bitiriyor bu arada. Benim memeden 115 cc ciksa bile Dila bunun hepsini alıyor mu? Nerden bilecem? Aldığının yarısını zaten kusuyor. Bazen süt sagip biberonla veriyorum 60ccden fazla ictigini görmedim. Bu durunda hesap mi yanli benim kız mı?

kızlar ben molfix 2 numara kullanıyorum 3-6 kg
ikra 4,5 kilo
molfix 3 numara 4-9 kg
ben şimdi 3 numaraya mı geçeyim yoksa 2 den devam mı edeyim

Sen yikamiyor Muydun cnm selinin altini ??çok mu hassas teni acaba? Ben unibaby ile siliyorum sıkıntı yok sadece 2 numara prima da kızarıklık olmuştu 3 no ya geçince o da kalmadı
Yıkıyorum canım ama uykusunu açmasın diye ger açışta yıkamıyorduk artık. Unibaby i kullanıyorum ben de. Sıcak suyla ıslatıp silmeye başlamıştım serin geliyorsa diye. Teni bembeyaz. Dr a gidene kadar sadece tuvaketini yaptığı yerde küçük bir kızarıklık kalmıştı. Zeytinyağı sürüyordum hep. Dr a gittik travacort krem verdi aynı gün bezi değiştirdim huggies 3 numara bağladım. Açtığımda kıpkırmızı olmuştu. Surocrem le bir iki gün geçer gibi oldu dün ve bugün daha çok kızarmış şişmiş. Kesin bezden diye düşünüyırum. Ama acaba altını silerken mi tahriş ediyorum ki. Unibaby Islak mendili direk mi kullanıyorsun. Sıcak suyla ıslatmayayım mı bir süre. Bir de iki gündür Vişne suyu içiyordum benim yedik içtiklerim de etkiler mi ki?

kızlar ben molfix 2 numara kullanıyorum 3-6 kg
ikra 4,5 kilo
molfix 3 numara 4-9 kg
ben şimdi 3 numaraya mı geçeyim yoksa 2 den devam mı edeyim
Molfix aldım marketten inşallah getirecekler bugün. Ama üç numara aldım yaw. Ya o da huggies gibi iki ve üç numarası farklıysa

bezini değiştir ıslak mendili tekrar sıcak suyla ıslatma ona yeter o bende unibaby kullanıyorum arada ama hiç ıslatmadım tekrar. silerken tahriş etmen için kazır gibi silmen lazım
vişne suyundan olacağını sanmıyorum ondan olsa sadece içtiğin günler olur sonra sönerdi

Molfix aldım marketten inşallah getirecekler bugün. Ama üç numara aldım yaw. Ya o da huggies gibi iki ve üç numarası farklıysa

ben molfix 1 i de kullandım fark yok aynı bezler sadece bedenleri büyük
inşallah sanada iyi gelir bu sefer bez derdinden kurtulursun
valla sana dua ediyorum hep herşey yoluna girsin stresin azalsın diye

Altını en fazla iki saatte açıyorum her seferinde de kaka oluyor.
Kakayi bekletme canim. O zaman pisik gecmez. Surekli kontrol et bezi acmadan yandan bak lastiginden. Yani ben kaka bekliyor anladim yaZdgindan yanlis mi anladum

Aynen iste.anne yapsn onlar torun sevsin.insallah canim gerceklesir

Oglani uyuttum kiz uyandi. Ellerini kesfediyor saskin saskin bakiyor dogurmasi bakmasi kolay olsa ben 5 tane yaparim ya yirim yirim

aynen valla bende yaparım 8-10 tane
sabah yüzümü yaladı çenemi emdi agucuk gugucuk çığlıklar falan babası öbür odadan kalktı geldi noluyoruz diye
ama kuzucum şimdi uyuyor canı acıdı bugün içini çekip duruyor uyurken bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…