2015 Şubat Anneleri

Bende oyle ypiyorum canim iste o sabaha karsi degistirirken ayiliyo. O zaman da insanin oyle uykusu oluyoki oyy cok zor

Bak bi de o var.biberon benomkide 70 cc fln.off kafam karistii

Bu pişik ne Biçim bişeymiş yaw yavrum sürekli ağlıyor deliricem neyle siliyorsunuz bebişlerimiZin altını?
Ilık su+pamukla siliyorum, günde bir yada iki kez bübchen pişik önleyici sürüyorum. Bi kere parmak kadar bir bölge kızardı onu da hametanla geçirdim.

2. ay kontorolumuz vardı.
şükür herşey yolunda
doktor rota aşısı yaptırmamızı istedi diğer ay
özel bi aşı sanırım
sağlık ocaklarında yapılıyormuş ama hemşire hiç bahsetmedi
iğne şeklinde mi yapılıyor yoksa ağızdan damla olarak veriliyor?
ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?

5-8 dedi
dahada var herhalde sonrasinda
siz 10 haftalikmisiniz

Evet canım.bugün doktora gidicez kalça testi için bi de gelişim takibi için.gerçi sağlık ocağında da bakılıyor maasallah yolunda gidiyor herşey.anlamissindir ben pek kilo konusundan bahsetmeye sevmiyorum.benim oğlan özellikle 4-5 aylıkken çok tombisti maasallah vardı yanakları gidisi sarkiyordu resmen tonbiklikten,simdi gel gör halini adam bildiğin zargana sağlıklı olsunlar yeter diyorum kilo olayı değişiyor hep çünkü.

kızlar ben molfix 2 numara kullanıyorum 3-6 kg
ikra 4,5 kilo
molfix 3 numara 4-9 kg
ben şimdi 3 numaraya mı geçeyim yoksa 2 den devam mı edeyim

Bence 3 numaraya geç rahat etsin kiz.

Altını en fazla iki saatte açıyorum her seferinde de kaka oluyor.

Aha ayni benim bebe ne çektik o kakadan o yüzden pisik oluyorlar zaten moksuz bi bezi yok kizçemin çok nadir kakasiz bez çıkıyo o zaman endişeye kapiliyorum o derece

Agizdan cnm .dr u dinle hemsireyi bosvrr.fiyat bilmiyorum ama iki doz olucsk

Yemek saatleriyle ilgisi var yani süt miktarının öyle mi? Ben akşama doğru yoruluyorum ondan azalıyo sanıyodum. Dikkat edeyim bundan sonra

Aynı ben.."ben de ârtık ilk kalktığında diğer göğüsümüzün sağayım diyorum.yoksasütüm azalacak

Evet kilo onemli deil cnm.benimkilerde tarzan gibi.ilk 6 ay gayet toplulardi.ins sorun cikmaz cnm ultrasonda.guzel haberlrrle gelin ins

salonda 50 kiloyum
yatak odasında 52,5
koridora da çıksammı diyorum

kızlar sabahki aşıdan sonra ateşi ölçüyorum 34,5 en yüksek
yani ateş yok çok şükür
9 da oldu aşıyı
çıksaydı şimdiye kadar çıkardı değilmi

Kakayi bekletme canim. O zaman pisik gecmez. Surekli kontrol et bezi acmadan yandan bak lastiginden. Yani ben kaka bekliyor anladim yaZdgindan yanlis mi anladum
Bekletmemeye çalışıyorum iki saatin altına nasıl düşüncem bilmiyorum beslenme öncesi sonrası hep altını açıyorum pişiği geçiversin diye. Huggies 3 numarada altını yaptığına dair bir işaret yok illa ki açıyorum.

Hametan daha çok kızarttı biZi
Poposunu havalandırmayı denedin mi? Ben bazen bezi bağlamadan 2-3 dk havalandırıyorum, temiz bezi altına koyuyorum soğuksa bacaklarınada penye battaniye atıyorum kızımın da hoşuna gidiyo, keyifleniyo. Kremi teni iyice kuruduktan sonra sürüyorum.

Bugun dr a rota yi sordum.cok guzel acikladi.asi nin riski yuzbinde bir dedi.normalde hr bebekde yuzbinde sekiz dedi.bebegi takip edrriz sorun olursa mudahale ederiz uyanik olucaz dedi.ystircam onumuzdeki aya receteye yazdi

Herbişey denedim canım. Yalnız geçen çok gazı oldu diye rahat çıkarabilmesi için kiraz çekirdekli yAstık ısıtıp ayak ucuna koymuştum ondan mı oldu ki

Yedigin içtiğin pişik yapmaz cnm uni baby yi söyle bi elimin içinde yuvarlayip soguklugunu alıyorum öyle siliyorum bence prima 3 no yu dene o sıkıntı yapmadı bende bi de kaka bekletme hiç..emzirme danismani gece gündüz ayrımı için geceleri alt değiştirme ama kaka yaptı an hiç bekletme aç demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…