Bende oyle ypiyorum canim iste o sabaha karsi degistirirken ayiliyo. O zaman da insanin oyle uykusu oluyoki oyy cok zorBen geceden sabaha değiştitmiyorum kakalı olmuyir bez zaten. Kakayı bekletmem de çişten bir şey olmaz. Geceyi bilsin vece uykusundan önce değiştiriyorum bir de sabah hava aydınlandıktan sonraki uyanışında.
Huggies yenidoğanda da var.
Zor olmaz mıı ne güzel o kadar uzun kalabilmiş yine de benim annem 1 haftada giťti kv ile kaldım onda da çok kötü oldum biliyorsun.
alışırsın ama öncesinden daha az acıtıyor yokluğu bebişle ohalanirken her güm de görüntü açıp görüyorum zaten.
kaburganın en altındaki kemik tam değil yarım ya o batarmış işte büyüklerde de oluyor da bebekler kıkırdak ya daha kolay oluyor.
annem tülbent yaptı üçgen şeklinde göğsüne sarıyorum olmasin batma diye. Gerçi bikać gündür biraktım
Sanki o kdr beslenmiyo.hep tek meme aliyo.o da saginca 80 cc oluyo ya da 100 en fazla.4 aya kdr her 3 veya 3.5 Saatte bir 120-150 cc diyor Tracy teyze
Bak bi de o var.biberon benomkide 70 cc fln.off kafam karistiiGoogle amca derki bebeğin günlük toplam içeceği mikta kilosunun 1/6sı kadardır. Onu da üç saate bir emzirme rutinine göre 8'e böleceksiniz, öğün miktarı çıkacaktır. Misal benim kız 5500 olsa günlük toplam 916, her bir öğünde 115 cc süt alması gerek, Dila 8. Haftayı bitiriyor bu arada. Benim memeden 115 cc ciksa bile Dila bunun hepsini alıyor mu? Nerden bilecem? Aldığının yarısını zaten kusuyor. Bazen süt sagip biberonla veriyorum 60ccden fazla ictigini görmedim. Bu durunda hesap mi yanli benim kız mı?
Bence 2 nin gideri var sikmiyosa bacaklari
Ilık su+pamukla siliyorum, günde bir yada iki kez bübchen pişik önleyici sürüyorum. Bi kere parmak kadar bir bölge kızardı onu da hametanla geçirdim.Bu pişik ne Biçim bişeymiş yaw yavrum sürekli ağlıyor deliricem neyle siliyorsunuz bebişlerimiZin altını?
5-8 dedi
dahada var herhalde sonrasinda
siz 10 haftalikmisiniz
kızlar ben molfix 2 numara kullanıyorum 3-6 kg
ikra 4,5 kilo
molfix 3 numara 4-9 kg
ben şimdi 3 numaraya mı geçeyim yoksa 2 den devam mı edeyim
Altını en fazla iki saatte açıyorum her seferinde de kaka oluyor.
Agizdan cnm .dr u dinle hemsireyi bosvrr.fiyat bilmiyorum ama iki doz olucsk2. ay kontorolumuz vardı.
şükür herşey yolunda
doktor rota aşısı yaptırmamızı istedi diğer ay
özel bi aşı sanırım
sağlık ocaklarında yapılıyormuş ama hemşire hiç bahsetmedi
iğne şeklinde mi yapılıyor yoksa ağızdan damla olarak veriliyor?
ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?
Yemek saatleriyle ilgisi var yani süt miktarının öyle mi? Ben akşama doğru yoruluyorum ondan azalıyo sanıyodum. Dikkat edeyim bundan sonragogsun doluysa rahatsiz ediyirsa sag madem aksm kriz olursa mama yerine verirsin. Benmki almadi biberonu ben dr takmamaya karar verdimn sadece beslenmeme dikkat ediyorum oglen yemegini atliyordum sut az oluyordu aksama. Duzenli 3 ogun ve ara ogun yapinca aksam krizi bitti.
bosaltamiyor tabi ki ama sik sik az emmesi de sutu artiriyor. Bi defa sulu sutu mu emiyor dedim ama aksam iki memeyi de iyice bisaltti ancak doydu. Aksamlari yagli gunduzleri biraz sulu emmis oluyor belki o yuzden 5 saat uyuyabiliyor. Sanirim bebekler bizden iyi biliyor ihtiyaclarini
Hametan daha çok kızarttı biZiIlık su+pamukla siliyorum, günde bir yada iki kez bübchen pişik önleyici sürüyorum. Bi kere parmak kadar bir bölge kızardı onu da hametanla geçirdim.
Aynı ben.."ben de ârtık ilk kalktığında diğer göğüsümüzün sağayım diyorum.yoksasütüm azalacakGünaydın,
benim fındık gece 4_5 saat uyuyoardından uyanıp emiyo tekrar uyuyo 1_2 saat sonra uyanıyo. İlk uyandıgında sadece bir meme alıyo.yani diğer Memem 5_7 saat bosalmadan duruyo. Gün içinde de sürekli memeyle kavga.Acaba sütum mu azalıyo? İlk kalktığımda her iki göğsüde sagsam mı??
Evet kilo onemli deil cnm.benimkilerde tarzan gibi.ilk 6 ay gayet toplulardi.ins sorun cikmaz cnm ultrasonda.guzel haberlrrle gelin insTiramisu3deikost: 40385963 .!.:Evet canım.bugün doktora gidicez kalça testi için bi de gelişim takibi için.gerçi sağlık ocağında da bakılıyor maasallah yolunda gidiyor herşey.anlamissindir ben pek kilo konusundan bahsetmeye sevmiyorum.benim oğlan özellikle 4-5 aylıkken çok tombisti maasallah vardı yanakları gidisi sarkiyordu resmen tonbiklikten,simdi gel gör halini adam bildiğin zarganasağlıklı olsunlar yeter diyorum kilo olayı değişiyor hep çünkü.
Bence 3 numaraya geç rahat etsin kiz.
Aha ayni benim bebene çektik o kakadan o yüzden pisik oluyorlar zaten moksuz bi bezi yok kizçemin çok nadir kakasiz bez çıkıyo o zaman endişeye kapiliyorum o derece
Evet canım.bugün doktora gidicez kalça testi için bi de gelişim takibi için.gerçi sağlık ocağında da bakılıyor maasallah yolunda gidiyor herşey.anlamissindir ben pek kilo konusundan bahsetmeye sevmiyorum.benim oğlan özellikle 4-5 aylıkken çok tombisti maasallah vardı yanakları gidisi sarkiyordu resmen tonbiklikten,simdi gel gör halini adam bildiğin zarganasağlıklı olsunlar yeter diyorum kilo olayı değişiyor hep çünkü.
Bence 3 numaraya geç rahat etsin kiz.
Aha ayni benim bebene çektik o kakadan o yüzden pisik oluyorlar zaten moksuz bi bezi yok kizçemin çok nadir kakasiz bez çıkıyo o zaman endişeye kapiliyorum o derece
Valla bnm de hep tek meme önce 3-5 dk emiyor sonra sagip verdiğimi de zorla içiyor o da genelde 50-60 gibi bisi oluyor bence bnmki de 120 almiyordurSanki o kdr beslenmiyo.hep tek meme aliyo.o da saginca 80 cc oluyo ya da 100 en fazla.
Bekletmemeye çalışıyorum iki saatin altına nasıl düşüncem bilmiyorum beslenme öncesi sonrası hep altını açıyorum pişiği geçiversin diye. Huggies 3 numarada altını yaptığına dair bir işaret yok illa ki açıyorum.Kakayi bekletme canim. O zaman pisik gecmez. Surekli kontrol et bezi acmadan yandan bak lastiginden. Yani ben kaka bekliyor anladim yaZdgindan yanlis mi anladum
Poposunu havalandırmayı denedin mi? Ben bazen bezi bağlamadan 2-3 dk havalandırıyorum, temiz bezi altına koyuyorum soğuksa bacaklarınada penye battaniye atıyorum kızımın da hoşuna gidiyo, keyifleniyo. Kremi teni iyice kuruduktan sonra sürüyorum.Hametan daha çok kızarttı biZi
Herbişey denedim canım. Yalnız geçen çok gazı oldu diye rahat çıkarabilmesi için kiraz çekirdekli yAstık ısıtıp ayak ucuna koymuştum ondan mı oldu kiPoposunu havalandırmayı denedin mi? Ben bazen bezi bağlamadan 2-3 dk havalandırıyorum, temiz bezi altına koyuyorum soğuksa bacaklarınada penye battaniye atıyorum kızımın da hoşuna gidiyo, keyifleniyo. Kremi teni iyice kuruduktan sonra sürüyorum.
Yedigin içtiğin pişik yapmaz cnm uni baby yi söyle bi elimin içinde yuvarlayip soguklugunu alıyorum öyle siliyorum bence prima 3 no yu dene o sıkıntı yapmadı bende bi de kaka bekletme hiç..emzirme danismani gece gündüz ayrımı için geceleri alt değiştirme ama kaka yaptı an hiç bekletme aç demiştiYıkıyorum canım ama uykusunu açmasın diye ger açışta yıkamıyorduk artık. Unibaby i kullanıyorum ben de. Sıcak suyla ıslatıp silmeye başlamıştım serin geliyorsa diye. Teni bembeyaz. Dr a gidene kadar sadece tuvaketini yaptığı yerde küçük bir kızarıklık kalmıştı. Zeytinyağı sürüyordum hep. Dr a gittik travacort krem verdi aynı gün bezi değiştirdim huggies 3 numara bağladım. Açtığımda kıpkırmızı olmuştu. Surocrem le bir iki gün geçer gibi oldu dün ve bugün daha çok kızarmış şişmiş. Kesin bezden diye düşünüyırum. Ama acaba altını silerken mi tahriş ediyorum ki. Unibaby Islak mendili direk mi kullanıyorsun. Sıcak suyla ıslatmayayım mı bir süre. Bir de iki gündür Vişne suyu içiyordum benim yedik içtiklerim de etkiler mi ki?
Leke ama sonuçta Islak bırakıyor orAyıtracy teyzenin
dolu dolu mu kaka, yoksa minik minik leke gibi? Leke gibiyse pırtlarken çıkanlardır, dila hnm öyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?