2015 Şubat Anneleri

Kiyamam anladim canim peki bu tam bir aylikken mi yapiliyo? bir ay kontrolune doktora gitmeden once yaptirayim mi ben simdi?
62 ile doğuma gittim şu an 50.5 kiloyum,göbeğim kalmadı sayılır..hamile kaldığım kiloma göre 6.5 kilo falam var :)) umarım 50 nin altina düşmem
Nasıl gobegim gitti y benimki duruyo yani çok fazla değil ama var tabi

kızlar momfortbaby alacak olan kimdi? kullanan var mı alacağım ama ne yapsam bilemedim .
Ben aldım ve memnunum,kullanımı rahat..ilk koyduğumda durmadı ama her gün kısa sürelerle koyarak alıştırdım.. Bebek arabasında da durmamıştı evde.. Söz konusu gezmek ve dışarı çıkmak olunca hiç gıkı çıkmıyo artık

bnm de 25 nisanda bitiyor bashekimle heyet raporunu konusmam lzm bi ara
Benim de 25 Nisan'da bitiyo iznim.. Doktorumla konuşmuştum doğumdan önce rapor için hallederiz demişti.. Umarım halleder çünkü işe başlamak istemiyorum hatta istifa etmek ve sadece kızımla olmak istiyorum..
Benim durum pek iyi değil zaten, sanırım il dışı tayin isticem ve memlekete dönücem kızımla..

Pamuklarla siliyodum Haklısın o da bitmişti Unibaby ile silmeye başlamıştım bak ondan da olabilir
Bugün hatta annemdeyim annem pamuğu da yasakladı eski tülbenti kesip kesip sileceksin dedi.pamuk da ıslanınca sertleşiyo dedi. Gerçekten tülbentle daha nazik siliniyor.
benim kızımınki baya iyileşti. İnşallah seninki de çabucak iyileşir.

İnşallah canım ben de yıkayıp tülbentle kuruluyorum silmek yerine bakalım

Doktor raporu beş beş mi verecekti canım?

Pamuk olarak bildiğin poşet pamuk mu kullanıyırsun canım? Bebiş altlarını silmek için pamuklar var %100 pamuk onlardan kullanıyordum ben.

ya bnm rapor almam kolay da bashekim rapor olayını sevmiyor gidip onceden konusayım ki adamla papaz olmayalım sonradan..olmadı ucretsiz izin alcam ne yapayım

Canım durumunuz değişmedi mi hala? Eşin birşey deniyor mu bu durumlara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…