2015 Şubat Anneleri

Memede durmaz miydi sut yokken de. Atak sut artsin diye oluyor aslinda. Dolaptan sut verne her defasinda emsin memeler mesaji alsin sut gelir bos cekince

Kızımı tebrik edin teyzeleri, bezini degistirreyim derken butun kakasini koltuga bıraktı
Benim kızımda dün çişini yaptı ama Allah'tan tek kullanımlık alt açmalardan vardı altında. Bütün kıyafetleri değişti tabi :)

Yediklerin alakası oluyor hassas alerjik bünyesi varsa..asitli baharatlı şeyleri azalt.salata yoyorsan limon sikma.ben de vişne suyu çok tükettim gecen hafta kipkirmiziydi.sonra Dank etti.onu da bıraktım.bu hafta baya azaldi.ben de islatiyorum mendili ama çok iyi kurulu yorum.

Memede durmaz miydi sut yokken de. Atak sut artsin diye oluyor aslinda. Dolaptan sut verne her defasinda emsin memeler mesaji alsin sut gelir bos cekince

Yok durmuyo zaten benim göğüsler hep yumuşak süt var mı yok mu içinde anlamıyom. Bebe durmayınca anlıyom ki bitmiş..

bizim ates ölcerde hep 36 larda atesölçerde mi sorun var acaba.

kızlar momfortbaby alacak olan kimdi? kullanan var mı alacağım ama ne yapsam bilemedim .

bizim ates ölcerde hep 36 larda atesölçerde mi sorun var acaba.

ya korkmaya başladım ama iki dereceyle ölçüyorum yaa ikiside aynı
e klimayıda açtım vücudu ısınsın diye şimdide 33,5 çıkıyor
ikiside mi sorunlu
biri temassız diğeri koltukaltı

Bu pişik ne Biçim bişeymiş yaw yavrum sürekli ağlıyor deliricem neyle siliyorsunuz bebişlerimiZin altını?
Benimkinin pişiği tam geçmemekle beraber baya iyileşti yarın öbürgün hiç bişey kalmaz allahın izniyle böyle giderse.
ben ne yaptım
ılık su ve pamukla sildim sürekli.
bezini hiç kapamadım yatağına koruyucu koydum daha üstüne eski bi çarşaf kızımı üzerine yatırdım bezini de sadece altına koydum çiş yaptığında çarşaftan sırtına kadar çıkmasın diye.
bezin üzerine de pamuk serdim.
önce trosyd ve hametan kullandım.
ilk iyi geldi gibi.ama sonra etki etmedi sanki.
sudokrem ve pudra kullandım.
emzirirken kucağıma almadım yatağa yatırdım öyle emzirdim.
altı hep açıktı emzirkende battaniyeye sardım kirlenmesini göze aldm sürekli battaniye değiştim.
emzirme kampı gibi pişik kampına girdim resmen.
her emzirmeden sonra sildim kuruladım kremledim pudraladım yatağına koydm.
gaz çıkarmak için omzuma bile almadım.
bazen siliyodum azıcık kaka yapıyodu o da popoyu yakıyodu başlıyodu ağlamaya tekrar sil kurula kremle pudrala daha üstünü örtmeden bidaha öyle oluyordu bidaha öyle yapıyprdum.
bu böyle sürekli devam ediyor.
Kızımın popo ve özel bölge elma şekeri gibi kıpkırmızıydı.
bugün çok daha iyi.
Okadar çok ağlamıyor kaka yapınca rahatsızlanıyor ama dünkü gibi ağlamıyor.
bezi bağlamamalısın bi süre açık kalsın.
çarşaf battaniye kirleneecek ama olsun yeter ki iyi olsun.

ikiside mi sorunlu
Canim bebegin elleri ve basi vucudundaki en soguk yerlermis. Gogsunden anlasilirmis vucut isisi. Gerci atesle alakasi var mi onu bilmiyorum da bence o zaman iki derecen de yanlis olcuyo :/

Şekerli şeyler de etkiler mi sence? Vişne suyundan direk. Şüphelendim ben de

Sudokrem sürdüm huggies 2 numara bezi bağladım geçmezse dediğini yapıcam arkaya doğru kıpkırmızı olmuş sırtına kadar.

ikiside mi sorunlu
Temazsızı önce kendinde ölç yaz dereceyi sonra bebişte ölç. Arada çok fark varsa Ateş'i vardır yoksa yoktur.

Temazsızı önce kendinde ölç yaz dereceyi sonra bebişte ölç. Arada çok fark varsa Ateş'i vardır yoksa yoktur.

benim 33.7 onun 34.8
ateşi varmı
ama keyfi yerinde uyuyor şimdi ve alnına dokunuyorum çok sıcak değil koltukaltııda elledim ateşi var gibi değil
çok da soğuk değil normal gibi geldi
of allahım çok panik oldum ya

Bezinin üzerine pamuk koy direk beze değmesin poposu ve neolursa olsun ıslak mendil kullanma ıslatsan dahi.
ben de unibaby i ıslatıyodum ama hiç geçmedi. Pamuk kullanınca ve dediklerimi yapınca kızarıklığı geçti.
özel bölge filan kırmızı değil artık sanki elin kolun yanar da deri soyulur alt kısmı kalır kurur gibi ya öyle.
daha iyileşmiş haliyle tabiki teninin rengine döndü sayılır.
popoda da kaka yaptığı yere yakın bölge kırmızı kırmızı yaralıydı orası da azalmış
dün çok ağlıyordu şimdi kaka yapsa öyle ağlamıyor rahatsz oluyor açıyorum siliyorum hemeN.

tamamdır bendeki dereceler bozukmuş
komşudan derecesini istedim dijital onunla ölçtüm 36.8 çıktı

Ustunu cikarttim once. Sonra yarim olcek calpol verdim. Bir iki saate ates dustu. Bu arada bebek huzursuzlanmadi iyidi. Paranox s ti galiba fitilin adi onu da bulundur dedi dr bebege şurup veremezsek diye yedek olarak.

Yok canım zaten bebeklerin vucut ısısı bizden daha fazla normalde. 1 derece de 36,5 seninkiyse 37,5 a denk geliyor. Yani 34.8 i geçerse Ateş'i olucak. Sürekli öyle ölç bakalım

Pamuklarla siliyodum Haklısın o da bitmişti Unibaby ile silmeye başlamıştım bak ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…