- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
emiyorsa sagma cnm bnmki az emiyor diye sagıyorum 5.5 kilo eylül düşük kilolu dogdu diye bulastm bu sagma işine
Kizlar ben her alt acmada sudocrem suruyorum pisik onleyicisini. Unibaby almistim ama taburcu olurken doktor receteye onu yazmis. Kullaniyorum daha hic pisik olmadi cok sukur.
evet cnm 2700 dogdu ama biz 3 aylık olduk daha dogrusu ptesi 3 aylık olcaz5.5 kilo düşük mu bence fena sayılmaz 3 kilonun altında mi doğmuştu
ay valla sen de olsan keske :)Vay pabucumuz dama atıldı desene. Şu ig yi bir kuramadım telefona
hiç bilmiyorum cnm ama sanmıyorum varsa da kurumun insiyatifinde olabilirSüt iznini toplu alma şansımız var mı?
yaa ama ben sana burclarımızı söylemiştim sen hala yorum yapmadınAkrep burcu ah nerden bulduk onları yaw
Yok heyet raporu vercek önce çünkü yerime ücretli öğretmen isteyebilmeleri için heyet rAporu almam gerekiyomuş öncelikle.. Durumlar iyi olmadığı için 5+5 almıcam,heyet raporumu alıp memlekete gitmeyi düşünüyorum,sonrasında ordan alıcam rapor..Doktor raporu beş beş mi verecekti canım?
Yok canım değişmedi hiçbir şey değişeceği de yok.. Çok yorgunum,kırgınım,kızgınım.. O da sağolsun,zorla tutan yok kapı orda dedi.. Yol göründü kızımla bana.. Hayırlısı. .Canım durumunuz değişmedi mi hala? Eşin birşey deniyor mu bu durumlara?
kim dedi ,canim kapi orda diye : ( esinmiYok canım değişmedi hiçbir şey değişeceği de yok.. Çok yorgunum,kırgınım,kızgınım.. O da sağolsun,zorla tutan yok kapı orda dedi.. Yol göründü kızımla bana.. Hayırlısı. .
cnm bnm ya bi ara duzelmemiş miydi sanki..hakkınızda hayırlısı olur insallah..kızını huzurlu bi ortamda buyutursun insallahYok canım değişmedi hiçbir şey değişeceği de yok.. Çok yorgunum,kırgınım,kızgınım.. O da sağolsun,zorla tutan yok kapı orda dedi.. Yol göründü kızımla bana.. Hayırlısı. .
Normal marketlerde satılan pamuklardan kullanıyordum.Pamuk olarak bildiğin poşet pamuk mu kullanıyırsun canım? Bebiş altlarını silmek için pamuklar var %100 pamuk onlardan kullanıyordum ben.
Tarifi bi daha yazsana. Diyete baslicam diye almamistim. Puf noktasi var mi bi de
1 pkt margarın yada 250 gr tereyağıdamla çikolotayi sevmem ki:)
kizariyormu un kurabiyesi gibi mi oluyor nrek pisince?
daha önce de öyle cıkıyodu diyorsun seninki de düşük cıkıyor bence ateşölçer düşük gösteriyor. seya korkmaya başladım ama iki dereceyle ölçüyorum yaa ikiside aynı
e klimayıda açtım vücudu ısınsın diye şimdide 33,5 çıkıyor
ikiside mi sorunlu
biri temassız diğeri koltukaltı
Yeni dogan icin olan kundagimsi seyi de aldin miBen aldim da kiz icinde durmadi, gerci hic bir sey de durmadi uc aylik olmasini bekliyorum bir umit :)
Allayim bende o zaman ya sever ins. Kucagimda yuzustu bile durmuyor ama ins sever.Ben aldım ve memnunum,kullanımı rahat..ilk koyduğumda durmadı ama her gün kısa sürelerle koyarak alıştırdım.. Bebek arabasında da durmamıştı evde.. Söz konusu gezmek ve dışarı çıkmak olunca hiç gıkı çıkmıyo artık
Atesi cikti mi nasil bebis. Asidan once ates dusurucu verdin mi? Bizimde zaman yaklasiyor cok stres oluyorum.aman sorma sonunda doğruyu buldum valla
sonra kendimdekini poposuna soktum ordan doğru ölçtü diğerini tutturdu
Ekim1310 doğumgünün mü benim ekimin 13 u de merak ettim:)daha önce de öyle cıkıyodu diyorsun seninki de düşük cıkıyor bence ateşölçer düşük gösteriyor. se
Yeni dogan icin olan kundagimsi seyi de aldin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?