2015 Şubat Anneleri

Kizlar ben her alt acmada sudocrem suruyorum pisik onleyicisini. Unibaby almistim ama taburcu olurken doktor receteye onu yazmis. Kullaniyorum daha hic pisik olmadi cok sukur.

Bugün doktora gittik doktor barsaklarda fazla mantar üremesi oluyorsa da pisik çok olur dedi damla yazdı bebise. Mantardan da olabiliyormjs yani

Doktor raporu beş beş mi verecekti canım?
Yok heyet raporu vercek önce çünkü yerime ücretli öğretmen isteyebilmeleri için heyet rAporu almam gerekiyomuş öncelikle.. Durumlar iyi olmadığı için 5+5 almıcam,heyet raporumu alıp memlekete gitmeyi düşünüyorum,sonrasında ordan alıcam rapor..

Canım durumunuz değişmedi mi hala? Eşin birşey deniyor mu bu durumlara?
Yok canım değişmedi hiçbir şey değişeceği de yok.. Çok yorgunum,kırgınım,kızgınım.. O da sağolsun,zorla tutan yok kapı orda dedi.. Yol göründü kızımla bana.. Hayırlısı. .

Yok canım değişmedi hiçbir şey değişeceği de yok.. Çok yorgunum,kırgınım,kızgınım.. O da sağolsun,zorla tutan yok kapı orda dedi.. Yol göründü kızımla bana.. Hayırlısı. .
kim dedi ,canim kapi orda diye : ( esinmi

çocuklari parka çikardim sanki dunya turu yapmisim gibi iyi geldi, arkadasla oturduk sohbet ettik, hakan da onun kucagnda uyudu :)

benim oglani temiz hava çarpti galiba, orda uyyordu geldi emirdim uyumaya devam ediyior
gece ayvayi yedim ben , emmenin sonunda kaka yaprsa hayatda geri uyutamam

cnm bnm ya bi ara duzelmemiş miydi sanki..hakkınızda hayırlısı olur insallah..kızını huzurlu bi ortamda buyutursun insallah

Pamuk olarak bildiğin poşet pamuk mu kullanıyırsun canım? Bebiş altlarını silmek için pamuklar var %100 pamuk onlardan kullanıyordum ben.
Normal marketlerde satılan pamuklardan kullanıyordum.

Tarifi bi daha yazsana. Diyete baslicam diye almamistim. Puf noktasi var mi bi de

damla çikolotayi sevmem ki:)

kizariyormu un kurabiyesi gibi mi oluyor nrek pisince?
1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
1 sb pudra sekerı
2 sb nısasta (buğday Yada Mısır farketmez)
1 dolu kase un.. Un dışında tum malzemeyı homojen olana dek yogur. Unu yavaş yavaş kat ve yıne ıyıce uogur hemen Sekıl verıp pısırme cunku yogurdukca cıvıklasıyor.. 10 dk kadar daha yogur cevıZden az büyük parçalar seklınde toplar yap ya cıkolata batır.. Yada en son hamura ekle azıcık yogur ve öyle Sekıl ver.. 200 derece onceden ısınmış fırında kızartmadan pişir ..

ya korkmaya başladım ama iki dereceyle ölçüyorum yaa ikiside aynı
e klimayıda açtım vücudu ısınsın diye şimdide 33,5 çıkıyor
ikiside mi sorunlu
biri temassız diğeri koltukaltı
daha önce de öyle cıkıyodu diyorsun seninki de düşük cıkıyor bence ateşölçer düşük gösteriyor. se
Ben aldim da kiz icinde durmadi, gerci hic bir sey de durmadi uc aylik olmasini bekliyorum bir umit :)
Yeni dogan icin olan kundagimsi seyi de aldin mi

Bu aksam cok zor bi aksamdi.. cok kotu krizi tuttu yavrumun dogdugundan beri ilk kez boyle oldu. Annemin gittigi gune denk geldi hemde. Acaba bizim tecrubesizligimizden mi anlamadim..

iki saat katila katila agladi ne yaptiysak durmadi kivrandi sancidan. Onceleri yine bi sekilde durduruyoduk ama bu sefer durmadi. Biraz sakinlesince banyo yaptiralim dedik rahatlar. Babasiyla tek basimiza ilk kez banyosunu yaptirdik ama resmen hayal kirikligiydi ya. Eli ayagina dolandi beni de strese soktu. Ustune kizin krizi tuttu yine. ustunde sadece havluyla emzirmek zorunda kaldim dusunun artik..

Bi de o ara kendi stres yapip sen beni strese sokuyosun diye bana kizdi. Zaten sinirlerim laçka olmus. Ben bu sanci krizlerini normal karsiliyorum sakin kalmaya calisiyorum beni daha cok strese sokuyolar. Kiz susmayinca gitti bi de kv ve gorumceyi cagirdi. Tek basimiza basetmeyi ogrenmeliyiz diyorum yok dinleyen nerde. Yok bu cocuk niye agliyo biseyo var keain hadi doktora gidelim diye diye sinirlerimi bozdu ustune de kavga ettik. Zaten annemin gidisi mahvetmis beni.

Ustune onlar geldi onlarin sorularina cevap ver.. kiz uyudu allahtan kalktim odama gittim agladim agladim icim cikana kadar. bu gece cok kotu oldum cok. Yirmilik disim de azdi yine sanirim apse yapti tekrar onun agrisi da var.

Sukrediyorum her seye uzulmemeye calisiyorum ama olmuyor. Yetemiyorum basaramiyorum gibi hissettiriyor herkes. Bi rahat biraksalar kizimla beni..

Allayim bende o zaman ya sever ins. Kucagimda yuzustu bile durmuyor ama ins sever.

Sagdim sutumu baktim azalmis bebenin acliktan aglamasi bosuna degilmis.... Poffff... Allah sukur... Yarina metcimek corbasi falan yiyeyim bari...

Aksam olunca emzirmek iskence gibi.aglayip bagirip duruyor. Neden ne yapcam ben 1 saat bagiris cagiris sonra uyuklamays baslsyinca emiyor yatiyir. Gaz mi sanci mi ne ola ki bu cildirmaya az kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…