EvetEkim1310 doğumgünün mü benim ekimin 13 u de merak ettim:)
alakasiz bir alinti oldu ama burdan yazayim. Kalca ultrasonunu 1 aylik kontrolunde yaptirdik. Kizim daha 2 aylik olmadi ama gitmeden surup verneye gerk yok ateslenince verirsin. Hepsi ayni gun yapiliyor cok kisinin.
rota virus canim
Yok almadim kiz iki aylık battaniye destegi yaptim bir kere durdu, sonraki denemelerüm basarisiz oldudaha önce de öyle cıkıyodu diyorsun seninki de düşük cıkıyor bence ateşölçer düşük gösteriyor. se
Yeni dogan icin olan kundagimsi seyi de aldin mi
halinin toz, yun kokusu rahatsiz ediyor, kiza da dizlik takacam :))Nasil kiz haliniz yok? Bebek sürtünmeye başladı mi ne olacak?
Deli mi ne? Soylenecek laf mi yeni dogum yapmis kadina, odun!Yok canım değişmedi hiçbir şey değişeceği de yok.. Çok yorgunum,kırgınım,kızgınım.. O da sağolsun,zorla tutan yok kapı orda dedi.. Yol göründü kızımla bana.. Hayırlısı. .
Keki yaptim, h.sonu da kurabiyeyi yaparim :)1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
1 sb pudra sekerı
2 sb nısasta (buğday Yada Mısır farketmez)
1 dolu kase un.. Un dışında tum malzemeyı homojen olana dek yogur. Unu yavaş yavaş kat ve yıne ıyıce uogur hemen Sekıl verıp pısırme cunku yogurdukca cıvıklasıyor.. 10 dk kadar daha yogur cevıZden az büyük parçalar seklınde toplar yap ya cıkolata batır.. Yada en son hamura ekle azıcık yogur ve öyle Sekıl ver.. 200 derece onceden ısınmış fırında kızartmadan pişir ..
2. ay kontorolumuz vardı.
şükür herşey yolunda
doktor rota aşısı yaptırmamızı istedi diğer ay
özel bi aşı sanırım
sağlık ocaklarında yapılıyormuş ama hemşire hiç bahsetmedi
iğne şeklinde mi yapılıyor yoksa ağızdan damla olarak veriliyor?
ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?
Bizim de haftaya carsamba tirsiyorum, tekim de naparim bilmem.Atesi cikti mi nasil bebis. Asidan once ates dusurucu verdin mi? Bizimde zaman yaklasiyor cok stres oluyorum.
benimki arada yapiyor canim rutini yok çok sukur ama gazi oldugu için boyle yaptigina inaniyorum benAksam olunca emzirmek iskence gibi.aglayip bagirip duruyor. Neden ne yapcam ben 1 saat bagiris cagiris sonra uyuklamays baslsyinca emiyor yatiyir. Gaz mi sanci mi ne ola ki bu cildirmaya az kaldi.
2 doz değil mi rota bi de eşim ben evde yaparım diyor evde yapilcak gibi bişi mi hastaneye gitmesek olurmu bunun içinağızdan damla şeklinde veriliyor,biz bugün yaptırdık,120 tl ilk dozu,3.ay ve 4. ay 2. ve 3. dozu yapılacak ...
Aslında olayı direk kakaya bağladık ama Dr dan dönüp kremi sürdüm iki saate kıpkırmızı olmuştu. Yani krem de alerji yapmış olabilşr. Sonrasında da bez bitmişti huggies 3 kullandım birkaç gündür sudokrem sürüyorum azıcık hafifletmişti dün ve bugün yine kızarıklık artmış.
2 doz değil mi rota bi de eşim ben evde yaparım diyor evde yapilcak gibi bişi mi hastaneye gitmesek olurmu bunun için
Bnmki de 2 yudum içip ağlıyor gaz mi o ? Ben de emmek istemiyor diye düşünüyordum Kıyamam yaaaa canı yandigi için mi ağlıyorbenimki arada yapiyor canim rutini yok çok sukur ama gazi oldugu için boyle yaptigina inaniyorum ben
baska derdi olsa hep yapar
iki yudum sut içip oyle aglamasina çok uzuluyorum ben , tek amaci acikmis karnini doyurmak yavrunun ama oda canini acitiyor , ve benim elimden bisey gelmiyor
bence bu durumda yapabilecegimiz en iyi sey uyutmak uyaninca geçmis oluyor en azindan
Anladım cnm iyi madem evde yaparız biz :)))valla bugün doktor 3 doz dedi, hani burun fizyolojik damlalar var ya,o gibi bişey,doktor kucağına aldı ağzına yavaş yavaş enjekte etti,eşinde yapabilir yani...
bence oyle cnmBnmki de 2 yudum içip ağlıyor gaz mi o ? Ben de emmek istemiyor diye düşünüyordum Kıyamam yaaaa canı yandigi için mi ağlıyor
Koş koş emzir :)))bence oyle cnm
dedigim gibi baska derdi olsa hep aglar benimki arada yapiyor
aha uynadi yasasin :)))
Anladım cnm iyi madem evde yaparız biz :)))
Buyrun gelin sizinkileri de bizim evde yapalım :)))) toplu aşı kampanyası :)))ohhh ne güzel,şanslısın şanslı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?