2015 Şubat Anneleri

Oglumun alni cok sicak sanki atesli gibi ama koltukaltindan da popodan da baktim 36 cikti derece bozuk degildir ins

alakasiz bir alinti oldu ama burdan yazayim. Kalca ultrasonunu 1 aylik kontrolunde yaptirdik. Kizim daha 2 aylik olmadi ama gitmeden surup verneye gerk yok ateslenince verirsin. Hepsi ayni gun yapiliyor cok kisinin.

rota virus canim

bugün 3 aşı olduk bi de rota 4 üstüne birde kalça ultrasonu,zor bi gündü bebişim için, 9 a kadar kıyametleri kopardı,ateş olmadı ama ağrısı vardı herhalde,çıktık bi arabayla dolaşıp geldik sakinleşti inşallah ateşimiz olmaz...

daha önce de öyle cıkıyodu diyorsun seninki de düşük cıkıyor bence ateşölçer düşük gösteriyor. se

Yeni dogan icin olan kundagimsi seyi de aldin mi
Yok almadim kiz iki aylık battaniye destegi yaptim bir kere durdu, sonraki denemelerüm basarisiz oldu

Yok canım değişmedi hiçbir şey değişeceği de yok.. Çok yorgunum,kırgınım,kızgınım.. O da sağolsun,zorla tutan yok kapı orda dedi.. Yol göründü kızımla bana.. Hayırlısı. .
Deli mi ne? Soylenecek laf mi yeni dogum yapmis kadina, odun!

Keki yaptim, h.sonu da kurabiyeyi yaparim :)

ağızdan damla şeklinde veriliyor,biz bugün yaptırdık,120 tl ilk dozu,3.ay ve 4. ay 2. ve 3. dozu yapılacak ...

Aksam olunca emzirmek iskence gibi.aglayip bagirip duruyor. Neden ne yapcam ben 1 saat bagiris cagiris sonra uyuklamays baslsyinca emiyor yatiyir. Gaz mi sanci mi ne ola ki bu cildirmaya az kaldi.
benimki arada yapiyor canim rutini yok çok sukur ama gazi oldugu için boyle yaptigina inaniyorum ben
baska derdi olsa hep yapar
iki yudum sut içip oyle aglamasina çok uzuluyorum ben , tek amaci acikmis karnini doyurmak yavrunun ama oda canini acitiyor , ve benim elimden bisey gelmiyor
bence bu durumda yapabilecegimiz en iyi sey uyutmak uyaninca geçmis oluyor en azindan

uykum var ama oglan uyyor , uyusam birazdan beni uyandirir
gidip uyksuunda emzirsemmiki
uyanmadan emer ama daha az emiyor normalden geri hmn uykuya daliyor

ağızdan damla şeklinde veriliyor,biz bugün yaptırdık,120 tl ilk dozu,3.ay ve 4. ay 2. ve 3. dozu yapılacak ...
2 doz değil mi rota bi de eşim ben evde yaparım diyor evde yapilcak gibi bişi mi hastaneye gitmesek olurmu bunun için

litchi ben ılık suyla bu kare pamuklardan kullanıyorum,sonra peçeteyle kuruluyorum altını,arada da sebamed pişik kremi sürüyorum,ıslak mendil pişik yaptı bizdede başlarda kullanmıştım...
http://www.bebekhouse.com/?urun-3077-ipek-bebek-temizlik-pamugu-60-li

2 doz değil mi rota bi de eşim ben evde yaparım diyor evde yapilcak gibi bişi mi hastaneye gitmesek olurmu bunun için

valla bugün doktor 3 doz dedi, hani burun fizyolojik damlalar var ya,o gibi bişey,doktor kucağına aldı ağzına yavaş yavaş enjekte etti,eşinde yapabilir yani...

Bnmki de 2 yudum içip ağlıyor gaz mi o ? Ben de emmek istemiyor diye düşünüyordum Kıyamam yaaaa canı yandigi için mi ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…