2015 Şubat Anneleri

bi arkadas face resim eklemis çcouklarin pastasi diye
goruntuus hosuma gitti oglumun odgum gunune yapayim diye tarif sordum
hazir dedii

hazine bulmus gibi sevindimm valla onu alip uzerine bi mum dikecem , bu senede boyle olsun zaten çok beceremioyorum bu pasta islerini en iyisi bu :)

buradaki hazir pastalari sevmiyorum ben pek o yuzden daha once hazirini hiç almamsitim

Geçer canım merak etme. Yani geçiyor. Dediğin gibi rahat bırakılman lazım bunu da eşine söyle bence ben söyledim rahat ettim

İyi geceler :)

Bu gece odaları ayırdım bakalım nasıl olacak gerçi kapılar karşılıklı o yüzden rahatım (küçümen evin faydası )

Adam horluyor kız uyumamak için suratıma BAKIYOR ben duş almışım uyku basmış offf uyusun artık bende uyucam yaaaaaaaa iyi geceler bu arada direk girdim

çocugun mu gegregi batmis? sadece sag memedeykenmi agliyor
sol meme ne alemde, emme disinda biseyi varmi ?
Uyumuyo gunduz oyle bakiniyo salla salla uyumadi biberonu verdum sagdim da sutu icti uyudu solu emdi biraz ucuncu ayda bebislerin emme istegi azaliyormus oyle dio arkadasta

Geçer canım merak etme. Yani geçiyor. Dediğin gibi rahat bırakılman lazım bunu da eşine söyle bence ben söyledim rahat ettim
Merhabalar bebekle annenin başbaşa kalmasi konusunda ayni fikirdeyim.annelik içgüdüsel bir şey birazda okuyup arastirdinmi tamam.yeterki hasta olmasinlar.benim bebekle sıkıntım olmadığı halde eşim ve KV karışmadan edemez.bi akrabanin yeni doğan bebeğini hastaneye götürmüşler AC kalmis çocuk başında da birçok insan varmıs.bilememis kimse nasıl canım sıkıldı.bebeklere dayanamıyorum.burnuna damla sıkarken aglasa bizimki koşup geliyor noldu diye.yarım saat tut desem tutamaz ama.KV bir bu iki.annemse hep herseyime saygı duydu.yargılamadan fikrini söyledi.ben bıktım milleti uyarmaktan onlar bıkmadı laf duymaktan.bravo iyi azim.

hiç bilmiyorum cnm ama sanmıyorum varsa da kurumun insiyatifinde olabilir
Devlet memurlari sut iznini toplu kullanamiyor maalesef
krizantemcik .!.:
2 doz değil mi rota bi de eşim ben evde yaparım diyor evde yapilcak gibi bişi mi hastaneye gitmesek olurmu bunun için
Asinin iki cesidi var rotarix 2 doz rotatek 3 doz yapiliyo siringa seklinde siringayi yavasca oynatarak yediriyosun ebe bana verdirtti cok kolay esin evde yapabilir ama sonucta asi ve asi takvimine yazilmasi lazim ebenin.kontrolunde yapsaniz daha iyi bence

Benim annem hep bunu dedi siz bi başbaşa kalın bakışınızla anlaşacaksınız diyordu. Şimdiden öyle olmaya başladı örneğin bakışından suratından acıktığını anlayabiliyorum Ağlamasına gerek yok uyanıksa.
Sırtı isilik olmuş annemi aradım nedendir sıcaklatmıyorum bebeği diye o sırada aklıma geldi önceki gün gezdik 4 saat falan arabada sırt üstü yattı gelince hafif ter vardı üzerini değiştim mesela.

Kv ye cevap verdim susturdum ben karışmaya çalıştı he deyip geçtim. Eşim annesini desteklediğinde (annemle kv farklı fikirdelerken bu arada annem farklı şehirde kv o zaman yanımızdaydı) ben bizi proflarla büyütmüş anneme soruyorum kim daha iyi bilir acaba dedim susturdum. Sonra sadece fikir beyan edebildi kv.

Amann neyse geçti gitti. Şimdu çekirdek ailemle mutluyum kocacım bazen sinir etse de

Sevgili kocacığıma küstüm (haberi yok daha ) geldim kızın odasındaki kanepeye uzandım ama uykum kaçtı.
yatağa girdiğimde horluyordu bizimki dürtekledim dön de sarıl diye, ters cevap verdi küstüm kalktım (ters cevap verirken aşkım demesi bir şeyi değiştirmez)
klasik 2 sayfa sitem mektubumu yazdım ama ilk defa daha önce yapmadığım bir şey yapıp yataktan kalktım.
Bence ben dayanamayıp giderim birazdan
Biliyorum sabah hatırlamayacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…