Ben aldim da kiz icinde durmadi, gerci hic bir sey de durmadi uc aylik olmasini bekliyorum bir umit :)
Buyrun gelin sizinkileri de bizim evde yapalım :)))) toplu aşı kampanyası :)))
Kanguru kizmomfotbaby ne ola ki
emzirdimm canim hiç kaçirirmiyimmKoş koş emzir :)))
oteki asilarla ayni gun yapta nerde yaparsan yap :))Anladım cnm iyi madem evde yaparız biz :)))
Bu aksam cok zor bi aksamdi.. cok kotu krizi tuttu yavrumun dogdugundan beri ilk kez boyle oldu. Annemin gittigi gune denk geldi hemde. Acaba bizim tecrubesizligimizden mi anlamadim..
iki saat katila katila agladi ne yaptiysak durmadi kivrandi sancidan. Onceleri yine bi sekilde durduruyoduk ama bu sefer durmadi. Biraz sakinlesince banyo yaptiralim dedik rahatlar. Babasiyla tek basimiza ilk kez banyosunu yaptirdik ama resmen hayal kirikligiydi ya. Eli ayagina dolandi beni de strese soktu. Ustune kizin krizi tuttu yine. ustunde sadece havluyla emzirmek zorunda kaldim dusunun artik..
Bi de o ara kendi stres yapip sen beni strese sokuyosun diye bana kizdi. Zaten sinirlerim laçka olmus. Ben bu sanci krizlerini normal karsiliyorum sakin kalmaya calisiyorum beni daha cok strese sokuyolar. Kiz susmayinca gitti bi de kv ve gorumceyi cagirdi. Tek basimiza basetmeyi ogrenmeliyiz diyorum yok dinleyen nerde. Yok bu cocuk niye agliyo biseyo var keain hadi doktora gidelim diye diye sinirlerimi bozdu ustune de kavga ettik. Zaten annemin gidisi mahvetmis beni.
Ustune onlar geldi onlarin sorularina cevap ver.. kiz uyudu allahtan kalktim odama gittim agladim agladim icim cikana kadar. bu gece cok kotu oldum cok. Yirmilik disim de azdi yine sanirim apse yapti tekrar onun agrisi da var.
Sukrediyorum her seye uzulmemeye calisiyorum ama olmuyor. Yetemiyorum basaramiyorum gibi hissettiriyor herkes. Bi rahat biraksalar kizimla beni..
Uyumuyo gunduz oyle bakiniyo salla salla uyumadi biberonu verdum sagdim da sutu icti uyudu solu emdi biraz ucuncu ayda bebislerin emme istegi azaliyormus oyle dio arkadastaçocugun mu gegregi batmis? sadece sag memedeykenmi agliyor
sol meme ne alemde, emme disinda biseyi varmi ?
tam bende anlamadim bebek ememezmis pörcük de deniyomusO ne demek gegrek batması?
Anam benim kangurum nolmus kanguruma :)Kanguru kiz
Merhabalar bebekle annenin başbaşa kalmasi konusunda ayni fikirdeyim.annelik içgüdüsel bir şey birazda okuyup arastirdinmi tamam.yeterki hasta olmasinlar.benim bebekle sıkıntım olmadığı halde eşim ve KV karışmadan edemez.bi akrabanin yeni doğan bebeğini hastaneye götürmüşler AC kalmis çocuk başında da birçok insan varmıs.bilememis kimse nasıl canım sıkıldı.bebeklere dayanamıyorum.burnuna damla sıkarken aglasa bizimki koşup geliyor noldu diye.yarım saat tut desem tutamaz ama.KV bir bu iki.annemse hep herseyime saygı duydu.yargılamadan fikrini söyledi.ben bıktım milleti uyarmaktan onlar bıkmadı laf duymaktan.bravo iyi azim.Geçer canım merak etme. Yani geçiyor. Dediğin gibi rahat bırakılman lazım bunu da eşine söyle bence ben söyledim rahat ettim
Devlet memurlari sut iznini toplu kullanamiyor maalesefhiç bilmiyorum cnm ama sanmıyorum varsa da kurumun insiyatifinde olabilir
Asinin iki cesidi var rotarix 2 doz rotatek 3 doz yapiliyo siringa seklinde siringayi yavasca oynatarak yediriyosun ebe bana verdirtti cok kolay esin evde yapabilir ama sonucta asi ve asi takvimine yazilmasi lazim ebenin.kontrolunde yapsaniz daha iyi bencekrizantemcik .!.:2 doz değil mi rota bi de eşim ben evde yaparım diyor evde yapilcak gibi bişi mi hastaneye gitmesek olurmu bunun için
Akrep burcu kocalar hep aynı demekki zor çok zor.İparkatrenin esi de mi akrepgerçekten berbat bi burç ama çok seviyorum kocamı
Merhabalar bebekle annenin başbaşa kalmasi konusunda ayni fikirdeyim.annelik içgüdüsel bir şey birazda okuyup arastirdinmi tamam.yeterki hasta olmasinlar.benim bebekle sıkıntım olmadığı halde eşim ve KV karışmadan edemez.bi akrabanin yeni doğan bebeğini hastaneye götürmüşler AC kalmis çocuk başında da birçok insan varmıs.bilememis kimse nasıl canım sıkıldı.bebeklere dayanamıyorum.burnuna damla sıkarken aglasa bizimki koşup geliyor noldu diye.yarım saat tut desem tutamaz ama.KV bir bu iki.annemse hep herseyime saygı duydu.yargılamadan fikrini söyledi.ben bıktım milleti uyarmaktan onlar bıkmadı laf duymaktan.bravo iyi azim.
Evet. Kendilerini sevdiriyorlar tutkulu adamlarİparkatrenin esi de mi akrepgerçekten berbat bi burç ama çok seviyorum kocamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?