2015 Şubat Anneleri

bu arada kusmugu cok kotu kokmuyodu ama yapis yapisti yani balgamliydi
Hasta lık kusması na benzemiyor canım pek.öksürmeden olmuştur bence.sana olmazmi bazen.boğazında birşey takılmış gibi öksürük tutar nmiden bulanır fln.
Şimdi nasıl

Canim oksurukten balgamdan o an midesi kalkmis kusmus gibi geldi bana. Tekrar etmez insallah. Gecmis olsun
olabilir belki canim. o kadar cok kustu ki ben şok oldum daha once hic kusmadigi icin.

gece boyu oksurdu. boyle kupkuru gicik oksurugu olur ya. uyuyamadi yavrum oksurukten. surekli uyandi. acaba kuru oksuruk niye oluyo? burnu tikali ya o mu akiyo bogazina acaba.
bu gece cok fenaydi allah beterinden korusun bi de yavrum gecenin bi koru oksurukten inlerken bile alkis yapiyo kafasi iyice gitti kiyamam

Hasta lık kusması na benzemiyor canım pek.öksürmeden olmuştur bence.sana olmazmi bazen.boğazında birşey takılmış gibi öksürük tutar nmiden bulanır fln.
Şimdi nasıl
evet canim oyleydi galiba. mesela simdi de oksurunce surekli yutkunuyo sanki bogazinda bi sey rahatsiz ediyo onu. ama kupkuru bi oksuruk gicik oksurugu. neden olur sence? gece uyutmadi resmen bu oksuruk.

gece atesi cikmadi. sadece oksurdu boyle bi de huzursuzdu. sabaha karsi daldi kesildi oksuruk simdi biraz once yine uyandi huzursuz. ama emdi bayagi uyutuyorum tekrar.

Erkek.çocukları geç konuşur canım.dr a.gitsen dört yaşında gel der
Otistik cocuklar göz teması asla kurmaz mesela.sizde.bu varmı
İki yaş çocuğum konuşmuyor hastamı.diye düşünmek için.Çok.erken

Diğer yaptıkları küçük.konuşunca bağırması fln kusjanclikdan olabilir:)
Kızına maaşa llah

Son düzenleme:
Tekrar grip.başladı herhalde
Burnuna yavaş ve damla damla yap serum û.bi tanesi yeter iki buruna.bi damla yap bekle biraz.öyle öyle.bitir yapmayı

Siz ant den sonra tamamen iyilestinizmiydi

canım benzer durum kuzenimde oldu. oğlu kızı doğduktan sonra konuşmayı biraktı. aralarında 1 buçuk yaş falan var onlarin da. baya bi doktora falan gitti o zaman, psikolojik dendi. mesela bezden de geç çıktı kızla birlikte. ne zaman ki kız tam konuşmaya başladı ağzını açmayan çocuk patır patır her şeyi konuşmaya başladı.
söylerken bırakmış olmasi bana kıskançlık gibi geldi.

geçmiş olsun begümkuzu ya. aynısını yaşadim daha yeni. balgami atmak için kusuyorlar canım. sonra yedirsen yine yerdi muhtemelen. gribal enf. ateş vardı. ateş gitti burun akintisi azaldı ama o gicik gibi oksuruk kalmisti. ona da kendi gececek dedi dr. birkac gundur azaldi o da.

Canim kiyamam ya Allah sifa versin. Duru da bazen aglarken alkis yapiyo ya da oynarkenki gibi kollarini salliyo. Sasiriyolar heralde ne yapacaklarini:)

Tekrar grip.başladı herhalde
Burnuna yavaş ve damla damla yap serum û.bi tanesi yeter iki buruna.bi damla yap bekle biraz.öyle öyle.bitir yapmayı

Siz ant den sonra tamamen iyilestinizmiydi
serumu dedigin gibi yapiyorum canim. sicak su buhari da yapiyorum. banyo yaptircam bugunde.

ant.den sonra tamamen iyilesti. iki aydir hiriltisi vardi balgami vardi gecmisti. cok iyiydi ama sadece bir hafta surdu. sonra birden bire boyle oldu bir gunde.

size de gecmis olsun canim. o kuru oksurum cok fena ya. sinirleniyo bi de. uyutmuyo da. insallah bizimki de hemen gecer.

yeb4 canım çok geçmiş olsun Nasıl korkmuşsundur.. Bana da sanki balgamdan gibi geldi hele de keyfi yerinde ateşi yoksa bişicik yoktur inşallah..

Bu arada Allah kavuştursun, ki yakın Zaman'da gideceksin Nasıl olsa :)

Canim kiyamam ya Allah sifa versin. Duru da bazen aglarken alkis yapiyo ya da oynarkenki gibi kollarini salliyo. Sasiriyolar heralde ne yapacaklarini:)
acaba cok oynaklar da bi turlu vazgecemiyolar mi ne. hastaliktan mahvilsak bile gobek atariz diyolar herhalde

sagol cicim balgami soktu ama resmen icinde balgam kalmis onceki hastaliklardan demekki. bi de keyfi yerine geldi kusunca. simdi daha iyi atesi de yok.

evet yakin zamanda gidicem allahtan yoksa acaip bunalima girerdim su an :))

sagol cicim balgami soktu ama resmen icinde balgam kalmis onceki hastaliklardan demekki. bi de keyfi yerine geldi kusunca. simdi daha iyi atesi de yok.

evet yakin zamanda gidicem allahtan yoksa acaip bunalima girerdim su an :))
Canım biliyorsun Ayaz'ın da burnu genelde tıkalı oluyor, gece mesela ağzı açık uyursa kuru bir öksürüğü oluyor ertesi gün Begüm de de öyledir bence.. Ben o serum fiz çok yapmıyorum hayta hiç çünkü kendime yaptım çok rahatsız oldum genzimi yaktı..Buhara tutuyorum ben de en güzeli ve doğalı gibi..

Bizim komsunun oglu da uc bucuk yasinda konusmaya basladi. Onu da dr dr gezdirdiler hicbise bulamadilar. En son bi dr inadindan konusmuyor psikolojik. Anne her solemek istedigini anliyor nasilsa die konusmuyor demis. Annesi o ginden sonra solemeden yapmiyordu istedigini. Oyle oyle konusmaya basladi ama mesela dort bucuk yasinda simdi hala cok net deil konusmasi ben anlayamiorum mesela.
Ayruca tv izlemek cocuklarin konusmasini etkiliyormus. Gec konusuyormus cocuklar.

Kızlar dün iş yerindeyken arabayı iş yerimin önüne park etmiştim yol kenarına çalıştığım kurumun çatısından kar kütlesi arabamın üstüne düştü ön cam paramparça oldu dağıldı ön kaput içe çöktü mahfoldu araba dışarı çıktık arabanın içi cam kırıkları dolmuştu temizledik filan kötü oldu baya şimdi sanayide tamir edilecek her yeri yaşadığınız yerde kar çoksa aman dikkat edin kızlar arabayı binalardan uzağa park edin

cok gecmis olsun iyiki kimse yoktu icinde. boyle dusun uzulme mala gelsin o bisey degil..

bende cok sevmiyorum o serumu zateb cok yavas yapiyorum. yaparken daha puakurtuyor sumuklerini rahatliyor. buhara tutmak da cok ise yariyor evet. odasinda kalorifer yaniyor ama su dolu kap var
islak havlu da koydum. kuru havadan benim bile bogazim kupkuru oluyor.
merkezi sistem bizim ev bi de acaip yakiyolar. kizin odasini kapatiyim diyorum ama gece soguk olur o zaman da. bilemedim napsam su hastaligi da hayirlisiyla atlatsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…