Sağol canım evet aynen cana gelen mala gelsin mal geri gelir sağlık gelmezcok gecmis olsun iyiki kimse yoktu icinde. boyle dusun uzulme mala gelsin o bisey degil..
Çok geçmiş olsun canım atlatır inşAllah acaba neden begümün gripleri uzun sürüyor her bebeğin bünyesi faklı canımbende cok sevmiyorum o serumu zatebcok yavas yapiyorum. yaparken daha puakurtuyor sumuklerini rahatliyor. buhara tutmak da cok ise yariyor evet. odasinda kalorifer yaniyor ama su dolu kap var
islak havlu da koydum. kuru havadan benim bile bogazim kupkuru oluyor.
merkezi sistem bizim ev bi de acaip yakiyolar. kizin odasini kapatiyim diyorum ama gece soguk olur o zaman da. bilemedim napsam su hastaligi da hayirlisiyla atlatsa..
aynen ya:)doğmadan ergene girdi bunlar :)
gecmıs olsunsagol cicimbalgami soktu ama resmen icinde balgam kalmis onceki hastaliklardan demekki. bi de keyfi yerine geldi kusunca. simdi daha iyi atesi de yok.
evet yakin zamanda gidicem allahtan yoksa acaip bunalima girerdim su an :))
gecmıs olsun. aman bı sadaka verın.Kızlar dün iş yerindeyken arabayı iş yerimin önüne park etmiştim yol kenarına çalıştığım kurumun çatısından kar kütlesi arabamın üstüne düştü ön cam paramparça oldu dağıldı ön kaput içe çöktü mahfoldu araba dışarı çıktık arabanın içi cam kırıkları dolmuştu temizledik filan kötü oldu baya şimdi sanayide tamir edilecek her yeri yaşadığınız yerde kar çoksa aman dikkat edin kızlar arabayı binalardan uzağa park edin
bilemiyorum canim ekimden beri hasta. bi hafta burnu akmadi onda da antibiyotik kullabmak zorunda kalmistik. bi haftacik iyi oldu yine sagolsun :))Çok geçmiş olsun canım atlatır inşAllah acaba neden begümün gripleri uzun sürüyor her bebeğin bünyesi faklı canım
tesekkur ederimaynen ya:)
gecmıs olsun
gecmıs olsun. aman bı sadaka verın.
acaba cok oynaklar da bi turlu vazgecemiyolar mi ne. hastaliktan mahvilsak bile gobek atariz diyolar herhalde
Gecmis olsun canim iyi ki sen parkederken olmamis Allah korusunKızlar dün iş yerindeyken arabayı iş yerimin önüne park etmiştim yol kenarına çalıştığım kurumun çatısından kar kütlesi arabamın üstüne düştü ön cam paramparça oldu dağıldı ön kaput içe çöktü mahfoldu araba dışarı çıktık arabanın içi cam kırıkları dolmuştu temizledik filan kötü oldu baya şimdi sanayide tamir edilecek her yeri yaşadığınız yerde kar çoksa aman dikkat edin kızlar arabayı binalardan uzağa park edin
Sağol canım evet Allah beterinden korusunGecmis olsun canim iyi ki sen parkederken olmamis Allah korusun
Büyüyünce hiç hastalanmaz inş hepsini bebekken atlatır ve Allah beterinden korusun inş begümü ve tüm bebişlerimizibilemiyorum canim ekimden beri hasta. bi hafta burnu akmadi onda da antibiyotik kullabmak zorunda kalmistik. bi haftacik iyi oldu yine sagolsun :))
neyse buna da sukur en kotusu bu olsun.
Evet canım çok tehlikeli valla arabayı pert etmiş bana düşseydi ölürdüm kesin yere yapışırdımyeb4 Can'ım çok geçmiş olsun, burnu tıkalı olduğu Zaman, ağzından nefes aldığında havayı ısıtıp yumuşatmamak, muhtemelen Boğaz'ı kuruyor ve oda kuru öksürük yapıyor. Kusması da arkadaşların dediği gibi balgamdan sanırım. Ilık ılık ıhlamur içir. Bol emzir, inşallah çabuk geçer.
BRBM geçmiş olsun Can'ım, orada kar düşmesi pek meşhur. Hatta ben oradayken bi öğretmen arkadaşımızın kafasına düşmüştü, ne oldu kızcağıza bilmem de durumu çok ağırdı, yoldan yada duvar dibinden yürü,Allah korusun..
cok ıyı anlıyorum. ne dıyeyım...Kizlar ben artik yemegi bile zor yapar duruma geldim. Bensiz bi saniye bile zor duruyo. Yanima gotursem orda da durmuyo oturmak istemiyo bu kez de. Kolum koptu resmen. Gunduz uykulari da cok azaldi. Yarim saatte uyaniyo. Geri uyutabilirsem sansliyim. Uyutamazsam bu kez de uykusunu alamamanin huysuzlugu basliyo. Gece zaten uykusu yeterli degil. 9-6 arasi uyuyo ama boluk porcuk. Ne ara uykusunu aliyo bilmiyorum. Bu kadar uyku cok az degil mi?
Beratta gece 11 gibi uyuyor sabah 7 de uyanıyor gündüz de iki defa uyuyor yarımşar saat o kadar canım demek ki yetiyor onlaraKizlar ben artik yemegi bile zor yapar duruma geldim. Bensiz bi saniye bile zor duruyo. Yanima gotursem orda da durmuyo oturmak istemiyo bu kez de. Kolum koptu resmen. Gunduz uykulari da cok azaldi. Yarim saatte uyaniyo. Geri uyutabilirsem sansliyim. Uyutamazsam bu kez de uykusunu alamamanin huysuzlugu basliyo. Gece zaten uykusu yeterli degil. 9-6 arasi uyuyo ama boluk porcuk. Ne ara uykusunu aliyo bilmiyorum. Bu kadar uyku cok az degil mi?
cok ıyı anlıyorum. ne dıyeyım...
ama uyku konusunu bende dusunuyordum. gecen gun komsumla konustuk. sonucta uykusu olsa uyur dıye. demekkı yetıyor dıye dusunuyorum. benım kızımında yarım saatı gectıgı nadırdır. iş miş hak getire:)
Ortalamalara takilmamak gerekiyo belki de dogru. Insanin aklina takiliyo iste yine de. Is guc ve bel agrisina da care bulamayacagiz buyumesini bekleyecegiz galiba:) ise baslayinca biraz farkli olur belki. Tum huysuzlugu bana genelde cunku:)Beratta gece 11 gibi uyuyor sabah 7 de uyanıyor gündüz de iki defa uyuyor yarımşar saat o kadar canım demek ki yetiyor onlara
olabilir:) nazları annelere:)Ortalamalara takilmamak gerekiyo belki de dogru. Insanin aklina takiliyo iste yine de. Is guc ve bel agrisina da care bulamayacagiz buyumesini bekleyecegiz galiba:) ise baslayinca biraz farkli olur belki. Tum huysuzlugu bana genelde cunku:)
aminnn canim amiiiinBüyüyünce hiç hastalanmaz inş hepsini bebekken atlatır ve Allah beterinden korusun inş begümü ve tüm bebişlerimizi
evet canim resmen horluyordu o kadar tikandiki burnu.yeb4 Can'ım çok geçmiş olsun, burnu tıkalı olduğu Zaman, ağzından nefes aldığında havayı ısıtıp yumuşatmamak, muhtemelen Boğaz'ı kuruyor ve oda kuru öksürük yapıyor. Kusması da arkadaşların dediği gibi balgamdan sanırım. Ilık ılık ıhlamur içir. Bol emzir, inşallah çabuk geçer.
BRBM geçmiş olsun Can'ım, orada kar düşmesi pek meşhur. Hatta ben oradayken bi öğretmen arkadaşımızın kafasına düşmüştü, ne oldu kızcağıza bilmem de durumu çok ağırdı, yoldan yada duvar dibinden yürü,Allah korusun..
Allah korumuş.çok geçmiş olsunSağol canım evet aynen cana gelen mala gelsin mal geri gelir sağlık gelmez
Erkek.çocukları geç konuşur canım.dr a.gitsen dört yaşında gel der
Otistik cocuklar göz teması asla kurmaz mesela.sizde.bu varmı
İki yaş çocuğum konuşmuyor hastamı.diye düşünmek için.Çok.erken
Diğer yaptıkları küçük.konuşunca bağırması fln kusjanclikdan olabilir:)
Kızına maaşa llah
canım benzer durum kuzenimde oldu. oğlu kızı doğduktan sonra konuşmayı biraktı. aralarında 1 buçuk yaş falan var onlarin da. baya bi doktora falan gitti o zaman, psikolojik dendi. mesela bezden de geç çıktı kızla birlikte. ne zaman ki kız tam konuşmaya başladı ağzını açmayan çocuk patır patır her şeyi konuşmaya başladı.
söylerken bırakmış olmasi bana kıskançlık gibi geldi.
Göz teması kuruyoruz çok şükür :) yabancı televizyon izleniyor evde günde bir saat kadar da Türkçe çizgi film izlettiriyordum sakince otursun diye çok aktif çünkü zaten izlerken de uyuya kalıyorBizim komsunun oglu da uc bucuk yasinda konusmaya basladi. Onu da dr dr gezdirdiler hicbise bulamadilar. En son bi dr inadindan konusmuyor psikolojik. Anne her solemek istedigini anliyor nasilsa die konusmuyor demis. Annesi o ginden sonra solemeden yapmiyordu istedigini. Oyle oyle konusmaya basladi ama mesela dort bucuk yasinda simdi hala cok net deil konusmasi ben anlayamiorum mesela.
Ayruca tv izlemek cocuklarin konusmasini etkiliyormus. Gec konusuyormus cocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?