2015 Şubat Anneleri

Benim kızımın 3 hafta sürdü o balgamlı öksürüğü,ateş ve halsizlik olmadı hiç.. Elma çayı,ballı limon verdim,bol bol tarhana ve şehriye çorbası içirdim tavuk suyuna.. Geçti kendiliğinden.. 10.gün dr.a götürdüm ciğerleri temiz mi diye,temiz çıktı :) ilaçsız atlattık çok şükür..

Babasının kucağında uyurken ki hallerini yaptırabilirsin şeker hamurundan. Onu yemezsiniz biblo gibi durur. Şöyle omzuna yatmış gibi bi figür. Hem belki duru ya ilham olur da gece uyur :))
Canim ben de oyle biseye karar verdim en son. Pastaci da dedi pastanin alti oluyo ya orayi genis tutariz figurleri oraya koyariz diye. Uyuma da iyi fikir:) Duru teror estiriyo valla artik geceleri.

Canim hamilelik nasil gidiyo? Belli oldu mu cinsiyet?

Iyi pazarlar kizlar. Su uyku teroru denen seyi arastirdim haftada 1 falan olur diyo. Bizimki 1 haftadir neredeyse teror estiriyo:) Sebebini anlayamiyorum tam. Geniz etinden dolayi burnu her gece tikali ona mi sinir oluyo da uyuyamayinca agliyo diyorum.

Ayy ozendim.bu sene esimde ben de çok yorulduk.şöyle spa msj vs yaptırsak diye hayal kuruyordum gecen.uç çocuk arasında bi kavga.hayal bile kurdurmadilar yav.lafımı bile bitiremedim.ben de hiç hamama gitmedim.merak ediyorum aslında.kahve masajı nasil ki.

Tavsiyen için sağol canım. Bende uygulayayım.

Bende masaj istiyotdum spa falan profesyonel bişey ama o kadar ağrımış ki her yerim kadına pek yaptıramadım bile o yüzden spadan vaz geçtim şimdilik. Kahve masajı türk kahvesini suyla karıştıyor ve bütün vücuduna masaj yaparak sürüyor . Kahve zaten peeling etkisi yapıyor çık da güzel kokuyor. Yumuşatıyor. Evde kendimiz de yapabiliriz aslında. Ama bi başkası yapınca daha rahatlıyor insan. Çocukları iki saatliğine unut ve yap gerçekten harika oluyor.

mery60 Hama'm bizim buralarda çok dünyanın em güzeli yeri hamama gidince sanki insan Bi daha hiç kirlenmeyecekmiş gibi hissediyor :)çok iyi yapmışsın Hama'ma gitmekle :))
Şişko falan değilsin en azından fotolarda gayet iyisin tabi eski kilonda olmayınca olmuyor.. Benim 57 ile hamile kalmıştım 30 kilo almıştım şu an 67'im 60 bari olsam Bi de fotolarda daha da Bi şişkı görüyorum kendimi

atladim boyle ama cevap vermeden duramadim :) tasinmayacak aksine evine xok yakina cikti tayin ondan sevindik. uzak bi yerdeydi.

bende cok severim cok iyi dusunmussun kucuk prensi :)
bu arada sen instagram kullaniyor musun?
Yok cnm kullanmıyorum.

Evet cnm Mustafa.İnstagram yok

Ay hemen cevaplaya basmışım yanlışlıkla.
İnşallah sen de istediğin gibi bir doğumgünü yaparsın Ayaza.İlk olunca insan çok hevesleniyor.Güzel güzel kutlayalım yaşgünlerini.Benim bebekliğime dair en çok baktığım fotoğraf 1 yaş doğumgünü fotoğrafım.O yüzden bol bol fotoğraf çekmek lazım.Doğumgünü fotoları hep özel oluyor nedense.

İyi gecelwer bayanlar. Size vbi sorum var. Sim bizimki emmiyor. Gece 80_100 cc sut iciriyordum zorla simdi onu da icmiyor. Ortalama 11 saat gece uykusu var. Hic icmezse cok uzun sure ac kalmis olmaz mi ?

Sallanan at da güzel olur,hem bozulacak kırılacak bişey değil.Saklarsın belki de.Koordinasyon teli denilen şeyden aldım ben.10 gün falan oldu,yüzüne bakmıyor beyefendi. Belki biraz daha büyüyünce ilgilenir diye kaldırmadım ben de.Duruyor öyle.
Denizci teması da güzel.Çok yakışıyor erkek bebeklere.Bizim ev de klimalı biz de dışarıda kutlayacağız kalabalık olacak eve sığdırmak zor olacak o kadar insanı.

Benim oğlumun da saçı çok uzadı,toplamak zorunda kalıyorum önden.O yüzden kız sananlar bizde de çok :) Ama dediğin gibi kıyafete bi baksalar gömlek pantolon spor ayakkabı falan erkek olduğu kabak gibi ortada.

Canım teşekkür ediyorum aşırı bi kilom yok da yaşıma göre daha fit olsam keşke. Spor şart onun için. Hama'm harikaymış gerçekten. Daha önceden gitseymişim keşke, valla imkanım olsa her hafta giderim, sultan sülümanın kızları gibi oldum ohhh misss:))

Bende topladım kız olsa pek şeker olacakmış yavruşum:)

Kız senin kaç tane eltin var? Ben bi tanesini biliyorum,sahi o ne yaptı? Tamamen barıştılar mı artık?

İyi gecelwer bayanlar. Size vbi sorum var. Sim bizimki emmiyor. Gece 80_100 cc sut iciriyordum zorla simdi onu da icmiyor. Ortalama 11 saat gece uykusu var. Hic icmezse cok uzun sure ac kalmis olmaz mi ?
Can'ım yatmadan önce tok tutan bişey yese gece acıkmaz merak etme. Bizimkiler şu an sadece alışkanlıktan uyanıyor.

Can'ım yatmadan önce tok tutan bişey yese gece acıkmaz merak etme. Bizimkiler şu an sadece alışkanlıktan uyanıyor.

Bugun hicbisi yemedi en son 17:30 da kavanoz sutlac yedirebildim 19:30 da uyudu. Sabah 08:30 gibi kahvalti yapcak. Cok uzun sanki. Ben bile acikirim bu kdr uzun ac kalsam :\ nie sut icmio onu da anlamadim. Gunduz de icmiyor. Hicbir sekilde sute alistiramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…