Benim kızımın 3 hafta sürdü o balgamlı öksürüğü,ateş ve halsizlik olmadı hiç.. Elma çayı,ballı limon verdim,bol bol tarhana ve şehriye çorbası içirdim tavuk suyuna.. Geçti kendiliğinden.. 10.gün dr.a götürdüm ciğerleri temiz mi diye,temiz çıktı :) ilaçsız atlattık çok şükür..Selamssss kızlar. ilk kez Hamama Gittim hayatımda, ayyy ne güzelmiiiiiş meğer. İki saat yıkandık kardeşimle, bide Türk kahvesi masajı yaptırdım, yımışacık oldum pamuk oldumgitmeyen varsa, tereddüt eden varsa düşünmeden gitsin, hem harika bi bakım hem dinlenme fırsatı, bi gevşedim ki valla :)) Tuna küt küt öksürüyor yav keyfi iyi de Boğaz'ı acıyordur, annem babam illa doktora gidelim diyorlar, balgamlı gibi öksürük, ciğerlere inip daha beter olmasından korkuyorum, ne yapsam bilemedim, burunda akıyor..
Anne evinde baya göbek yaptım, artık gidince az yer çok hareket ederim, mecburen eski tempo. Bahar'da geliyor, yürüyüşe çıkarım inşallah, fekat D.günü fotolarında şişko bi anne olacak
Canim ben de oyle biseye karar verdim en son. Pastaci da dedi pastanin alti oluyo ya orayi genis tutariz figurleri oraya koyariz diye. Uyuma da iyi fikir:) Duru teror estiriyo valla artik geceleri.Babasının kucağında uyurken ki hallerini yaptırabilirsin şeker hamurundan. Onu yemezsiniz biblo gibi durur. Şöyle omzuna yatmış gibi bi figür. Hem belki duru ya ilham olur da gece uyur :))
Canim hamilelik nasil gidiyo? Belli oldu mu cinsiyet?Benim kızımın 3 hafta sürdü o balgamlı öksürüğü,ateş ve halsizlik olmadı hiç.. Elma çayı,ballı limon verdim,bol bol tarhana ve şehriye çorbası içirdim tavuk suyuna.. Geçti kendiliğinden.. 10.gün dr.a götürdüm ciğerleri temiz mi diye,temiz çıktı :) ilaçsız atlattık çok şükür..
Ayy ozendim.bu sene esimde ben de çok yorulduk.şöyle spa msj vs yaptırsak diye hayal kuruyordum gecen.uç çocuk arasında bi kavga.hayal bile kurdurmadilar yav.lafımı bile bitiremedim.ben de hiç hamama gitmedim.merak ediyorum aslında.kahve masajı nasil ki.Selamssss kızlar. ilk kez Hamama Gittim hayatımda, ayyy ne güzelmiiiiiş meğer. İki saat yıkandık kardeşimle, bide Türk kahvesi masajı yaptırdım, yımışacık oldum pamuk oldumgitmeyen varsa, tereddüt eden varsa düşünmeden gitsin, hem harika bi bakım hem dinlenme fırsatı, bi gevşedim ki valla :)) Tuna küt küt öksürüyor yav keyfi iyi de Boğaz'ı acıyordur, annem babam illa doktora gidelim diyorlar, balgamlı gibi öksürük, ciğerlere inip daha beter olmasından korkuyorum, ne yapsam bilemedim, burunda akıyor..
Anne evinde baya göbek yaptım, artık gidince az yer çok hareket ederim, mecburen eski tempo. Bahar'da geliyor, yürüyüşe çıkarım inşallah, fekat D.günü fotolarında şişko bi anne olacak
Tavsiyen için sağol canım. Bende uygulayayım.Benim kızımın 3 hafta sürdü o balgamlı öksürüğü,ateş ve halsizlik olmadı hiç.. Elma çayı,ballı limon verdim,bol bol tarhana ve şehriye çorbası içirdim tavuk suyuna.. Geçti kendiliğinden.. 10.gün dr.a götürdüm ciğerleri temiz mi diye,temiz çıktı :) ilaçsız atlattık çok şükür..
Bende masaj istiyotdum spa falan profesyonel bişey ama o kadar ağrımış ki her yerim kadına pek yaptıramadım bile o yüzden spadan vaz geçtim şimdilik. Kahve masajı türk kahvesini suyla karıştıyor ve bütün vücuduna masaj yaparak sürüyor . Kahve zaten peeling etkisi yapıyor çık da güzel kokuyor. Yumuşatıyor. Evde kendimiz de yapabiliriz aslında. Ama bi başkası yapınca daha rahatlıyor insan. Çocukları iki saatliğine unut ve yap gerçekten harika oluyor.Ayy ozendim.bu sene esimde ben de çok yorulduk.şöyle spa msj vs yaptırsak diye hayal kuruyordum gecen.uç çocuk arasında bi kavga.hayal bile kurdurmadilar yav.lafımı bile bitiremedim.ben de hiç hamama gitmedim.merak ediyorum aslında.kahve masajı nasil ki.
Yok cnm kullanmıyorum.atladim boyle ama cevap vermeden duramadim :) tasinmayacak aksine evine xok yakina cikti tayin ondan sevindik. uzak bi yerdeydi.
bende cok severim cok iyi dusunmussun kucuk prensi :)
bu arada sen instagram kullaniyor musun?
Evet cnm Mustafa.İnstagram yokYok Canm ben merkezden 80 kmlik bir ilçeye gidip geliyordum şimdi merkeze çıktı yakın evime :)
Ayyy küçük prens de çok güzel bir fikir, yaparsın yaparsın :) inşallah güzel olur, ben şimdiye kadar Ayaz'ın kolik sancılarından dolayı hiç bişi yapamadım bari doğum gününü istediğim gibi yapayım istiyorum :)) bu arada senin İnstagram yok demi Mustafa'yı merak ediyordum Mustafa idi demi ismi kuzumun :))
Ay hemen cevaplaya basmışım yanlışlıkla.Yok Canm ben merkezden 80 kmlik bir ilçeye gidip geliyordum şimdi merkeze çıktı yakın evime :)
Ayyy küçük prens de çok güzel bir fikir, yaparsın yaparsın :) inşallah güzel olur, ben şimdiye kadar Ayaz'ın kolik sancılarından dolayı hiç bişi yapamadım bari doğum gününü istediğim gibi yapayım istiyorum :)) bu arada senin İnstagram yok demi Mustafa'yı merak ediyordum Mustafa idi demi ismi kuzumun :))
Sallanan at da güzel olur,hem bozulacak kırılacak bişey değil.Saklarsın belki de.Koordinasyon teli denilen şeyden aldım ben.10 gün falan oldu,yüzüne bakmıyor beyefendi. Belki biraz daha büyüyünce ilgilenir diye kaldırmadım ben de.Duruyor öyle.Peluş sallanan at alcak annemler diğer hiç kimse sormuyo zaten ne alalım diyeşu koordinasyon teli mi ne boncuklu karışık bişey onu istiyorum ama alan olmazsa ben alırım artık.tema düşünmedim daha hic bi fikrim yok denizci temalı olabilir belki.sizin daha var evet havalar da düzelir biraz o zaman à suan hersey işkence bence ev buz gibi bizim klima li o yüzden arkadasin cafede yapcaz aslında çocuk bişey anlamıyo sanki kendimiz için gibi oluyo amaa olsun güzel yinede
Benim oğlumun da saçı çok uzadı,toplamak zorunda kalıyorum önden.O yüzden kız sananlar bizde de çok :) Ama dediğin gibi kıyafete bi baksalar gömlek pantolon spor ayakkabı falan erkek olduğu kabak gibi ortada.@fyz35 zatrn kıza benziyor küpeye gerek yok :) ona erkek diyenlerin gözü kör galiba :)) hoş ayaza da hep kız mı diyorlar, Bi de saçı uzadı Ayaz'ın baya tamamen kız sanıyorlar.. Da insan Bi kıyafetlere bakar çocuk hep erkek kıyafetleri giyiyor :)
Canım teşekkür ediyorum aşırı bi kilom yok da yaşıma göre daha fit olsam keşke. Spor şart onun için. Hama'm harikaymış gerçekten. Daha önceden gitseymişim keşke, valla imkanım olsa her hafta giderim, sultan sülümanın kızları gibi oldum ohhh misss:))mery60 Hama'm bizim buralarda çok dünyanın em güzeli yeri hamama gidince sanki insan Bi daha hiç kirlenmeyecekmiş gibi hissediyor :)çok iyi yapmışsın Hama'ma gitmekle :))
Şişko falan değilsin en azından fotolarda gayet iyisin tabi eski kilonda olmayınca olmuyor.. Benim 57 ile hamile kalmıştım 30 kilo almıştım şu an 67'im 60 bari olsamBi de fotolarda daha da Bi şişkı görüyorum kendimi
Bende topladım kız olsa pek şeker olacakmış yavruşum:)Benim oğlumun da saçı çok uzadı,toplamak zorunda kalıyorum önden.O yüzden kız sananlar bizde de çok :) Ama dediğin gibi kıyafete bi baksalar gömlek pantolon spor ayakkabı falan erkek olduğu kabak gibi ortada.
Kız senin kaç tane eltin var? Ben bi tanesini biliyorum,sahi o ne yaptı? Tamamen barıştılar mı artık?kuçuk eltime sinir oluyorum
çocuklari en ufak hastalikda dr a goturup igneleri yedirtiyor
benim çocuklugumu yasiyor yazik o çocuklar
bademcik sisti igne, oksurdu igne hapsurdu igne
simdide çocugun hasta resmini atmis hastaneden, atesini dusuremiyolarmis, enfeksiyon kana karismis diyor
antibiyotik yiyor çocuk damardan 24 saatir haala ates varmis
viral hastalik , belki de domuz gribi ama eltime agzimi bile açmam, beni dinlemez , Allah çocuga yardim etsin
neyse sinir oldugum konu o deildi
çocuk ignelerden o kdr korkmus ki hasta oldugunda soylemiyormus
ilerlemi$ oyle oluncada mudahale edilmedigi için
gerçi buda mantikli deilde ama neyseeee
sizde çocuklara zirt pirt igne fln vurdurmayin size daha çok sinir olurum heeee
Can'ım yatmadan önce tok tutan bişey yese gece acıkmaz merak etme. Bizimkiler şu an sadece alışkanlıktan uyanıyor.İyi gecelwer bayanlar. Size vbi sorum var. Sim bizimki emmiyor. Gece 80_100 cc sut iciriyordum zorla simdi onu da icmiyor. Ortalama 11 saat gece uykusu var. Hic icmezse cok uzun sure ac kalmis olmaz mi ?
Can'ım yatmadan önce tok tutan bişey yese gece acıkmaz merak etme. Bizimkiler şu an sadece alışkanlıktan uyanıyor.
Bitİrdim canım çok şükürİş güç varken öyle oluyorlar niyeyse.abartiyorlar.yerlesmeyi kolayladin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?