2015 Şubat Anneleri

Valla bende 2 diyince endişelendim sonra her şey çok iyi dedi. Amann tırlatmadan doğursak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay sorma ya valla bi doğsunlar neler yapıcaz onlara Bu arada kilo konusunu hiç takma bence benim hiç umrumda değil zaten kaç tane çocuk yapıcaz keyfini çıkar boşver sadece bebeğe zararı dokunacak kadar olmasın yeter. Doğumdan sonra burdan diyet reçetelerimizi ve egzersiz tüyolarımızı da paylaşırız

Geçmiş olsun.nazar mı değdi ne? Serumu al rahatlarsın biraz.

Valla şu halime yani kusmam azaldı diye nazar değecekse neyine değecek hamilelik çok zor işte çok zorrrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar hamileliğinizin kaçıncı haftasında cinsiyetleri öğrendiniz bana doktor 13. Haftada kız dedi pek inanmadım

Tadini bilmedigimiz seye asere bilirmiyiz ki bilmiyorum markete gidiyoruz abidik gubidik herseyi goruyoruz canimiz cekmiyor burda bahsettik diye canimiz mi cekecek kizmayin bana ama nete telefona verecek uc bes kurusumuz varsa bahsettiklerimizi alabilecek durumumuzda var gibi geliyor bana art niyetle soylemedim yanlisim varsa kusura bakmayin bu muhabbet baydi artik gibi geldi ....

Arkadaşlar hamileliğinizin kaçıncı haftasında cinsiyetleri öğrendiniz bana doktor 13. Haftada kız dedi pek inanmadım
Bana 12. Haftada erkek dedi 14. Haftada kesin erkek dedi degisebilir mi dedim erkek cocuklarda pek degisiklik olmuyor dedi ama bir arkafasima 8. Ayina kadar erkek dedi ondan sonra kiz dogdu ayrintiliya giresiye inanmam ben yaaaa :)))

bana 12. Haftada erkek dedi 14. Haftada kesin erkek dedi degisebilir mi dedim erkek cocuklarda pek degisiklik olmuyor dedi ama bir arkafasima 8. Ayina kadar erkek dedi ondan sonra kiz dogdu ayrintiliya giresiye inanmam ben yaaaa :)))

ama bn alış verişe başlayayım artık mink minik diyorum ama sonradan bunları duyunca ne yapacağımı bilmiom bn ya

Ben valla zaten kilo takıntılıyım doğumdan sonra şişman kalma ihtimalim yok. İş bebek koşturmaktan sanmıyorum kilo kalsın. Kalsa bile spor plates ne varsa yaparım artık. Bir de aşırı azimliyimdir bir şeyi kafaya taktımı bitti.siz.zayıfsınız takmayın zaten alıp alabileceğiniz 30 kilo öyleyken bile. 100 kiloya varmazsınız.
İlk listede herkesin kilosunu inceledim.

Ahahaha alemsin ya ☺️ ee tmm işte zaten bebişlerin peşinde koşmaktan kilo falan kalmayacak salla gitsin 😘

Valla şu halime yani kusmam azaldı diye nazar değecekse neyine değecek hamilelik çok zor işte çok zorrrrr

Valla zor hele siz daha zor geçiriyorsunuz. Son çırpınışlar geçecek inşallah az kaldı sabır sabır.

Bana da 13+ 1 kız dedi. Yüksek ihtimalli olaraktan.

ama bn alış verişe başlayayım artık mink minik diyorum ama sonradan bunları duyunca ne yapacağımı bilmiom bn ya
Bende birseyler almak icin can atiyorum ama 6. ayda a karar verdim 3 ayda tamamlarim herseyini annem orgulerini yapiyor daha evlenmeden cok tatli battaniyesini falan ormustu zaten gecen senden de kapi susunu bebek sekerlerini kendim yapmistim kayinvaldem yatak ortusunu yastigini carsaflarini yaptiriyor dort gozle pasayi bekliyoruz

Ben hemen kız diye inandım alayım dedim.değişirse de hediye vermeyi seviyorum hediye ederim.maksat motive olmak

bana da 13+ 1 kız dedi. Yüksek ihtimalli olaraktan.

valla bnmkine de örgülere başladılar ama durun diyorum çünkü pembe yapıorlar kız diye ama başalamamız gerekior diorlar çünkü aileye 3 torun gelior görümcem ve eltim de hamile ancak yani renkli ultrasondan bakıldı doğru mudur aceba:44:

Kızlarr ben geldim yazmışsınız yine baya baya ben bir kaç gündür sabahları kusmayınca zofran içmemeye karar verdim ama akşamına bildiğiniz kusma krizilerine girdim 2 defa kustum ağzıma zerre birşey koyamadım doktor ilaca mecbur devam dedi bu sabahta kan geldi korktum hemen doktora gittik neyseki çok şükür bebeğimizin maşallahı varmış kalbi atıyordu pıt pıt :) ense kalınlığı 0.92 çıktı doktor güzel dedi bir sorun yok dedi benim pıttırcığımda büyümüş teyzeleri maşallah deyin kuzuma :)

Eklentiler

• $1407610125063.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 61

maşallah senin pıtırcığınaaaa
ben çok özledim yaaa daha 15 gün var gitmeme nasıl geçecek zaman

Benimde bulantılarım bitti gibi çok şükür. Sadece bugün pazara gimiştim herşey çok koktu. Eve gelinde istifra ettim. Ama genel olarak iyiyim çok şükür. Darısı başınıza inşaAllah:) bu arada 13+2 yim.

Sordum onceden de ama sanirim kimsenin tsh hormonu yuksek cikmadi. Tedavi gormeye ne zaman baslaniyor Turkiyede? 13.haftada yeni tedaviye basladik.Deger 3.3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…