Valla bende 2 diyince endişelendim sonra her şey çok iyi dedi. Amann tırlatmadan doğursak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun.nazar mı değdi ne? Serumu al rahatlarsın biraz.
Ahanda ben ejderha meyvesi aşerdim neolcak şimdişaka bi yana size katılıyorum kızlar kaç kez bişyler yazacak oldum geri sildim sor şeyleri bulunmayan şeyleri ztn yazmayız ki yazsak da nolcak yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana 12. Haftada erkek dedi 14. Haftada kesin erkek dedi degisebilir mi dedim erkek cocuklarda pek degisiklik olmuyor dedi ama bir arkafasima 8. Ayina kadar erkek dedi ondan sonra kiz dogdu ayrintiliya giresiye inanmam ben yaaaa :)))Arkadaşlar hamileliğinizin kaçıncı haftasında cinsiyetleri öğrendiniz bana doktor 13. Haftada kız dedi pek inanmadım
bana 12. Haftada erkek dedi 14. Haftada kesin erkek dedi degisebilir mi dedim erkek cocuklarda pek degisiklik olmuyor dedi ama bir arkafasima 8. Ayina kadar erkek dedi ondan sonra kiz dogdu ayrintiliya giresiye inanmam ben yaaaa :)))
Eki Görüntüle 1214560 . Donuyorum bgn çok kötü oldum hem kusmalar hem ishal mahvetti bni hacetepeye geldm serum alıyrm dondum ama buz gbi oldum
Ay sorma yavalla bi doğsunlar neler yapıcaz onlara Bu arada kilo konusunu hiç takma bence benim hiç umrumda değil zaten kaç tane çocuk yapıcaz keyfini çıkar boşver sadece bebeğe zararı dokunacak kadar olmasın yeter. Doğumdan sonra burdan diyet reçetelerimizi ve egzersiz tüyolarımızı da paylaşırız
Ben valla zaten kilo takıntılıyım doğumdan sonra şişman kalma ihtimalim yok. İş bebek koşturmaktan sanmıyorum kilo kalsın. Kalsa bile spor plates ne varsa yaparım artık. Bir de aşırı azimliyimdir bir şeyi kafaya taktımı bitti.siz.zayıfsınız takmayın zaten alıp alabileceğiniz 30 kilo öyleyken bile. 100 kiloya varmazsınız.
İlk listede herkesin kilosunu inceledim.
Valla şu halime yani kusmam azaldı diye nazar değecekse neyine değecek hamilelik çok zor işte çok zorrrrr
Arkadaşlar hamileliğinizin kaçıncı haftasında cinsiyetleri öğrendiniz bana doktor 13. Haftada kız dedi pek inanmadım
Bende birseyler almak icin can atiyorum ama 6. ayda a karar verdim 3 ayda tamamlarim herseyini annem orgulerini yapiyor daha evlenmeden cok tatli battaniyesini falan ormustu zaten gecen senden de kapi susunu bebek sekerlerini kendim yapmistim kayinvaldem yatak ortusunu yastigini carsaflarini yaptiriyor dort gozle pasayi bekliyoruzama bn alış verişe başlayayım artık mink minik diyorum ama sonradan bunları duyunca ne yapacağımı bilmiom bn ya
ama bn alış verişe başlayayım artık mink minik diyorum ama sonradan bunları duyunca ne yapacağımı bilmiom bn ya
cnm kaçıncı haftadasın banada doktorum en son gittiğimde kız demişti ama pek güvenemedim çünkü 13. haftadaydım
bana da 13+ 1 kız dedi. Yüksek ihtimalli olaraktan.
bende birseyler almak icin can atiyorum ama 6. Ayda a karar verdim 3 ayda tamamlarim herseyini annem orgulerini yapiyor daha evlenmeden cok tatli battaniyesini falan ormustu zaten gecen senden de kapi susunu bebek sekerlerini kendim yapmistim kayinvaldem yatak ortusunu yastigini carsaflarini yaptiriyor dort gozle pasayi bekliyoruz
Kızlarr ben geldim yazmışsınız yine baya baya ben bir kaç gündür sabahları kusmayınca zofran içmemeye karar verdim ama akşamına bildiğiniz kusma krizilerine girdim 2 defa kustum ağzıma zerre birşey koyamadım doktor ilaca mecbur devam dedi bu sabahta kan geldi korktum hemen doktora gittik neyseki çok şükür bebeğimizin maşallahı varmış kalbi atıyordu pıt pıt :) ense kalınlığı 0.92 çıktı doktor güzel dedi bir sorun yok dedi benim pıttırcığımda büyümüş teyzeleri maşallah deyin kuzuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?