2015 Şubat Anneleri

Ilk defa aciktim ve de adam akilli yemek yedim derken mideme tas oturdu sanki fenalardayim yangini da cabasi off doguma dek mideyi cekcem sanirim ben

Ilk defa aciktim ve de adam akilli yemek yedim derken mideme tas oturdu sanki fenalardayim yangini da cabasi off doguma dek mideyi cekcem sanirim ben

soda iç canım iyi geliyor bende çok yiyince içiyorum
işin kötüsü benimde midem çocukluğumdan beri çok hassastır
bu dönem iyice bi hassaslaştı

işyerinde ne bulurlarsa ağzıma tıkıyolar
çok zayıfsın çocuk beslenemeyecek deyip getiren mi ararsın
sana değil yeğenimize getirdik diyen mi ararsın
8 saat hiç durmadan yiyorum ama hala 100 gram alamadım
doktorun dediği gibi
kedi yavrusu gibi bişey doğurcam galiba

Sordum onceden de ama sanirim kimsenin tsh hormonu yuksek cikmadi. Tedavi gormeye ne zaman baslaniyor Turkiyede? 13.haftada yeni tedaviye basladik.Deger 3.3.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bildiğim kadarıyla hemen testten sonra başlanır ilaca. benim 1 küsürlü bişey çıktı doktor güzel dedi. yani 3. sanırım yüksek. o yüzden ne kadar erken okadar iyi

maşallah senin pıtırcığınaaaa
ben çok özledim yaaa daha 15 gün var gitmeme nasıl geçecek zaman

Teşekkür ederiz canım benim
Aslında benimde 15 gün vardı ama bugün kan görünce koştura koştura gittik çok şükür birşey yokmuş inşallah seninkide çok iyidir

ben salı günü gittiğimde fazla hareket etmiyor diye kafaya taktım sanırım
o günden beri tatlı yemekten içim bayıldı
salı günü 2li test sonuçlarımı aacağım inşallah temiz çıkar da bayram yaparım

bildiğim kadarıyla hemen testten sonra başlanır ilaca. benim 1 küsürlü bişey çıktı doktor güzel dedi. yani 3. sanırım yüksek. o yüzden ne kadar erken okadar iyi

Evet 3 yuksek canm. Burada kan testi taa 12.haftada yapildi. Ilk 3 ay ilacsiz gecti. Korkuyorum. Bebegimin beyin gelisimi insallah olumsuz yonde etkilenmemistir

Evet 3 yuksek canm. Burada kan testi taa 12.haftada yapildi. Ilk 3 ay ilacsiz gecti. Korkuyorum. Bebegimin beyin gelisimi insallah olumsuz yonde etkilenmemistir

korkma bir şey olmaz allahın izni ile elinde olan birşey değilki bazı doktorlar işte aslında hemen istemeleri gerekirken umursamıyorlar. ama olsun rabbim evladını korumuştur. gönlünü ferah tut

s.a arkadaşlar.anababa evi dinlenme tesislerindeki tatilim bitti.nasıl özlemişim ailemle olmayı.rahatlık iyi geldi.az yediğim sürece bulantılar yok denecek kadar azaldı.bayramda bütün kızlar toplandık.sadece tek gecemiz vardı.bense horul horul uyudum.ayy oturayım diyorum yok bi tatlı uyku bastırıyor.şimdi de ilçe değiştiriyoruz.taşınma telaşımız var.evin bu dağınık hali bulantılarımı geri getiriyor.

fazlamı yedin.acık fazla yiyim benimde oturuyor.az az yiyince çok rahatsız etmiyor.baban nasıl oldu.tatile gidip geldin mi.yolda sıkıntı olmadı inşallah.geçmişi okuyamadım.yazmışsındır mutlakada.

Büyür o annesi üzülme sen

Cok şükür sikinti olmamasına sevindim ilac verdi mi dr

fazlamı yedin.acık fazla yiyim benimde oturuyor.az az yiyince çok rahatsız etmiyor.baban nasıl oldu.tatile gidip geldin mi.yolda sıkıntı olmadı inşallah.geçmişi okuyamadım.yazmışsındır mutlakada.

Normal standarda göre cok degil de epeydir yemeye yemeye mide küçüldü galiba.babam beklemede erteleme oldu operasyonda prosedurle ilgili bir sikintidan dolayı beklenedeyiz biraz daha buralardayim simdilik.gelirken bacaklarima cok kramp girmesi disinda bekledigimden iyi gecti yolculuk idare ettik şükür dönüşte nasil olur bilemiyorum. Sen bitirdin sanirim tatili geldin sıcaklara yine dra nereye gidiyordun sen canım ayni ildeyiz sanırım

herkese mrb arkadaşlar bnm bu ay normalde randevum 24 ağustosa acaba 9 gün önceden gitsem sorun olur mu tatile gidecez hemde cinsiyetini tam öğrenmek istiyorum artık 2 li testin sonucunu da verecem dr a sorun olmaz değil mi

herkese mrb arkadaşlar bnm bu ay normalde randevum 24 ağustosa acaba 9 gün önceden gitsem sorun olur mu tatile gidecez hemde cinsiyetini tam öğrenmek istiyorum artık 2 li testin sonucunu da verecem dr a sorun olmaz değil mi

Randevu alabiliyorsan neden sorun olsun ki ben de bi dr bulamadim söyle ultrasonu iyi olan Avrupa yakasında

Randevu alabiliyorsan neden sorun olsun ki ben de bi dr bulamadim söyle ultrasonu iyi olan Avrupa yakasında
yok bn istanbulda değilim aksaray ilindeyim dr um çok iyi ultrasonuda iyi de bn malatyalıyım malatyada kız dediler renkli ultrasondan baktırdım yinede şüpheliyim o zaman bn ayın 16 sına alayım randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…