2015 Şubat Anneleri

Kızlar ya size bişi Sorcam çocuk felci aşısı oldu mu bebişleriniz? Okulda bir öğretmenin kızı 6 aylık işye çocuk felci aşısı oldu ağızdan falan dedi, özel aşı öı dedim değil diyor.. Ayaz olmadı o aşıyı:KK43: bugün de çocuğu aşıya götürmeyi unuttum artık yarın gidicez 1 yaş aşısına
Evet canım berata da 6 aylıklen damlattılar çocuk felci aşısını 4 damla damlattı hemşire saydım

atesimi oldu canim
geçmis olsun
Çok sağol bi kere ateşi çıktı 2 gün önce 37.9 ondan sonra kendi kendine düştü daha çıkmadı yanaklar bi kızardı sonra geçmedi kirmiziligi kurudu pul pul oldu onada krem yazdı şuan çok iyi geldi geçiyor kirmizilik. Mikrop kapmış İstanbul mikrop dolu koruyun bebeğinizi diyor bu arada fark etmedim alttan bi diş daha çıkmış :)

Kızlar ya size bişi Sorcam çocuk felci aşısı oldu mu bebişleriniz? Okulda bir öğretmenin kızı 6 aylık işye çocuk felci aşısı oldu ağızdan falan dedi, özel aşı öı dedim değil diyor.. Ayaz olmadı o aşıyı:KK43: bugün de çocuğu aşıya götürmeyi unuttum artık yarın gidicez 1 yaş aşısına
Selam Can'ım Tuna'nın ağzına da bi ilaç damlatmışlardı ama altı aylık değildi. Çocuk felci içindi evet

Çok sağol bi kere ateşi çıktı 2 gün önce 37.9 ondan sonra kendi kendine düştü daha çıkmadı yanaklar bi kızardı sonra geçmedi kirmiziligi kurudu pul pul oldu onada krem yazdı şuan çok iyi geldi geçiyor kirmizilik. Mikrop kapmış İstanbul mikrop dolu koruyun bebeğinizi diyor bu arada fark etmedim alttan bi diş daha çıkmış :)
Geçmiş olsun Can'ım. Mikrop kapmıştır tabi o kadar avm metro kapalı alan.. Geçer inşallah, Nasıl geçiyor tatiliniz?

Canm sen sıvasta yaşıyordun dimi? Sabah gördüm haberlerde yokst Sivas ful kar çok şaşırdım burası da soğudu ama kar yok..memleketin beresiydi? Seni anlayabiliyorum aileden uzak olmak zor ne kadar çekirdek ailen olsa da anneni babanı akrabalarını o kalabalık sıcak ortamı arıyorsun.. Ne zaman gideceksin ki??
Bizim bugün okul tatil oldu kardan :))

yarin sabah ki kahvaltiya yetismez isim varda ilk firsatda yapicam canim
baya fazla olur o hepimiz yiyelim bari demi :)
eline mi verdin yesin diye
valla az once biskuviyi bo guzel yedi kendi isine gelince nasilda yiyor
bi ayari tutmuyorki bi gun agzini açiyor vermedim beklettim diye kiziyor ertesi gune veriyorum tukuruyor
tek tik oksuruugmuzde hiç kesilmedi hasta desem deil saglam desem deil ortada bi yerde gidiyor iste benim orta direk sabanim :KK70:
Bu aylarda o ayarsızlardan oluyormuş genelde, artık kişilik oluşmaya başlayınca ne yapacaklarını şaşırıyorlarmış. Tuna da o kadar sinirli ki bugün kumandanın pilini çıkarıp verdim eline tv yi değiştiremedim diye kumandayı dövdü :D

Ayy biz de atlattık Bi doğum günü çok şükür :) iyi görmesine sevindim, ayaz da kalabalığı ve yeni yüzleri sevmiyor ama bu kez iyiydi maşallah darısı seneye :KK66:))
Nice guzel yillari olsun insallah Ayaz kuzumun. Ayin kaci oldugunu unuttum valla bu ara.

Ayy biz de atlattık Bi doğum günü çok şükür :) iyi görmesine sevindim, ayaz da kalabalığı ve yeni yüzleri sevmiyor ama bu kez iyiydi maşallah darısı seneye :KK66:))
Nice guzel yillari olsun insallah Ayaz kuzumun. Ayin kaci oldugunu unuttum valla bu ara.

Sağolun kızlar üzülüyorum işte ondan çok benim canım acıyor son düşmesi olur inşAllah :KK46:
Geçmiş olsun,elinde değil biliyorum ama bu kadar üzme kendini.Daha çok düşecekler.Allah korusun gözünü falan sivri yerlere çarpmadıktan sonra kafaları sapasağlam maşallah bişey olmuyor.Benim oğlanın yüzünde kafasında çarpmadığı morartıp şişirmediği yer kalmadı.Geçen gün altını değiştirtirken bi baktım bacağında Kocaman bir morluk,onu ne Zaman yaptı bilmiyorum.İyileşir yavaş yavaş merak etme sen.Allahım korusun hepsini.Böyle böyle büyücekler heralde.

Canim Duru oldu ozel asi degil. Hic agizdan damla yapmadilar mi pembe renk

aynen aynen üzücü bi ağlama değil o resmen yalandan çoğlık atıyor. yenilip alınca o zafer kazanmış oluypr ve böyle böyle bizi kullanmaya başlıyorlar. kararlıyım ağlasa da patşkasa da oturcak :)) inşallah yani :KK70:

evet bende yanlış söylemişim ebebeğin üretimi değil sadece ebebekte satılıyomuş bizim ülkemizde. evet bana da pahalı geldi :KK43: baktıklarımızın en uygunu 300-400 arasında ama isofixli değil.ve daha kalitesiz. bu indirimdeydi bi de. almışken iyisini alalım çok da fark yok dedi eşim bana da mantıklı geldi ne bileyim şimdi öde babam öde taksitleri hayatımız olmuş taksit zaten :))
Cnm geçmiş olsun Begüme.Ne kadar dikkat etsen de bir saniye boşluğu bile değerlendiriyorlar valla.İyi olmasına sevindim.Zaten terliklerinin üzerine düşmüş kafası.Kapıyı falan boşver çalsın dursun.Tekrar geçmiş olsun.

Oto koltuğunuz da hayırlı olsun,güzel güzel kullansın Begüm Hanım.Bizimki baya baya alıştı artık,pek ses çıkartmıyor.

teyzeleri kızımın üst sol dişi çıktı :) üçüncü dişimiz bu bizim daha anca :))

çenesini vurunca alt dişi damğını kesti demiştim ya o dmaktaki diş çıktı acaba damağı kesti de dişe çıkması için yardım mı etti :) çok acaip çünkü ertesi gün çıktı. tam dişin çıkacağı yeri kesmişti alt dişi.

bir de iki gündür çok fazla kala yapıyor normalden fazla yani.diş çıkarırken olur di mi?bugün iştahsızdı bi de.
Aynen öyle cnm,damağı kesince süreç hızlanıyor biraz.Bizimki o şekilde iki diş çıkardı ayrı Zamanlarda.İlki tesadüf mü demiştik ama ikinci de düşmeden sonraki gün çıkınca anladık.
İştahsızlık oluyor da kaka sayısını bilmiyorum Canım.Bizimki sürekli kaka yapma halinde olduğu için farketmemiş de olabilirim tabi.

valla hiçç beklemiyordum iyiydim ben boyle erkek gibi ne guzelll:KK70: gozum aydin deil yanii:KK51:
oglum yasini ezberliyor hoca çalsitir dedi gelde çalistir simdi ayak bagindan baska bisey deil valla bu i$
dur biraz zaman geçsin belki adet oldurmayan spiral takdirrimmm
olma adet olup napacan, çocuk falanda istemiyorsun hemen nene lazimm otur temiz temizz:KK70:
Tam gözün aydın dicektim bu mesajı gördüm.Ne denir ki şimdi?? Hayırlısı olsun :)

Kızlar doktora götürdük bebeğimi bronslar dolmuş muhtemelen alerjik bu çocuk dedi sigara içilen kimseye yaklastirma ve öyle ortamlarda bulunmasin dedi ateşi yok kulağı iyi biraz boğazları kızarmış hastanede hava verdiler zor bela ağlaya ağlaya ve bir sürü ilaç Ventolin surup macrol antibiyotik ve zaditen alerji şurubu
Geçmiş olsun cnm,hava değişimi de etkiledi heralde kuzuyu.Çabucak iyileşsin inşallah.

Back
X