2015 Şubat Anneleri

Simit sever biziz bi de :) ne zamandır ağzına Kaşık götüremiyorum artık dün hadi parka gidelim bi simit alalım onu olsun yer dedim yine yedi biraz kuşlarla:) bu sabah da aldırdım babsına.

Ya kızlar benim kız mama sandalyesinde otururken herşeyi yere atma huyu var bunu Nasıl sonlandıracam:KK43: yediğini de atıyor yemediğini de .. O yerken döktüğü kırıntıları atmasa sonradan yeme huyu var ama bişi bırakmıyor ki bi de atınca arkasından bakıyor..
Bizimki de öyle mama sandalyesinde önüne ne koyarsam koyayım aşağı atıyor bide eğilip bakıyor nereye düştü diye hele ekmekleri ufatıp ufatıp atıyor yiyecekleri ağzına götürme huyu yok hiç beratın anca etrafı kirletsin birazcık yese kirlenmesi filan umrumda olmaz ama yemeyip sadece sağa sola fırlatınca da olmuyor

Sağol canım rahat gibi görünüyor bence de bi gelsin bakalım netten aldık biz de gerçi bizimki daha yürümüyor da elimizden tutup yürüyebiliyor bir numara büyük aldım zaten çabuk küçülmesin diye yürüyene kadar tam olur sizinki de çok güzel tatlı duruyor rahat etmiş ayağı ne güzel güle güle giysin kuzucuk :)
yumusak olmasi lazim ayaginin seklini almasi laizm diye biliyorum canim ben
ilk adim ayakkabisi olrk ben hiç kullanmadim normal yakabbi aliyorum
kaç numara aldin

Eki Görüntüle 1783861 Kızlar dün berata ayakkabı aldık artık havalar ısınıyor dışarı çıktığımızda giydirmek için aldım henüz yürüyemiyor ama geçen dışarı çıkardığımızda elimden tutup yürümek istemişti bu yüzden aldım bununla rahat yürüyebilir mi sizce bana rahat gibi geldi ama bilmiyorum sizler ilk adım ayakkabısı mı aldınız ne aldınız acaba
bende de bu var gayet memnunum çok hafif ilk adım ayakkabısı. daha yürümüyo ama daha rahat duruyo ayakta

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 58
Bugün bizim kızın dogumgunu:KK36:bir seneyi devirdik.onu sürpriz bi şekilde ailemize dahil eden Rabbime şükürler olsun.hayatımıza renk neşe kattı.
Dün kestik pastamizi.sağolsun giyinip kusaninca huylandi.sabote etti kendi doğum gününü.Guzel bi foto cekcez pastayla diye ailece şaklaban olduk:KK67:
doğum gününüz kutlu olsun :KK68: zaten baltalamasalar şaşarım :D

Hahaha çok güldüm 10 tane emekli öğretmene :)
Kaçın tabi size de iyi gelir hem o da torununu sever bol bol.
kaçamıcaz gibi babanesi hediyesini alalım bu akşam dedi baston araba alıcak bemde beğeneyim istiyor. sağolsun ama gezmek istiyodum ben :(

Evet canim iyi olur degerlendir firsati. Biz de yarin hali bakmaya cikcaz kayinvalideme birakip sonra da uzatalim istiyorum biraz daha. Ikimiz takilamaz olduk hic. Firsat bulunca kacirmamali
aynen çıkıp başbaşa bi kahve içmemizin üstünden bayağı zaman geçti. arada fırsat yaratmak lazım :(

Simit sever biziz bi de :) ne zamandır ağzına Kaşık götüremiyorum artık dün hadi parka gidelim bi simit alalım onu olsun yer dedim yine yedi biraz kuşlarla:) bu sabah da aldırdım babsına.

Ya kızlar benim kız mama sandalyesinde otururken herşeyi yere atma huyu var bunu Nasıl sonlandıracam:KK43: yediğini de atıyor yemediğini de .. O yerken döktüğü kırıntıları atmasa sonradan yeme huyu var ama bişi bırakmıyor ki bi de atınca arkasından bakıyor..
hepsi atıyodur eminimki. benimki de yapıyor. benim sandalye mutfak masasında sabit durur hep altına sofra bezi serdim başedilmez çünkü.

Yatır kaldır yöntemi nasıl bişey bi anlatın hayrınıza
Ikı günüm var sorunu çözmek için. Büyüklrın okulu başlıyor onun zırlamasıyla uyuyamaz lar
Can'ım artık yatır kaldır yöntemi pek işe yaramaz diyorlar ya sen bilirsin ayağa kalkıncaya kadar bekliyorsun kalkınca yavaşça tekrar yatırıyorsun, ayağa kalkmadığı sürece müdahale yok çok ağlarsa kucağında dik pozisyonda sakinleştirin susar susmaz tekrar koyuyorsun. Böyle böyle bir saati bulduydu benimki. Sabret. Başladıysan bırakma yoksa iyice zıvanadan çıkar. Benimki üç günde öğrenmişti ama Hakan şu an seni daha da zorlayabilir..

Çok normal Can'ım o tepkisi, çocuklar şu an yerçekimini keşfediyor ve bulduklarını yere atıyorlarmış, ayrıca eline verdiğin yiyeceği bizim gibi yemesini bekletemezsin, önce mıncıklayacak sıkacak vuracak atacak yalayacak koklayacak.... Hepsi keşfetmek için, atmasına izin ver engelleme bence, bir süre sonra yemesi gerektiğini anlayacak, sizden göre göre

Bugün bizim kızın dogumgunu:KK36:bir seneyi devirdik.onu sürpriz bi şekilde ailemize dahil eden Rabbime şükürler olsun.hayatımıza renk neşe kattı.
Dün kestik pastamizi.sağolsun giyinip kusaninca huylandi.sabote etti kendi doğum gününü.Guzel bi foto cekcez pastayla diye ailece şaklaban olduk:KK67:
Nice seneleri olsun surpriz yumurtanin:)

bende de bu var gayet memnunum çok hafif ilk adım ayakkabısı. daha yürümüyo ama daha rahat duruyo ayakta
Hm anladım canım iyi o zaman aynı yapıdalar zaten ayakkabılarımızın şekilleri doğru seçim yapmışız o zaman ben de sabırsızlandım hemen yürüsün istiyorum :)

Yatır kaldır yöntemi nasıl bişey bi anlatın hayrınıza
Ikı günüm var sorunu çözmek için. Büyüklrın okulu başlıyor onun zırlamasıyla uyuyamaz lar
Valla canim ben yatir kaldir yaptim ama o zamanlar kalkamiyodu. Kalkamazken kolaymis simdi olsa hic sabredemem. Daha dogrusu sabredemiyorum. Onceden uyumaya calisirdi koyunca simdi aninda ayaga kalkiyo. Cildircam

Bende yeb gibi karışım olarak veriyordum ama kaşık reddedince bu sabah omlet yaptım bi avuç içi büyüklüğünde bile yemedi çok az yedi.. Peynir İ balı ekmeğe sürerek mi veriyorsun .. Ekmek ile bişi verdiğimde ekmeği çıkarıyor .. Acayip bi huylar edindi..
Ekmege suruyorum canim tam bugday ekmegi. Aman hergun bi huy cikariyolar. Bizimki de atiyo aynen herseyi cok sinir bi durum.

Can'ım artık yatır kaldır yöntemi pek işe yaramaz diyorlar ya sen bilirsin ayağa kalkıncaya kadar bekliyorsun kalkınca yavaşça tekrar yatırıyorsun, ayağa kalkmadığı sürece müdahale yok çok ağlarsa kucağında dik pozisyonda sakinleştirin susar susmaz tekrar koyuyorsun. Böyle böyle bir saati bulduydu benimki. Sabret. Başladıysan bırakma yoksa iyice zıvanadan çıkar. Benimki üç günde öğrenmişti ama Hakan şu an seni daha da zorlayabilir..
Ayaga kalkması bi sn suruyokı
Geçen gece uyumuyor diye bıraktım gittim yatağına ondan sonra cozuttu zaten
Yarı uyur yatağa koyunca devam ederdi uyumaya şimdi asla uyumuyor. Uyuyup koyuyorum yine kalkıyor napacağımı şaşırdım inan. Uykusu olmasa hiç ellemem ama çok uykusu oluyor durmuyor :(

Valla canim ben yatir kaldir yaptim ama o zamanlar kalkamiyodu. Kalkamazken kolaymis simdi olsa hic sabredemem. Daha dogrusu sabredemiyorum. Onceden uyumaya calisirdi koyunca simdi aninda ayaga kalkiyo. Cildircam
Direk kalkıyor evet
Ben kucağımda uyutuyordum ama gozletını kapadınca ıkı dk içinde yatağa koyyordum bazen açardı gözünü geri kapatıp uyurdu. Ilk defa böyle yapıyor ıkı gündür .dun en az beş kez uyuttum koydum anında fırlıyor kucağımdakı uyyan çocuk
Dün artık delırdım eşime bağırdım napqrsan yap diye. Salona gıtmışlerdı uyutmuş koydu uyanmadı bu sefer. Çok zor uyku su var uyyamıyor çocuk naparsam uyur bilsem bi herseyı yapıcam ama bılmıyorum :KK43:

Sipraktini ben kızıma kullanıyorum.büyüğe.büyüme ilaci alerji yapınca veriyorum.Cok hırçın oluyor onu içince.bi dönem iştah içinde denemiştik.öyle bariz iştahı açılmadı.uyku sorunuda vardi.çok da uyumadi.yan etkileri de çocuğa gore değişiyor heralde.ya da iştahsız uykusuz çocuğa ilaç bile tesir etmiyor
Tabi canım yan etkisi mutlaka vardır o yüzden de kullanmam, artık böyle gider bu uyku sorunu emme işi bitene kadar :))

Direk kalkıyor evet
Ben kucağımda uyutuyordum ama gozletını kapadınca ıkı dk içinde yatağa koyyordum bazen açardı gözünü geri kapatıp uyurdu. Ilk defa böyle yapıyor ıkı gündür .dun en az beş kez uyuttum koydum anında fırlıyor kucağımdakı uyyan çocuk
Dün artık delırdım eşime bağırdım napqrsan yap diye. Salona gıtmışlerdı uyutmuş koydu uyanmadı bu sefer. Çok zor uyku su var uyyamıyor çocuk naparsam uyur bilsem bi herseyı yapıcam ama bılmıyorum :KK43:
Ah ah bu uyku mahvediyor hepimizi.. Ayaz da öyle kucağımda iyice dalack, şanslı isem yatırınca uyanmıyor ama bu nadir oluyor, genelde gözünü açıyor hemen sonrasında tekrar kucak, iyi 12 kilo as değil kol büyük kalmıyor ter içinde oluyoruz uyuyana kadar :( walla bişi bulutsan bana da söyle, ayazı ağlatmak işe yaramıyor çok hassas fena etkileniyor terk edicem sanıyor daha da yapışıyor bana mesela.. Huni var mı yaaa ? Takıp gezecek :KK55::KK55::KK70::KK70:

Back
X