2015 Şubat Anneleri

Canım çok gecmiş olsun bu seneki grip Cidde'n çok kötü, biz de geçirmiştik bir ay evvel.. İnşaklah çabuk toparlanırsınız, üzülme kilo vermelerine iyileştiklerinde tekrar alırlar inşallah
Saol canım
Inşallah çabuk toparlanır lar.
Oğlum un şimdi az gibi ateşi,dokunmatık ateş ölçer ım bozuldu. Dıgerıylede uyurken ölçülmğyor malum
Buda bizim sınavımız olsun bağışıklık konusunda
Bakalım kaç gün sürecek

Günaydın Can'lar.. MaRaL_ MaRaL_ nasıldı canım geceniz? İnşallah bugün biraz daha iyisinizdir, sen hasta olma da..

Son Zaman'larda havalar güzel kendinizi dışarı mı atıyorsunuz:) pek yazan çizen yok Buralarda :)

Saol canım
Inşallah çabuk toparlanır lar.
Oğlum un şimdi az gibi ateşi,dokunmatık ateş ölçer ım bozuldu. Dıgerıylede uyurken ölçülmğyor malum
Buda bizim sınavımız olsun bağışıklık konusunda
Bakalım kaç gün sürecek
Çok geçmiş olsun.ustuste gelmis ya.kiloya takılma.onu çabuk geri alırlar.

Günaydın Can'lar.. MaRaL_ MaRaL_ nasıldı canım geceniz? İnşallah bugün biraz daha iyisinizdir, sen hasta olma da..

Son Zaman'larda havalar güzel kendinizi dışarı mı atıyorsunuz:) pek yazan çizen yok Buralarda :)
Valla hem Duru'yu cikariyorum hem Duru'yu birakip kendim kosturuyorum yapacaklarima. Maksat biraz bensizlige alissin. Dun uzun sure evde degildim seker yuklemesi yaptirdim. Cok sukur sorun cikmadi. Ama eve geldigimde hemen iiiii diyo. Meme vercekmisim hemen:) Bu kiz beni ozlemez ama memeyi asiri ozler anladim:KK70::KK70::KK70:

Kızlar iPad'lerde iBooks'a kitabınızı hangi siteden güvenli bi şekilde indiriyorsunuz?

selam kızlar. yazdıklarınıza cevap veremedim misafirim vardı bugün kahvaltıya. çocuklu olunca mecbur akşamdan başladım hazırlıklara. kv mi de çağırdım tanıyodu o da gelenleri hem kızla ilgilenir dedim.

ay ama yine bi oturamadım ya. emzir altını değiş yedir uyut derken. neyse güzel oldu yine. güzel bi kahvaltı masası hazırladım bana da iyi geldi. seviyorum misafirlere yemek hazırlamayı.

havalar da süper dün aldım baston arabasını yakındaki markete gittim. çıt yok kızda vallahi nasıl mutlu yavrum o da biliyo keyfini. eve geldik mama sandalyesine koydum arabayı içeri alırken. nasıl ağladı zilli niye beni içeri aldın diye. neyse çıkarız bol bol havalar da güzelleşiyo.

MaRaL_ MaRaL_ çok geçmiş olsun sana da inşallah bi an önce toparlanırsınız :(

çocuklar iyi canım ateş yok bugün. Halsizler ama bunada şükür
Ben kötüyüm maalesef. Atesım var, öksürürken ciğerlerim dökülüyor mübarek sankı.kolımu kaldıracak halim yok. Evin hali içler acısı. Bulaşığı oyuncağı çöpe koyasım var hiç bir iş yapamıyorum,ama çöpü kim ındırecek
Ben kocaya çocuklara bakıyom her zaman bana kimse bakmıyor. Eşim yardım etsin diye bın dil döküyom resmen konuşmaya dermanım yokken.şimdide işe gitti zaten gece 12 de gelir
Burda hava çok soğuk yağmurlu d ol u bile yağdı az önce.

Valla hem Duru'yu cikariyorum hem Duru'yu birakip kendim kosturuyorum yapacaklarima. Maksat biraz bensizlige alissin. Dun uzun sure evde degildim seker yuklemesi yaptirdim. Cok sukur sorun cikmadi. Ama eve geldigimde hemen iiiii diyo. Meme vercekmisim hemen:) Bu kiz beni ozlemez ama memeyi asiri ozler anladim:KK70::KK70::KK70:
Ayaz da öyle gelir gelmez Memeye saldırıyor :)

Pazartesi mi başlıyorsun?

Bilin bakalım benim canavarlar şu an nspıyor:))
Butun yastıkları topladılar salonun ortasına labirent zıplamaca oynuyolarmış ,kanguru gibi zıplayıp duruyorlar
:KK71::KK71::KK71:

Buda şu demek oluyor yeter bu kadar okulu asmak yarın tıpış tıpış herkes okuluna :KK4::KK4::KK4:.hiç bişeycıklerı yok turp gibiler maş

Bağışıklık larına Maşallah deyıp darısı başıma dıleklerıni kendime sunuyum. Bide okuldan kim alcak çocukları onu düşünüyorum sadece şu an:KK64:

Ben kötüyüm maalesef. Atesım var, öksürürken ciğerlerim dökülüyor mübarek sankı.kolımu kaldıracak halim yok. Evin hali içler acısı. Bulaşığı oyuncağı çöpe koyasım var hiç bir iş yapamıyorum,ama çöpü kim ındırecek
Ben kocaya çocuklara bakıyom her zaman bana kimse bakmıyor. Eşim yardım etsin diye bın dil döküyom resmen konuşmaya dermanım yokken.şimdide işe gitti zaten gece 12 de gelir
Yapma ya :( tüh bari sen iyi olaydın bir de kimse yok yanında.. Biz büyükleri daha çok etkiliyor bu virüs nedense.. Ahaa dolu mu yağdı Avrupa orası ne Zaman ne olacağı belli olmaz hava anlamında :) sen de hemen toparlan hadi yakışmadı size bu kadar hastakık

selam kızlar. yazdıklarınıza cevap veremedim misafirim vardı bugün kahvaltıya. çocuklu olunca mecbur akşamdan başladım hazırlıklara. kv mi de çağırdım tanıyodu o da gelenleri hem kızla ilgilenir dedim.

ay ama yine bi oturamadım ya. emzir altını değiş yedir uyut derken. neyse güzel oldu yine. güzel bi kahvaltı masası hazırladım bana da iyi geldi. seviyorum misafirlere yemek hazırlamayı.

havalar da süper dün aldım baston arabasını yakındaki markete gittim. çıt yok kızda vallahi nasıl mutlu yavrum o da biliyo keyfini. eve geldik mama sandalyesine koydum arabayı içeri alırken. nasıl ağladı zilli niye beni içeri aldın diye. neyse çıkarız bol bol havalar da güzelleşiyo.

MaRaL_ MaRaL_ çok geçmiş olsun sana da inşallah bi an önce toparlanırsınız :KK43:
Ay yaa ne güzel çok özeniyorum Böyle anlatanlara :) ben her gün çıkarıyorum ayazı inatla Bebek arabasıyla ama çocuk inat en fazla dayandığı 7 dakika oldu şu güne kadar sonra ağlamaya başlıyor avazı çıktığı kadar bağırıyor :( ve gezme bitiyor :)

Yapma ya :KK43: tüh bari sen iyi olaydın bir de kimse yok yanında.. Biz büyükleri daha çok etkiliyor bu virüs nedense.. Ahaa dolu mu yağdı Avrupa orası ne Zaman ne olacağı belli olmaz hava anlamında :) sen de hemen toparlan hadi yakışmadı size bu kadar hastakık
insallah canim
benim derece bozuk deilse 39 su an atesim
oglan zipliyordu ama oda 38.5 atesi , vucudu sicak deil anlamadim gitti valla neler oluyor:KK64:
buyukleri yatirdimda kuçuk var aksam ustu uyudu simdi uykusunun gelmesini bekliyorum
ben hiç ateslendigmi hatirlamiyorum gençligimden beri
Allah sonumu hayretsin:)

Ay yaa ne güzel çok özeniyorum Böyle anlatanlara :) ben her gün çıkarıyorum ayazı inatla Bebek arabasıyla ama çocuk inat en fazla dayandığı 7 dakika oldu şu güne kadar sonra ağlamaya başlıyor avazı çıktığı kadar bağırıyor :KK43: ve gezme bitiyor :)
çoğu bebek arabayı sevmiyor canım. bizimki de bi süre sonra sıkılıyor.hele aktif olarak yürümeye başladıklarında hiç binmek istemicekler vay halimize.

Bilin bakalım benim canavarlar şu an nspıyor:))
Butun yastıkları topladılar salonun ortasına labirent zıplamaca oynuyolarmış ,kanguru gibi zıplayıp duruyorlar
:KK71::KK71::KK71:

Buda şu demek oluyor yeter bu kadar okulu asmak yarın tıpış tıpış herkes okuluna :KK4::KK4::KK4:.hiç bişeycıklerı yok turp gibiler maş

Bağışıklık larına Maşallah deyıp darısı başıma dıleklerıni kendime sunuyum. Bide okuldan kim alcak çocukları onu düşünüyorum sadece şu an:KK64:
Kiyamam ya annenin hasta olmasi en kotusu tum evi ayakta tutan anne. Gecmis olsun canim cabucak iyiles insallah

geçmiş olsun maral inşallah büyük çocuklar yardımcı oluyordur

selam kızlar ara ara okumaya çalışıyorum forumu belki hatırlarsınız misafirlerim var ve sıla sağolsun hep memede olduğu için dünyayla iletişimim sıfırlandı. sıla meme dışında ağzına birşey sokmuyor bugün yediği bir bebe kurabiyesi 2 adet hamsi :( dün bir dilim armut bir dilim elma 2 bebe kurabiyesi aşıya gittiğimizde kilosu 9,5 kg boyu 79 cm zorlamıyorum ama ara ara teklif ediyorum oyunlar, şarkılar, tabak çanak kaşık yeterki yesin diye bin türlü şaklabanlıklar yapıyoruz ama sonuç yok birde alt açma seanslarımız var evlere şenlik sanki eziyet ediyorum durmuyor alt açma zamanı gelince bariz stres oluyorum yaa... yasemin araba keyfinden bahsedince maşallah begüme dedim darısı başımıza biz arabayla yola çıkıyoruz sonra sıla kucakta devam ediyor arabayı boşuna taşıyorum bazen araba almıyorum ama öylede çok zor böylede... bebeğim 17 subat doğumlu 16 şubatta yürümeye başladı diş yok yani alttaki iki diş görünüyor ama çıkmadı henüz, gece deliksiz uykusu hala yok gündüz de pek uyuduğu söylenemez azcık şekerleme yapıyor 12 gibi 5 gibi bizde durumlar böyle işte :)

Back
X