- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 398
yok mümkün değil. ne alaka ki belirtiler anlamadım :/Hamile olmayasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok mümkün değil. ne alaka ki belirtiler anlamadım :/Hamile olmayasın![]()
Adet olmadın ya canım bir de bel ağrısı ve fazla akıntı hamilelik belirtilerinde varyok mümkün değil. ne alaka ki belirtiler anlamadım :/
Mümkün değilse değilsindir canım laf olsun diye dedim işteyok mümkün değil. ne alaka ki belirtiler anlamadım :/
7 si yasemininki galiba :)7si değil mitiydi ki?
Doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yılları olsun inş hakan bebişin :)7 si yasemininki galiba :)
saol canimDoğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yılları olsun inş hakan bebişin :)
Eneee mutlu yıllar Hakan'ıma hasta hasta mı girdi yaşınasaol canim
Haaa tamaaaam benim aklımda bi yedi kalmış demek ki sizin as kalmış hadi :)))7si bizim doğum günü canım :)
Çok hasta değil o. Abısıyle benim yanımda sağlam bıle sayılır :)Eneee mutlu yıllar Hakan'ıma hasta hasta mı girdi yaşına
evet canım :) aile arasında bi pasta üfliycez öyle..Haaa tamaaaam benim aklımda bi yedi kalmış demek ki sizin as kalmış hadi :)))
keşke demeyeydin benim pipirikli insana bunuMümkün değilse değilsindir canım laf olsun diye dedim işte![]()
Ay ne güzel duşuncelı baban var canım yaabugün babam aradı torunumun pastasını sipariş ettin mi diye sordu. evet dedim de hani içimden diyorum niye soruyo olamıcakki doğum gününde
ben alıcam torunumun pastasını, siz beğenmeden hediyesini şimdi almak istemedik dedi kıyamam ordan buraya düşündüğü şeye bak
sağolsun babam bana ek kart çıkarmıştı olur da zor durumd kalırsam diye. çalışmıyorum şu an belki eşimden isteyemem bi ihtiyacım olursa diye. ah bu anneler babalar.. onlardan çok kim düşünebilir bizi hayatta?
biz de aile arasında pasta kesicez sadece hatıra olsun diye. öyle büyük organizasyonları büyüyüp anlyacağı zaman yapmak istiyorum.
aslında pastasını da sıradan bir pasta alacaktım ama eşim ilk doğum günü özel bişey olsun dedi. 1 şeklinde pasta yaptırıcam. bu tip sipariş pastaları da en az 15 kişilik yapıyolar. o kadar pastayı da napıcaz bakalım :)) artık komşulara dağıtırım kv ye falan veririm o da dağıtsın çoluk çocuğa :)
amin canım. bilmeden istemeden seni üzdüm hüzünlendirdimAy ne güzel duşuncelı baban var canım yaa
Benımkı haturlamadı bile. Hiç bırısınıde bilmez. Bunda yanıma geldi aslında ama unuttu herhalde .sağlık olsun :)
Biz evlenince babamın üstünden yük kalktı. Hmn kendi evlenme çabasına düştü. Param huzurum hiç sormadı. Sırdugundada laf olsun diye lafın gelişi sordu nasılsın diye
Neyse niye dıuomkı ben bunları
Adları yeter Allah uzun ömürler versin atalarımıza
Canim televizyonda bi doktor demisti bebeginize acik cay verin diye ne kadar dogru bilmem:) meyvelere karsi da mi isteksiz canim? Cok zor istahsiz bebek. Bizimki de hala tutunarak yurume asamasinda merakla bekliyorum ne zaman yuruyecek.Nasılsınız güzel kızlar berat hala tam anlamıyla yürümüyor ama kısa mesafelerde 2-3 adım yürüyüp kendini kanepeye filan atıyor hemen kendimden biraz uzakta bırakıyorum bana geliyor ama kendini öne doğru atınca dengeyi sağlayamıyor her akşam bir bardak açık çay içiyor bizimle birlikte deli oluyor çay içtiğimizi görünce mama mama deyince veriyorum ben de versem 10 bardak içer anca çay içsin iştahı filan aynı hep isteksiz yemeğe bi iki kaşık yiyip bırakıyor![]()
Sagol canim. Sen de vakit ayir kendine annen yanindaydi sanki bir ara kac yaptir. Biz iyi olmaliyiz ki iyi bakalim bebislere ihmal etmeGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun dikkat etmek lazım benim de bi detaylı tahlil yapmam lazım ama zaman yok
Insallah canim gecsin artik bu gunler...inşallah canım. kolay değil ilk çocuğu olanlar tamamen hayatımız değişti. eski özgür günler yok. çocuktan eşler birbirine zaman ayıramayınca e bi de sorumluluklar artınca çatışmalar oluyor. çocuk çok güzel bir şey ama zor yanlarıyla başetmek de büyük iş.
bende senin gibiydim hiç alışık değilim. bebek gibi sever kıyamazdı bana eşim ama son zamanlarda kırıyor kalbimi, tartışıypruz sürekli. benim de hatalarım var. tahammülsüz sabırsız stresli biri oldum çıktım. allah sağlık versin gerisini hallederiz deyip çıkmak istiyorum işin içinden..
Canim inanmazdim ama yasina girince cok hizli degisimler oldu bizde. Siralamaya basladi emeklemeye basladi ayni zamanda. Hepsi bir arada:) Durdu durdu birden yapti. Ogrettigim seyleri ogrenme hizi da artti birden. Sasirtiyo surekli masallah. Begum de yuruyerek karsilayabilirevet çoğu bebek yaşını karşıladı.
bakalım işte bekliyorum bende :)
kesinlikle doğru söylüyorsun şöyle çok da küçük değil de 5-6 aylık halleri en kolayıydı cidden.
şimdi inan o kadar hızlıki yetişemiyorum yaramazlıklarına yok böyle bişey ya. bi elini tutuyorum öbürüyle dalıyor bişeye. allahım solucan gibi kıpır kıpır yakalamak ne mümkün
Ben istesem esim istemez valla:) Hic cesaretim yok zatenikinci için çalışmalara başlayan kızlar allah gönlünüze göre versin ama nasıl cesaret ediyorsunuz cidden hayranım size![]()
Iyi ki dogmus Hakancik:)Evet canım bugün. Teşekkür ederiz unutmadığın için.