Allah sabir versin hepimize en zor ve en guzel sey annelikAynı durumdayız canım.az önce sinirimden ağladım resmen yok yemiyo ne verdiysem tükürüyo.ne üst baş kaldı ne ortalık.sevdiği çorbaları yemekleri yapıyorum ağzına sürmüyo ama meyve ya da tatlı bişey versem kaşık kaşık yiyo çıldırcam.ilk günden beri böyleydi son 2 haftadır düzenli öğünleri vardı şaşmıyodu şimdi 2 3 gündür sapıttı yin.Allah ım ne zormuş çocuk büyütmek
Anne olarak Canun sıkılıyor biliyorum, derdin yaptığını yememesi değil, aç kalmasına dayanamaman aslında.. Sinirlenmen çok normal ben de öyle oluyorum hele de tükürür veya Kaşığa vurursa ama işte yapacak bişi yok yemeyince inat ediyorlar tamamen.. Sen de inat et dediğin gibi bırak gerçekten acıkınca yer inşallahbi bebek en son sabah 10da kahvaltısını edip de nasıl akşam 5te hala yemez of deliricem. kırıp dökecektim tabağı sinirimden. yemiyo yok yemiyo işte. seviyo diye sulu köfte yaptım kaç kaşık verdiysem tükürdü. döktüm yemeği yemezse yemesin açlıktan ölmez ya yedirmiycem ya rahat olucam acıkınca ağlar ister. niye sinirlerimi zorluyorumki!
ne uykusu ne yemeği düzgün bi haftadır. tükendim yemin ediyorum tükendim ya. kendimi dağlara vurasım var!
çocugun adi tuna ydi galibadaAklıma geldi @serefraz85 vardı nerelerde acaba @cimcimesultan sen nasılsın iki bebekli hayat nasıl gidiyor umarım yardimcilarin vardır önerilerini bekliyorum:) Ya bide hani çocuğu hasta olan bir arkadaşımız vardı hep dua istemişti sonra sağlığına kavuştu galiba neydi adı ahmetmiydi o kim di yaMaRaL_ sen hatirlarsin
ay sizinkide mi vuruyor kasigaAnne olarak Canun sıkılıyor biliyorum, derdin yaptığını yememesi değil, aç kalmasına dayanamaman aslında.. Sinirlenmen çok normal ben de öyle oluyorum hele de tükürür veya Kaşığa vurursa ama işte yapacak bişi yok yemeyince inat ediyorlar tamamen.. Sen de inat et dediğin gibi bırak gerçekten acıkınca yer inşallah
ah sorma bilsem bu kadar zor olduğunu son ana kadar herhalde yapmak istediğim ne varsa yapar kırkımda yapardım bi çocuk :)Aynı durumdayız canım.az önce sinirimden ağladım resmen yok yemiyo ne verdiysem tükürüyo.ne üst baş kaldı ne ortalık.sevdiği çorbaları yemekleri yapıyorum ağzına sürmüyo ama meyve ya da tatlı bişey versem kaşık kaşık yiyo çıldırcam.ilk günden beri böyleydi son 2 haftadır düzenli öğünleri vardı şaşmıyodu şimdi 2 3 gündür sapıttı yin.Allah ım ne zormuş çocuk büyütmek
ya biz bu kadar değildik ya da bizim annelerimizin çelik gibiymiş sinirleri :)Canim yaa Allah sabir versin cok sinir bi durum biliyorum. Benimkinin de bana garezi ben verince yemiyo ama babannesinden yiyo. Anlamiyorum ki derdi ne. Bunlar bize naz yapiyo surekli sipalar. Biz de yaptik mi acaba bu kadar eziyet annemize. Artik duzelsin Begum kuzum da insallah.
evet canım o hiç önemli değil yaparım istediğini yeterki yese. aç biliyorum ve açlıktan bi gün bişey olmayacağını da biliyorum ama gel de anlat anne yüreğine.Anne olarak Canun sıkılıyor biliyorum, derdin yaptığını yememesi değil, aç kalmasına dayanamaman aslında.. Sinirlenmen çok normal ben de öyle oluyorum hele de tükürür veya Kaşığa vurursa ama işte yapacak bişi yok yemeyince inat ediyorlar tamamen.. Sen de inat et dediğin gibi bırak gerçekten acıkınca yer inşallah
hg canimmerhaba eski kader arkadaşlarım girmişken size de uğrayayım dedim. :) tekrardan hamileyim bakalım nasıl olacak nasıl gidecek. henüz çok erken ama hayırlısı, umarım sıkıntısız bir gebelik olur.
bayadır pcye giremiyordum bakayım bu vesileyle diye sizide bir okudum maşallah herkes iyi :)
bizimkide aynı olmuştu hatta kanamıştı o sivilce gibi şeyler. mustela pişik kremi çok iyi geldikizlar yaa benim oglan çok fena pisik olmus
delsik desik resmen , boyle sivilci gibide biseyler var
bi kaç gundur kakasi kokmuyor yada benim burnum koku almiyor
farkettigimde kuru oluyor kakasibekle bekle deri napsin pisti sonunda
krem surdum ama pek ise yarmaiyor
ne halt edicem ben simdi
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahmerhaba eski kader arkadaşlarım girmişken size de uğrayayım dedim. :) tekrardan hamileyim bakalım nasıl olacak nasıl gidecek. henüz çok erken ama hayırlısı, umarım sıkıntısız bir gebelik olur.
bayadır pcye giremiyordum bakayım bu vesileyle diye sizide bir okudum maşallah herkes iyi :)
Yıpranmak hem de ne yıpranmak.benim bebeğim çok huysuzdu ki hala öyle.yardım eden tek bi kişi bile yoktu eşimden başka.en zor zamanlarında hep ikimiz uğraştık sağolsun yardımcım oldu.ikimiz de on yaş yaşlandık ama sorsan dünyanın en tatlı şeyi.iyi ki var..İnşallah ilerde hesabını sorucam bu zamanlarınınah sorma bilsem bu kadar zor olduğunu son ana kadar herhalde yapmak istediğim ne varsa yapar kırkımda yapardım bi çocuk :)
şaka bi yana çok zor ve çok güzel. ama yıpranıyor insan. annelik bu yüzden kutsal sanırım. sevgisi olmasa kim katlanırki.
elimdeki kremde iyiydi bi iki surmede geçiryordu her zamanbizimkide aynı olmuştu hatta kanamıştı o sivilce gibi şeyler. mustela pişik kremi çok iyi geldi
Weleda marka varmı orda çok iyi geliyor bebekken bizimde öyle oldu çok iyi gelmiştikizlar yaa benim oglan çok fena pisik olmus
ne halt edicem ben simdi
hiç oyle bi isim hatirlamiyorumkiWeleda marka varmı orda çok iyi geliyor bebekken bizimde öyle oldu çok iyi gelmişti
Bepantol da iyi gelir belki canımkizlar yaa benim oglan çok fena pisik olmus
ne halt edicem ben simdi
Geniz akintisi ya da bogaz enf baslangici olabilirmi acaba benim oglan o zaman oyle yapiyor agzina alip tukuruyor ya da kusuyordu rabbim su cocullarimizin istahini ac yarabbim yemeyen cocuk gercekten annenin sinavi ben dogdugundan beri emsindiye bir amuda kalmadim sekilden sekile girdim simdi yemek fasli da oyle zayif bir bebek birde etraf ayyy bu cok zayif soyle yap boyle yap diyenler ayri sinir çıldırmamak elde degilbi bebek en son sabah 10da kahvaltısını edip de nasıl akşam 5te hala yemez of deliricem. kırıp dökecektim tabağı sinirimden. yemiyo yok yemiyo işte. seviyo diye sulu köfte yaptım kaç kaşık verdiysem tükürdü. döktüm yemeği yemezse yemesin açlıktan ölmez ya yedirmiycem ya rahat olucam acıkınca ağlar ister. niye sinirlerimi zorluyorumki!
ne uykusu ne yemeği düzgün bi haftadır. tükendim yemin ediyorum tükendim ya. kendimi dağlara vurasım var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?