2015 Şubat Anneleri

kaniyor canim kanamazmii
bide islak lmendil vurdum deli gibi ;( degdikçe kiyildi sanki
sabunlu suyla yikiyorum oglenden beri
çabuk gece rinsanllah evet agliyor altini degsirken

Canim oyle diyoruz ama heryerde masum insanlar ölüyo. Kardesim gelecek bu cuma o havaalanindayken olabilirdi Allah korusun. Cok feci bisey. Dunyanin neresinde olursa olsun arada masum insanlar kayniyo.

Canım bu saldırıyı işid üstlenmiş, benim artık kafam karıştı allah bilir bu işidle pkk birlikte iş yapıyor.. Bu kötülük nerden geliyor aklım almıyor? Nedir amacın senin?
al birini vur ötekisine canım.. ikisi de cani birer terör örgütü.. ve belçika pkkyı hep destekleyen hatta ankara patlamasından sonra taziye çadırı kurduran bi ülke. bizim ülkemizin doğusunda da var o çadırlar gerçi.. yazıklar olsun ya.. bende anlamıyorum içim kıyılıyor resmen bu caniliğe.

amerikaya kanadaya falan gidelim ya da yeni zelanda. en huzurlu güvenli yerler sanırım :)

Canim oyle diyoruz ama heryerde masum insanlar ölüyo. Kardesim gelecek bu cuma o havaalanindayken olabilirdi Allah korusun. Cok feci bisey. Dunyanin neresinde olursa olsun arada masum insanlar kayniyo.
evet onu diyorum ya bende olan hep masumlara oluyor
bizler üzülüyoruz insanız çünkü. ama inan avrupa insanı bizi ortadoğulu barbar ve bunları hakeden insanlar olarak görüyorlar çoğu. paris için tüm dünya yasa bürünüyor ama ankara için umursamaz olabiliyorlar ve üstüne zaten bu terörü destekleyenler onlar..

ama dediğim gibi insanım ve çok üzülüyorum masum insanların ölümüne..
kardeşin de sağ sağlim gelsin tatlım belçikada mı?

kaniyor canim kanamazmii
evet bende aynı hatayı yapmıştım çok ağlamıştı
kullan iki gün geçiyo canım.

aynen öyle canım ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk. çekirdek ailen ana yeter evelallah :)

kaniyor canim kanamazmii
Ah yaaa Nasıl öyle oldu ki.. Yavrum benim hemen geçer inşallah

Ah yaaa Nasıl öyle oldu ki.. Yavrum benim hemen geçer inşallah
birden oluyor benim oglanda bi açiyon kizrmis psimis haslanmis
kakasi hiç kokmuyor yada benim burnum koku almiyor
ben yaptigini anlayincada çok geç oluyor

bi kaç gundur yemeek yemeye baslayinca gunde 3-4 kez kaka yapmaya baasladi , kalincada asit sanki mubarek yakiyor
sanki çig kofte eydiryom yedigi iki kasik sebze yemegi
benim yemeklerim aci olmazki

Evet canim ayni seyleri dusunuyoruz. Maalesef Belcikada cok sagol canim

Evet canim ayni seyleri dusunuyoruz. Maalesef Belcikada cok sagol canim
oy canım allah sağsağlim kavuştursun
hatta gerekiyosa biraz geç gelsin çıkmasın evden. ya da başka şehre geçsin ordan gelsin. allahım ya geçsin bu kötü günler

bende bi yerde görünce öyle oluyorum canım özlüyorum o hallerini :) ama şimdiki halleri de çok tatlı hergün yeni bişey öğreniyor dediğin gibi çok şeker oluyorlar :)

babaannesini üzmüyosa ne güzel. bi de hiç durmasa onun da gerginliğini yaşayacaktın. ama tabii gece senden acısını çıkarması kötü

sen yine de vakit buldukça yaz bırakma sende buraları mery60 de yazmadı kaç gündür

Oyy yediklerinden ziyade o kakanın uzun süre kalmasından kaynaklanıyor popoda, ayazınkini ben bi beş dk durdursam hemen kızarıyor o yüzden hemen açıyorum

Hemen geçer inşallah Canmm

Evet yaa nerde yine mery60 ?? Minişler artık fena hareketli Olduğundan daha az Zaman oluyor bi de dadera işteyken çok göğün oluyor sanırsam :)

Evet yaa nerde yine mery60 ?? Minişler artık fena hareketli Olduğundan daha az Zaman oluyor bi de dadera işteyken çok göğün oluyor sanırsam :)
Ben de işteyken yazabiliyorum evde daha yoğunum :) beratı bu gece annemin yanında yatırdım sabah 6 ya kadar hiç uyanmamış çok şaşırtıcı benim yanımda uyurken 1 dk emmese ağlıyor sabaha kadar meme ağzında sabah 6 da getirdi annem emzirdim işe geldim hiç ağlamadı bugün arkamdan da dedim bundan sonra senle yatsın bari anne

sen becerikli kadınsın vesselam hem iş hem ev hem buraya yetişiyon :))
kızlar size beceriksiz demedim tabiiki yanlış anlamayın ehehe

bende genelde kızı uyuturken yazıyorum. sallanarak uyuduğu için insan sıkılıyo sallarken zaten. kitap okumak istiyorum ama kitabı gördüğü an kalkıp almak istiyor. telefona pek meraklı değil. sadece bazen bebee diyor yani pepe aç demek istiyor sıpa.

senin mesain de az değil mi canım?

bi de kuzuların biz yokken daha iyi uyumalarının nedeni bizim kokumuzu almıyo olmaları da olabilir bence. memeden gelen süt kokusunu mu alıyolar bilmiyorum ama bende çok denedim uyurken odasına hayalet gibi sessiz giriyorum ama çoğunlukla uyanıyor.

Aaaa Cidde'n mi çok ilginç demek ki hissediyor seni hemen meme aklına geliyor :) aslında bir süre Böylr annene vererek gece emmesini ortadan kaldırabilirsin benimki kabul etse anında yaparım ama denedik uyandığında ben almazsam eğer veya yanına yatmazsam kıyamey kopuyor

Evet benim mesaim 10-16.00 arası okulda çok yazamıyorum ama dediğin gibi ya ayaz uyurken ya da emerken ya da işte kendi başına oyalanıyorsa :))) becerikli değil de seviyorum burayı sizleri de merak ediyorum ne yaptılar diye :)) ha tabi bi de annem burda o yüzden yemek derdi falan olmuyor genelde o yapıyor sağ olsun da şimdi hasta olduk ikimiz de rşim zaten yok yine Trabzon'a gitti inşallah ayaza geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…