kaniyor canim kanamazmiiüzülme canım dedim ya bizimkisi kanamıştı ama geçti o kremle. dokununca nasıl ağlıyodu acıdan.
bu arada brükselde de patlamalar olmuş. fransanın da sınır komşusu. terör avrupaya da bulaştı. sizler de dikkat edin
güce doymayan insanların hatalarının bedelini hep masumlar ödüyor. ölen masum insanlara çok üzülüyorum ayrı. ama bu patlamaya da üzülmek içimden gelmiyor. yıllarca pkkyı beslediler, şimdi terörün namlusu onlara yöneldi. görsünler bakalım nasıl bir şeymiş..
Canim oyle diyoruz ama heryerde masum insanlar ölüyo. Kardesim gelecek bu cuma o havaalanindayken olabilirdi Allah korusun. Cok feci bisey. Dunyanin neresinde olursa olsun arada masum insanlar kayniyo.üzülme canım dedim ya bizimkisi kanamıştı ama geçti o kremle. dokununca nasıl ağlıyodu acıdan.
bu arada brükselde de patlamalar olmuş. fransanın da sınır komşusu. terör avrupaya da bulaştı. sizler de dikkat edin
güce doymayan insanların hatalarının bedelini hep masumlar ödüyor. ölen masum insanlara çok üzülüyorum ayrı. ama bu patlamaya da üzülmek içimden gelmiyor. yıllarca pkkyı beslediler, şimdi terörün namlusu onlara yöneldi. görsünler bakalım nasıl bir şeymiş..
al birini vur ötekisine canım.. ikisi de cani birer terör örgütü.. ve belçika pkkyı hep destekleyen hatta ankara patlamasından sonra taziye çadırı kurduran bi ülke. bizim ülkemizin doğusunda da var o çadırlar gerçi.. yazıklar olsun ya.. bende anlamıyorum içim kıyılıyor resmen bu caniliğe.Canım bu saldırıyı işid üstlenmiş, benim artık kafam karıştı allah bilir bu işidle pkk birlikte iş yapıyor.. Bu kötülük nerden geliyor aklım almıyor? Nedir amacın senin?
evet onu diyorum ya bende olan hep masumlara oluyorCanim oyle diyoruz ama heryerde masum insanlar ölüyo. Kardesim gelecek bu cuma o havaalanindayken olabilirdi Allah korusun. Cok feci bisey. Dunyanin neresinde olursa olsun arada masum insanlar kayniyo.
evet bende aynı hatayı yapmıştım çok ağlamıştıkaniyor canim kanamazmii
bide islak lmendil vurdum deli gibi ;( degdikçe kiyildi sanki
sabunlu suyla yikiyorum oglenden beri
çabuk gece rinsanllah evet agliyor altini degsirken
aynen öyle canım ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk. çekirdek ailen ana yeter evelallah :)Amin canım cümlemizinkini.aslında çok da büyük şeyler değildi klasik düğün sorunları tartışmaları ama benim kv trip olayını abarttı biraz :)
Çocuk olmadan önce her şeyi dert ediyodum ama şimdi çok farklı.tek sorunum kızımın uykusu yemesi falan.allah herkese sağlık huzur versin kimseden beklentim yok zaten...
Ah yaaakaniyor canim kanamazmii
bide islak lmendil vurdum deli gibi ;( degdikçe kiyildi sanki
sabunlu suyla yikiyorum oglenden beri
çabuk gece rinsanllah evet agliyor altini degsirken
birden oluyor benim oglanda bi açiyon kizrmis psimis haslanmisAh yaaaNasıl öyle oldu ki.. Yavrum benim hemen geçer inşallah
Evet canim ayni seyleri dusunuyoruz. Maalesef Belcikadaevet onu diyorum ya bende olan hep masumlara oluyor
bizler üzülüyoruz insanız çünkü. ama inan avrupa insanı bizi ortadoğulu barbar ve bunları hakeden insanlar olarak görüyorlar çoğu. paris için tüm dünya yasa bürünüyor ama ankara için umursamaz olabiliyorlar ve üstüne zaten bu terörü destekleyenler onlar..
ama dediğim gibi insanım ve çok üzülüyorum masum insanların ölümüne..
kardeşin de sağ sağlim gelsin tatlımbelçikada mı?
nerede canim belçikadaEvet canim ayni seyleri dusunuyoruz. Maalesef Belcikadacok sagol canim
oy canım allah sağsağlim kavuştursunEvet canim ayni seyleri dusunuyoruz. Maalesef Belcikadacok sagol canim
bende bi yerde görünce öyle oluyorum canım özlüyorum o hallerini :) ama şimdiki halleri de çok tatlı hergün yeni bişey öğreniyor dediğin gibi çok şeker oluyorlar :)Bugun bebekli bi musteri geldi imza atmasi gerekiyodu bebegi bana verdi o arada 2 aylik ama minnacik. Agliyo bi de. Bi tuhaf oldum cok ozlemisim o minik hallerini. Goguslerim sizladi valla cok ilginc.
Kizlar artik pek giremiyorum bazen de cevaplamayi unutuyorum kusura bakmayin takipteyim. Herkes iyidir umarim. Benim kiz iyice uyku olayini abartti gunduz. Valla babannesini hic yormuyo toplam 3-4 saat uyuyo. Ama bedelini bana odetiyo valla gece saglam bi uykusu yok. Zaten 5 bucuk olmadan ayakta. Cok da tatlandi hergun bisey ogreniyo. Cok hosuma gidiyo.
Allah korusun Canm benim allah sizlere bağışlasınEvet canim ayni seyleri dusunuyoruz. Maalesef Belcikadacok sagol canim
Oyybirden oluyor benim oglanda bi açiyon kizrmis psimis haslanmis
kakasi hiç kokmuyor yada benim burnum koku almiyor
ben yaptigini anlayincada çok geç oluyor
bi kaç gundur yemeek yemeye baslayinca gunde 3-4 kez kaka yapmaya baasladi , kalincada asit sanki mubarek yakiyor
sanki çig kofte eydiryom yedigi iki kasik sebze yemegi
benim yemeklerim aci olmazki
Evet yaa nerde yinebende bi yerde görünce öyle oluyorum canım özlüyorum o hallerini :) ama şimdiki halleri de çok tatlı hergün yeni bişey öğreniyor dediğin gibi çok şeker oluyorlar :)
babaannesini üzmüyosa ne güzel. bi de hiç durmasa onun da gerginliğini yaşayacaktın. ama tabii gece senden acısını çıkarması kötü
sen yine de vakit buldukça yaz bırakma sende buralarımery60 de yazmadı kaç gündür
Ben de işteyken yazabiliyorum evde daha yoğunum :) beratı bu gece annemin yanında yatırdım sabah 6 ya kadar hiç uyanmamış
sen becerikli kadınsın vesselam hem iş hem ev hem buraya yetişiyon :))
Aaaa Cidde'n mi çok ilginç demek ki hissediyor seni hemen meme aklına geliyor :) aslında bir süre Böylr annene vererek gece emmesini ortadan kaldırabilirsin benimki kabul etse anında yaparım ama denedik uyandığında ben almazsam eğer veya yanına yatmazsam kıyamey kopuyorBen de işteyken yazabiliyorum evde daha yoğunum :) beratı bu gece annemin yanında yatırdım sabah 6 ya kadar hiç uyanmamışçok şaşırtıcı benim yanımda uyurken 1 dk emmese ağlıyor sabaha kadar meme ağzında sabah 6 da getirdi annem emzirdim işe geldim hiç ağlamadı bugün arkamdan da dedim bundan sonra senle yatsın bari anne
Evet benim mesaim 10-16.00 arası okulda çok yazamıyorum ama dediğin gibi ya ayaz uyurken ya da emerken ya da işte kendi başına oyalanıyorsa :))) becerikli değil de seviyorum burayı sizleri de merak ediyorum ne yaptılar diye :)) ha tabi bi de annem burda o yüzden yemek derdi falan olmuyor genelde o yapıyor sağ olsun da şimdi hasta olduk ikimiz de rşim zaten yok yine Trabzon'a gitti inşallah ayaza geçmezsen becerikli kadınsın vesselam hem iş hem ev hem buraya yetişiyon :))
kızlar size beceriksiz demedim tabiiki yanlış anlamayın ehehe
bende genelde kızı uyuturken yazıyorum. sallanarak uyuduğu için insan sıkılıyo sallarken zaten. kitap okumak istiyorum ama kitabı gördüğü an kalkıp almak istiyor. telefona pek meraklı değil. sadece bazen bebee diyor yani pepe aç demek istiyor sıpa.
senin mesain de az değil mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?