Ayy eline saglık canım en kısa zamanda deneyeceğim. Ben de balığı çok severim en çok da somon; ))ya inan damak tadını anne babadan kesinlikle alıyo çocuklar konuşmuştuk yine. biz denizden ne çıksa yeriz. Begüm de seviyo balık nazar değmesin.
somon çok yumuşak tavuk eti gibi hiç somon denedin mi?
ama kendinize yaptığınızdan verin. tatsız tuzsuz yemiyolar :)
biraz z.yağına azıcık salça, sarımsak, kekik, pul biber ve tuz karıştırıyorum. elma dilim patates ve balıklara yediriyorum. üzerlerine tereyağ parçaları koyup fırında pişiriyorum çok lezzetli oluyor bi de böyle dene belki sever :)
Dişten mi ağrıyordu? Gecmiş olsun canım, kalbinde ne var ki senin? Bence yeterli olur, zaten oğlunla en az dokunacak ilacı vermiştir doktor.. :)Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım kuzular ve siz iyisinizdir.
Kulak ağrım geçti şükür,diş tedavisine başladım. 3 dolgu yapıldı 2 tane daha yapılacak bır tane de kaplama.
Benim kalbimde ki bir problemden dolayı dolgu vs yaptırırken antibiyotik kullanmam gerekiyor. Diş hekimine gitmeden önce oğlumu emziriyorum gelince ilk sütü sağıyorum sonra emziriyorum. Sizce bu yeterli olur mu? Hiç istemedim aslında emzirme dönemi böyle birşey olmasını ama mecbur kaldım ;(
niye kalkıyolar bilmiyorum. ama benim sinirlerim kalkıyo o kesin. bende çok sabırlı sakin bi insandım. ama söz konusu uyku ve yemek oldu mu delirmeye başladım artık kendimi tanıyamıyorum. başka şeyler için hiç sinirlenmiyorum istediği kadar dağıtsın kıraın döksün oynasın. ama bu uyku ve yemek olayı beni tüketti.Erken saatlerde niye kalkarlar acaba yat uyu işte işin ne hayatı kaçırmaktan korkuyorlar galiba..
Sakin anneler Cidden var, yani ben de öyle aşırı sinirli değilim çok daha dikkat ediyorum. Bi kaç ay önce farklıydım ama şimdi kontrol altına almaya çalışıyorum sinirlensem daha beter oluyor çünkü ayaz..
Okulda benim yanıma görüşmeye gelen annelerde görüyorum mesela kadının 3 çocuğu var, yüzünden ses tonundan sakinlik ve sabır akıyor.. Bir düzen oluşturman lazım, belli sınırlar ve kurallarınız olması lazım demiştim mesela. Hocam benden böyle şeyler istemeyin benim çocuklarıma aşırı bi zafım var kızamam, yapma da diyemem diyor yaa
dualarım hepimiz için canım sen üzülme stres olma ekstra güvenlik önlemi vardır. aynı yere ikinci kez bişey yapmazlar zaten.Simdi onun gelecegi havaalaninda da kirmizi alarm varmis bi bakima iyi aslinda guvenlik onlemi daha cok olur. Yarin aksam geliyo canim valla Allah'a emanet. Dua edin nolur.
aynen öyle hissediyorum bendeBirakir miyim hep aklim sizde. Biz dost olduk burda. Eksik hissediyorum bakmayinca. Evet ben demery60 i soracaktim
canım yap çok güzel oluyor. somonlar fileto kesilmişti canım yani orta boy dilimler diyeyim ben sana.Ayy eline saglık canım en kısa zamanda deneyeceğim. Ben de balığı çok severim en çok da somon; ))
Somonların büyüklükleri nasıldı peki küçük küçük mü koydun içine ?
şu an bu tezine hayran kaldımBir de bugün düşündüm acaba dedim bu bebeklerin iştahsızlığı bizim yüzümüzden mi?
Bilinçli olarak hepimiz sağlıklı beslemeye çalışıyoruz herşeyi en sağlıklı nasıl yedirirz diye uğraşıyoruz kimimiz şekerli tatlı şeyleri yedirmiyor kimimiz sadece tattırıyor doyumluk vermiyor.
E vücut mekanizması bozulmuyor yavruların insülin pankreas çok iyi çalışıyor kan şekeri düzeyi belli seviyede ilerliyor iniş çıkış yaşamıyor böylece aşırı açlık hissetmiyor bizm bebişler.
Az yemeyle de doyuyorlar ve yedikleri şeyler de uzun süre tok tutuyor.
Nolur öyle olsun ya yoksa kafayı yicem
Kendini suçlama öyle aserme falan daha yok benimki pis bogazlik çok acıkıyorum sadece herşeyi yiyorum ama somonu ailecek çok severiz dediğin gibi yapacağım birde hep tavada yapıyordumcanım yap çok güzel oluyor. somonlar fileto kesilmişti canım yani orta boy dilimler diyeyim ben sana.
bu arada geçmiş olsun canım. sağacak kadar sütün var mı? artık emmeyi keyif işi yaptılar zaten. bence sağmasan da olur. benim dişim apse yapmıştı hemde kızım daha 4 aylıktı. diş hekimim çocuk doktoruna danıştı daha hafif bi ant.verdi bana mecbur kullandım korkma bişey olmaz demişti ki o zama sadece anne sütüyle besleniyordu
Çorumdaysan komşunum :)) yok şaka bi yana haklısın yanı ilk duyduğumda çok kafama takıldı ama dediğin gibi büyüyor ve daha az ağlıyor sanırım bir de diğer arkadaşların dediği gibi oyalamasını belki beceremiyor veya ağlamasına daha çok izin veriyor.. Teşekkür ederim :)gelincikgibi sen benim komşum musun yoksa bizim de komşunun çocuğu çok ağlardı şu sıra neredeyse 1 aydır ağlaması azaldı ve anneanne sesleri duyuyorm. Hani büyükler konuşurken. Yazdığını okuyunca acaba dedim?
Şaka bi yana babaannesinin kötü bakmasından değil de bebişlerin artık büyümesindendir ağlamasının azalması.
Kendi evladımdan bliyorum haftası haftasına uymuyor gittikçe daha iyi oluyor ağlama mızmızlanma konusunda.
Bir de benim bildiğim gördüğüm kadarıyla babaanneler belki çok çaba emek gerektiren şeylerde yardmcı olmazlar ama torunları çok severler özellikle de erkek evlattan torunlarını. İçin rahat olsun düşünme bile.
Ay ne güzel tarif ama ben artık balık yiyemiyorum. Hamileyken çok yedim ve bi gün zehirlendim o günden bu tarafa maalesef hiç yiyemedim.. Ama tunaya böyle yapıyım bi daha.ya inan damak tadını anne babadan kesinlikle alıyo çocuklar konuşmuştuk yine. biz denizden ne çıksa yeriz. Begüm de seviyo balık nazar değmesin.
somon çok yumuşak tavuk eti gibi hiç somon denedin mi?
ama kendinize yaptığınızdan verin. tatsız tuzsuz yemiyolar :)
biraz z.yağına azıcık salça, sarımsak, kekik, pul biber ve tuz karıştırıyorum. elma dilim patates ve balıklara yediriyorum. üzerlerine tereyağ parçaları koyup fırında pişiriyorum çok lezzetli oluyor bi de böyle dene belki sever :)
Ayyyyyynneeeennngünaydın kızlar. saat şu an 5:15 ve bir saattir Begüm hanfendi hazretlerini sallıyorum. tam uyudu yatağına koydum su içtim yatıyodum yine o kulaklarımda çınlayan ağlama sesi.
nasıl sabırlı olabiliyo bazı anneler ben hayranım. benim bağırıp çağırıp herkesi ayağa kaldırasım geliyor.
Sağ salim kavuşun inşallah Can'ım..Simdi onun gelecegi havaalaninda da kirmizi alarm varmis bi bakima iyi aslinda guvenlik onlemi daha cok olur. Yarin aksam geliyo canim valla Allah'a emanet. Dua edin nolur.
Ay ne güzel sağolun kızlar valla çok iyisiniz hepiniz.. Senin işler Nasıl gidiyor Can'ım. Duru da gittikçe sana benzemiş, kopyan olmuş cimcimeBirakir miyim hep aklim sizde. Biz dost olduk burda. Eksik hissediyorum bakmayinca. Evet ben demery60 i soracaktim
Sağlık bu Can'ım yapacak bişey yok. Gece de emzirirsin için rahat etmiyorsa. Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar nasılsınız umarım kuzular ve siz iyisinizdir.
Kulak ağrım geçti şükür,diş tedavisine başladım. 3 dolgu yapıldı 2 tane daha yapılacak bır tane de kaplama.
Benim kalbimde ki bir problemden dolayı dolgu vs yaptırırken antibiyotik kullanmam gerekiyor. Diş hekimine gitmeden önce oğlumu emziriyorum gelince ilk sütü sağıyorum sonra emziriyorum. Sizce bu yeterli olur mu? Hiç istemedim aslında emzirme dönemi böyle birşey olmasını ama mecbur kaldım ;(
İyi tespit, bu açıdan bakmamıştım hiçBir de bugün düşündüm acaba dedim bu bebeklerin iştahsızlığı bizim yüzümüzden mi?
Bilinçli olarak hepimiz sağlıklı beslemeye çalışıyoruz herşeyi en sağlıklı nasıl yedirirz diye uğraşıyoruz kimimiz şekerli tatlı şeyleri yedirmiyor kimimiz sadece tattırıyor doyumluk vermiyor.
E vücut mekanizması bozulmuyor yavruların insülin pankreas çok iyi çalışıyor kan şekeri düzeyi belli seviyede ilerliyor iniş çıkış yaşamıyor böylece aşırı açlık hissetmiyor bizm bebişler.
Az yemeyle de doyuyorlar ve yedikleri şeyler de uzun süre tok tutuyor.
Nolur öyle olsun ya yoksa kafayı yicem
Çok geçmiş olsun maralcım. Kusma ishal zor olur ama senin bebelerin maşallah güçlüler, bol sıvı ver patates yedir. İnşallah Hakan'a bulaşmaz. Abisi kardeşiyle az temasta bulunsun elini bol yıkasın. Neden olmuş ki bu salgın içme suyuyla mı alakalı acabaMERHABA Kizlar
geçmisi okuyamadim pek herkes iyidir insallah , bidlirlerede bakamadim
buyuk oglumun atesi vardi sabahtan beri simdi d ekarin agriis basladi
olduugm sehirde gastro salgini var ,ates kusma ishal 1 hafta suren bi hastalik turkçesi ne bilmuyorum
hakana atarsa napicam yaaa
abimiz buyuk zorlanir illaki ama guçludur benim oglum
arkadasimin çocuklarinda basladi sirayla 2ser gun arayla 2 haftadir kusma ishalle ugarsiyor
yasi ne kadar kuçuk olursa çocugun o kdr zorlaniyor
ates çikinca aklima ilk gelen gatro oldu Allahim nolur su çiçegi grip fln olsun dedim ama hiç grip belirtiside yok
offff ...
uyyor simdi karnim agriyor dedi wc de bisey yok
once kusma basliyormus zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?