2015 Şubat Anneleri

Tuna da sevmiyor hızlı hızlı nefes alıp veriyor, sanırım nefes alamam diye korkuyorlar.

canım sen yaz yine, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. ama birbirimizle dertleşince rahatlıyoruz :)

az kaldı havalar bi ısıncak sonra da dicezki az serin olsa :) sen at bahçeye dağa çayıra ohh şanslısın :)

ülkenin genel profili bu hiç şaşırmadım. bu konulara bi girsek çıkamayız sinirden kuduruyorum bende son zamanlarda. allah sonumuzu hayır eylesin!

ben daha hiç onunla banyo yapmadım. evde başka birinin olması lazım sonra ikimiz nasıl çıkıcaz ıslak ıslak :))
ben yazı bekliyorum havuz alıcam balkonda bol bol suyla oynarız. bayılıyo suya. musluğu görünce deliriyo resmen

ben hiç sanmıyorum özel sektörde öyle bişey olacağını ama görücez bakalım..

canım ben sanmıyorum kötü davrancağını falan sakın aklıma getirme. kuzuların dönem dönem halleri değişiyor. bizim bu aralar ağlamadığımız gün yok mesela.
düşünüp kurma kafanda bence. hiç sandığın gibi değildir. en fazla isteklerini anlayamamıştır ağlamıştır vs.

Ay Tuna da yese keşke balık.. Begüm Karadeniz kızı tabi yer :)
ya inan damak tadını anne babadan kesinlikle alıyo çocuklar konuşmuştuk yine. biz denizden ne çıksa yeriz. Begüm de seviyo balık nazar değmesin.

somon çok yumuşak tavuk eti gibi hiç somon denedin mi?
ama kendinize yaptığınızdan verin. tatsız tuzsuz yemiyolar :)
biraz z.yağına azıcık salça, sarımsak, kekik, pul biber ve tuz karıştırıyorum. elma dilim patates ve balıklara yediriyorum. üzerlerine tereyağ parçaları koyup fırında pişiriyorum çok lezzetli oluyor bi de böyle dene belki sever :)

Öff ne güzel yazdın canım çekti kız almam lazım hemennnn :)) şifa olsun begüm kardeşe

Öff ne güzel yazdın canım çekti kız almam lazım hemennnn :)) şifa olsun begüm kardeşe
canıııım inan seni ve diğer hamileleri unuttum ben nolur kusurumabakma hay aklıma ya

bi daha yemek konusunda çok dikkat edicem, lütfen bul yap da ye bana da söyle yedim diye

günaydın kızlar. saat şu an 5:15 ve bir saattir Begüm hanfendi hazretlerini sallıyorum. tam uyudu yatağına koydum su içtim yatıyodum yine o kulaklarımda çınlayan ağlama sesi.

nasıl sabırlı olabiliyo bazı anneler ben hayranım. benim bağırıp çağırıp herkesi ayağa kaldırasım geliyor.

Erken saatlerde niye kalkarlar acaba yat uyu işte işin ne hayatı kaçırmaktan korkuyorlar galiba..

Sakin anneler Cidden var, yani ben de öyle aşırı sinirli değilim çok daha dikkat ediyorum. Bi kaç ay önce farklıydım ama şimdi kontrol altına almaya çalışıyorum sinirlensem daha beter oluyor çünkü ayaz..

Okulda benim yanıma görüşmeye gelen annelerde görüyorum mesela kadının 3 çocuğu var, yüzünden ses tonundan sakinlik ve sabır akıyor.. Bir düzen oluşturman lazım, belli sınırlar ve kurallarınız olması lazım demiştim mesela. Hocam benden böyle şeyler istemeyin benim çocuklarıma aşırı bi zafım var kızamam, yapma da diyemem diyor yaa

oy canım allah sağsağlim kavuştursun
hatta gerekiyosa biraz geç gelsin çıkmasın evden. ya da başka şehre geçsin ordan gelsin. allahım ya geçsin bu kötü günler
Simdi onun gelecegi havaalaninda da kirmizi alarm varmis bi bakima iyi aslinda guvenlik onlemi daha cok olur. Yarin aksam geliyo canim valla Allah'a emanet. Dua edin nolur.

Birakir miyim hep aklim sizde. Biz dost olduk burda. Eksik hissediyorum bakmayinca. Evet ben de mery60 i soracaktim

Kesinlikle sebebi bu canim. Yavruslar ya iste ne saflar:)

Canim cok gecmis olsun. Bu kis ne bicim ya hastaliklar hic bitmedi

Oyy yavrum yaa. Yerim ben onu ne guzel bi deneyim olmus. Suyu seviyolar iyi geliyo

Sıkılıyo olabilir canim onlayken fazla oyalamayi bilmiyosa oyunlar oynamiyosa. Veya zorluyo olabilir cok yedirirken falan.

canım herkesın çocukla iletişimi aynı olmuyor. benim de annem beratı hiç ağlatmaz mesela. azıcık mızıklasa ay sıkıldı der alır balkona bi yere götürür oyalar. kaynanam öyle değil mesela. senin de bu şekilde bişi olabilir. kötü bişi yapacağını sanmıyorum. ama yine de insanın aklı kalıyor çok iyi anlıyorum seni. aynı durumu yaşadık. anneme de komşu eskiden sizden çok ağlama sesi geliyordu kadın çocuğa bağırıyordu demiş mesela. çok üzülmüştüm belki karıştırıyor falan diyip kendimi sakinleştirmiştim. sonbra da Allaha havale ediyorum diyip sakinleşmek zorundaydım. şimdi şükür annem bakıyor içim rahat. allah razı olsun.

bazı ınsanlar cok sabırlı oluyor ve genelde onların cocukları da cok uysal oluyor. ben de tez canlı sabırsız bırıyım. ama dediğin gibi eskiye göre daha iyiyim. ama bende değişen birşey yok. berat değişti. daha akıllı artık azcık da olsa arada oynuyor. ben mutfaga gıdınce artık bagırmıyor. buyuyor yanı. ıns daha da guzel olacak hepımız ıcın.

genel anlamda da şimdilik annem bakıyor çocuğa ama uzun vadede sanırım istanbula taşınacağız. çünkü annemler olmadan beratı buyutemeyeceğimi anladım. eşim yardımcı olamıyor ben de çalıştığım için beratla gunduzlerı birilerinin ilgilenmesi gerekecek baya bir süre. bakalım hakkımız hayırlısı olsun. hiç sevmiyorum istanbulu ama nasip.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım kuzular ve siz iyisinizdir.

Kulak ağrım geçti şükür,diş tedavisine başladım. 3 dolgu yapıldı 2 tane daha yapılacak bır tane de kaplama.
Benim kalbimde ki bir problemden dolayı dolgu vs yaptırırken antibiyotik kullanmam gerekiyor. Diş hekimine gitmeden önce oğlumu emziriyorum gelince ilk sütü sağıyorum sonra emziriyorum. Sizce bu yeterli olur mu? Hiç istemedim aslında emzirme dönemi böyle birşey olmasını ama mecbur kaldım ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…