2015 Şubat Anneleri

kayınvaliden de olaymış resmen he. hey allahım :)

benim annemde var demir eksikliği. doktora demişti kullanmak istemiyorum kilo aldırıyo diye. doktor da demişti ki kilo aldırmıyo iştahını açıyo, boğazını tutarsan kilo almazsın demişti :)) ama o iştah açılmasını biliyorum bende de var. sanırım emziriyorum diye almıyorum ama acaip yiyorum. kendimi frenlemek için yoğurtla yulaf gevreği var onu yiyorum eşim kendine almıştı. tok tutuyor. ara öğünlerde yiyorum.


ya da sürekli bişey atıştırasım oluyo meyve yiyorum ya da fındık vs. abur cubur bulundurmuyorum evde. kızartma pilav yapmamaya çalışıyorum ve tabiiki hamurişi. bunları başarırsan kilo verirsin bence canım. ekmeğini de kepek ya da çavdar tercih et. ve havalar güzelleşince yürüyüş yap Tuna'yı da alıp.
 
hoşgeldin tatlım merak etmiştik bizde seni. geçmiş olsun bayağı uzun sürmüş hastalık eminim çok yıpratıcı olmuştur ben iki gün yaşadım yüksek ateş mahvolduk resmen. üst solunum yolu enfeksiyonu falan mı oldu? bi daha olmaz inşallah canım çok geçmiş olsun.

iştahsızlık uyku problemleri bi nebze daha iyi olsa da devam. tam düzeliyor diyorum yine aynı oluyor. bir düzen beklememeyi öğrenmek bence en hayırlısı olacak. parmaklarını sonuna kadar ağzına sokuyor ısırıyor dişlerinden çok derdi var. altta iki üstte iki dişi var şu an. çok zor oluyo diş olayı bizde.

onun dışında evet pratik bi baston araba aldım hava güzelken sürekli geziyoruz. ufak bi park keşfettim iki sokak yukarda oraya gidiyoruz hava alıyoruz falan. ama şu aralar çok soğuk.

sende merynin dediği gibi sağlıksız kilo almamaya dikkat et. öğünlerini atlama. yemiyor musun yoksa yediğin halde mi kilo almıyorsun?
 
Kızlar napıyorsunuz yahu giremez oldum aklım hep burda durumlar Nasıl iyiy misimiz
Fındıklar büyüdü hergün ayrı bir yaramazlık
Gonul83 canım gözün aydın hamileymişsin çok sevindim MaRaL_ bacım nasılsın evlatçıklar Nasıl Hakan paşa Nasıl yeb4 kız sen napıyon insan şu çocuğun resmini koyar ig ye göreyim taktırdın mı spiral ben daha bugün yaptım o işi
 
Hoş geldin canımm özledik seni yaa :)

çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir şimdi.. Ben hastaydım şimdi ayaza bulaştı bakalım umarım çok ilerlemez..

Parka alıştı artık Canm ilerleme var, sadece benek arabasında iki dk dahi durmuyor ve normal arabada hemen biner binmez sıkılıyor ağlıyor ilk günden beri böyle uyuması lazım durması için :)) alışacak o da.. Bak ne güzel şanslısın mustafa bu konuda iyi ama tabi evde oyalamak zor olur.. Ben ev kuşuyum evde olmayı severim, ayaz da bana benzemiş bu konuda galiba :))

Ben kararlıyım bakalım kilo verme konusunda ama kaç gün sürecek merak ediyorum :)) senin o kadar zayıflaman da ilginç.. Kilo almak galiba daha zor, en azından öyle diyorlar hep.. Benim bir kaç arkadaşım diyetisyense gidip kilo aldılar eczaneden özel kilo aldırıcı besinler tavsiye etmiş onlarla.. Tabi ne kadar sağlığa yararlı bilemiyorum.. Ben hep kilo verme endeksli olduğum için alım içşn ne yapmak lazım hiç bilmiyorum :))
 
Aynen destek olabilirs bugün okulda da iki öğretmen etkilendi ben yemeyince sen herşeyi silip süpürürdün sen yapıyorsan biz de yaparız dediler :)))

Ben henüz spor yapmayı düşünmüyorum, önce vermem gereken en az 8 kilo var sonra yaparım spor.. Eskiden sporcu olduğum içşn vücudum sıkı hala sadece yağ oranım çoğaldı et yığını oldum :))
 
BRBM canım çok geçmiş olsun çok mu kötü dudağı kıyamam Nasıl acımıştır..ayaz da iki gün önce suratını Çekmece'ye vurdu açmaya çalışırken üst dudağı dişine değdi hafif açıldı ve kanadı ama yememexlik yapmadı şükür sen de hemen en kötüsünü düşünme bu bebişler sandığımızdan daha dayanıklı maşallah
 
Bizim süt ürünleri tuketemeyen bidiga badem sutu yaptım.daha önceden de denemiştim.net bu yonden buyuk nimet.yoksa nerden aklima gelsin.ama badem çok pahalıydı.neyseki babannede varmış.haftasonu kırdılar.bizi biraz idare eder.burda birinin daha süt alerjisi vardı kimdi hatırlayan var mi.
 
Oooo konu almış basını gitmiş ben yine taşınma
Telaşında
Kızımın dişler sonunda patladı tam 13. Ayını doldurmuştu :) şimdi oturduğu yerden ayağa kalkıyor tutunmadan bakalım ne zaman olacak yürümesi çok bekletecek mi bizi :)
Kilo derdi bitti sivilce derdi başladı bende de bir taraftan da erkek tipi kestiğim saclarımı uzatma derdi
Gerçi bunlarda dert değil diyeceksiniz ama o kadar çok düşüyorum ki çocuklarımın üstüne 22 yasında çoktum resmen uç sene önceki bebek gibi suratım kalmadı heryeri sivilce ve ilk defa bu kadar ergenlikte ya bir tane çıkmıştır ya iki
Kendimi düşünmem lazım biraz da bu konuda güzel cilt kremi tavsiyesi olan var mi
 
Evet istiyorduk oldu inşallah güzel geçer şimdilik herşey yolunda
 
merhaba canim

ee buyyolar artik , ben eve zor sokuyorum benimkini ;, ayakkabiyi montunu gordumu absliyor pis pis gulmeyee

karatay nasil gidiyor zayifladinmi
 
geçmis olsun canim
alisacak zamanla uzulme nolur
dudagida yarina bisey kalmaz çok çabuk iyilesiyor dudak içi
 
ho$geldin canim
evet konu bi macera yasadik ates yuzunden , iyyiz sukur simdu
oglumda da ilerlemedi karin agrisiyla kaldi sonrada ates falan dustu iyilesti iki gunde
 
iyyiz canim saol
hakan pasa su an balon oynuyor yakalamaya çalsiyor isirmaya çalisiyor debeleniyo ha bire :) iyyiz sukur bi yaramazlik yok

siz nasilsiniz,islerin nasil
insytagramda giryorum yaptigin cicileride evdenmisatiyon dukkani açtinmi
 
Sağol canım dişi yırtmış alt dudağını şu an çok kırmızı ve şiş duruyor yayla çorbası yapmıştım içti bir kase çok şükür dediğin gibi yemesini etkilemedi şükür size de geçmiş olsun canım kıyamam öyle öyle büyüyecekler mecburen ne kadar dikkat etsekte olan oluyor engelleyemiyoruz Allah beterinden korusun hepimizin bebişlerini
 
geçer geçer
haturliyonmu ben buraya ayzmistim ust disleri alt dudagini kesmidti, en az 15 dk kani dindirememistim oluk gibi akiyordu
ertesi gune iz bile yokdu :)
Evet canım hatırlıyorum begüşün de dudağı kanamıştı galiba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…