2015 Şubat Anneleri

Canım ben ali çankırılı nın kitaplarını beğeniyorum. Çocuğa söz geçirme sanatı diye bir kitabı var mesela çok güzel, onun dışında da birçok kitabı var hepsi güzel bence çok yalın, basit ve günlük hayattan örnekler vererek anlatıyor.. :)

Ayaz da yastıksız yatıyor Sanırım 2-3 yaşa kadar da gerçek yokmuş..

Bence düşmez canım eğer korkuluklar belirttiğin yere kadar geliyor ve alttan destek alabileceği bir yer yoksa tırmanmak için bişi olmaz :))

Oha Koç'um benim aferin walla Nasıl yaptın :) ben de bi değişiklik yok regl de olacak şiştim iyice ama yiyorum kısamadım

Tamam canım teşekkürler eBook varsa bir bakarım yada Tr'ye gidince alırım

ay gerek yoksa hiç yatırmayayım. doktora da sorucam gidince. sadece genzi aktığı zaman lazım oluyo. düşmez normalde evet ama bu yaramazlar herşeyi yapar gibi geliyo korkulukların koruyucusu da var onları çıkartacaktım geçen kafayı bi gömdü kenara çok ağladı. biraz daha dursun dedim bende.

o zaman iyi yapmışım demekki. park yataklar daha derin oluyo sanırım. bu yaramazların bapcağı belli olmuyoki korkuyorum o yüzden

fyz35 sağol canım bi bakayım dediğin yastıklara.

mery60 canım o dediğin korkuluklar nasıl bişey? yatağında zaten korkuluk var ya anlamadım dediğin şeyi

ahh ya mantıklı düşününce cidden öyle. herkes öyle yapmış ya bize de doğru olan o gibi geliyo ister istemez.
bakalım nasıl bıraktırıcaz. şu an aşk yaşıyo memeyle çünkü

ahh ya mantıklı düşününce cidden öyle. herkes öyle yapmış ya bize de doğru olan o gibi geliyo ister istemez.
bakalım nasıl bıraktırıcaz. şu an aşk yaşıyo memeyle çünkü
Biz de öyle aşk yaşıyoruz ama son 3-4 gündür çok fena sürekli emmek istiyor gece gündüz hele sabahları yarım saat, bunalıyorum artık

Yaza doğru bırakcam Can'ım herkes te diyo ki emmedikçe azalır adaçayı içiyorum seviyorum da bişey yok

Oha Koç'um benim aferin walla Nasıl yaptın :) ben de bi değişiklik yok regl de olacak şiştim iyice ama yiyorum kısamadım
Ya sende ne güzel kilo vermiştin ya bırakma devam et, valla kilolar gittikçe daha da hırslanıcaz yaz geliyor Deniz mevsimi yaklaşıyor naniiii naniiii acil durummmm

Yaza doğru bırakcam Can'ım herkes te diyo ki emmedikçe azalır adaçayı içiyorum seviyorum da bişey yok
Maşallah sütün bol, evet emzirmedik,e azalır da sen bu süre içinde acı çekersin. Doktoruna bi danış bu konuyu şimdi değilse bile yazın yine aynı konu açılacak, aklında soru işareti kalmasın. Hem sütün bolken emzir kız ne güzel şifa niyetine :) ısırıyor mu hala cadı :))

Ya sende ne güzel kilo vermiştin ya bırakma devam et, valla kilolar gittikçe daha da hırslanıcaz yaz geliyor Deniz mevsimi yaklaşıyor naniiii naniiii acil durummmm

Ya evet yaklaşıyor ondan ziyade havalar ısınıyo ve ben artık saklayamıyorum pörtleyen göbeğimi
Benim iştahım var durduramıuorım Cidden kendimi napcam yaa

Biz de öyle aşk yaşıyoruz ama son 3-4 gündür çok fena sürekli emmek istiyor gece gündüz hele sabahları yarım saat, bunalıyorum artık
yazın napıcaz o sıcaklarda
ya emzirmekten çok zevk alıyordum ama önceden. hani küçükken gerçekten yemek amaçlı emdiği zamanlar en keyifli anlatdı.
şimdi sigara krizi gelmiş gibi yapışıyo mememe. normal emse amenna. çekiyo ısırıyo. bi de doğru dğzgün süt yok çektikçe acıyo.

şu an hiç zevk almıyorum emzirmekten ve niye böyle düşünüyorum diye bi anormallik mi var bende diyorum açıkçası

Ya evet yaklaşıyor ondan ziyade havalar ısınıyo ve ben artık saklayamıyorum pörtleyen göbeğimi
al benden de o kadar.
bak sabahtan beri Ayıptır söylemesi yumurtalı sağlam bi kahvaltı ettim. sonra mozaik pasta yedim.
öğlen babam yemek yer genelde bende eşlik ettim azıcık fırında tavuk patates kalmışyı dünden bi kaşık pilavla yedim.

akşama kadar bi dilim kek yedim. sonra alşam balık yemeğe çıktık. koca bi levrek yedim. üstüne ayva tatlısı yedim. ama tatlıma babamla kocam ortak çıktı.

şimdi de çay içcem. eminim yanına bişey daha yerim tatlı olarak. bunları niye saydım be kadar pisboğaz olduğumu anlatmak için

kendimi durduramıyorum ben böyle değildim. kilomda bi artış yok ama göbüş var. kendimi frenlemem lazım. yarın babam gidicek bende katılayım diyete. ama nasıl tatlısız durcam

Benim kadar açlık manyağı olamazsın Can'ım kesin eminim, sen benden daha güçlüsüdür, ben yapıyorsan eminim sende yaparsın.. Genelde midemdeki boşluğu hissediyorum ve manyak mıyım neyim ama bu bana mutluluk veriyor zayıflıcam diye inanıyorum ya ondan sanırım.
yendiğin şeylerin çok kalorili olmamasına da dikkat et bence. Benim Can'ım tatlı isteyince elma yiyorum yada incir, onlar o kadar tatlı ki bastırıyor. Mesela bi ara kendime diyet turla yapıcam bol meyveli şekersiz keçiboynuzu unundan filan, Aslı'na bakarsan alternatif çok. Bide açlığını düşünme yada doymadım az yedim diye düşünme. Ve benim her şeyde olduğu gibi bunda da saatli yiyip içmem diğer öğünü beklememi tahammül etmemi kolaylaştırıyor.

Ama bu akşam kocaaaa bir tabak bulgur pilavı ve cacık yedim bi dünya da salata. Ödül :))

Anammm kek mozaik pasta ayyyy negzel bir haftasına kadar bende gömülüyordum tatlıya.. Gidiyim de bi parça bitter yiyim bari acı acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…