2.. günümüz dediğin gibi çok güzel geçti akşam az bişe mizirdandi ve aramızda döne döne yattı ve mucize sabaha kadar hiç uyanmadı maaşallah inşallah böyle gider merycim 09:30 da yattı Sabah 07:00 de kalktiBu yaptığını daha dün düşünmüştüm mantıklı bi hareket :) Zaman'la alışır, ilk gün her zaman zor geçer
Vay beeee hepimizin hayali sanırım maşallah :)2.. günümüz dediğin gibi çok güzel geçti akşam az bişe mizirdandi ve aramızda döne döne yattı ve mucize sabaha kadar hiç uyanmadı maaşallah inşallah böyle gider merycim 09:30 da yattı Sabah 07:00 de kalkti
Boğa işte :)))Ay ben de oyle canim bi paketi actiysam kocaman da olsa kesin bitirmem gerekiyo.Cok seviyorum tatliyi cook
bi de cheesecake bi de çikiletalı sufle bi de bi de bu bideler bitmez bence susalımen güzeli elma
Harikasın, bende mi yapsam diyorum ama o Zaman'da pek emmemiş oluyor, doğru düzgün bi anne sütü alamıyor gün içinde..2.. günümüz dediğin gibi çok güzel geçti akşam az bişe mizirdandi ve aramızda döne döne yattı ve mucize sabaha kadar hiç uyanmadı maaşallah inşallah böyle gider merycim 09:30 da yattı Sabah 07:00 de kalkti
Vay beeee hepimizin hayali sanırım maşallah :)
Aslında keşke daha önce yapsaydım diyebilirsin ilk günleri atlattinmi galiba gerisi kolay olacak bakalım öyle diyorum ama ilerleyen günlerde tozutabilir . Ama ilk gün gerçekten gece üçte uyandığında çok ağladı ona dayanabilirsen gerisine de dayanabiliyorsun ama çevrende sesten rahatsız olamayacak ben oyalamak için herşeyi yaptım öyle uykusu geldi şimdi yine memesizi kucağımda uyudu yani meme olmadan asla uyumayan bir çocuktu dışarıda uyuyor o ayrı ama ilk gün gerçekten çok üZüldüm dayanmalisin az daha meme verecektim ama tuttum kendimi zor ama imkansız değil eğer dünkü gibi olursa hepimiz için çok güzel olacak meme yi de uykusu olmadığında bol bol verHarikasın, bende mi yapsam diyorum ama o Zaman'da pek emmemiş oluyor, doğru düzgün bi anne sütü alamıyor gün içinde..
Canım çok güzel yaptın inşallah böyle devam eder. Benim oğlum da öyle bıraz önce öğle uykusu için denemek istedim bir saat sürdü ağladı ama uyumadı biberonla süt içti yine yok uğunuyor artık dayanamadim emzirdim uyudu . Sen o ağlarken ne yaptın babası mı ilgilendi?Aslında keşke daha önce yapsaydım diyebilirsin ilk günleri atlattinmi galiba gerisi kolay olacak bakalım öyle diyorum ama ilerleyen günlerde tozutabilir . Ama ilk gün gerçekten gece üçte uyandığında çok ağladı ona dayanabilirsen gerisine de dayanabiliyorsun ama çevrende sesten rahatsız olamayacak ben oyalamak için herşeyi yaptım öyle uykusu geldi şimdi yine memesizi kucağımda uyudu yani meme olmadan asla uyumayan bir çocuktu dışarıda uyuyor o ayrı ama ilk gün gerçekten çok üZüldüm dayanmalisin az daha meme verecektim ama tuttum kendimi zor ama imkansız değil eğer dünkü gibi olursa hepimiz için çok güzel olacak meme yi de uykusu olmadığında bol bol ver
evet bi düzen oturtsak fazlalıkları verdikten sonra aslında bi daha almayız hem bu koşturmaylada. arada kaçamak yapmak hakkımız tabiiki o kadar da olsun.Hah işte süpersin aynen öyle olmalı.. Yani şimdi Boğaz'ımızı tutuyoruz ama diyet bitince de yicez sonuçta yine alınır o kilolar :)) sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmek lazım kesinlikle, bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben bugün arayıp bi randevu alayım çünkü 10 kilom bar yanlış yapmamamı lazım yağdan gitmezse yine aynı sorun olur
herkes yastıksız yatmasından bişey olmaz dedi. ama geniz akıntısı için önemli sen yastıkla ytırmakla iyi yapıyosun. kontrol zamanı geldi bi doktora da sorayım ben bu durumu olmadı senin gibi yaptırayım bende canım sağolCanim Duru da yastiksiz yatiyodu. Deli yattigi icin de bebek yastiklarinda bi saniye durmuyo kafasi. Yatagin eniyle ayni buyuklukte yastik diktirdim o yuzden anneme. Hem de ince. Yanlara dogru da buyuk oldugundan kafasi pek dusmuyor. Yastiga basma konusuna gelince basinca coker zaten canim yukseklige bi etkisi olmaz bence. Sen de yorgancilara boyle bi yastik yaptirabilirsin. Isime yaradi benim bayagi
İnşallah devam eder bizimki öyle süt delisi de değil dün biraz içine kakao attım yinede çok içmedi zamanla sever inşallah Allahtan yoğurt ve peynir yıkıyor. Babasını ağlarken hiç istemiyor resmen çıldırır gibi ağlıyordu o yüzden o pek bişey yapamıyor sadece yanımızda bulunuyor . İlk akşam yatirdigimda uykusu gelip ağladığında kitap baktık, Biraz öyle yuvarlandik yerlerde oynarken iyicene uykusu geldi yatağımıza geçtik yine ağladı ama normal ağlama telefondan ninni açtım ona bakarken mayisti sonra sağa sola bir sürü döndü durdu uyudu gece uyandığında korkunçtu ama o çocuk değildi sanki bi şekilde sakinlesmesini sağladım kucağıma aldım salladım uyudu . Bugün gece işe hiç uyanmadı sabaha karşı epey döndü ama uyanmadı bir hafta böyle gitsin yatağına alistircamCanım çok güzel yaptın inşallah böyle devam eder. Benim oğlum da öyle bıraz önce öğle uykusu için denemek istedim bir saat sürdü ağladı ama uyumadı biberonla süt içti yine yok uğunuyor artık dayanamadim emzirdim uyudu . Sen o ağlarken ne yaptın babası mı ilgilendi?
Bizim minik hiç bizimle yatmadı hep kendi yatağında ama işte emerek. Bazen emzirip koyuyorum uyumamışsa su veriyorum yada monoton ses yapıyorum öyle uyuyor. Biraz daha sabırlı olmam lazım galiba ben hemen pes ediyorum.İnşallah devam eder bizimki öyle süt delisi de değil dün biraz içine kakao attım yinede çok içmedi zamanla sever inşallah Allahtan yoğurt ve peynir yıkıyor. Babasını ağlarken hiç istemiyor resmen çıldırır gibi ağlıyordu o yüzden o pek bişey yapamıyor sadece yanımızda bulunuyor . İlk akşam yatirdigimda uykusu gelip ağladığında kitap baktık, Biraz öyle yuvarlandik yerlerde oynarken iyicene uykusu geldi yatağımıza geçtik yine ağladı ama normal ağlama telefondan ninni açtım ona bakarken mayisti sonra sağa sola bir sürü döndü durdu uyudu gece uyandığında korkunçtu ama o çocuk değildi sanki bi şekilde sakinlesmesini sağladım kucağıma aldım salladım uyudu . Bugün gece işe hiç uyanmadı sabaha karşı epey döndü ama uyanmadı bir hafta böyle gitsin yatağına alistircam
Hemen Limonlu sıcak bişeyler iç. Aslında sıcak bir duş alıp dinlensen harika olur ama kuzu fırsat verirse. İnşallah başlamadan atlatırsın geçmiş olsun canımkuzlar sabah kalktığımdan beri boğazımda inceden bi sızı var. bu kış bu kadar salgının içinde hiç hasta olmadım şimdi olursam ağlarım vallahi
nolur hasta olmayayım nolur ya. olsam da kızıma bakabilecek güçte olayım. başka kimsem yok burda ve ben kayınvalidemi asla çağırmak yardım istemek istemiyorum..
Geçmiş olsun canım, havalar çok değişken bi de hep bi koşturmaca, hafta sonu da yoruldun tabi.. Hafif atlatırsın inşallah :)kuzlar sabah kalktığımdan beri boğazımda inceden bi sızı var. bu kış bu kadar salgının içinde hiç hasta olmadım şimdi olursam ağlarım vallahi
nolur hasta olmayayım nolur ya. olsam da kızıma bakabilecek güçte olayım. başka kimsem yok burda ve ben kayınvalidemi asla çağırmak yardım istemek istemiyorum..
Evet canim dikkat etmem gerekiyo bu ara bozdum. Gecen hafta farkli bi subede calistim etrafta yemek yiyecek yer de yoktu arada evden getirdim arada abur cuburla gecirdim. Oyle oyle bozuldu. Bi de kayinvalide hergun yapiyo tatli biseyler. Ama sagolsun hakkini yemeyeyim bana hic is birakmiyo nerdeyse. Is yapmayi pek seviyo. Halimden memnunum ama asiri ozluyorum. Aksam karsilamasi beni camda paha bicilemez bisey. Calismaya baslayinca hayat da hizlandi sanki. Senin nasil hayat canim hersey yolunda mi? Ayaz kuzum iyi mi?Boğa işte :)))
Ama senin dikkat etmen lazım dimi, şeker den dolayı..
Nasıl gidiyor bu arada hayat? Yoğun mu çok, memnun Musun halinden :))
İlk uyku eğitimi verdiğimde de çok ağlamıştı, ona dayanmıştım, gece olunca farklı olabilir tabi.. Ev tek kAtlı kimse rahatsız olmaz, bir emzik avantajım var.Aslında keşke daha önce yapsaydım diyebilirsin ilk günleri atlattinmi galiba gerisi kolay olacak bakalım öyle diyorum ama ilerleyen günlerde tozutabilir . Ama ilk gün gerçekten gece üçte uyandığında çok ağladı ona dayanabilirsen gerisine de dayanabiliyorsun ama çevrende sesten rahatsız olamayacak ben oyalamak için herşeyi yaptım öyle uykusu geldi şimdi yine memesizi kucağımda uyudu yani meme olmadan asla uyumayan bir çocuktu dışarıda uyuyor o ayrı ama ilk gün gerçekten çok üZüldüm dayanmalisin az daha meme verecektim ama tuttum kendimi zor ama imkansız değil eğer dünkü gibi olursa hepimiz için çok güzel olacak meme yi de uykusu olmadığında bol bol ver
Geçmiş olsun Can'ım, bende şu anda fırt fırt burnumu çekiyorum ve çok üşüyorum, bende hiç hasta olmamıştım,.. Biz hasta olursak sistem çöker.. Oğğğ nooookuzlar sabah kalktığımdan beri boğazımda inceden bi sızı var. bu kış bu kadar salgının içinde hiç hasta olmadım şimdi olursam ağlarım vallahi
Ay ne güzel bir kayınvalide her eve lazım :))Evet canim dikkat etmem gerekiyo bu ara bozdum. Gecen hafta farkli bi subede calistim etrafta yemek yiyecek yer de yoktu arada evden getirdim arada abur cuburla gecirdim. Oyle oyle bozuldu. Bi de kayinvalide hergun yapiyo tatli biseyler. Ama sagolsun hakkini yemeyeyim bana hic is birakmiyo nerdeyse. Is yapmayi pek seviyo. Halimden memnunum ama asiri ozluyorum. Aksam karsilamasi beni camda paha bicilemez bisey. Calismaya baslayinca hayat da hizlandi sanki. Senin nasil hayat canim hersey yolunda mi? Ayaz kuzum iyi mi?
iyi hissettiğin yazına yansıyor vallahi ne güzel her işin yolunda gitsin :)Evet canim dikkat etmem gerekiyo bu ara bozdum. Gecen hafta farkli bi subede calistim etrafta yemek yiyecek yer de yoktu arada evden getirdim arada abur cuburla gecirdim. Oyle oyle bozuldu. Bi de kayinvalide hergun yapiyo tatli biseyler. Ama sagolsun hakkini yemeyeyim bana hic is birakmiyo nerdeyse. Is yapmayi pek seviyo. Halimden memnunum ama asiri ozluyorum. Aksam karsilamasi beni camda paha bicilemez bisey. Calismaya baslayinca hayat da hizlandi sanki. Senin nasil hayat canim hersey yolunda mi? Ayaz kuzum iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?