2015 Şubat Anneleri

Canım inan şu son bir kaç gündür ben de aynı şekilde düşünüyorum.. Bıktım gerçekten artık, sürekli meme.. Bi de dediğin gibi öyle Tuhaf emiyor ki amıda kalkıyor çocuk emerken tamamen ıyun amaçlı..

Sabahları böyle bir sinir bi sıcak basıyır beni ama Nasıl anlatamam, şöyle eeeh yeter diye bağırasım geliyor

Ayyyy bişi söyleyim mi ben dikkat etmeme rağmen bu saydıklarından Fazla yedim aslında dikkat da etmiyorum ha 2 gün sürdü sadece ben de tatlı düşünüyüm, çikolata, şeker allah ne verdiyse paket bitene kadar rahat yok bana, midem dolu olsa da doysam da gözüm doumuyor ay ne iğrencim

Benim derdim açlık değil açlığa her türlü dayanırım canım ama işte çok garip bişi böyle durduramıuorım yedikçe yiyesin geliyor açlık hissetmesem de sürekli yemek yemek istiyorum.. Offffff ne Yapcam en iyisi mi ben dediğin gibi elma falan yiyeyim sabah ve öğlen akşam da azıcık yemek.. Mesela şimdi bitter var okulda Çekmece'mde %80 oranlı onun bitmesi 2gün dayanamıyorum işte

öyle deme aşkolsun ne iğrenci.
bazen ne karmakarışık yediğimi duysan ohooo

şimdi birlikte destek olarak daha iyi dikkat ederiz yediklerimize bence. başarabiliriz

aynen Ayneeeen o amuda kalkması beni de bitiriyor.. yakama yapıştığı zaman bi sinir basıyo beni de

Anammm kek mozaik pasta ayyyy negzel bir haftasına kadar bende gömülüyordum tatlıya.. Gidiyim de bi parça bitter yiyim bari acı acı
ye ye ödül olsun sen güzel başladın :)
arkadaşlar gelcek diye yaptım bisürü bişey bitti çok şükür artık yapmam uzun süre. benim de dikkat etmem lazım.

bak bi video gördüm tam sana göre bence

https://www.facebook.com/
tatlı niyetine kalorisiz ve sağlıklı. ben pek kuş üzümü yaban mersini vs sevmem ama merak ettim tadını. sen böyle değişik şeyler deniyosun yapabilirsin aslında.

O hissi biliyorum,açlıktan değil sadece o tadı sevdiğin için yiyorsun dimi aynen bende öyleyim. Aslında hislerimde değişen bişey yok sadece kendimi tutuyorum. Kendimi mayomun içinde göbeksiz hayal ediyorum, geçen sene berbattım, bu sene fit anne olmak istiyorum, balayında aldığım elbiseleri giymek istiyorum :)) Biraz zayıflıyım, yine akşam geç vakit yemeden gündüzleri dondurma filan yerim yaa, ruhuma aykırı ömür boyu diyet, ayyy Allah muhafaza insan çikolatasız napar..

Evet Can'ım izledim bunu. Buna benzer şeyleri tunaya yapıyordum, şimdi kendime de yapıcam. Ben her şeyi yerim yaa hiç farketmez, kıymalı ıspanak ve balık hariç :))

Evet Can'ım izledim bunu. Buna benzer şeyleri tunaya yapıyordum, şimdi kendime de yapıcam. Ben her şeyi yerim yaa hiç farketmez, kıymalı ıspanak ve balık hariç :))
bunu denersen bana da söyle canım güzelse bende yapayım.
bende ıspanağı sadece kıymalu yiyebiliyorum bi de böreğini tabii hımmhh :)) ay diyetten bahsediyoruz konu nasıl böreğe geliyo yine

Isırmak ne kelime bi anda çekiyor bide uzadı resmen

hahaha güldürdün beni tatlım ya hahaha vallahi bencede

gelincikgibi gerçekten seni anlıyorum aynısıyım bende. benim çekmecedeki o çikolata iki gün bile durmaz. açıldıysa biter. tok olsam da sürekli bişeyler yeme derdindeyim.

merynin dediği gibi sabahtan akşama kadar bu atıştırma isteğini sağlıklı şeylerle bastırmamıs lazım. meyve kuruyemiş vs. eve abur cubur almamak ve hamurişi tatlı vs yapmamak da lazım tabii

Selamlar hatunlar.
Muhabbet güzelmiş ben uyurken kaynatmışınız bakıyomda:)
Gaza gelin diye sıze reesım yukleyım dedim ama tel yüklemiyor büyük diye

59 .0 geldim az önce

Benim çocukların nıye zayıf olduğu belli oldu
Bizim evde tatlı yapılmıyorkı:) ,o saydıklarınızın tadını unuttum çıkolotayı da sevmem zaten

Pazar eltim buradaydı. Noldu size ailecek zayıflamış ınız diyor.

Ben çok acıkdıysam gece oruç um var sayyorum.bu ara süt bile içmiyorum aç aç uyuyorum walla,oglen geç yedıysem 17 gibi başka yemiyor um ertesi gün sabah 10 a kdr
Okul a yürüyorum kaçamak olsada gram gram eksiliyor um hareket olduğu için

Hedefim kaç bende bilmiyorum, çok zayıf layınca iyi olmuyor tahta gibi oluyorum resmen
Ama göbeğinde gitmesi lazım

göbeği egzersizle yok edebilirsin anca. bence daha da verme okadar zayıflık da iyi değil :)

aslında önemli olan zayıflamak değil bi şekilde zayıflanır. kiloyu korumak önemli. öyle bi beslenme düzeni yapmalı ki hep devam etsin, diyet gibi olmasın.
arada kaçamaklar olur tabii :)

ayrıca çikolata sevilmez mi yaaa

Hah işte süpersin aynen öyle olmalı.. Yani şimdi Boğaz'ımızı tutuyoruz ama diyet bitince de yicez sonuçta yine alınır o kilolar :)) sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmek lazım kesinlikle, bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben bugün arayıp bi randevu alayım çünkü 10 kilom bar yanlış yapmamamı lazım yağdan gitmezse yine aynı sorun olur

Canim Duru da yastiksiz yatiyodu. Deli yattigi icin de bebek yastiklarinda bi saniye durmuyo kafasi. Yatagin eniyle ayni buyuklukte yastik diktirdim o yuzden anneme. Hem de ince. Yanlara dogru da buyuk oldugundan kafasi pek dusmuyor. Yastiga basma konusuna gelince basinca coker zaten canim yukseklige bi etkisi olmaz bence. Sen de yorgancilara boyle bi yastik yaptirabilirsin. Isime yaradi benim bayagi

Ay ben de oyle canim bi paketi actiysam kocaman da olsa kesin bitirmem gerekiyo.Cok seviyorum tatliyi cook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…