bence de bişey yoktur daha iyiyim bugün ama randevu aldım çektireyim mr yine nolur nolmaz.
kayınvalidem 65 yaşında falan. ama o kadar dinçki holar zıplar yani seni beni gömer :)) her işini kendi yapar aktif becerikli bi kadındır. işte bi çocuğa bakmayı beceremiyo. çok güzel oyalar oyunlar oynar ama sadece o. yemek yedirme giydirme vs beceremiyo bi de hareketli ya şimdi. yemek istemeyince hiç zorlamıyo neymiş ağlatmıcakmış.
kv ben bakarım diyo da nasıl olur bilmem.
o varken de bakıcı tutsam çok ayıp olur. ha derse ben bakamam o ayrı. bilmiyorum ya daha var bunları düşünmeye ama zaman çabuk geçiyor. içim rahat etse memeyi bıraktırdığım an çalışmaya başlardım normalde..
hadi gözünaydın :) emeklemiyo diyodun bak şimdi yürüyo. bizi de geçti maşallah biz hala tutunarak yürüyoz tık yok :)
sağol canım inşallah.
biraz büyüsün de görücez bakalım bakabiliyo mu.
sağol tatlım.
memeyi bırakana kadar çalışmiycam çünkü bizimki memeye aşık. 2 yaşına gelmeden kesmeyi düşünüyorum zaten.
belki dediğin gibi sürekli baksa alışır. gerçi minnet de etmek istemiyorum ama mecbur.. bakalım kendi ne der. daha hamile bile değilken doğur sen çalış ben bakarm diyodu. bakalım gerçekten şimdi istwyecek mi.
unutmadı ya sadece sevmek daha tatlı geliyo. ywdirmek giydirmek zor ya. amaaan artık düşünmek istemiyorum ya. en kötü senaryo 4yaşına gelir kreşe veririm napayım. o zamana kadar evde delirmeZsem :))
sende kendine çok yükleniyosun. ben tek çocuklu halimle neleri unutuyorunm bilsen. sen gayet iyisin bence.
Hakan'ın bağımlılığı için de neden arama bence her çocuğun yapısı bir değil. alıştırmak için arkadaşın bir saat burkabikirsin sık sık. ya da dediğin gibi kreş vs.
gerçekten yapı meselesi. benim kız sokakta gördüğü yabancıya bile atlar az oynatsa az gülse ona. hele zaten evin kapısı açıldığı an orda kim vars atlar gider beni umursamaz vallahi. tam bi sokak köpeği