Canim gecmis olsun ya kiyamam nasil oldu? Off cok sıkıntılı bir durum. Cok hizli iyilessin insallahSelam kızlar elim kesildi dikiş attılar. on günü bulurmuş alınması su değmeyecekmiş bu süre boyunca. napıcaz bakalım bu işin banyosu var bulaşığı var.. üff..
Ayy çok geçmiş olsun canım ya hızlıca iyileşir inşallah çok mu derin kesildi nasıl olacak ki hiç suya değmeden birinin senin yapacağın işleri yapması lazımSelam kızlar elim kesildi dikiş attılar. on günü bulurmuş alınması su değmeyecekmiş bu süre boyunca. napıcaz bakalım bu işin banyosu var bulaşığı var.. üff..
Evet canım kapanma ihtimalini ve olayın psikolojik boyutunu ben de okudum.kendi haline de bıraksam daha çok kapancak gibi bi de sadece çiş yaptığı yer açık kalmış ya orası da kapanırsa diye korkuyorumCanım ben de kızımda farketmiştim geçen doktora götürdüm sordum evet yapışıklık var dedi krem verdi araştırdım ve kullanmamaya karar verdim.
Krem kullansan da bi süre tekrar kapanabilirmiş
Hormon içerdiği için zararlı olabilirmiş
Sürekli kurcalamak travma sebebiymiş
Oyüzden bıraktım kendi haline.
Zamanla ergenlikte hormonlar salgılandıkça açılırmış
Eğer açılmazsa dahi büyüdüğğnde bi işlem uygulamak psikolojsi için daha iyiymiş.
Krem de olsa cerrahi olarak da açılsa kapanma ihtimali çok yüksek. Üzülme kafaya da takma bence kendi haline bırak.
Yaaa çok şaşırdım o kadar uzun zamanda daha fazla zarar görmesin sonrabrctkc sanırım 9. muayesinde benim kızımda da yapışıklık farketti doktor (ben ıslak mendil ve pişik kremi toplasan 5-6 kere kullanmışımdır) doktor masaj yapmamı önerdi düzelmezse operasyon gerekir dedi yapışıklığı giderecek şekilde masaj yaptım açıldı sonra tekrar kapandı şimdi kızım masaj yaptırmıyor. ilk duyduğumda biraz araştırdım ve operasyon gerekirse de bunu regli olacağı dönemde yapılmasının daha doğru olduğu kararına varmıştım
İdrarını yapamayacak kadar kapanacağnı sanmıyorum canım kapansa kapanırdı şimdiye kadar.Yaaa çok şaşırdım o kadar uzun zamanda daha fazla zarar görmesin sonra
Geçmiş olsun canım nasıl oldu derin miSelam kızlar elim kesildi dikiş attılar. on günü bulurmuş alınması su değmeyecekmiş bu süre boyunca. napıcaz bakalım bu işin banyosu var bulaşığı var.. üff..
şu an ilgileri çok kısa sürüyo her şeye. oyuncaklarla oynama yaşları gelmedi bence. biraz dikkatlerini çekiyo sıkılınca bırakıyolar.Kızlar bu ara aldığınız memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz bir oyuncak var mı eşime kalsa evin içine kocaman o plastik evler var ya onlardan alacak sonra ben fittiricam geçen avm de gördü oğlan çok sevdi çıkmadı içinden sipariş verdi hatta zor iptal ettirdim
Evet dikkatleri hemen dağılıyor valla parka gidiyorum öyle yoruluyorumki pesinde daha büyük çocukların annelerine bakıyorum oturup ne güZel sohbet ediyorlar çocuklar da kendi kendine oynuyorlar. Bende büyük org gibi bişey gördüm ama cokfarkli hayvan sesleri falanda var değişik kombinasyonlar yapıyosun belki onu alırım . Sesli kitapta çok güzel fikirşu an ilgileri çok kısa sürüyo her şeye. oyuncaklarla oynama yaşları gelmedi bence. biraz dikkatlerini çekiyo sıkılınca bırakıyolar.
geçen arkadaşın evinde kızının eski konuşan kitaplarıyla oynadı Begüm çok ilgisini çekti onlardan almak istiyorum bi tane. büyük resimli böyle kumandasına basıyosun hangi sayfa numarasındaysan o kumandadan anlatıyo o sayfadaki cümleyi. dikkatini çekti bayağı.
Canim gecmis olsun ya kiyamam nasil oldu? Off cok sıkıntılı bir durum. Cok hizli iyilessin insallah
Ayy çok geçmiş olsun canım ya hızlıca iyileşir inşallah çok mu derin kesildi nasıl olacak ki hiç suya değmeden birinin senin yapacağın işleri yapması lazım
Geçmiş olsun canım nasıl oldu derin mi
Ay bu kadınlık annelik nasıl birşey elin kesilmiş canın yanmış sen bulaşığı çamaşırı düşün. Aynı şey erkeklerin başına gelse suyu bile ayaklarına isterler
mery60 kıyamam çok geçmiş olsun Canm, kötü olmuş, inşallah Canın çok yanmıyordur.. Dikiş sayısı fazla mı? Ne de olsa kesik küçüğü de büyüğü de acıyor işte can..
En kısa zamanda geçer inşallah. Tam Neresinde kolunun?
Nerden bilsin çocuk yazık onun da tek derdi meme :)Teşekkür ederim kızlar, görünmez kaza işte. Bardak eşimin elinden tezgaha düştü sıçrayan kırık parçalarda bana geldi, iyi ki ben vardım orda Tuna da olabilirdi, şükür.. Kesik küçük sma biraz derin, derim açılmış baya, elimİn üstü ve bileğimin biraz yukarısı kesildi. Dikiş atılırsa daha çabuk iyileşir dediler, öyle işte. Valla kadın olmak hele anne olmak gerçekten zor, her iş bize bakıyor. Dün doktordan geldik hemen Tuna yapıştı tabi bana, mecbur aynen devam ettim emdi uyudu.. Onun derdi meme anne uf olmuş değil :))
Teşekkür ederim kızlar, görünmez kaza işte. Bardak eşimin elinden tezgaha düştü sıçrayan kırık parçalarda bana geldi, iyi ki ben vardım orda Tuna da olabilirdi, şükür.. Kesik küçük sma biraz derin, derim açılmış baya, elimİn üstü ve bileğimin biraz yukarısı kesildi. Dikiş atılırsa daha çabuk iyileşir dediler, öyle işte. Valla kadın olmak hele anne olmak gerçekten zor, her iş bize bakıyor. Dün doktordan geldik hemen Tuna yapıştı tabi bana, mecbur aynen devam ettim emdi uyudu.. Onun derdi meme anne uf olmuş değil :))
Geçmiş olsun.iyi ki orda değilmiş tuna.ve iyi ki sadece eline gelmiş.Teşekkür ederim kızlar, görünmez kaza işte. Bardak eşimin elinden tezgaha düştü sıçrayan kırık parçalarda bana geldi, iyi ki ben vardım orda Tuna da olabilirdi, şükür.. Kesik küçük sma biraz derin, derim açılmış baya, elimİn üstü ve bileğimin biraz yukarısı kesildi. Dikiş atılırsa daha çabuk iyileşir dediler, öyle işte. Valla kadın olmak hele anne olmak gerçekten zor, her iş bize bakıyor. Dün doktordan geldik hemen Tuna yapıştı tabi bana, mecbur aynen devam ettim emdi uyudu.. Onun derdi meme anne uf olmuş değil :))
Geçmiş olsun cnm,eşine çok büyük görev düşüyor.Bulaşık işini tamamen ona bıraksan mesela.Dikiş atıldıysa daha çabuk iyileşir inşallah.O zamana kadar da mecburi olmayan işleri ertele bence.Selam kızlar elim kesildi dikiş attılar. on günü bulurmuş alınması su değmeyecekmiş bu süre boyunca. napıcaz bakalım bu işin banyosu var bulaşığı var.. üff..
Bizimki kitaplara sarmış durumda epeydir.Oyuncaklardan çok daha fazla keyif alıyor kitap incelerken.Hem kelime dağarcığı genişliyor hem de güzel Zaman geçiriyor.Ama şimdilik,2-3 ay sonra ilgisi devam eder mi bilmiyorum.Umarım hep sever.Kızlar bu ara aldığınız memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz bir oyuncak var mı eşime kalsa evin içine kocaman o plastik evler var ya onlardan alacak sonra ben fittiricam geçen avm de gördü oğlan çok sevdi çıkmadı içinden sipariş verdi hatta zor iptal ettirdim
Ayaz baya sevmiş bu meme işini galiba,10 dk da bir hem deNerden bilsin çocuk yazık onun da tek derdi meme :)
Ayaz da fena meme meme diyor dakka başı ne Yapcam bilemedim
Siz ne yapıyorsunuz? Yani her istediğinde meme veriyor Musunuz? Benimki 10 dkda bir geliyor iki emiyor gidiyor
Bosver ver canim.. azar azar SIK SIK emiyor demekki.. bende de oluyor bazen, yoruyor insani ama ona deger :))Nerden bilsin çocuk yazık onun da tek derdi meme :)
Ayaz da fena meme meme diyor dakka başı ne Yapcam bilemedim
Siz ne yapıyorsunuz? Yani her istediğinde meme veriyor Musunuz? Benimki 10 dkda bir geliyor iki emiyor gidiyor
Evet kitapları çok seviyor özellikle babasının ders kitaplarını :) turkiyedeyken aldım bi tane d&r dan büyük resimli nesneleri tanıtan birşey epey kalın sayfalarını çevirmeyi seviyor ama çabuk sıkılıyor ondan da valla nasıl eglendirecegimi şaşırdım artık evde tabak çanak tencere tava hiçbişey bırakmadı :) Bu ara alıcam oyuncak yazarım size deBizimki kitaplara sarmış durumda epeydir.Oyuncaklardan çok daha fazla keyif alıyor kitap incelerken.Hem kelime dağarcığı genişliyor hem de güzel Zaman geçiriyor.Ama şimdilik,2-3 ay sonra ilgisi devam eder mi bilmiyorum.Umarım hep sever.
Pearson yayınlarının,Remzi kitapevinin,iş bankası kültür yayınlarının çok güzel çocuk kitapları var,öneririm.
Oyuncak konusunda alır memnun kalırsan,bize de söylersen sevinirim.Oyuncak seçiminde çok kararsız kalıyorum.
Sorma ilk doğduğu günden beri memeci bu çocuk :))Ayaz baya sevmiş bu meme işini galiba,10 dk da bir hem deMaşallah ona,anne sütünü sonuna kadar kullanıyor desene. Oğlum gün içinde 2-3 kez emiyor genelde,sadece yemekten hemen önce istemişse eğer o Zaman vermiyorum.Ancak gece sürekli memede kalsın istiyor,hep istiyor.Onu ne yapacağım bilmiyorum
Eğer senin için sıkıntı olmuyorsa ver bence.Ama sana da zor oluyorsa konuşarak belki sıklığını azaltabilirsin.Ben bazen" oğlum memede süt bitti şimdi.Süt gelene kadar beklemeliyiz" diyorum.Anlamıyorlar gibi geliyor ama bence hepsi zehir gibi herşeyi anlıyorlar.
Diyorsun :) haklısın yoruyor Ama oyalamak da imkansız el mahkum verecez :))Bosver ver canim.. azar azar SIK SIK emiyor demekki.. bende de oluyor bazen, yoruyor insani ama ona deger :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?