2015 Şubat Anneleri

Tamam çok teşekkürler pipetli bardaklardan deneyeceğim dediğin gibi biberon pek bilmiyor emzirmeye yakında keserim zaten

Oyy kıyamam, olur annesi, üzme kendini, ciddi durumda değildir eminim ki.. Allah hemencecik iyileştirsin

Aaaa evet bi de sizde durunun odası ayrı demi.. Yani evet gelmesine gerek yok ama onda kötü niyetle yapmıyordur, yardımcı olayım diyordur.. Bizim gibi ince düşünemiyorlar :)

Ya ben yatak odama girilmesinden normal şartlarda rahatsız olmam hani derli topluyken ama sabah haki veya gece halimiz sonuçta ne gerek var.. Biz yapmayız ilerde :))

Canım ben de hiç süt vermedim şimdiye kadar.. İçmezmiş gibi de geliyor:) sadece bir kere ben kakaolu içerken bir yudum almıştı..

Çok gerekli mi bu süt olayı yani şimdi alışmazsa ilerde hiç içmez mi ki?

Canim ben yari yariya basladim gittikce azalttim suyunu. Guvendigin bir sutcuyse verebilirsin ben guvendigim bir yer olmadigindan sutasin gunluk sutunu veriyorum. Digerleri cok sulu gibi oluyo nedense. En guzeli dogal sut aslinda. Benim doktor oyle verin diyodu yani

Haklısın ama dayanabilsem boğazıma hakim olabilsem meyveyi çok seviyorum :) az verince pisik olmaz belki yada bizimki bu ara iki azı dışı çıkarıyor kaka fazla yapıyor ondan da pisik olmuş olabilir

Tabi canim kesinlikle kotu niyet yok
Ben de bisey demem derli topluysa hersey girebilir herkes. Biz yapmayiz tabi insallah. O zaman insallah biz de oyle olmayiz konusup konusup da

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben bugun de calistim bu hafta. Kizi da anneme biraktim. 4te isten ciktim hala yaklasamadik bile eve bi trafik bi trafik. Ozledim kuzumu. Bensiz sahile cikmis parka gitmis keyif yapmis

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben bugun de calistim bu hafta. Kizi da anneme biraktim. 4te isten ciktim hala yaklasamadik bile eve bi trafik bi trafik. Ozledim kuzumu. Bensiz sahile cikmis parka gitmis keyif yapmis
Hafta Sonu da çalışınca insan yoruluyor, neyse ki her hafta sonu değil Canım..

Artık yürüyor ya minik gezer parklarda :)) hep keyifli olsun maşallah..

Biz de cuma günü psikolog gittik.sorunumuz kardeş kıskançlığı değilmiş.onda hemen tepki vermesi beklenir mis.bizim kiz 18 aylikti sorunumuz başladığında.zor dönem bitmişti.
Oğlumun en çok özlediği şey benimle vakit geçirmek mis.yirmi dk başbaşa ana oğul saati yapcakmisiz.iki kız da uyyodu.yorgundular.monopoly oynayâlim dedim.bi anda ikisi de uyandı.sabote ettiler.annem olduğu halde bile başbaşa bırakmıyorlar ki.masada yarım kaldı.5 dk bile olmadı.2. Seansı bi hafta sonraya verdi bu kadar yakın tarihler verirse batariz biz.ben ayda bir verir diye umuyorum.

Canım ben de kızımda farketmiştim geçen doktora götürdüm sordum evet yapışıklık var dedi krem verdi araştırdım ve kullanmamaya karar verdim.
Krem kullansan da bi süre tekrar kapanabilirmiş
Hormon içerdiği için zararlı olabilirmiş
Sürekli kurcalamak travma sebebiymiş
Oyüzden bıraktım kendi haline.
Zamanla ergenlikte hormonlar salgılandıkça açılırmış
Eğer açılmazsa dahi büyüdüğğnde bi işlem uygulamak psikolojsi için daha iyiymiş.
Krem de olsa cerrahi olarak da açılsa kapanma ihtimali çok yüksek. Üzülme kafaya da takma bence kendi haline bırak.

brctkc sanırım 9. muayesinde benim kızımda da yapışıklık farketti doktor (ben ıslak mendil ve pişik kremi toplasan 5-6 kere kullanmışımdır) doktor masaj yapmamı önerdi düzelmezse operasyon gerekir dedi yapışıklığı giderecek şekilde masaj yaptım açıldı sonra tekrar kapandı şimdi kızım masaj yaptırmıyor. ilk duyduğumda biraz araştırdım ve operasyon gerekirse de bunu regli olacağı dönemde yapılmasının daha doğru olduğu kararına varmıştım

Selam kızlar elim kesildi dikiş attılar. on günü bulurmuş alınması su değmeyecekmiş bu süre boyunca. napıcaz bakalım bu işin banyosu var bulaşığı var.. üff..

Selam kızlar elim kesildi dikiş attılar. on günü bulurmuş alınması su değmeyecekmiş bu süre boyunca. napıcaz bakalım bu işin banyosu var bulaşığı var.. üff..
haydaaaa nasıl olduuu uff çok geçmiş olsun canım ev işini boşver onlar bekler sen kuzucunla ilgilenebil de

haydaaaa nasıl olduuu uff çok geçmiş olsun canım ev işini boşver onlar bekler sen kuzucunla ilgilenebil de
yere eğilmiş dolaba bişeyler yerleştiriyordum eşim de dolaptan bardak alıyordu elinden kaydı tezgaha düştü kırıklar da sıçradı elimin üstünü ve kolumu kesti. Evet tunayla ilgilenmem biraz zor olacak..

görünmez kaza işte.. çok üzüldüm canım bi an önce toparlarsın inşallah bu durumda eşine büyük iş düşüyor yardım eder sana sen kendine dikkat et mutlaka..

BRBM dadera şu saf inek sütü olayını ben bi doktora da sorayım bakalım sağolun kızlar.

gelincikgibi bende bu konuyu çok araştırdım bazı kaynaklar sütün çocuklara pek de yararı olmadığını hatta fazlasının zararı olduğunu söylüyor. her şeyin fazlası zarar sonuçta. ama hepimiz mutlaka süt içerek büyüdük elbet yararı da var. çok abartmadan günde bi bardak kadar vermeyi planlıyorum tabii içerse :))

Evet canım sor sen en iyisi doktoruna annesi olarak en iyisini sen bilirsin sütü ilk verdiğinde sevmezse içmek istemezse zorlama zaten şu an emzirdiğin için çokta şart değil bence içse iyi olur tabiki duruma göre bakarsınız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…