2015 Şubat Anneleri

Ben verdim Evet hormonluydu ama ben yiyince yalana yalana geldi verdim çok sevdi ama biraz pisik oldu geçen haberlerde pazarlaringostsriyodu çok güzel yaz meyvalari vardı Ah ah küçükken Kadıköy sali pazarinaa giderdik evimizin dibinde çok özledim pazarlarda gezmeyi

Çok geçmiş olsun canımm
Nasıl bişi bu pek bilmiyorum am Nasıl fark ettin ki altını beslerken mi? Sen fark etmişsin ya çok şükür ya hiç farkına varmasaydın? Hiç suçlama kendini nerden aklına gelecek Nerden bileceksin ki.. Doktor randevusu da gecmiş o zamana kadar beklemek de zor gelir aöa hayırlısı inşallah güzel şeyler der doktor

Seni emdıgı için biberon almadı ya canım, biberon sorunu deil demi sizinki
Süt sevmese gerçekten yoğurt peynırude yemez
Bilmediği için ıçmıyır bence senınkı
Soğuk süt dene. Dondurma ver dibındekı eriyen sütünü ver, o dondurmanın kalanını yavaş yavaş çoğalt.
Emxırmeyı tamamen kesıncede içer bence de biberon sorunu var. Bardak yada pıpet deneyin

Benim büyük biberon almadı ama 20 aylık kestim memeden pıpetle içti şindi şişeyle içiyor :))))

günaydın kızlar..
size bir sorum var. ben hala süt vermeye başlamadım. yani süt içeren her şeyi veriyorum tabii, çok şükür allerjisi yok. ama öğün olarak hiç vermedim daha.

nasıl yapsam? gece yatarken son öğün olarak vermek istemiyorum öyle vermeyin diyorlar hazmı kolay olmadığı için. biberonla sulandırarak vericem ama içeceğini de hiç sanmıyorum. günde ne kadar vermeliyim? ve içine neler koyabilirim?

çok geçmiş olsun üzülme lütfen senin elinde olan bişey değil. benim bildiğim önce krem veriyolar o da açmazsa çok basit bi şekilde açıyo doktor. hatta özel hastanelerin bunu fırsat bilip operasyon yapar gibi aktarıp maddi anlamda aileyi soyduğunu anlatan bi yazı okumuştum bir blogta. halbuki hiç öyle bişey değilmiş çocuk doktoru kendi anında küçüçk bi müdaheleyle açıyomuş. ama tekrar edebilirmiş, ıslak mendil kullanmamak gerekiyomuş.. bende hep kontrol ederim. çok geçmiş olsun..

Yardım anneler ya. Yarın 14 aylık olacak.
Ağzına lokma almıyor. Sadece meme.. Kilo alımı iyi 12 kilo ama Allah affetsin ben çok yoruldum usandım...

Nasıl yedircem bilmiyorum. Tv,çizgi film,reklam,oyun herşeyi denedim:/

Hmm berat pişik olmadı çok şükür. içim rahat etmiyor verince ama dediğin gibi bizim yediğimizi görünce o da istiyor vermeyince de olmuyor
Bu arada tam yaz gelmeden sen de yeme bence çilek sana da zararlı bebiş için

Berat memeyi bıraktığından beri annem ona sabahları 1 orta boy biberon dolusu süt içiriyor canım meme emdiği dönemde hiç içmiyordu biberondan sevmezdi hiç atardı biberonu ama emmeyi bırakınca alıştı emme isteğini o şekilde gideriyor heralde
Sabah 7-8 gibi kahvaltıdan önce veriyor annem uykudan uyandıktan sonra çok aç olduğu için hepsini bitiriyor sonra biraz uyuyor uyandığında da 10-11 gibi kahvaltı yapıyor bu şekilde deneyebilirsin canım

Bir de içine 2 tane cicibebe koyunca çok seviyor berat içmezse öyle deneyebilirsin canım tadını değiştiriyor meyve de koyabilirsin gerçi ama berat sevmedi meyveli begüş sevebilir denemek lazım muzlu filan

Bizim odalar da ayri canim ama yine de ben yanindayken cocugun gelmesine gerek yok onun. Sonucta annesiyim yani. Tabi yardim etmeye calisiyo eminim ama iste kafana gore de davranamiyosun o gelince.

Bu odaya dalma olayi bizde de cok oluyodu baslarda duru bizim odamizdayken. Deli oluyodum ya. Girme dimi yani cok merak ettiysen kapidan seslen sor. Sacma bisey. Ben kimsenin yatak odasina dalamam. Sen de ne kadar sinir olmussundur tahmin edebiliyorum

Canim uzulme kolay duzelen biseydir insallah. Bu kadar suclama kendini. Gecmis olsun

Canim bence bastan icine bisey koymadan alistirabilirsen tadini bilmezken daha iyi olur. Ben sulandirarak basladim yatmadan verdim. Baslarda daha az icti ama simdi sut asigi masallah biberonu gorunce deliriyo. Normal tatlisiz biseysiz iciyo. Bi de bize doktor sabah kahvaltida icmeye alistir kesin demisti. Alisti galiba hemen bekliyo sut gelsin diye

aynen ilk sade vericem zaten hani içmeZse koyarım bişey diye sordum canım. su oranı ne kadar olucak yani ne kdar süt o kadar su mu yarı yarıya?

bi de şunu çok merak ediyorum pastorize süt mü vermeliyiz illa? bunu doktora da sorucam. ben bi köyden süt getirtieyoeum yoğurt için. saf katkısız otlayan bi ineğin sütü mis gibi. ama ondan veremez miyiz illa pastorize mi olması lazım acaba?

sağol canım bende sanah deneyeyim ilk. ya da öğlen uykusundan önce.

İnşallah canım..Evet altını temizlerken fark ettim normalde hep iyice temizlerim bi şey bulaşmışsa mikrop kapmasın diye ama büyük ihtimalle çok temizlediğim için olmuş zaten...hayırlısı artık

Evet canım ıslak mendil neden olabiliyormuş.biz de özel hastaneler için öyle düşünüyoruz ama normalde hep özele gidiyoruz.burda özelde sadece bir çocuk cerrahı var o da eşimin tatil gününde çalışmıyormuş.mecburen eğitim araştırma hastanesine götürücez..inşallah bi kremle hallolur...

Dediğin gibi temiz ve güvenilirse hiç farketmez açık ya da paket olması canım hatta sağlık açısından açık süt daha yararlı ama sadece açık sütün kokusu ağır gelebilir biraz ilk kez içeceği için pastörize daha hafif kokusu içimi pastörizeyle başlayıp bir hafta sonra açık sütle devam edebilirsin bence canım

Çok geçmiş olsun canım inş operasyona filan gerek kalmadan atlatırsınız allah dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…